Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Elnézést, azt hittem BALE akar lenni csak lemaradt az L:D

ain't got no history

Pontosan :)

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

BAE= Benoit Assou-Ekotto
sztem:)

contraste
"nála a foci csak pénzkereseti lehetõség"

Ezt amugy nem õ, hanem Assou-Ekotto mondta még anno.

ain't got no history

Ha okot keresek a mai vereségünkre nálam elsõ az izlandi. 1:2 nél Defoe-nak passzolhatott volna aki az üres kaputól másfél méterre állt. 1:3 nál már nem állt volna fel a pool.

Ami teljesen bizonyossá vált nálam, hogy Defoe-t el kell adni ! Nincs csatárunk már hónapok óta. Walker hülyeségére inkább nem írok semmit, Llorissal kézen fogva szépen összehozták a pool gólját.
BAE pedig a meccs elején amikor a fiúk lehajoltak körben ahogy minden meccsen teszik, õ csak állva maradt, jó játékos de kilóg a csapatból szerintem. Korábban kijelentett egyszer hogy nála a foci csak pénzkereseti lehetõség, a barátait nem innen válogatja. Hát pont ezt látom rajta.

Megvertük saját magunkat.

Királyság :)))

Mesésen játszottunk !!!

LasDen
elkalapálódtak rendesen az olaszok....szorosabbra számítottam...
azt hiszem Strama nem sokáig marad a csapat élén...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Spurs - Inter 3:0

Nem számítottam ilyen nagy arányú gyõzelemre, grat a srácoknak. Vasárnapra azért remélem marad kraft, jó lenne hozni azt a meccset is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04

ez se maradjon le.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

A meccset ti kezdtétek jobban egyértelmû. A két gólunk viszont zseniális volt passzban és befejezésben is. Siggy óriási bakija hogy passzolni akart lövés helyett, és Bale óriási lövése ami pont kapust talált. A kapu elõtt jobbak voltunk, de fõleg védekezésben.
Szerintem megérdemeltük a gyõzelmet annak ellenére is hogy elég gyengén muzsikáltunk. A pool elleni meccs sok mindenre választ ad majd, ha valóban bl helyre törekszünk akkor nem szabad kikapni.

Elismerésem és tiszteletem az írásodért, a gesztusért.

Sabcsee
Egyszerûen csak frusztráltak vagyunk, a "kibaszott zsidók" tényleg elég csúnya, de a meccs hevében képtelenség, hogy az ember ne mondja ki ezeket(nekem még cifrábbak is elhagyták a számat). A másik idegesítõ dolog pedig az, hogy megint MAGUNKAT VERTÜK meg, a 2 gól, amit kaptunk megye 3-mas védekezési hibák. Ezektõl függetlenül végig mi domináltunk, az elmúlt meccseitekhez képest (láttam 1-2-õt belõle, és szépen játszottatok) orbitálisan nullák voltatok, középpályán a kisembereink szétszopatták Dembelé-éket, a gólon kívül Bale sem villogott, egy x-re minimum rászolgáltunk, nekem ezt veszi be nehezen a gyomrom.:)
Egyébként tõlem megkapod a gratulációt, még ha a csapatod nem is érdemelt gyõzelmet, kíváncsi vagyok mire mentek az Anfielden, ha ott nyertek, akkor 1 csapattal kevesebb fog küzdeni a 4. helyért.

Go GUNNERS ! :)

kaka

LasDen
nem annyik, de ez lényegtelen. ez van. ilyen a rivalizálás klubok között. mindig vannak olyanok, akik már-már vállalhatatlan hozzászólásokat tolnak ki magukból. arról nem kell szólni, hogy vannak normális szurkolók. itt is, ott is.
amennyire én láttam, sok arsenal szurkoló csak azért utálja ennyire (szitkozódás, megvetõ beszéd és hasonlók), mert azt látja, hogy rivalizálás és hogy angliába mennyire utálja egymást a 2 tábor....
lehet nem szeretni, utálni egyik s másik csapatot, nyugodtan, de én nem látom értelmét annak, hogy folyamatos megvetéssel beszéljünk a csapatokról. bármikor, bárhol szóba kerül.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én egy nagyon jó barátommal néztem a meccset aki Arsenal szurkoló és a végén gratulált a gyõzelemhez, úgy ahogy tavaly én õ neki.
Hol van manapság a tisztelet ember társaink iránt ? Bele olvastam a rivális hozzászólásaiba hányinger az egész. "kibaszott zsidók" stb. Gratulálni tudok csak ezeknek a fiatalembereknek.
Nem kizárt hogy java része 12-13 éves, mert felnõtt embertõl ez nem vall sok észre.
Ennek nem így kéne lennie.

COYS ! Messze a vége, de jó úton a bl felé. És kedves arsenal szurkolók lehet most is csirkézni ahogy ezt szoktátok mindig, tisztelet a kivételnek. Irritáló számomra és szánalmas ahogy az arsenal szurkolók írogatnak fórumokon.

Tyler1
Áá ott mit szart el...
Na de lényegtelen, jó meccs volt, szép gyõzelem! :)

minimize
semmi baj.

No one can stop Death!

