9242
  • CroftManor
    Játszik még vki rajtam kívül Vistán? Másnál így szaggat?
    Az én konfigommal xpn szinte szárnyalt a játék, de mióta váltottam Vistára nagyon szar.
    Már szinte mindent levettem lowra és még így is szar, nem beszélve arról, h árnyék nélkül a városok olyanok, mintha vmi teljesen más játékban lennénk
  • Narxis
    Lehet nem érti.
  • KaszaN
    Én nemis érteh hogy lehet ijen könnyű játékban elakadni ráadásul úgy hogy mindíg jelzi a térképen hogy hova kell menni
  • gstyle
    Köszönöm!:))
  • CroftManor
    A csajt nem tudod likvidálni nem lehet megölni. Miután visszatértél a bérgyilkosirodába és hosszasan elbeszélgettél a manussal, akkor utána a kikötőbe kell menni a kingdomon át, beszélni Richard királlyal.

• gstyle
    Sziasztok!

Én is elakadás miatt kérdeznék. a 6. mentésblokknál vagyunk. Egy csajszi volt a célpont, majd vissza a várba, és ott sehova tovább. Vörösen villog a kép. Igazából nem én játszok jelenleg, csak közvetítem a kérdést.
    A csajszit likvidálni kell??
  • tommyg
  • Raven21
    Van valahol végigjátszás?
    a második memori blockban elakadtam amikor leszurnak aztán ujra visszamrgyek, másnap kijövök a mestertől csak ütni tudok és lemegyek egy kúthoz (ara mutat a térkép) ott áll két csákó és valami M-betus emberkét kell megtalálni de semmi nem tom mi tévő legyek HELP PLÍÍZ!
  • CroftManor
    Attól én még nagyon messze vagyok, h neked lelkizzek, elhiheted.
  • CroftManor
    Miért, ki ideges?
  • tommyg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ülj be egy kád hideg vízbe az lenyugtat!
  • CroftManor
    Talán.
  • tommyg
    lézerkardos?
  • CroftManor
    Lehet h az enyém hamarabb lessz kész
  • tommyg
    ja azt hittem már van olyan, akkor várjuk, mikorra lesz kész?
  • doxadmin
    ez volt. szarul mentettem el könyvjelzőként. . .
  • Narxis
    Okok, várjuk.
  • KaszaN
    csak mert csinálok egy olyan videót ac ről aiben altair egy lézerkardal vágra le a katonákat király lesz majd meglátjátok
  • davidka003
    LOL
  • ChuckyHUN
    Régebbi kommentet is találhattál volna:D
  • doxadmin
    beszeélsz a csajszival, vagy épp a tudóssal, utána meg elmész aludni. Az üveges tetem melleti jobb ajtonál. Elején mikot bemennek a laborba, menj a mosdóba és hallgasd ki őket.
  • tommyg
    szóval??
  • Narxis
    Aha.
  • KaszaN
    Talán érdekelne valakit egy olyan AC-s videó amiben Altairnál egy lézerkard van a kezébe?
  • tommyg
    jóvan ne offold má szét a topikot ezzel a hülyeséggel
  • Narxis
  • Looooser
    vihart arat....
    Hasis története....
    Amikor az 1200-as évek végén a Curzola-sziget mellett vívott csatában a genovai flotta vereséget mért a nagy rivális, Velence hadiflottájára, volt a velencei foglyok között egy idõsebb elõkelõ nemes: Marco Polónak hívták. Három évet töltött fogságban. Számára ez nagy megpróbáltatás volt, de az emberiségnek szerencse. Ezek alatt az évek alatt mondta tollba ugyanis nagy, több mint 17 évig tartó keleti utazásainak történetét. Ebbõl értesült elõször a világ az asszaszinok titkáról is. Hogy kik voltak az asszaszinok, azt különösen a Szentföldön harcoló keresztes vitézek tudták. Õk nevezték el az asszaszinokat, a kender gyantaélvezõit hasisineknek (hasisembereknek), amely arabul orgyilkost jelent. Ez az elnevezés azért ragadt a hasisélvezõkre és késõbb magára a hasisra, mert a mohamedán harcosokkal a hadvezérek kendergyanta-gõzt lélegeztettek be, hogy múljon halálfélelmük és felfokozódjék harckészségük, vérszomjuk…

