Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Anno kimaradt az életembõl, most viszont sikerült belefutni egy steam akcióba, és parasztmód olcsón hozzájutni a játékhoz (2,49€😉, úgyhogy miért ne alapon megvettem, és nagyon nem bántam meg.
Egyetlen egy kérdésem van: Vissza lehet menni az emlékekbe, hogy pótoljam az egyes "mellékküldetéseket"? pl civilek megmentése, viewpontok összeszedése? Mert sajna elkövettem azt a hibát, hogy befejeztem a bérgyilkosság küldit, és jönne a következõ emlékrészlet, viszont nem teljes a DNS szál 😊 Amikor pedig vissza akarok menni az elõzõbe, akkor azt írja, hogy ez az emlékrészlet blokkolva van, szóval nem is látom a küldetéseket (csak egyet, az emberek megmentését).
Elõre is köszi a választ 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
valaki tudna nekem segíteni?
az a problémám hogy megy a játék rendesen és egy idõ után mindig hibát észlel és le áll O.o
ez miért lehet?
elõre is köszi ^^,
Sikerült feltárnom a rejtélyt! (a legegyszerûbbre pont hogy nem gondoltam) 1)szóval jól emlékeztem hogy játszottam vele, nem is oly rég.
2)aztán jött egy új nvidia driver a max payne 3 és az új kártyák miatt.
tehát a megoldás: feltelepíteni egy régebbi drivert! 😊
Köszönöm a figyelmet!
(bár ez nem tudom még, hogy milyen hatással van az újabb játékokra...)
Ugyanis a warez verziónak is ez a baja, és nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nem tudom nvidia kártyámon futtatni a játékot. Az otthoni gépemben is az van, és azon vittem végig.
Bár az lehet baj hogy túl modern a kártyám ehhez a játékohoz? (persze ez csak irónia volt, mert elég gyengének számít ma már ez az 520mx...)
de elvileg az nvidia kártyámmal akadt gondja, mert csak az integrálton hajlandó futni... -.-
intel i7 2630QM
nvidia gefore 520mx 1 gb
6 gb RAM
és egy hd 3000-es integrált.
Pedig istenemre mondom hogy mielõtt megvettem volna játszottam vele, és nem kellett állítgatni, hogy melyik kártyával induljon. Igy, hogy rájöttem hogy mi baja megint nem vagyok hajlandó játszani vele, mert az integrált kártya miatt meg nem megy maxon, és nagyon akad...
Fákjúal!
3 napja keresek rá megoldást interneten, de sehol semmi.
Frissítettem mindent, videókártya drivert, windows update is megvolt, steamet is újraraktam.
Mostmár rohadjanak meg! Azért vettem eredeti játékot hogy ne kelljen szarakodnom crackeléssel, meg kifejezzem hálámat feléjük hogy csináltak egy jó játékot, ami az egyik örök kedvencem lett. De akkor mégis mif*szárt nem tudok vele játszani?
Next PC upgrade: 2022
mi a f2szért??? :S
pc -re nem kell fizetni multiért tudtommal
mert csak exclusive contentet töltöttem le most jöttem rá 😄
az lenne a problémám, hogy megvettem ac brotherhoodot, meg ac revelations-t Xbox-ra ,végigvittem mindegyiket, de multiplayerre nem enged fel, azt írja nincs jogosultságom... :S
Mi lehet a baj?
Az lenne a problémám hogy megvettem a játékot, de mikor elindítom ablakban fut. A menüben nem találtam olyan beállítást amivel full képernyõre lehet rakni. Ez valami hiba lehet vagy csak én vagyok a béna?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Most vettem meg az elsõ két részt és érdeklõdnék miért nem tudom beállítani az xbox controllerem,nem látja,más játékoknál kifogástalanul müxik!
Kösz elõre is!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szükségem lenne egy angol nyelv szakértõ vagy egy tanultabb assassin' fan segítségére! A játékban egy híres idézet értelmezésében elakadtam.
"Nothing is True, Everything is Permitted." Szószerint értelmezve elég értelmetlenül hangzik...
Elõre is köszi az értelmezést!
Ezer koszike!
Na, ezzel muxik a dolog! Nagyon halas vagyok, koszike!
Valaki tudna tanacsot adni, hogyan tehetnem az AC1-et teljeskepernyosse? Mindig kikattintok a jatekbol, elinditva alkalmazasokat, vagy az ablakot huzogatom ide-oda. Nagyon idegesito.
1440x900 felbontason is megmarad az ablak szegelye, feluszik a taskbar is.
Ezer halam!
Atis.
anti hero
anti hero