LasDen
jó leszarom :DD gondoltam hogy nem írom jól, de nem néztem utána :D

minimize
Sigurdsson.<#rolleyes>

No one can stop Death!

LasDen
siggurdson te idióta.........

Mese gólpasszok, mesés gólok.

COYS

Legyen igazad, de még sok nehéz meccs vár ránk.

LasDen
tavaly is milyen jól álltunk a 3. helyen....:D

bakkerman
valamelyik gigász koppanni fog év végén,és csak 5. lesz,azaz nem jut ki a BL-be véleményem szerint. Ez a Tottenham idén már nem fogja elbukni a 4. helyet,sõt a 3. helyre is jó esélyük van!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
az a baj, hogy nagyon egy emberes a csapat. ha most kidõl bale, akkor kitudja milyen eredmények születnének

Tyler1
Hatalmas figura, a 3. hely pedig szenzációs, ennél rosszabb már ne legyen :)

Nagyon pöpec a tabella így :)

A meccs pedig a szezon legjobb meccse volt sarkantyús szempontból :)

Rockynhooo
Bale faszán odatette magát. Meg van a 3 pont és ezzel a 3. hely :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
90. percben basszus, nagyon rezgett a léc, szerintem a játékosok sem hitték el, hogy továbbjutnak :D

Köv. ellenfél az Inter.

contraste
Fifában is jó kis játékos Umtiti:D

ain't got no history

Tyler1
Jó meccs volt, ez meg valami hatalmas gól, de Bale duplája sem volt csúnya :)

http://www.youtube.com/v/eaqDun4XwOE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

contraste
Bale 2 szabigól egy meccsen:D

ain't got no history

:/
a drog és az alkohol ezt teszi
fel sem lehet ismerni

http://www.powerplaymanager.com/r57633

LasDen
hát...a 90-es években a szórzó tábla megtanulásával voltam elfoglalva, nem a focicsapatokkal :D de hallottam róla s tudom miféle :D

Paul Gascoigne válságos állapotban

Sokan szerintem nem is tudjátok ki volt amikor ez a faszi a 90-es években termelte a gólokat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Ellenük még a City is kifog

kiesett a csapat a Leeds ellen a FA kupából. Csúnya

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
ezt nem csak defoe baszta el....De Gea is nagyokat védett....

Szerintem 3pontot érdemeltünk volna.

Kaput eltaláló lövések 8:2
Védés 1:7

Ha Defoe ma nem olyan balfék akkor 3ponty

https://pbs.twimg.com/media/BBE72vdCIAMflSj.jpg:large

Rockynhooo
Megérdemelte az egy pontot ma a csapat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

contraste
Gyerünk városi riválisaink csapjatok oda a MU-na:) Hajrá André!

ain't got no history

miilann04
a csapat két legjobbja hiányzott, de így is egy nagyon jó meccset játszottunk, a végeredmény egyáltalán nem tükrözi a meccs képét, jobbak voltunk mint a chelsea, lennon nagyon jó volt szokás szerint, viszont dempsey egy zsák trágya volt ma, de nem csak ma, korábbi meccseken is, szívesebben látnám helyette adebayort. sigurdsson meg próbálkozik sokat és hajt rendesen, de egyelõre nem igazan jött ki neki a lépés, ma is vagy 3 helyzetet szórakozott el.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tottenham - Chelsea 2:4

Az eredmény alapján sem vagyok elkenyõdve hiszen 23lövésünk volt. A szám magáért beszél.

Én Vertonghen-t nevezném ki ma a meccs legjobbjának.
Ha ma Gallast Kaboul helyettesíti, akkor biztos vagyok benne hogy nem kapunk ki. Walkert már hosszú hónapok óta mondom hogy soha nem lesz világklasszis, sõt ha egyszer távozni fog tõlünk, talán még a championshipben is fog játszani.
Kedvencem Lennonnak szintén nagy dicséret, és Defoe maradjon csak kezdõ az egész szezonban! Nagyot játszottak mindketten !!!
A gond az lesz hogy itt fog elõ jönni Ade hozzáállása amibõl ma is láthattunk valamennyit.

Eddig NAGGGGYON tetszik !!!

Nem iszom elõre a medve bõrére, de ha ezt a formát tartani tudjuk, 3 pontot rabolunk.

COYS

DasIsFuck
lol én meg csak most láttam, hogy van deer vaart visszament a hamburghozXD

Ezt nem hittem volna.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hedonist
Most arról szólnak a hírek, hogy a Portóval megegyeztek, Moutinhon sem múlt az üzlet, hanem ott volt a gond, hogy Moutinho nem csak a Portó tulajdona volt, hanem magenbefektetõké is, és rajtuk bukott a dolog idõben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Állítólag a portóval már megvolt egyezve csak Moutinhonak nem tetszettek a feltételek, ami nyilván a fizetése volt.

hedonist
Moutinho-t le kellett volna igazolnia..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Én Levyt nagyon hibáztatom, mert megint több pénz jött be eladásokból, mint amit költöttünk. Hát ezt így nem nevezném fejlõdésnek, fõleg ha bl indulók akarunk lenni "majd egyszer".

LasDen
remélem Levynek lesz türelme Andréval....