Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
<#vigyor0>

Rockynhooo
nem baj az hogy kikapott a spurs. ebbõl a 9 pontból nagyon szép a 6is szerintem, annyi kell hogy ma a city is bukjon 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ezt a mai napot írhatjuk assou ekotto és palacios számlájára.
Te jó ég, mit keres crouch még mindig az elsõ osztályban. crouch-t eladnám egy láda uborkáért.

Mi van rókáznak a manchesteriek ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

BALE betalált a két nagy ellenfélnek, nehogy már a united kimaradjon ebbõl !!!

GYERÜNK FIÚK !!! Törjük meg a manchesteri átkot !!!!!!!!!!!!

hedonist
Na ma aztán hajrá Spurs!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Hallottam én már ilyen kijelentéseket. Ha ennyire biztos vagy benne, szedd össze a vagyonodat és rakd fel egy fogadóirodában.
Lehet jól jársz, de lehet koldus sorsra kerülsz.

Oziris666
Úgyis lefekszetek a ManUnak ahogy kb. mindig...

Rockynhooo
így van. Mu meccs elég kemény lesz :| olyan eredmények kellenének hogy MU legyen a bajnok mi meg 4.ek 😄

Na már azt hittem elvesztetek LasDen és Rockynhooo !!!

a City egyszerûen nem lehet 4.

LasDen
ha a sunderland ellen meglett volna a gyõzelem, akkor azért kicsit nyugodtabb lennék, de így tovább....nagyon sajnálnám, ha a city lenne a 4......😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Hát ez kurva jó 😊 White Hart lanre jöhet bárki 😄

green6k
Hetek óta nézegetem Bale játékát és egy az egyik kedvencem az egész csapatból.Gólerõs,jól cselez,jól ad be, és jól védekezik.A csapat motorja.Mindenbõl kiveszi a részét.Nálam az év fiatalja.

Tyler1
gyönyörû gyõzelem, remélem 4. helyet megszerzi a Spurs 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
kéne egy gyors 3. gól is, mert az végképp kiütné a Chelsea morálját! hajrá Spurs 😊

A Tottenham elmúlt 15mérkõzásábõl 1kivételével mindet láttam.
Bale a bal oldalon merem mondani hogy a bajnokságban a legjobb.
Ha Lennon felépül,és visszakerül a jobb oldalra, nem lesz ellenfél 😊

galmat
2-0, Csak így tovább Spurs!!!

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL BALE 2:0

EZ AAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!

Tyler1
hajrá Spurs ma nyerni kell a Chelsea ellen 😄

hát leizzadtam a vége felé 😊 még simán van esély így a 4. helyért.

ha megvernénk a chelseat az mesés volna.

sajnálom hogy lennon még mindig nem játszhat.

Rockynhooo
legnagyobb õs ellenség legyõzve. jöhetnek a kékek 😊

ENNYIT A DÖNTÕRÕL.

De hogy hová tûntek innen a tottenham szurkolók, azt nem tudom.

68. perc Bent 2 tizenegyest hagyott azóta ki.

A rohadék Bent 11esbõl megint szerzett egyet, és mint aki vb-gyõztes gólt szerzett úgy örjöngött. Mocskos egy ember.

A köcsög Bent az elõbb lõtt gólt a Tottenham ellen, és örjöngött örömében.
Remélem tudunk majd fordítani.

Tottenham - Pompy 2:0

aston villa nagyot bukott, és ha hétfõn a city nem nyerne kicsit elhúzhatna a spurs.

a tottenhamnek is csak most következik a neheze. manch.utd, chelsea , liverpool, ha jól emlékszem.

LasDen
most láttam, hogy a portsmouth lesz az ellenfél az elõdöntõben...úgyhogy ott kell lenni a döntõben....azért ezt a pmoutht le kell lépni simán...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
jó, nekem úgy jött le, mintha összekapcsolnád a tegnapi spurs gyõzelmet, és riválisok botlását -> tehát mintha a spurs is bajnokit játszott volna

bocs

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ember mirõl beszélsz ? 😊

A city meg a villa bajnokin bukott és x-elt. A Tottenhamnek ez nagyon jó.

LasDen
nem baj...ott vannak az elõdöntben...nem bánnám ha a döntõbe is bejutnának 😄

WuFraZselic
FA kupa volt, úgyhogy túl sokat nem oszt, nem szoroz a city vereség, villa x <#wow3>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
tegnap volt meccs??? 😄 én lemaradtam róla....

Emberek hol vagytok ???

