Hero Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadow42
Hanyas szinten lehet a másodlagos kasztot kiválasztani? 30ason még nem engedik..

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

ZoeSector
van a zhuang az az 1 alap klán a mási a shao a zhuang kék a shao narncs sárgával van írva

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

Shadow42
Na ja, csak döntenem kell, hogy jáccom vagy szótárazok :)

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

1ébként
jó oldal

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hmmm mi van ? :D
van dark side ? :D ezt hol leeht kiválasztani
én eddig egy guildet láttam az vmi Shao volt

állat: kell vmi hülye nevû skill amit huntik kapnak, farkas hpját leviszed kb 10 % ig és akkor elnyomod a skillt. elõbb utobb sikerült

Shadow42
Láttam ma délelõtt amikor Dragon kettõre beköszöntél, még vissza is köszöntem (hoi) csak abban a pillanatban le is fagyott nekem a játék vagy a szerver és aztán nem is engedett Dragon2-re vissza. Egyébként vettem egy farkast, de tiszta ráfizetés állandóan leverik, nem gyõzöm feltámasztani :) Nem mehetek vele olyan helyre ahol kettõnél több ellen van, mert secperc támaszthatom fel. Rá kell vigyázni és nem apríthatm az ellent. Medvém meg épp nem lehet mert nem Warrior az elsõdleges kasztom a másodlagost meg még 29-es szinten nem engedik felvenni. Hanem vajon majd mikor? Tán 30-as szint körül? Egyébként meg azért választottam esõdlegesnek a Huntert mert az állítólag tud állatokat fogni, csak én nem tudom hogy hogyan...
Egyébként TrefiliodelaSaga néven nyomom ált Dragon 2-n.

ZoeSector
Keress meg engem és én adok :) ZoeSector néven megtalálsz :)

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

ZoeSector
Tudod van a 2 alap oldal klán stb a Shao és a Zhuang nah és aki az elején Shaoban volt az nem mehet a Zhuangos klánba és fordítva se ez olyan mint a jó és a rosz és mi zhuangosok voltunk és egy ilyen klánt csináltunk

Shadow42
Akkor mesélj róla légyszi hogy hogyan lehet farkasom vagy macim? Merthát nem vágom, hogyan lehet álatra szert tenni.

mimi ? zuhangos ?

ZoeSector
meg még annyit hogy elkészült az elsõ klán még csak a zhuangosoknak mert a másik oldalanak (saho) annak másik klán kell de ez is készül...
Ha valaki szeretne csatlakozni az keressen meg nevem : ZoeSector szinte minden nap fenn vok oan 8 fele biztosan :) nah jó gamerkedést és öljetek sokat :)

ZoeSector
nem tom nekem ien problémám nem volt... mien a géped proci alaplap chip készlet stb... mert a via intel és még valamihez van patch meg ha jóltom a nvidia kártyákhoz is de nekem is nvidia van és simán megy

Sziasztok. Nemrég leszedtem a játékot, fel is sikerült installálnom. Az auto patcher nem müködött igy manuális patchel frissitettem. Ezután elis indul, de a karakter generálás után ahogy inditanám a játékot kifagy váratlan hibával. Probáltam ujrainstallálni de ugyanez van.
Nézegettem hivatalos forumokat ás láttam másnak is van hasonlo baja, de megoldást ott se tudtak mondani.
Esetleg itt volt már vkinek ilyen és megtudta oldani?

Shadow42
Hali ez a puzzle küldetés engem is érdekelne, mert elveszik a könyvet és adnak valami láncot, de azzal mi a bánatot kell kezdeni?

Lord RZA a PUNK
szevasztok , pár napja kezdtem a gémet, dragon2ön nyomom általában lev21 vok. egy jó kis magyar társaságra vágyok :) nevem : ElmaaaSanSolo. ja és elakadtam a Puzzle (rejtvényes) küldiben amikor venom swampban a szobrokkal kell bíbelödni. tudna vki segiteni?

shaime01
remélem ez nem volt komoly kérdés..

