Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
sztem:)
Ezt amugy nem õ, hanem Assou-Ekotto mondta még anno.
ain't got no history
Ami teljesen bizonyossá vált nálam, hogy Defoe-t el kell adni ! Nincs csatárunk már hónapok óta. Walker hülyeségére inkább nem írok semmit, Llorissal kézen fogva szépen összehozták a pool gólját.
BAE pedig a meccs elején amikor a fiúk lehajoltak körben ahogy minden meccsen teszik, õ csak állva maradt, jó játékos de kilóg a csapatból szerintem. Korábban kijelentett egyszer hogy nála a foci csak pénzkereseti lehetõség, a barátait nem innen válogatja. Hát pont ezt látom rajta.
Megvertük saját magunkat.
Mesésen játszottunk !!!
azt hiszem Strama nem sokáig marad a csapat élén...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem számítottam ilyen nagy arányú gyõzelemre, grat a srácoknak. Vasárnapra azért remélem marad kraft, jó lenne hozni azt a meccset is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerintem megérdemeltük a gyõzelmet annak ellenére is hogy elég gyengén muzsikáltunk. A pool elleni meccs sok mindenre választ ad majd, ha valóban bl helyre törekszünk akkor nem szabad kikapni.
Elismerésem és tiszteletem az írásodért, a gesztusért.
Egyébként tõlem megkapod a gratulációt, még ha a csapatod nem is érdemelt gyõzelmet, kíváncsi vagyok mire mentek az Anfielden, ha ott nyertek, akkor 1 csapattal kevesebb fog küzdeni a 4. helyért.
Go GUNNERS ! :)
kaka
amennyire én láttam, sok arsenal szurkoló csak azért utálja ennyire (szitkozódás, megvetõ beszéd és hasonlók), mert azt látja, hogy rivalizálás és hogy angliába mennyire utálja egymást a 2 tábor....
lehet nem szeretni, utálni egyik s másik csapatot, nyugodtan, de én nem látom értelmét annak, hogy folyamatos megvetéssel beszéljünk a csapatokról. bármikor, bárhol szóba kerül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hol van manapság a tisztelet ember társaink iránt ? Bele olvastam a rivális hozzászólásaiba hányinger az egész. "kibaszott zsidók" stb. Gratulálni tudok csak ezeknek a fiatalembereknek.
Nem kizárt hogy java része 12-13 éves, mert felnõtt embertõl ez nem vall sok észre.
Ennek nem így kéne lennie.
Na de lényegtelen, jó meccs volt, szép gyõzelem! :)
COYS
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A meccs pedig a szezon legjobb meccse volt sarkantyús szempontból :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Köv. ellenfél az Inter.
a drog és az alkohol ezt teszi
fel sem lehet ismerni
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Sokan szerintem nem is tudjátok ki volt amikor ez a faszi a 90-es években termelte a gólokat
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kaput eltaláló lövések 8:2
Védés 1:7
Ha Defoe ma nem olyan balfék akkor 3ponty
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Az eredmény alapján sem vagyok elkenyõdve hiszen 23lövésünk volt. A szám magáért beszél.
Én Vertonghen-t nevezném ki ma a meccs legjobbjának.
Ha ma Gallast Kaboul helyettesíti, akkor biztos vagyok benne hogy nem kapunk ki. Walkert már hosszú hónapok óta mondom hogy soha nem lesz világklasszis, sõt ha egyszer távozni fog tõlünk, talán még a championshipben is fog játszani.
Kedvencem Lennonnak szintén nagy dicséret, és Defoe maradjon csak kezdõ az egész szezonban! Nagyot játszottak mindketten !!!
A gond az lesz hogy itt fog elõ jönni Ade hozzáállása amibõl ma is láthattunk valamennyit.
Nem iszom elõre a medve bõrére, de ha ezt a formát tartani tudjuk, 3 pontot rabolunk.
COYS
Ezt nem hittem volna.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!