565
-
izem #280 ok,akkor hol a legtöbb Magyar? -
#279 Tök mindegy:) bármelyik serverre be tudsz lépni a kariddal. -
izem #278 melyik szerverre érdemes magyarnak menni? -
#277 Az. -
izem #276 ingyenes game? -
#275 Nincs időm fórumozni, a héten 5 Danos akarok lenni. Kell még 70% :) -
#274 Most 9dragons-t tolom amíg tart a béta, nagyon tetszetős game és régóta vártam rá. -
#273 A Guildet meg elég könnyű csinálni. Kell hozzá 4 Dan és kb 10Milla -
#272 Fatima .. Mért nem gyüssz Herozni? -
Cat 02 #271 rip xP -
#270 meghalt a fórum:) -
#269 Nem, csak nincs mit írni:) -
#268 Hmm.. mostmeg mindenki Dínósat jáccik? az az kihalt? :) -
#267 Látszólag nincs, de toborozz -
#266 Pontosabban a mienk? Azaz ÁrnyékLovag? -
#265 Sziók:) Mizu errefelé? Shadow-n van kívül itt valaki aki magyar guild tag? -
#264 A guild master tudja betenni,és más játékokkal elentétben itt cserélgetni is lehet. -
Cat 02 #263 őszinte legyek én sem tudom
de ha csinálsz egy Guildet akkor sok játékban lehet kirakni a neve elé egy 16*16 os képet ami soxor egy országzászló -
sazsmadar #262 Köszi a segítő szándékot, de ezzel sajnons nekem nem sokat segítettél. Lehetne kérni egy kicsit bővebben? Köszi -
Cat 02 #261 Guild -
sazsmadar #260 Láttam a játékban egyes emberkék neve előtt zászlót. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt mi módon lehet beilleszteni a név elé?
Köszi. -
#259 A kockázatok és mellékhatások érdekében kérdezze meg kovácsát és olvassa el a kövek tulajdonságát:) -
#258 minden kőre rá van irva mibe rakható és mit tud,max 3 egyforma követ rakhatsz rá egyszerre, ha 3-at raksz be nagyobb a siker esélye. Azt figyeltem meg hogy ugy a legnagyobb az esély hogy sima fegyóval kezded ami még nincs plusszolva, felnyomod +1-re, bezárod az upgrade ablakot, megint megnyitod nyomod tovább, megint bezárod és így tovább. Nekem a a +3 így mindíg sikerül de a fegyóm az pl most +5-ös a 43-as fegyó meg +4-es:)De ez a saját tapasztalat. -
Cat 02 #257 hát áltaában moncik dobják és rá van írva mit tud -
#256 A masnit máshova szokás kötni, de ide nem írom le, mert kivág a Modi -
#255 de kicsit részletesen tehát fogok egy alap fegyót oda dzsalok a kovácshoz és belerakatok követ, de milyent? és hányat 1xerre? -
#254 Jah:) masnit is rak rá:))
-
#253 Pontosabban bezacskózza :) -
#252 Én úgy emlékszem ha megvan mindd a 2 alapanyag akkor vissza kell menni vele a tavernes csajhoz aki adja érte azt a cuccot amit a kovácsnak kell vinni. -
Cat 02 #251 de asszem
de mire kell kattolni ? -
#250 ez nem az ahol szenet meg medvecsontot kell gyüjteni? mert akkor a szenet a kovácsnak, a csontot meg a aki a csi potiont gyártja.. -
Cat 02 #249 Delivery to Dragon Castle talán -
#248 Abszolút szerencse kérdése :) -
#247 na most akkor konkretizáljuk, hogy is kell csinálni? de lécci szájbarágósan :) -
#246 Mi a quest neve? -
Cat 02 #245 van vmi 14 es questem odamek csajhoz az lebax hogy miért itt vok mivel a vársoban kéne odaadonom a cuccot a kovácsnak meg még vkinek
odamek kovácshoz és a questben benen sincs a quest neve :S -
#244 Nekem 3db fegyót tört el +4-nél mire felment +5-re :) :) Általában reggel több upgrade sikerül(akkor még biztos nem fáradt a kovács) :) -
#243 Gyúrni kell vazeeeee :):) Én ugy csinálom hogy 4-5 szinttel magasabb ellenfelekből magamra húzok amennyit csak tudok és területre ható skillel pikk-pakk kinyírom őket, csakúgy pörög fel az exp:D -
#242 A Kovácstól picit balra hátrább van egy fegyverkereskedő, nála tudsz venni fegyvert, de dob az ellenfél is ált jobbat, mint ami kapható. Viszont a köberakatást csak vett fegyón javasolom, mert ha a kovács eltör kőberakás közben egy +2;+3-as cuccot, hát én nagyon csúnyát kívántam anno neki -
#241 Végre végre Sikerült kirakni a Puzzle-t. Köszönet itt is Petruskának érte :)
A lényeg a sorrend volt hogy milyen sorrendben kell a Statu-hoz menni. Kezdve a lejtő alján aztán a kerítés melletti majd a maradék 2, és tényleg ha jó sorrendben megyünk akkor csilingel amikor elveszi a könyvet. Aztán a 4 cserébe kapott lánccal a koponya előtti kőtömbnél elolvasni a szöveget és ha bejön a kép akkor jó volt a sorrend és kész. Vagyis nem, mert a vége az, hogy el kell menni Highlandbe a Misteres Peonyhoz(jól írtam a nevét?)és ő adja a jól megérdemelt 3 Dantól használható cuccot a küldetésért.