ZoeSector
Hola shaime01 feltudnál jönni holnap oan délután 4 fele? és tudnél addni 4 millát? :$ mert annyi híja a klánnak... köszike

sas ?

shaime01
lv52 5dan 2kyu ha vki még nem tudná :D
pénzem nincs sok nagyából 10-12m ShaimeBlade a neven Dragon 7-en vagyok csak nem tudok játszani mostanában

shaime01
huhu nem is tudtam hogy van ilyen forum :)

én lv52-es vagyok most heroban jó játék bár a silkroad jobb ez tény, sword user vagyok a skillek látványosak néhány de nem mind sajna.. :) mondjuk kalonline/hero onlineban engem itt is igazából a petek fogtak meg nagyon..:)

ViktorVector , KillerCat

de kb 2 havonta 1 szer felmegyek :D 15 meg 10 es karik talán :S

ZoeSector
CAT 02 mi a neved a gameban?

van egy 28 as ismerõsõm xD

ZoeSector
Nah emberek mostmár a guild akadály a csak a pénz és most tudtam meg nem 40 milla a díj hanem csak 10 szal ha van valakinek feleskeges pénze kérem írjon és adakozzon köszi mindenkinek! :)

Éljen a magyar guild

asszem van 1 millám azt oda tom adni :S

ZoeSector
Hi all! :)

A magyar guild már terveben van csak 1 kis probléma van... ha minden igaz 4dan kell hozzá meg 40milla. A 4dan az már látható távolban van de a 40 milla az picit húzós :S
Várom a magyarok jelentkezését. nevem "ZoeSector" és a dragon 2 vok megtalálható

lvl 37 + :P
Magyar guild még sztem nincs, egyik serveren se.

Nah vagyok én is a gémben LVL 18 Male vagyok Neoncsoves a nevem :D

és csak IE vel jó :S

Amikor regisztrálsz rá kell kattintanod a Check ID-re. Ha azt írja ki, hogy the ID '****' is Unregistered, akkor haladhatsz tovább.

PLS help! regisztrálni akarok egy accot és ezt irja ki a végén Check this id , this is uniqueness. Ez mi lenne ?

21. szint megvan, találtam egy angol gyereket, akivel együtt csináltunk meg egy csomó questet, de mostmár a fejlõdés az szerintem rohadt lassú lett, igaz, hogy 8 szintel magasabb mobokkal harcolok, de így is.
Küldetésböl nagyon kevés van sajna, bár ez a box of love-s elég faxa volt, adott egy csomó cuccot lvl 30 ra és még a dobozt is ki lehetett nyitni.

nekem úgy tûnik :)

Hm lehet serverek között mozogni, tehát tök 8, hova kreálod a karid.

asszem KillerCat :)

Milyen névvel játszol Dragon2-n?

gameplusz
Lolmán nefikázd SRO-t.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

emberek no problem :) 1ébként RX queen gyertek szerver 2 re :) a kari marad ez nem olyan mint az sro

akkor melyik szerveren is vagytok ? :)

Hero Online-t már az Xfire alatt is indíthatod

Az tiszta hülyeség a játékban, hogy magasabb szintû questeket nem tudok elvállalni. Mindig fejlõdni kell, hogy egyáltalán el tudjam kezdeni.

LOOOL

nézzéek mi az 5.

? :D

Petruska
na ez nagyon nem volt szép...

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Csak inkább dragon 2-re regisztráljatok.. :)

gameplusz
Ehh, már megint a nõk kavarnak... =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Petruska
ha minden jól megy akkor nemsoká népes lesz a magyarság száma mert aki eddig sro-zott és picit ráunt jó be lett fûzve h jöjjön, egy nap alatt lettünk 2-bõl 4-en plusz még további 3 magyart találtunk, és még ki tudja mennyi van:)

Petruska
dragon 10-es, Petruska és még hunter is, ha kell vkinek farkas vagy maci adok szivesen! Segítek mindenben ha kell azt is vágom már hogy fejlõdik gyorsan az állatkád, meg a questeket is.A box of love bugos szal azzal nem lehet elõre jutni:(

Petruska
én is 2 dan-os vok ha valakit érdekel:P