Tegnap a laptopomat melóba hagytam, és nem tudtam meccs közben az oldalra írni. Aztán a telefonommal a 0:1 -rõl való fordítás után rákerestem az oldalra (gondoltam lesz néhány szurkolói megjegyzés)és senki nem írt semmit. Nem látta senki a meccset, vagy mi a fene történt ?
Mekkora második félidõ volt, te jó ég.
Nem beszélve hogy Villa x-elt, a city pedig kikapott. A tegnapi nap kõkeményen a spurs napja volt. A hétvégén mindenképpen gyõzni kell. Legyen meg az a BL hely. El sem tudom képzelni hogy a BL-t nézem és közben a Tottenhamnek szurkolok. 28éves vagyok, és remélem ezt most megérem.

LasDen
A Premier League-ben szereplõ Tottenham Hotspur megegyezett az Internacionallal Sandro átigazolásáról. Ezt a brazil labdarúgóklub hivatalos honlapja adta hírül.
Sandro a mostani szezon után költözik az angol fõvárosba. A vételárat egyelõre nem hozták nyilvánosságra, de az angol sajtó 6.5 millió font körüli összegrõl cikkez.
A 21 éves védekezõ középpályás már a brazil válogatottban is bemutatkozott: tavaly szeptemberben a Chile elleni vb-selejetezõn csereként állt be a selecaóba.

remélem jó lesz...😄 bár Palacios jól csinálja, amit csinál 😄

LasDen
muszáj 😄

A hétvégén muszály lesz a Portsmouth ellen behozni a 3pontot.
A Fulhamot szintén ejteni kell.

GO SPURS GO

LasDen
tényleg 😄 a wigan elleni meccset néztem véletlenül 😄
mindegy....így is geci nehéz lesz a 4. hely és félek, hogy az arsenal, united, chelsea meccsek betesznek ennek....

WuFraZselic
a villa x-elt

LasDen
Nah...gyõzelem a Stoke ellen...mégha kicsit szenvedõs volt is...😄 a pool kikapott a mu-tól, viszont a city és a villa nyert....húzós meccsek lesznek még itt....

LasDen
nah....egész jól állnak a dolgok....sok hiba lehetõség viszont nincs...
a pool 1 ponttal lemaradva ott lohol, de szerencsére 1 meccsel többet játszott...😄 a villa pillanatnyilag nem számott tevõ ellenfél, így marad a pool meg a city....a következõ meccs rizikós de hozható....viszont április meg nagyon húzos lesz...bár a sunderland nem akkora ellenfél de velük is vigyázni kell...viszont lesz egy szép arsenal-chelsea-united hármas meccs...amin nagyon sok fog múlni....a többi meccs hozható forma alapján...

Darthmushroom
nagyon jó meccs volt a tegnapi tetszett a spurs játéka

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
nagy para a cityvel van, mivel 1 meccsel kevesebbet játszottak....és így van ugyanannyi pontjuk....

Csak így tovább !

Remélem az FA kupában is így alakulnak majd a dolgok jövõhéten.

Az Aston Villa nem fog nyerni ma szerintem, és bízok benne hogy a city is bukik.

Go Spurs !

LasDen
meglesz ez....mostmár csak nem olyan impotensek, hogy innen döntetlen legyen 😄 már csak az kéne, hogy a city elszarja a meccsét 😄

LasDen
gyõzelem kell, mert a city holnap a sunderlanddel játszik és szerintem azt behúzza....

GYERÜNK TOTTENHAM !!!

Kell az a negyedik hely !

Tottenham - Blackburn 1:0 félidõ
45' Defoe

hedonist
Ez tény, dehát mai fociban ez már csak így megy, mert, ha középcsapat kimagasló játékost nevel, akkor azt viszik a nagyok, én örültem amikor jött Abra, kellett is Zola távozása után. Amúgy meg teljesen máshogy igazoltunk, mint mondjuk a city, jött José aki csak a Porto gyõzelme után lett ismert, még nem volt sztáredzõ itt lett az, és sorolhatnánk,h a mai sztárjaink mind itt lettek nagyok, és nem úgy érkeztek, h mindenki ismerte õket, igaz nagy pénzért jöttek és nagy fizuért, ez kellett,h ide jöjjenek egy épülõ csapatba. egyébként itthon nagyon kevés a Chelsea fan sztem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Nem sértés volt meg semmi. De az tény hogy miután megvette Abramovics a csapatot azután robbant be jobban a köztudatba. az igazi fanok vágták elõtte is persze meg minden. de úgy magyarországon azóta nõtt meg a Chelsea fanok száma mióta voltak igazolások stb.

hedonist
ja kibeb*szott népszerû dolog chelsea drukkernek lenni😄

Rockynhooo
jó de ti divat csapat vagytok 😄