Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz papiron mindenki ellen simán kéne tovább lépni..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
non-champions:
seeded teams:
Sevilla
Werder Bremen
Zenit St. Petersburg
Tottenham Hotspur
Ajax
unseeded teams:
Dynamo Kyiv
Braga
Sampdoria
Auxerre
Young Boys
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
gól
dos santos gólpasszát érdemes figyelni.
crouch lõtt még egy lesgólt a meccs elején. lennont elégg jól lekapcsolta coentrao.
mostmár viszonylag rendes kezdõvel álltunk fel, bár amíg félidõbe jön 4-5 csere a kísérletezgetések miatt, addig pontos képet sztem nem kapunk a csapat teljesítményérõl.
xi: Gomes; Walker, Dawson, Corluka, Bale; Lennon, Huddlestone, Jenas, Modric; Giovani; Crouch.
lényeg a gyõzelem.
tegnap amugy a benfica elleni meccsel egyidõben a reserve csapat is játszott az ipswich townnal, king, kaboul, pavlyuchenko a kezdõben, az is 1-0 lett, gólszerzõ pavlyu
king ezen a meccsen tért vissza.
gól
csak ezt a kézi felvételt találtam róla egyelõre, de a lényeg látszik.
xi: Alnwick; Smith, Kaboul, King (Butcher, 46), Carroll (Byrne, 74); Parrett, Livermore (Kane, 74); Mason, M'poku (Dawkins, 66), Obika; Pavlyuchenko.
korábbi felkészülési meccsek nem voltak ilyen sikeresek
sporting-tottenham 2-2 (gsz.: keane, obika)
öf.
xi: Cudicini (Button, 46); Hutton, Walker, Corluka, Naughton (Rose, 64); Kranjcar (Townsend, 67); Jenas, Huddlestone, Bale; Taarabt (Obika, 60); Keane.
csak a második félidõt láttam, sokat veszélyeztettünk, de elégg sok lövés érkezett a mi kapunkra is, statisztikát nem igazan találok ilyen felkészülési meccsekrõl, de szerintem a sporting többet lõtt, mint mi.
még siralmasabb meccs, tottenham-villareal 1-4 gsz.: dos santos
öf.
xi: Gomes (Button, 46); Hutton (Walker, 46), Dawson (Bassong, 46), Corluka, Naughton (Assou-Ekotto, 46); Lennon (Bale, 46), Huddlestone (Parrett, 78), Jenas (Rose, 19), Kranjcar (Taarabt, 81); Defoe (Giovani, 46), Keane (Crouch, 46).
a meccset nem láttam, talán jobb is, errõl többet nem tudok írni.
átigazolások: szóba hozták velünk milnert meg ashley youngot, ezeket redknapp cáfolta, bár késõbb volt olyan hír is, hogy ashley youngért 3(!) játékost adna cserébe (elvileg 30millió lenne az ára)
pletikosa jön hozzánk 1 évre kölcsönbe
redknapp scott parkert akarja a west hamtõl, 8milliót adna érte, 15öt kérnek
micah richardésrt 9milliót adna, érte 15öt kér a mancity
suárezért 25millát adna, az ajax 35öt akar
amugy a mancitynek jelenleg 37 fõs a kerete, ezt 25re kell csökkenteniük, redknapp ezért próbál onnan szemezgetni, hátha a kényszer miatt vmivel olcsóbban és könnyebben tudna onnan igazolni, fõleg ugye richardsot meg bellamyt emlegetik(mondjuk bellamy ritka felesleges egy igazolás lenne szvsz, öreg, és így is van elég csatárunk.)
elvileg átadólistán van crouch(bár már cáfolatát is olvastam), 7millió fontért vihetik. kurvára nem örülnék neki ha eladnák. crouch a legnagyobb király.
állítólag az ac milan akarja dos santost, esetleges huntelaar-dos santos cserérõl pletykálnak, bár huntelaar azt nyilatkozta, hogy marad milánóban.
loic remy akarja elhagyni a nicet, egyik lehetséges állomások közt vagyunk (újabb csatár..)
redknapp elvileg 1 vagy 2 igazolást szeretne, amivel egyet is értek. kell vki a védelembe, minõségi cserének. és szerintem a csatárokat kéne megbontani, eladni mondjuk keanet és pavlyuchenkot, és igazolni mondjuk egy dzekot (álom, édes álom). ha megnézzük azért a csatársort, defoe 28 éves, többiek mind idõsebbek, keane már 30, de crouch és pavlyu és közelítenek a 30 felé, tehát szerintem egy ilyesmi csatár kéne mint dzeko, 24 éves és kurvajó amit eddig mutatott. hasonló célpont még suárez.
