Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(FAQ ba mehet sztem)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.freetvmaci.info/
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Jó kis cucc ez, megér ennyit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
így mindjárt más 😊
(ja és legalább 10X frissítettem (ctrl-F5) már a fox böngészõt, de még mindig a régi bannert hozza,..tököm bele)
nem értem miért van ekkora hely felette és alatta:S
pl. a splinter cell topikban nincsenek ekkora fehér csíkok a bannerban 😮
Honnan tudok letölteni a játékhoz angolosítást, mert az orosz nem az erõsségem:-D...Köszi a válaszokat
Elakadtam ott ahol elõsször kell lopni a szõnyeges faszitól, elindul aztán odamek és mit is kell nyomni? mert bármit nyomok, bármilyen kombinációt akkor is észrevesz.
van ez a High Profile állítás a Gameplay-ben. Én nem látok különbséget az On és Off között. egyiknél csak egyszer kellene benyomni és akkor kapcsol be, a másiknál meg folyamatos nyomvatartásnál van bekapcsolva. nekem csak utóbbi mûködik, teljesen mindegy, hogy mit állítottam be, csak folyamatos nyomvatartás mellett csinálja az adott akciót. Nálatok is ez van?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Abbol hamar kiderul milyen beta allapotban van ez a verzio. Meg siman benne vannak a manual-javitasok, ilyen szovegek hogy "ha el akarunk keszulni hataridore" lol
Rage47, le a kalappal a kitartásod elõtt 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Igaz hogy nem megy már rendesen max virtual pcvel a legtöbb ami jó volt de eredeti mind.
Manapság viszont kevés az igényes munka ezért válogat így az ember szerintem, és arra ad pénzt amire érdemes.
Magam is befürödtem 1* 1 ilyen játékkal, a nexus volt az imperium galactica 3 nak jobb lett volna, persze ott megvette az eredetit gondolkodás nélkül és sajnáltam hogy nem néztem meg elötte "más forrásból".
Lehet szánalmasnak érezni, hogy letöltöm, és "papolok", pedig hidd el nem az.
Sajnos tény, hogy játékok címszóval nyakonöntenek minket játékosokat egy halom lócitrommal. Kiadnak egy demót, (jobb esetben elõre...) ami csillog villog, rohansz megvenni és otthon esel pofára, telepítés után fél órával. Az errõl szóló cikkek többsége fizetett hírdetés, a topikok csak a warez elindításáról szólnak, stb... Én pedig, mivel megnézem, mire adok pénzt, mire nem, kipróbálom a cuccot. Ha kocsit veszel sem a felnit adják oda elõre, hanem beleülhetsz, kipróbálhatod.
De errõl enyit, ez nem az a topik, a topiklakóktól sorry az off-ért.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ezzel is el ismerem a nagyszerü munkát amit végeztek, és 1 esetleges 2. rész kijövetelét is támogatom vele.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"