565
  • TuxiBuxi
    Add oda a tavernes picsának és ami az opálos kardot illeti én azóta nem csináltam meg mert nekem is hasonló problémáim voltak...
  • FL Zoli
    10 vas, 10 bőr 1-1 zsák megvolt, de csak a zsákot vették el.. most meg a nyakamon maradt a vas meg a bőr :DDD
  • FL Zoli
    szevasztok Ma kezdem a Hero-t, 1dan 5 kyus vagyok...de kicsit most elakadtam
    opálos kard küldi a warrior mesternél: 2 opált beraktam a bronzkardba, első kockában az inventoryba ahogy írja...erre azt mondja nincs nekem olyanom..legszívesebben kiharaptam volna a szemét 5k xp ért ennyit szívatni..van vmi tipp ?

medvebőr& vmi vas a rougoktól, highland, kisribanc a kocsmából... összeszedtem..elvittem neki..azt mondja vigyem el én a kastélyba..kastélyba látom hogy nincs nálam semmi..most megint össze kell szedni?
  • Gubberx
    különböző nyersanyagokat tudsz bányászni ami a rare fegyók és armorok kovácsolásához kell, ill jó pénzért a piacon is ellehet adni a kibányászott alapanyagokat.
  • TuxiBuxi
    Én hiszek neked da akkor mire jó a bányászat mit lehet kapni vele ?? Csak hogy jól informált legyek mert a a level 50 még messze van. Hiszen még csak 38 as vagyok :D
  • Gubberx
    mindenki tud bányászni lvl 50-től, szakmával pénzt max a hunter tud keresni a befogott állatok eladfásával.
  • TuxiBuxi
    azt tom csak tudomásom szerint lét is lehet vele keresni pl a pshihikan aszem valami bányába melózhat bizonyos level után de a wariror ról fogalmam sincs hogy mit csinál majd .
  • Gubberx
    feltápolja magát a warrior skillekkel és erősebb
  • TuxiBuxi
    Hello megmondaná valaki hogy a Warrior meló mire használható ???
  • Norbertnano
    valamelyikőtök elad nekem 1et?Dragon 2őn majd vmikor ha ok
  • Gubberx
    mobok dobják vagy veszel playerektől
  • Norbertnano
    Hy!Kérdésem:Hol a francba van Opál?
  • Cat 02 #468
    ölszölszölszölsz :)
  • Gubberx
    grind, grind, grind
  • freakdawe
    csá most találtam ezt a fórumot és lenne is egy kérdésem?hogy lehet a laggyorsabban fejlődni?ha nem küldetést csinálsz?
  • Cat 02 #465
    wow ban sem jó mindig xfire :)
    ébként én akkor vok ideges ha nagy nehezen bejutok cod2 szerverre és kivág :D
  • Gabo
    Szerintem az nem mentség, hogy ingyenes egy game. Ráadásul van fizetős szolgáltatás is mögötte...
    Mind ez azért igazán idegesítő, mert a frissítésük előtt minden működött. S szerintem baromi nagy gáz az, hogy ha olyan szolgáltatások nem működnek, amik előzőleg rendesen használhatóak voltak.
    Egy béta állapotban lévő programnál talán ez még megbocsátható lenne, de az a progi már jó ideje túllépet azon a fázison.
    A xfire összeakadás pedig azért elég szégyenletes, mert szerintem nem kevés pénzt lefejtek az xfire mögötti cégtől azért, hogy a Hero install csomagjába beletegyék.
  • Shadow42
    hmm .. én eddig egész jól elvoltam az xfire nélkül, lehet ezután is el leszek. Nem látod ha fogy a chijük? Na és? Vagy te harci orvos vagy és menetközben is tudsz gyógyítani? Mert úgy van értelme, de akit egy farkas lever, az ne menjen a Highlandre, hanem maradjon a vadmalacoknál. Egyébként nekem a térképen ott van hogy a party társak merre vannak, D menűben még nem figyeltem. A hirtelen minden jelzés nélkül kivág a progi, na igen ez már tavaly nyáron is benne volt. Kérdés, hogy a program hibája-e vagy a netlag is belejátszik. A WoW nem vág ki, ja kérem az meg fizetős :) Viszont a Hero meg nem, vannak gyengéi.