Az asszaszinok tehát mohamedán fanatikusok voltak, akik önmagukat fidávinak (önmagát feláldozni késznek) nevezték. E szekta alapítója a 11. században perzsa származású Haszán ibn Szabát volt. Korának összes hatalmi tényezõit rettegésben tartotta különféle avatási fokokra oszló hivõinek orgyilkos tõre. Hívõi képzeletét kábító italokkal felcsigázva a Hegy Vénének (Sejk al dzsebel) nevezett nagymesterüknek, feltétlen engedelmességet esküdtek. Parancsára a legnagyobb veszélyek közt a legvakmerõbb gyilkosságokat követ el, még akkor és olyan körülmények között is, ha tudták, hogy vakmerõségükért az életükkel fizetnek… Hogy bátorságukat valóban nemcsak a vallási fanatizmusuk kölcsönözte, arról Marco Polo elbeszéléseibõl értesült elõször a világ. Íme:

"Azt mesélik, hogy egyszer a Kaspi-tenger és a Földközi-tenger közötti hatalmas területen az öreg Hasszán ibn Szabah sejk uralkodott. Kegyetlen zsarnok volt, alattvalói mégsem hagyták el soha, odaadással szolgálták. Sikerült még Alamut bevehetetlen várát is meghódítania. Sokat kutatták titkát, hogyan tartja hatalmában az embereket, hiszen aki egyszer a szekta tagja lett, az mindhalálig hû maradt hozzá… Egy nap, így mesélik, megjelent udvarában egy erejérõl és bátorságáról messze földön híres ifjú, s a sejk szolgálatába akart állni. Mielõtt új ura elé vezették volna, megvendégelték a palota kertjében, s ott hagyták, pihenje ki az út fáradalmait. Az ifjú mély, édes álomba merült. Érezte a paradicsom csodás illatait, megízlelte az isteni gyönyört…

Határtalan boldogságából valami keserû érzés ébresztette fel. A paradicsom mintegy varázsütésre eltûnt, s az ifjú sóhajtozva epekedett utána. Egy hang szólalt meg a közelében, " Látod, fiatal barátom, az én kezemben van ennek az álombirodalomnak a kulcsa, melybõl most hoztalak vissza… Ha máskor is el akarsz jutni ide, légy engedelmes, és kövess ! Teljesítsd parancsaimat ellenkezés nélkül !"

A Hegy Véne tudta, hogy újabb "hû katonát nyert." Marco Polo kileste a sejk titkát. Azzal bírta feltétlen engedelmességre alattvalóit, hogy erõs hasisos italt itatott velük egy gyönyörû kertben, amely paradicsomi díszletként szolgált a kéjes álmokhoz. Senki sem tudta többé elfelejteni ezt az álomvilágot, s mindenki azt remélte, hogy hûségének jutalmául megismételheti ezt a csodálatos utazást. Polo azt is megírta, hogy a Hegy Vénének az uralmát a tatárok döntötték meg, hároméves harc után, 1242-ben (a hiteles történelmi adatok szerint azonban csak 1256-ban).

Sokáig azt hitték, hogy ebben a történetben több van Polo fantáziájából, mint a valóságból. A késõbbi idõk történelemkutatásai azonban fényesen igazolták, hogy Polo ebben is a valóságot írta meg… Ebben a leírásban a történelmi tények mellett egy nagy és minden kábítószerre érvényes igazság is rejlik, a kábítószer-szenvedély irgalmatlanul bilincsbe veri azt, akit egyszer álomba ringatott.
    http://beluard.freeweb.hu/index8_9.htm

Amfetamin
    történelem (csak egy pici)
    A spanyol polgárháborúban, majd a II. világháború mindegyik nagyobb hadseregében a harcoló alakulatok fáradtságának leküzdésére valamint éberségének és teljesítményének fokozására amfetamintablettákat rendszeresítettek. 1942-től Hitler is rendszeresen metamfetamin-injekciókat (Pervitin) kapott orvosától. A háború utáni (többé-kevésbé legális) polgári használat az 1960-as évekig erősödik, majd ezeket a szereket fokozatosan vonják ki a forgalomból. Illegális használata (abúzusa) illetve katonai célú felhasználása (pl. az USA légierejénél a Dexedrine) a mai napig fennmaradt.

