423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
mintha az Erdélyi magyarok tehetnének róla, hogy romániához csatolták őket... -
jaja,ebbol csak annyi jon majd ki,hogy haboru es tv-ben valo szereples amit nemhiszek hogy jol jonne az sg-nek ismet!!
Ha nem fujjtak volna fel itt nehanyan senkit sem erdekelt volna ez a jatek....
Kulonbenis szerintem a romanok ezzel az Erdelyi magyarokra celozzak,es nem az itt elokre oket nem szeretik es eppen azert hogy ott elnek,es nem lehet csak az ovek az orszag,hanem osztozniuk kell az Erdelyben elo magyarokkal!!!
Ez a totyikot szerintem lehet zarni,megmielott elindulna a megfekezhetetlen lavina....
-
poénból ránéztem a gém fórumára..már a román címszavak is elijesztettek..de ezen jót röhögtem : "The newest registered user is Roma-Killer" -
Nekem az a mániám, tankkal megyek át románián...Kezd elegem lenni ebből. Hogy képzelik hogy a mi földünkön saját honfitársainkat ütik-verik, és közben mókás gamékat találnak ki, hogy aki itthon van, azt hogy írtsák ki. Ez csak nekem szúrja ennyire a szemem. Nem mintha csak ez szúrná. Ami hajdan szép volt, most barmok, állatok kezében porlad szét, és az a néhány MAGYAR aki próbál ezellen tenni saját és családja testi épségét is kockáztatja. Undorító, de a legroszabb az egészben, és amiért magamat is szánom az, hogy nem teszünk semmit ezellen. -
A másik meg hogy ezek ilyen névtelen kis senkik, szal az egyetlen kritika amit kaptak az annyi volt hogy YOU SUCK, oszt kész, csak mi fújjuk ezt fel ennyire -
osztom..... -
Braveheart #56 ez a legszebb az egészben hogy csinálhatnak akármit (na jó majdnem, ez belefér még) mert olyan ívben lesz*rom őket fölösleges ilyen agyalágyúltságokkal foglalkozni
-
De most értitek ha nem találta volna meg senki romániában elfogy belőle pár darab és két-három hónap múlva már el is felejtik de így meg most csak nagyobb felhajtás lett körülötte... -
Nekem meg egy varázspálca lenne jó,hogy végre rend legyen ezen országok polgárai közt.... -
Nos... ez talan a leheto legszanalmasabb dolog amit roman valaha is csinalt. Ez van... de tudjatok hogy van? Ok legalabb megprobaltak... azt hogy hogyan es mikepp...
Huhhhaaa.... -
Vlala #52 Apacs... Mi a fenének egyből fegyverhez nyúlni? Különben is, egy apache nem apache...
Nekem sincs, mégis boldog vagyok... -
de jó nekünk hogy a szlovákok meg a románok is utálnak,kár hogy nincs egy apacs helikopterem... -
Azért ne forduljon át a topik nacionalista gyűlölködésbe, ha nem bírtok magatokkal megy a darálóba a topik... -
Le ezzel a játékkal!
Nem szeretném ha románok vadásznának rám az utcán!
És ez az előbb miért nem került be ebbe a topikba ugyanez a hozzászólás, pedig elküldtem? -
(Tomcat)
Tisztelt Külügyminisztérium!
Itt a lehetõség, hogy bebizonyítsák: nem igaz, amit mi, jobboldali gondolkodású emberek tartunk az Önök mûködésérõl.
Bizonyára emlékeznek rá, hogy jó másfél évvel ezelõtt hetekig tartó, országos botrány kerekedett egy primitív kis játékprogram miatt, melyben cigányokat kellett kiirtani. Mást sem lehetett hallani akkoriban, mint hogy ez már elõszobája a valódi népirtásnak, rasszista agresszió, és így tovább. Persze ennek semmi köze a Külügyminisztériumhoz. Idõközben azonban Romániában egy játékfejlesztõ cég profi kivitelû, világszínvonalú játékot készített "Romanii in Spatiu" címmel, melynek célja, hogy a játékos a Ceausescu által létrehozott nagy román ûrbirodalmat megmentse a fenyegetõ magyar veszélytõl, természetesen kiirtva a zavaró népcsoportot, hogy kizárólag a románok maradjanak a galaxis urai. Ez a játék máris több kiállításon bemutatásra került, és nagy hírverés közepette készülnek a megjelentetésére.