  • Gabo
    Besokalltam a Hero-tól. A legutóbbi frissítések óta csak szívok vele.
    Elég kiakasztó, hogy a fórum bejegyzések alapján, hónapok óta nem képesek az xfire és az xtrap összeakadást megoldani. A frissítések előtt is néha volt a velük gond, de az esetek többségében együtt tudtak működni. A frissítés követően viszont ha bent vagyok xfire-en vagy nincs letiltva benne a Hero, akkor még a Hero login képernyőjénél kivágódok egy xtrap hibajelzéssel. (Tiltott memória műveletet jelez.) De ezt legalább meg tudom kerülni a Hero letiltásával az xfire beállításai között. (A voice chat így is használható.)
    Viszont ami sokkal bosszantóbb, hogy nem működik rendesen a party-zás. Nem látom azt, ha a társaim sérülnek vagy fogy a chi-jük. (A státusz sor végig fullra jelezte a társam hp-ját, pedig közben agyonverte őt egy méretesebb farkas.) Nem látszanak a térképen sem. Sőt a D gombra a party képernyőn sem látszik semmi info, teljesen üres. Maga az exp és a pénz megosztás működik, de így képtelenség egymást megfelelően támogatni. Teljesen mindegy, hogy én hívok valakit party-ba vagy engem hív meg valaki. S a dolog nem csak az én oldalamon van így. (Néha egy-egy része működik a dolognak, de elég átmenni egy másik térképre...)
    Ennél már csak az idegesítőbb, hogy rendszeresen elszáll a progi. Mászkálok, beszélek NPC-kel és egyszer csak azt veszem észre, hogy a chat üzeneteim nem mennek el és hiába kattingatok az NPC-re semmi sem történik. A következő pillanatban pedig kivág a progi, mindenféle hibajelzés nélkül. Ha újra csatlakozom (ha összejön egyáltalán), akkor ott álldogál a karim, ahol elkezdődött az egész probléma...
    Próbáltunk másik szervert is, de a dolog nem változott. És nem is lag okozta a problémát.

Nos ezen előzmények után tegnap este úgy döntöttem, hogy hanyagolom a játékot. Megvárom a heti karbantartást. Ha utána sem javul a helyzet, akkor könnyes búcsú.
  • Shadow42
    Mondjuk tényleg nem ERRE a fórumra való, de van az SG.hu-n is
    Cabal
  • Gabo
    Szemmel tartottam eddig is a Cabal-t, s szerintem ki is fogom próbálni, ha az ob véget ér.
  • Zarache
    hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
    holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :)
  • Gabo
    Egyébként ha valaki tegnap 19:40 körül DC-ben járt, a kastély főbejáratánál nemsemmi látványban lehetett része. 6-8 igen tápos játékos gyepálta egymást a tisztáson, de valami kegyetlenül. Brutális páncélok és fegyverek mindegyiknél és egymás után nyomták a durvábbnál-durvább skill támadásokat. Nem tudom, hogy mi volt a tét, vérdíj vagy csak sima erőpróba, de elég szép 500 hp-s sebzéseket vittek be egymásnak.
    Tisztes távolságból még a fegyvert is eltéve néztem a műsort, nehogy félreérthető legyen a jelenlétem. Bár így is jó alaposan szemügyre vett némelyikük. Az egész olyan volt, mintha a Zu legendája vagy valamelyik anime elevenedett volna meg. Jó 20 percig tartott a dolog. A végén csak annyit tudtam mondani nekik, hogy "nice fight :)".