redknapp amugy az átigazolási sikertelenségek miatt azt mondta, inkább 1 éves kölcsönökre állna most rá, talán könnyebben/gyorsabban meglenne a tárgyalás stb
elvileg redknapp a kezdõben számolna robbie keanel a szezonban. ráadásul állítólag át akar állni egycsatáros felállásra, na most szerintem a crouch-defoe-keane hármasból ha egynek ülni kell az már rossz, hát ha még kettõnek.. fõleg ha keane lenne a kezdõ.. szerintem defoe és crouch is jobb keanenél. és akkor még ott van pavlyuchenko.
mondjuk ha valóban átáll egy csatáros felállásra akkor lehet inkább egy igazi irányító tkp lenne a jó igazolás.
woodgatenek 5 hete van arra, hogy bizonyítsa redknappnek, hogy egészséges, különben nem kerül be a 25fõs keretbe. mondjuk ha nevezésig még egészséges is lesz, szokásához híven sztem hamar lesérül sajnos, de meglátjuk.
ha minden igaz jövõre új stadion építésébe kezdenének, a 13/14es szezonra készülne el, 56,250 férõhelyes lesz, a jelenlegi 36,310el szemben.
na annak aki végigolvasta egy kis bónusz nosztalgiázni
streamek
vmelyik csak nézhetõ lesz.
pénteken lesz bl rájátszás sorsolás, ha minden igaz kiemeltek leszünk, elõreláthatólag az auxerre,samp,fener,dynamo kyev,braga ötösbõl lesz ellenfelünk, de a visszavágókat még holnap játsszák, szóval képlékeny :D
mindenesetre én a bragat kívánnám magunknak így elsõre, odavágón 3-0ra nyertek, az õ továbbjutások így talán már biztosnak mondható.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
holnap játszunk a sporting ellen, innentõl kezdve talán komolyabb meccseink lesznek, reméljük jó eredményekkel.
egyetlen új játékos a keretben még mindig a már márciusban aláírt sandro, elvileg augusztus 18án fog csatlakozni a csapathoz.
így a bl-re készülve talán elkélne vmi komolyabb erõsítés, de nem igazan tudom hova, a keretet végignézve szerintem jó és erõs a csapat.
itt egy cikk a jelenlegi keretrõl, és esetleges erõsítésrõl, elsõsorban a védelmet kéne erõsíteni a padon, kiemeli king és woodgate egészségügyi megbízhatatlanságát.
asszem itt még nem volt, redknapp aláírt 2013ig.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
ezek az amerikai ellenfelek tényleg nem túl mérvadóak, majd a sporting/villareal/benfica/fiorentina 4es ellen lesznek már értékelhetõ meccsek :)
ezek a meccsek meg télleg csak arra jók, hogy játszanak...majd a Benfica elleni meccsre leszek kíváncsi :D
következõ meccs: július 17 @san jose earthquakes.
határozottan amatõr szintû ps tudásommal csináltam egy bannert, a semminél szerintem több, aztán csinálhatna vki egy szépet/jót, de ha másoknak is megfelel addig berakathatnánk.

átigazolási pletykák: redknapp állítólag forlánt szeretné az atleticótól, valamint szóba hozták a csapattal a chelseatõl ingyen igazolható joe colet is (a játékos másik komoly kérõje az arsenal)
tovább egy két név: Jose Angel (Sporting Gijón), Stephane Sessegnon (PSG), Marko Marin (Werder Bremen)
a genoa érdeklõdik dos santos felõl
2010/11es szezont hazai pályán kezdjük a man.city ellen, sima W <#hawaii>#hawaii>
amúgy nem sok hír van a csapat tájáról....
rebesgetik Dzekot és Joe Colet.....meg valami 23 éves török srácot is....David James is érkezhet..bár õt nem értem minek....max a padra, mert Gomes jól véd....Modric-csal meg hosszabbított a klub úgyhogy õ sem megy sehova....
Erre csak annyit tudok mondani,h e-ta-lon.
végeredmény: 3-1
Az elmúlt 20 spurs meccsbõl legalább 15 mérkõzést sikerült megnéznem.
A 3. helyrõl nem ábrándozom hiszen ahhoz az Arsenalnak otthon kéne kikapnia.
Örülök hogy Lennon újra egészséges. Bár kicsit még vissza kell szoknia.
:) EZ AZ FIÚK !!! SZÉP VOLT !!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
amúgy tök érdekes....szerintem a King-Woodgate védelem a bajnokság egyik legerõsebb párosa lenne, ha nem játszanának kölcsönben a kórházban...
a bl már csak az igazolások miatt is jól jöhet...én Crouchot eladnám a faszba...ronda is meg nem sok haszna van még ha most õ hozta meg a 4. helyet....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fülöp meg jól tolja a Citynél!
rendesen kidobta evra a taccsot :)))