Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azt kéredezk ami jól esik ez egy fórum, ha nem tudtad volna. Ahelyett, hogy ezt beírtad, inkább segítettél volna. Mondjuk majd más is így áll a te kérdéseidhez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabesz752
hátha...

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Doom 4
Elolvastam a F.A.Q.-t és már nem kérdezek mert ugyse tudtok válaszolni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

rotator
Ugye nem Lucy Stillman "kézzel írott" megjegyzéseire gondolsz? 😄 Merthogy az is design...

csak egy kérdés. az mért van ha fel rakom a játékot utána azt a orosz valamit akor az orosz telepítõ végig megy de nem csinál semmit olyan mintha meg akadna 20 percig ment és semmi változás 😞
mama2
Nyomva kell tartani a bal shiftet. De fel ne enged!!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Shep
Nyomni kell a gentle push-t ki is írja még oroszul is ott a gomb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

No próbálkozok az orosz verzióval de az elején amikor az a sok nõcske viszi a fején azokat a kancsókat ott mit kell csinállni??akármit csinálok pld.: meglököm leszúrom megütöm mindig ujjraindítja azt a pályát szóval ha tudja valaki, hogy h kell megcsinállnni az írja le pls
mama2
Köszi szépen, király vagy<#worship><#law><#puszis><#puszi>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
Betettem a FAQba (Cat 02 tanácsára 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Régen le volt írva keress vissza

(FAQ ba mehet sztem)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
Nem tudja valaki, hogy a játék zenéit hol lehet megszerezni?? Mertr nagyon tetszenek😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dante73
Ne beszélj hülyeségeket!<#vigyor1><#ravasz1><#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

Gunner
kitapasztalod, ne kérdezzetek már meg minden szart ... könyörgöm <#lama>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Shep
Na és ráugrani hogy lehet?

Voltan
No, én akkor törlöm a f*szba ezt a verziót. Inkább megveszem. Eléggé kiismertem, hála a kalózoknak. Tûrhetõen fut, a hangulata tetszik, és ha tényleg annyiért adják, ahogy hirdetik, akkor viszem.
Jó kis cucc ez, megér ennyit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

64bit-es alaplap nélkül elindul?(barton 2600+)

formatuq
probald lorol, nekem bejott, vagy siman ugorj ra, es torokszuras

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Shep
Keresztes lovagok, annyira nem könnyû, bár gondolom késõbb könnyebb lesz.

Gunner
igyekezz te elkapni õket 😊

Shep
Ja akkor még tárgytalan. 😊

Gunner
ha már megtanították akkor jobb klikk + shift 😊

Gunner
ha lenne adnék 😊 de nincs, szedd le reloaded v proxycont és akko angolosodjá te 😄

Gunner (vagy valaki más) ha lennél szives és adnál 1 linket ahonnan letölthetem az angolosítást azt megköszönném
Shep
Az ellen ,hogy elkapják a grabancomat, hogy lehet védekezni?

Kandurex
<#vigyor> (beleraktalak title -nek)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
te sem mondtad h ekkorára van állítva😄
Kandurex
no hát, mondjad, hogy mire, vazze :pp

így mindjárt más 😊

Rage47
760x160-ra állítsd át😊
Kandurex
flash -el van baj, a méretezés megfelelõ 780X250px

Kandurex
az iframe miatt, eredetileg iframe -ként volt beszúrva, szóval most javítom object -re aztán meglájuk

(ja és legalább 10X frissítettem (ctrl-F5) már a fox böngészõt, de még mindig a régi bannert hozza,..tököm bele)

Rage47
a bannerban van. próbáld frissíteni a böngészõd többször - FF-ban ctrl+F5
nem értem miért van ekkora hely felette és alatta:S
pl. a splinter cell topikban nincsenek ekkora fehér csíkok a bannerban 😮
Gunner
russian for jerusalem - reloaded for crash

Gunner
Nektek volt már olyan h bugzott és ha megnyomtad shift-et akko mintha egy rudat masszírozott volna a csávesz? nekem akkor volt mikor egyik fõnököt levegõben szúrtam le és akko jött a fehér köd és tudtam ezt csinálni, meg nyomtam táncot is, majd ha lesz megint akko csinálom youtube-ra videót 😄

Hello!
Honnan tudok letölteni a játékhoz angolosítást, mert az orosz nem az erõsségem:-D...Köszi a válaszokat
szóval csak a shiftet kell? , simán megyek utána és shift?

Kandurex
hát kivettem és csak a flasht hagytam meg, hol van itt a faq?

Rage47
shiftet
Helló.
Elakadtam ott ahol elõsször kell lopni a szõnyeges faszitól, elindul aztán odamek és mit is kell nyomni? mert bármit nyomok, bármilyen kombinációt akkor is észrevesz.

