423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
  • haxoror
    hopp elbasztam szal MAgyaRS!!!

!!!!!!!!!!!!!

Elporlasztunk mindenkit a Halálsugárral!!!!!!!
  • Garfield
    Mellesleg elfért volna a Tomcat-topikban. Vihar egy bili kakiban.
  • Garfield
    Ejj, de milyen érdekes, hogy hazafias témák kapcsán cirka 2 percen belül előjönnek a zsidók és/vagy cigányok. Hogy is mondjam: jellemző...

Egyébként elolvastam a weboldalt. Lehet, hogy én néztem félre valamit, de nekem az jött le, hogy a nagy román birodalom ellen fellázadnak a szabadságot követelő magyarok és őket kell megsemmisíteni. Én speciel jól érzem magam a szabadságharcos szerepben.

És ti?

U.i.: Persze mindenki azt lát bele a helyzetbe, amit bele akar látni.
    U.i.2: Nevetségesnek tartom Tomcat pattogását, mert ő volt a leghangosabb az Oláh Action kapcsán a játék elbagatellizálásakor. Csókolom, ezt az űr-marhaságot mennyire kell komolyan venni?
    U.i.3: Ha az oroszok felléptek volna a Red Alert bármelyik része ellen, akkor rajtuk röhögött volna a világ. Muszáj hülyét csinálnunk magunkból?
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁá ez akkora LOL :DDD

Amerikát pillanat alatt elpicsázták, elfoglalták a világot aztán jön a harc a MAgyARS from MARS-al

MfM POWA!!!!

Remélem lesz multija és lehetek genya alien scum!
  • Hustler_hu
    Naja nácit ezerrel ... de zsidót ? Képzeljétek el ha zsidókat kellene irtani ebben a játékban ... betiltanák ? Magyart lehet ? Nem vagyok antiszamita , csak egy gondolat erejéig tettem fel magamnak a kérdést ...
  • Grenzjager
    kiváncsi lennék mi lenne a vízhang ha Sepsiszentgyörgyön adtak volna ki egy olyan játékot ahol Székelyföld Köztársaság hadseregével körökre bontott startégiai játékban kell magyar falut csinál Bukarestből...
    vagy ugyanez a játékkal zsidókkal ?? világbotrány...

csak mi magyarok tűrűnk mindig mindent mindenkinek ??!?!?!?!

ráadásul gondolom ezt a játékot egy bukaresti oláh csinálhatta aki még életében nem találkozott magyarral, mert ilyet egy erdélyi mócből ki nem nézek...

• _Atti_
    Őszintén szolva a gond nem az elsősorban hogy ha ezen nem fogja senki felkapni a vizet, hanem az hogy az oláh eksönön akárki is felkapta, vagy bármi hasonlón..

Azért mert a nácikat(akik ugy többségükben azért teszem hozzá inkább közönséges német közkatonák) ugy globálisan kevésbé sziveljük akkor őket nyugodtan irthatjuk kilószám? Ugyanugy akárki egy játék keretein belül miért ne irthatna, kövezzetek meg, akár magyarokat is.. meg kellene már tanulni hogy játék az játék..
    Ennyi erővel büntethetnék azt is ha lelövök egy akármilyen embert egy játékban..az is ferdithetné a világrol alkotott képem...az is előitéleteket teremthetne bennem..vagy akármi..

De komolyan, mindenki felhorkan hogy ugyan miért bántják a GTA-t a különféle nemzetiségiek..
    vagy miért akarták a forgalomból kivonni a Gun-t az indiánok..
    Itt az alkalom hogy megmutassuk tudunk e különbséget tenni..mert ez játék nem a valóság.
  • Kandurex
    Románok, mint agresszorok a föld ellen...mókás elképzelés
  • Grenzjager
    bravó, biztos harmadéves eltés magyar-szociológia szakos egyetmista vagy
  • xy21
    Írcsuk ki egymást?Akkor eccerű ha felrobbantyuk a földet vagy atomháborút indítunk el vagy...
  • tigeroo
    unatkozott valaki..
    írtsuk ki egymást gyerekek...meg is érdemelné az emberiség (amilyen barmok vagyunk)
  • Grenzjager
    csak aztán nehogy aktulaizálódjon a

Dela Nistru pan la Tisa unghuri sasi ia valiza....
  • _Atti_
    oks, igazad van..csak prezentáltam gyorsan valamit akik nem értenék.
  • Shiwo
  • Grenzjager
    Rasszista szőrőstalpú oláhok
  • _Atti_
    Mondjuk nemtudom..lehet rossz hazafi vagyok de ha valaki ezt az idiótaságot komolyra veszi :D sztem csak saját maguk lealacsonyítása..ez közröhej, nem botrány.
  • Grenzjager
    az a szám a magyar szövegben "milliárd"
  • bazs1
    magyar lázadók?
  • _Atti_
    gyors fordítás:

-1988ban Nicoleae Ceusescu elindul elfoglalni az amerikai egyesült államokat.Tíz évvel később a föld császára, és a románok az ő népe. Erős kézzel uralkodik, 4 billió ember tart elnyomás alatt(két billiót már megölt)
    A románok a kiválasztott nép, és most átvették a Földet

- A Magyar Köztársaság maradványa uj nemzetet alapitott egy nemrég elfoglalt bolygón. Függetlenséget követelnek és esélyt a szabad élethez.Ez igy nem maradhat

- Kövesd a sorsod. Kegyetlenül ölj le milliónyi Nem-Román idegen söpredéket.
  • Muki100
    Igen, ma olvastam róla cikket kurucon...öld a magyarokat!
    Persze ennek közel se lesz akkora felhajtása itthon mint az amigás oláh actionnek volt, fő a jó barátság a románokkal indegy mekkora ára is van ennek, gondolják honatyáink.
    De Tomcat már írt reklamáló levelet, kár hogy ebben a diktatúrában hiába.
  • _Atti_
    idézek az oldalrol:
    "In 1988, Romanian dictator Nicolae Ceausescu set out to conquer the United States Of America. Ten years later, he is the emperor of Earth, and Romanians are his people. He rules with an iron fist, keeping over four billion people (he killed two billion already) fed and oppressed. Romanians are now the chosen people, and they have inherited the Earth."

"Remnants of the former republic of Hungary have formed a new nation on a recently-conquered planet. They claim independence and a chance to live freely. This cannot stand."

"Follow your destiny. Viciously murder millions of non-Romanian alien scum."
  • _Atti_
    Ezt nézzétek mik vannak:

Hivatalos oldal

Magyar cikk

kép01
    kép02

Lehet a gumiba kellett volna?:D