Hero Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szemmel tartottam eddig is a Cabal-t, s szerintem ki is fogom próbálni, ha az ob véget ér.

hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Egyébként ha valaki tegnap 19:40 körül DC-ben járt, a kastély fõbejáratánál nemsemmi látványban lehetett része. 6-8 igen tápos játékos gyepálta egymást a tisztáson, de valami kegyetlenül. Brutális páncélok és fegyverek mindegyiknél és egymás után nyomták a durvábbnál-durvább skill támadásokat. Nem tudom, hogy mi volt a tét, vérdíj vagy csak sima erõpróba, de elég szép 500 hp-s sebzéseket vittek be egymásnak.
Tisztes távolságból még a fegyvert is eltéve néztem a mûsort, nehogy félreérthetõ legyen a jelenlétem. Bár így is jó alaposan szemügyre vett némelyikük. Az egész olyan volt, mintha a Zu legendája vagy valamelyik anime elevenedett volna meg. Jó 20 percig tartott a dolog. A végén csak annyit tudtam mondani nekik, hogy "nice fight 😊".

Félreértettél. Általánosan a Corruption küldetések szólnak a számlakönyvek hajkurászásáról. Mindegyik másikról.
Ezért írtam, azt, hogy nem csoda, ha az ember belekavarodik abba, hogy mikor melyik hol. Én is ezért kevertem össze egymással õket.

Shadow42
Tehát akkor a Corruption and Distrust küldetés nem egy hanem három számlakönyv beszerzése?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Igen, az az egyik számlakönyv.
A másikat valóban a Venom Swamp tábortüzeinél kell keresni.
Sõt a fõ-fõ várurunknak is megvan a saját kis piszkos üzlete, melyrõl a mocsár központi tavának mélyén lévõ ládák egyikében lévõ számlakönyv tanúskodik.
Ezek után csoda, hogy ha az ember nem keveredik meg teljesen...

Shadow42
Ez jó, mert én az egyik tóparti nagy kõ alatt találtam meg a számlakönyvet, egész pontosan a nagyfa tövében levõ alatt.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

A Corruption and Distrust-ra hülyeséget írtam, összekevertem egy másik küldetéssel. A számlakönyv tényleg az egyik tábortûznél található meg. Némelyik tábortûz közepén lehet keresgélni és az egyik ilyennél megtaláltam a számlakönyvet. A keresés helye tûz közepe, ahol keresztezik egymást az égõ fadarabok. Négy ilyen tábortûz található a mocsár területén. (A térkép fent van a játék hivatalos fórumán.)

Amúgy áthelyeztem a székhelyemet én is a 9-es szerverre, továbbra is Holdfarkas néven. Jelenleg 32-es szinten.
Most próbálok némi mellékesre szert tenni. Szóval ha valakit érdekel néhány olcsó cuccos, megtalálhatja a lerakatomat DC-ben a bank elõtt. (+2-es nõi fegyok, +3-as férfi demon mask, aranygyûrûk)

Shadow42
Mi?

Hee? ez mi?😊
Shadow42
Corruption and Interrogation Itt valami nagyon gázos.
Ha jól tévedek akkor ugye 35000 a napi bevétele és van a 30 napakkor az 1050000 ennek a 30%-a 315000 ennek a most nem tom ?%-a 157000 és ennek kéne valami fakekönyv alapú 2%-a.
Vagy valamit valahol nagyon elkulminálok, mert ami nekem kijön az nem az a 3 lehetõség amit a végén megad.

Sziasztok
Nézegettem képeket a játékrol és megeteszet,most töltöm le remélem ma már fogok vele.Mit érdemes kezdenem és melyik szerón?
Shadow42
Márhogy lvl 10-es vagy? 😄
Elõbb ütögesd le az életét úgy 3%-ra és akkor Tammeld. Úgy menni fog 😊

Vki help!!Nem értem hogy tudok petet befogni! 10es vok odamek egy Black wolfhoz 3 élete van nyomok egy Howl of Tame-et de nem fogja be!!Hogy kell?
Nem tom de elég nagy lehet ha restartol a géped :S
Csumi. Az lenne a problémám hogy van a Hero Online-hoz egy program a neve xTrap és amikor Hero Online-ozok akkor kiirja, hogy Code Filed vagy valami hasonlót és egyszerûen restartol a gépem mi lehet a hiba?
Hello!
Régebben jástszottam a Hero Onliéval még a kezdésnél el is vittem 40eig a karit de akkor még nem volt a legobb a H.O..de most már nagyon király let!!!De sajnos a karim nem tom mien okok miatt elveszett:S ezért kezdtem egy Rod female-t 11-es Warrior..Vki tud nekem segiteni? Mondjuk Power LvL el^^ Elõre is kössz 😛! MSN: [email protected]
Shadow42
Ja bocsi elírtam 😊 lvl 47
Itten meg vannak jó térképek: http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=73082

én 46-os vagyok de most egy ideig hanyagolom a herot mert rendesen meguntam úgyvélem a folyamatos Farmolás kicsit unalmas ha több quest lenne sokkal jobban élvezhetõbb lenne a játék :'( de nem hagyom abba majd ha lesz kedvem belevágok 😊
Jakone, a herb of relief az 1 heal szarságot kell keresned, Highlandsba, 4 Tree of healinget kell keresned 1 van a Fenti kitérõ út mellett jobbra (taverntól érkezve, bal oldali kitérõút) van 1 a fõúton (Jössz DC-bõl) Van 1 Rougeknál és a 4.-re pontosan nem emléxem,

Corruption and Divulgence <- ez nekem is egy kicsit bonyodalmas volt, a tó mellett vannak nagyobb kövek amire rátudsz kattintani mint a 3. cryptic talentbe a csontikkal (azokra rányomsz, és abból is van kb 5 db, egyikbe bennelesz Chung secret account bookja 😊 )
Shadow42
Mostanában, Andaxin néven van egy lvl 41-es Warriorom. Írjatok egy Dragont és esténként Hentelhetünk.