A biokémiai hatásmechanizmus
    Hatását az amfetamin (azon belül is a dexamfetamin) tehát elsősorban azokon az idegsejteken fejti ki, melyek neurotranszmitterként dopamint használnak. Az így megemelkedett dopamin szint, fokozott erőnlétről, energiáról, magabiztosságról és megnövekedett tenni akarásról informálja az agyat, aminek következménye a "felpörgetett" állapot és eufória. Gyorsul és rendszertelenné (aritmia) válik a szívverés valamint felgyorsul a légzés, kitágulnak az erek, megnövekszik a testhőmérséklet és előtérbe kerülnek az energiatermelő folyamatok, amelyek ezáltal az energiaraktárak (máj, zsír, izom) kiürítését szolgálják.

Pszichés hatások
    Étvágycsökkenés, állóképesség növekedése, megnövekszik a fizikai erő és főleg a szellemi képességek, valamint fokozódik a szexuális vágy. Jellemző továbbá a fokozott légzés, magabiztosság, hiperaktivitás, eufória, izgatottság, hányinger, akaratlan mozgások, bőbeszédűség, viszketés, szívritmuszavar, fejfájás. Az aktív szakasz a fogyasztás mennyiségétől függően akár több napig is eltarthat,ezután hamar nagymértékű fáradtság, levertség következik.

Hosszú idejű alkalmazása vagy túladagolása remegést, nyugtalanságot, alvászavart, a reflexek túlérzékenységét okozza, mely bőrelváltozásokkal, táplálkozási zavarokkal és legyengült immunrendszerrel párosul. Az izgalmi szakaszokat depresszió, merevedési zavar követi.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Amfetamin
  • Örm
    Hello!
    Ha végigvittem a játékot akkor meglehet csinálni az assassinokat? Csak azokat nyomozás és mászkálás nélkül.
  • tommyg
    nem törlődik
  • Bucsek
    nekem überfos grafikán egész jolmegy:D ahoz képest hogy a minimum követelményt se éri el a gépem a requirements honlapon :)
  • tommyg
  • davidka003
    Van már normális hűtéses verzió 35-ért.

ipon
  • davidka003
    Felesleges bele akármit venned, mert az 512MB memóriád nagyon kevés.
    Hiába veszel bele egy másik kártyát ugyanolyan lassú lesz minden.
  • RNadal1203
    Hát az nagyon gáz mert nem vagyok olyan idős. a bátyám accjával írok ide.én 12 ő 25-éves úgyhogy nekem nem így megy hogy 150e-erért gépet veszek úgyhogy akkor milyen kártya menne bele ami GF6200-nál nagyobb???
  • CroftManor
    Mondom én 38é vettem, jó lenne a procit is felhúzni 3 GHzre, csakhát érteni is kéne h mit emddig szabad húzni.. no meg nem ártana rá az a cooler master venti, vagy melyik.
  • BlindMan
    úramatyám,mi lesz még itt...pár év múlva már mi is lőhetünk ki rakétát,kész Nasa config lesz itthon...3db terrás memoval,meg core8quad 55,5 GHz és 18800GT-vel XD
  • BlindMan
    azt vágom...még 2db 1GB-s ram kéne...az már a legkisebb gond legyen...vidkari-t meg ramot akartam...már ehhez a gammához is 3gb ramot írnak XD
  • davidka003
    Új VGA-hoz jobb proci is kéne. 30 körül van 8800GT.
    Teljes kihajtáshoz 3GHz kell.
  • BlindMan
    40 környékén vid kari most csak a 8800GT van mi?...most adom majd el ezt a rákot,ami van...és kiszemeltem 1et,h leválthassam ezt...már rég óta meg akarják ezt venni:D
  • BlindMan
    valljuk meg,én még dolgoztam volna ezen a játékon...itt nagyon a látványos koreográfiára mentek rá...elnagyolt küldikkel...:D
    Nem haverom a Vista:D