Ezen a weboldalon megtekinthetik az év végén kereskedelmi forgalomba kerülõ játék képeit, animációit:
http://www.romanii-in-spatiu.ro
Tekintve, hogy az Európai Unióban érvényesülnek bizonyos kisebbségi jogok, és amennyire tudom, Románia szeretne e szervezet tagja lenni, esetleg írhatnának pár sort román kollégáiknak, és megkérdezhetnék, hogy is fér bele ez a keretekbe. Romániában ugyanis, bár erre nyilván nem kell emlékeztetnem Önöket, a kisebbségek elleni agresszió foka messze túljut a számítógép elõtt ábrándozó, szemüveges kissrácok fantáziálásán. (Bár az is lehet, hogy kell. Elvégre nem nagyon szoktak tiltakozni.) Esetleg Brüsszelt is megkérdezhetik ugyanerrõl. Én nem értek hozzá, de Önök biztosan tudják, ki az illetékes.
Tisztelettel,
Polgár Tamás
Nah itt is az a bizonyos tiltakozás:-)) -
Atyaég, ezt a sok... -
Ójaj...
Ezekre a srácokra igencsak ráférne már egy kiadós d^gás. =) -
ezzel szvsz csak a saját szarságúkat mutatják be, hogy milyen gyökerek. valaki megfogja ezt a szart venni? :D Nehezen tudom elképzelni, hogy amcsi megveszi, hogy utána a saját országát döngölhesse földbe a román néphadsereggel :D Ezen csak röhögni fog mindenki. tényleg semmi komolyság nincs ebben :d -
:)
és majd nyilatkozunk a fókusznak is ,de majd kitakartatom a szememet hogy nehogy felismerjenek:D -
Írjatok inkább a minésztériumba hogy nem játszotok románokkal
De reméllem nekem megengeditek csak az állampolgárságom volt román...PP -
tééényleg:) -
azokkal nem játszom:) -
szerver minek?:D
Oda akkor nemjönne román :D -
nem mindegyikbe :) -
jaja:D
benne vagyok és lesz HuN szerverünk is:) -
azokban a játékokban az oroszokkal is lehet lenni, mint irtam ha itt is lehet lenni Magyarokkal akkor még örülök is a gaménak:D
amugy mindenki olyan játékot csinál szerintem amiet akar leszarom... -
alapítunk egy HUN klánt?:D -
-
románok a zűrben? :O
nahát micsoda jókis játék nemértem mi vele a baj egy csomó olyan játék van amiben a csúnya oroszokat kell írtani a hős amerikaiakkal.
amúgy meg az oláh actionben nem romákat kell írtani? vagy a roma meg a román már ugyanaz? mert sztem nem :I -
Vlala #33 Tomcat nemcsak ebben nevetséges, egy megrögzött médiamajom, aki mindenben benne van, amivel magát lehet reklámozni... "írt neki reklamáló levelet" én is írtam neki, hogy tehet egy szívességet. :)
Bocs az offért, a játékhoz nem szólnék hozzá.
-
megveszem márcsak aért is hogy leTK-zhassam a románokat -
Cat 02 #31 2 eset jóóó :D fogyilyen graffal ki veszi meg ? :D -
Garfield #30 Ebben éppen Amerikát rohanták le a románok. -
nemismerem a játékot, ezért kérdezem hátha tudjátok:
csak romcsikkal lehet lenni?
vagy a hős világot megmentő Magyarokkal is?
lesz multi része is?
mert az első esetben zavar a játék
a második esetben ,megveszem a játékot, felmegyek a román szerverekre Magyar oldalra állok és kiszopatom őket -
Elég szánalmas dolgok vannak itt ismét készülőben.....
-
Garfield #27 Jól mutatja a színvonalat. Idézet a fórumukból a "Hungarian opinion" topikból:
Egyetértek! És ha sürgősen nem tesztek valami pozitív irányú változtatást a játék sztorijában, hamarosan a magyar TV-ben fogjátok ismét magatokat látni! Írok is a [email protected]-ra is. Majd meglátjuk mit reagálnak erre a magyarellenes játékra! (Ja, és a kormányt se hagyom ki, de azt csak majd végső esetben, néhány hét múlva.)
Megfelelő téma a megfelelő médiumnak. -
erdélyi mócből -??
Látom te is képben vagy.... -
Garfield #25 Majd akkor tessék panaszkodni, amikor FPS-t csinálnak erdélyi helyszíneken, ahol habzó szájú erdélyi magyar zombik támadnak mindenhonnan. Az már jóval komolyabb lenne, és az Oláh Action-nel történő összevetés is valósabb lenne, nem csak olyan nevetséges hivatkozási alap, mint most.
Nagy Román Birodalom meghódítja a galaxist, de magyar lázadók egy csoportja ellenszegül, és őket kell lenyomni? Ne legyünk már ennyire szánalmasak... -
Garfield #24 Ez nem is fontos. Ez egy sz*ros játék, román nacionalistáknak.
Aki ezt komolyan veszi, az csak az egész kérdést teszi nevetségessé. -
Grenzjager #23 mint mindig, semmi sem számít, semmi sem fontos