Hero Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Tisztes távolságból még a fegyvert is eltéve néztem a mûsort, nehogy félreérthetõ legyen a jelenlétem. Bár így is jó alaposan szemügyre vett némelyikük. Az egész olyan volt, mintha a Zu legendája vagy valamelyik anime elevenedett volna meg. Jó 20 percig tartott a dolog. A végén csak annyit tudtam mondani nekik, hogy "nice fight 😊".
Ezért írtam, azt, hogy nem csoda, ha az ember belekavarodik abba, hogy mikor melyik hol. Én is ezért kevertem össze egymással õket.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A másikat valóban a Venom Swamp tábortüzeinél kell keresni.
Sõt a fõ-fõ várurunknak is megvan a saját kis piszkos üzlete, melyrõl a mocsár központi tavának mélyén lévõ ládák egyikében lévõ számlakönyv tanúskodik.
Ezek után csoda, hogy ha az ember nem keveredik meg teljesen...
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Amúgy áthelyeztem a székhelyemet én is a 9-es szerverre, továbbra is Holdfarkas néven. Jelenleg 32-es szinten.
Most próbálok némi mellékesre szert tenni. Szóval ha valakit érdekel néhány olcsó cuccos, megtalálhatja a lerakatomat DC-ben a bank elõtt. (+2-es nõi fegyok, +3-as férfi demon mask, aranygyûrûk)
Ha jól tévedek akkor ugye 35000 a napi bevétele és van a 30 napakkor az 1050000 ennek a 30%-a 315000 ennek a most nem tom ?%-a 157000 és ennek kéne valami fakekönyv alapú 2%-a.
Vagy valamit valahol nagyon elkulminálok, mert ami nekem kijön az nem az a 3 lehetõség amit a végén megad.
Nézegettem képeket a játékrol és megeteszet,most töltöm le remélem ma már fogok vele.Mit érdemes kezdenem és melyik szerón?
Elõbb ütögesd le az életét úgy 3%-ra és akkor Tammeld. Úgy menni fog 😊
Régebben jástszottam a Hero Onliéval még a kezdésnél el is vittem 40eig a karit de akkor még nem volt a legobb a H.O..de most már nagyon király let!!!De sajnos a karim nem tom mien okok miatt elveszett:S ezért kezdtem egy Rod female-t 11-es Warrior..Vki tud nekem segiteni? Mondjuk Power LvL el^^ Elõre is kössz 😛! MSN: [email protected]
Itten meg vannak jó térképek: http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=73082
Corruption and Divulgence <- ez nekem is egy kicsit bonyodalmas volt, a tó mellett vannak nagyobb kövek amire rátudsz kattintani mint a 3. cryptic talentbe a csontikkal (azokra rányomsz, és abból is van kb 5 db, egyikbe bennelesz Chung secret account bookja 😊 )
http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=73032
Késõbb azért lehet, hogy visszatérek a dologra.
Amúgy egyik ismerõsömmel játszunk együtt, így azért sokkal élvezhetõbb a game.
egyébként én meg hvaerom Dragon8ason vagyunk többnyire 😊
gyere te is 😊
meg ha van valami magyar HOUSE akor jo lenne végre talizni 😊
mert igy kicsit uncsi
Nevem > Rukiaaaa csak keres 40+ vagyok már
Corruption and Interrogation - Ebben az esetben ki kell számolnod, hogy mekkora volt a valódi bevétele a csajnak. Valószínûleg nem volt teljesen english az aki a quest szövegét írta, mert nekem sem állt össze teljesen...
1. Quest: Virtue, Herb of Relief< nah hogy itt mit kel azt azért valaki már pls mert itt körbe futotma az egész placot 10szer és semit se találtam sehol
2.Corruption and Distrust < ezt meg az angol tudásomal fel se tudtam fogni hogy mivan itt.
3.Corruption and Divulgence < oké choung titkos könyve a to közelében highlanden de azért amikor 10szer ezt is körbe futotam és sehol semi könyv azért az már durva nem hiszem ell hogy ekkora lama lennék 😞
4.Corruption and Interrogation < ez meg egy eröteljes kérdö jelezésbe fuladt hogy mit is akkarnak most tölem 😞
de leggalább a legend és a story questek mennek 😊
elöre is köce a segitséget bárkitöl aki tudja
Gyors kérdés questtel kapcsolatban. corruption questek közül a corruption, distrustal nem boldogulok(sagunnak kell megkersni és elvinni Jun számlakönyvét) Elvielg a számlakönyvet valami tábortüzeknél kéne keresnem. Hol a rákomba keressem ezeket úgy mégis???(könnyen lehet csak én vagyok gyökér😛)
3rd criptic tale..
meg valami gyógyfû a pcihikan nak, meg mpc a barlangban
annak is kéne 5 denevérszárny meg valami lándzsa.
Meg még rengeteg új küldetés. Néhány nagyon alap is.
Még a lvl 5x-es karinak is megjelentek.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezis fizetös game mint a legtöbb mmorpg?
Köszönöm az infot