Gunner
örülnék ha mindig nyomva kéne tartani high profile gombot oroszban is, úgy a király, box-on is úgy volt a jó 😊

bigapó
kérdésem is lenne:

van ez a High Profile állítás a Gameplay-ben. Én nem látok különbséget az On és Off között. egyiknél csak egyszer kellene benyomni és akkor kapcsol be, a másiknál meg folyamatos nyomvatartásnál van bekapcsolva. nekem csak utóbbi mûködik, teljesen mindegy, hogy mit állítottam be, csak folyamatos nyomvatartás mellett csinálja az adott akciót. Nálatok is ez van?

The Matrix has you...

bigapó
nekem az elsõ "fõnök" kinyírásánál érdekes dolgot csinált. nem tudtam hátulról leszúrni, lebuktam, ezért kemény kardcsatában kellett lenyomnom a sleppjét és aztán Õt is. Úgy, hozta a sors, hogy a végén menekülnöm is kellett, persze Õ utánnam jött😊 Na, szóval szépen harcolok tovább, egyszercsak sikerült lecsapnom, erre mit csinál? felugrik Altair vagy 2 méterre és a rejtett tõrrel döfi le😊 elég vicces volt😊) már meghalt az elõzõ ütéstõl, de még ráugrottam😊

The Matrix has you...

Erdemes beleolvasni a Support ban az assasinscreed.pdf-be 😊
Abbol hamar kiderul milyen beta allapotban van ez a verzio. Meg siman benne vannak a manual-javitasok, ilyen szovegek hogy "ha el akarunk keszulni hataridore" lol

ZsZso
De most komolyan nem értem. Ennyire nem lehet vak/hülye/lusta valaki... 8 hozzászólással lejjebb kérdezték meg ugyanezt, és 7 hozzászólással lejjebb válaszoltuk meg.

Rage47, le a kalappal a kitartásod elõtt 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rage47
a flash bannerbe beraktam a FAQ-t meg mindent. frissítsd az oldalt s akkor látszik
Kandurex
mi a baja?

Egyetértek azzal hogy megnézed mire adsz ki pénzt magam is így vagyok vele, de 1 ilyen játékra a thief 1 óta várok 😊 az se most jelent meg, mind a 3 meg van eredetiben és nekem ez élmény.
Igaz hogy nem megy már rendesen max virtual pcvel a legtöbb ami jó volt de eredeti mind.
Manapság viszont kevés az igényes munka ezért válogat így az ember szerintem, és arra ad pénzt amire érdemes.
Magam is befürödtem 1* 1 ilyen játékkal, a nexus volt az imperium galactica 3 nak jobb lett volna, persze ott megvette az eredetit gondolkodás nélkül és sajnáltam hogy nem néztem meg elötte "más forrásból".
Dante73
Az SG-n alapból tiltott a warez, de erre valahogy mindenki tesz, így valahogy tudatosítani próbálják az emberben a házigazdák, hogy mi a pálya. Ha 4-5 nappal visszaolvasnál, nekem is volt vitám ezzel kapcsolatban, mert minõsithetetlennek éreztem az akkori kiírást.
Lehet szánalmasnak érezni, hogy letöltöm, és "papolok", pedig hidd el nem az.
Sajnos tény, hogy játékok címszóval nyakonöntenek minket játékosokat egy halom lócitrommal. Kiadnak egy demót, (jobb esetben elõre...) ami csillog villog, rohansz megvenni és otthon esel pofára, telepítés után fél órával. Az errõl szóló cikkek többsége fizetett hírdetés, a topikok csak a warez elindításáról szólnak, stb... Én pedig, mivel megnézem, mire adok pénzt, mire nem, kipróbálom a cuccot. Ha kocsit veszel sem a felnit adják oda elõre, hanem beleülhetsz, kipróbálhatod.
De errõl enyit, ez nem az a topik, a topiklakóktól sorry az off-ért.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Én meg veszem eredetibe az már biztos mert tetszik és érdekel, mivel türelmetlen vagyok kipróbáltam így, jobb mint 1 demó, csak adják ki ere végre, már elõrendeltem 576 ban így már csak az értesítésre várok.
Ezzel is el ismerem a nagyszerü munkát amit végeztek, és 1 esetleges 2. rész kijövetelét is támogatom vele.
nem errõl van szó, egy szóval se mondtam h. letöltöttem,(nincs meg a game) csak egy kisssé humoros/szánalmas h. te is "belenézel a realise-be" és ennek ellenére ki van írva h. vedd meg eredetiben!, erre mondom azt h. jólva, adj rá pénzt, ennyi 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"