Shadow42
Szerintem inkább a szikla alatt 😊 De még én sem találom :s

nahh itt a >>> the 3rd. Cryptic tale leirás angolul sok sikert 😊
http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=73032
Köszi a tegnapi invitálást, de egyenlõre 22-es vagyok, ráadásul némileg csóró. Posta galamb sem volt készleten... ;o)
Késõbb azért lehet, hogy visszatérek a dologra.
Amúgy egyik ismerõsömmel játszunk együtt, így azért sokkal élvezhetõbb a game.

ááhhááá köcee =)
egyébként én meg hvaerom Dragon8ason vagyunk többnyire 😊
gyere te is 😊
meg ha van valami magyar HOUSE akor jo lenne végre talizni 😊
mert igy kicsit uncsi

Nevem > Rukiaaaa csak keres 40+ vagyok már
Corruption and Divulgence - A titkos számlakönyv ott van a fogadó melletti tó parmenti sziklái alatt. Kicsit keresgélni kell a kurzorral, mert nem mindig hozza fel a sziklák megvizsgálásának lehetõségét...
Corruption and Interrogation - Ebben az esetben ki kell számolnod, hogy mekkora volt a valódi bevétele a csajnak. Valószínûleg nem volt teljesen english az aki a quest szövegét írta, mert nekem sem állt össze teljesen...

Amúgy Dragon 2 szerveren Holdfarkas néven garázdálkodom. Tegnap este óta 2 danosként. <#wave>

Virtue, Herb of Relief ügyben nézz szét a játék hivatalos fórumán. Ha rákeresel a questre, akkor elõbb-utóbb találni fogsz egy térképet az említett fákkal. Ezek a fák nincsenek jelölve a játékon belül...

Megpróbáltad már elkérni Jun-tól a számlakönyvet? Ugyanis oda adja õ szívesen...

hy nekem is kéne egy kis quest hlp ^^
1. Quest: Virtue, Herb of Relief< nah hogy itt mit kel azt azért valaki már pls mert itt körbe futotma az egész placot 10szer és semit se találtam sehol
2.Corruption and Distrust < ezt meg az angol tudásomal fel se tudtam fogni hogy mivan itt.
3.Corruption and Divulgence < oké choung titkos könyve a to közelében highlanden de azért amikor 10szer ezt is körbe futotam és sehol semi könyv azért az már durva nem hiszem ell hogy ekkora lama lennék 😞
4.Corruption and Interrogation < ez meg egy eröteljes kérdö jelezésbe fuladt hogy mit is akkarnak most tölem 😞

de leggalább a legend és a story questek mennek 😊
elöre is köce a segitséget bárkitöl aki tudja
Hi evribodri!

Gyors kérdés questtel kapcsolatban. corruption questek közül a corruption, distrustal nem boldogulok(sagunnak kell megkersni és elvinni Jun számlakönyvét) Elvielg a számlakönyvet valami tábortüzeknél kéne keresnem. Hol a rákomba keressem ezeket úgy mégis???(könnyen lehet csak én vagyok gyökér😛)
Shadow42
hmm.. Ekkora forgalomnak azért nem kéne lennie...<#rinya>

Shadow42
Láttátok az új frissítéseket? Van egy csomó új küldetés.
3rd criptic tale..
meg valami gyógyfû a pcihikan nak, meg mpc a barlangban
annak is kéne 5 denevérszárny meg valami lándzsa.
Meg még rengeteg új küldetés. Néhány nagyon alap is.
Még a lvl 5x-es karinak is megjelentek.

Gubberx
hmmm ez látod jó kérdés... Esetleg itt nézz szét: http://hero.mmosite.com/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hello honnan tudnám a hivatalos honlapon kívül leszedni a patch okat ?

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Gubberx
53-ast kapsz olyan 2.5-3 mill körül a piacon.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
nekem pénz kéne,de sok ! nemtok venni se íjat,se potit,íj nélkül megnemtok harcolni,a másik fegyom meg 22 lvls,szalkell a pénz help me 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tényleg nincs valakinek egy eladó raindere 45-50es lvlbe?

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Hé irhatnátok kicsit sûrûbben is.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

<#help>

Helló all! Az lenne a kérdésem hogy miért nemtudok az oldalon accountot létrehozni? Azt írja ki amikor rámegyek a "confirma"-ra hogy: "permission denied3"

Shadow42
Hát köszi, de én az oldalra szerettem volna, na 111.. 😊

Katt ide

Bandeeka nem fizetõs

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
látom sorstársam vagy a képfeltöltésben..<#buck><#nyes><#nyes><#vigyor><#crazya>

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezis fizetös game mint a legtöbb mmorpg?
Köszönöm az infot
Shadow42

Shadow42
<#boxer><#violent><#mf1>

Shadow42

Shadow42
hmm.. 😊

Shadow42
Sziasztok! lvl46-os Zhuangos karinak keresek magyar klánt!