  • Gabo
    Félreértettél. Általánosan a Corruption küldetések szólnak a számlakönyvek hajkurászásáról. Mindegyik másikról.
    Ezért írtam, azt, hogy nem csoda, ha az ember belekavarodik abba, hogy mikor melyik hol. Én is ezért kevertem össze egymással őket.
  • Shadow42
    Tehát akkor a Corruption and Distrust küldetés nem egy hanem három számlakönyv beszerzése?
  • Gabo
    Igen, az az egyik számlakönyv.
    A másikat valóban a Venom Swamp tábortüzeinél kell keresni.
    Sőt a fő-fő várurunknak is megvan a saját kis piszkos üzlete, melyről a mocsár központi tavának mélyén lévő ládák egyikében lévő számlakönyv tanúskodik.
    Ezek után csoda, hogy ha az ember nem keveredik meg teljesen...
  • Shadow42
    Ez jó, mert én az egyik tóparti nagy kő alatt találtam meg a számlakönyvet, egész pontosan a nagyfa tövében levő alatt.
  • Gabo
    A Corruption and Distrust-ra hülyeséget írtam, összekevertem egy másik küldetéssel. A számlakönyv tényleg az egyik tábortűznél található meg. Némelyik tábortűz közepén lehet keresgélni és az egyik ilyennél megtaláltam a számlakönyvet. A keresés helye tűz közepe, ahol keresztezik egymást az égő fadarabok. Négy ilyen tábortűz található a mocsár területén. (A térkép fent van a játék hivatalos fórumán.)

Amúgy áthelyeztem a székhelyemet én is a 9-es szerverre, továbbra is Holdfarkas néven. Jelenleg 32-es szinten.
    Most próbálok némi mellékesre szert tenni. Szóval ha valakit érdekel néhány olcsó cuccos, megtalálhatja a lerakatomat DC-ben a bank előtt. (+2-es női fegyok, +3-as férfi demon mask, aranygyűrűk)
  • Shadow42
    Mi?
  • Hex
    Hee? ez mi?:)
  • Shadow42
    Corruption and Interrogation Itt valami nagyon gázos.
    Ha jól tévedek akkor ugye 35000 a napi bevétele és van a 30 napakkor az 1050000 ennek a 30%-a 315000 ennek a most nem tom ?%-a 157000 és ennek kéne valami fakekönyv alapú 2%-a.
    Vagy valamit valahol nagyon elkulminálok, mert ami nekem kijön az nem az a 3 lehetőség amit a végén megad.
  • shamboy
    Sziasztok
    Nézegettem képeket a játékrol és megeteszet,most töltöm le remélem ma már fogok vele.Mit érdemes kezdenem és melyik szerón?
  • Shadow42
    Márhogy lvl 10-es vagy? :D
    Előbb ütögesd le az életét úgy 3%-ra és akkor Tammeld. Úgy menni fog :)
  • Hex
    Vki help!!Nem értem hogy tudok petet befogni! 10es vok odamek egy Black wolfhoz 3 élete van nyomok egy Howl of Tame-et de nem fogja be!!Hogy kell?
  • Hex
    Nem tom de elég nagy lehet ha restartol a géped :S
  • GeRa256
    Csumi. Az lenne a problémám hogy van a Hero Online-hoz egy program a neve xTrap és amikor Hero Online-ozok akkor kiirja, hogy Code Filed vagy valami hasonlót és egyszerűen restartol a gépem mi lehet a hiba?
  • Hex
    Hello!
    Régebben jástszottam a Hero Onliéval még a kezdésnél el is vittem 40eig a karit de akkor még nem volt a legobb a H.O..de most már nagyon király let!!!De sajnos a karim nem tom mien okok miatt elveszett:S ezért kezdtem egy Rod female-t 11-es Warrior..Vki tud nekem segiteni? Mondjuk Power LvL el^^ Előre is kössz :P! MSN: [email protected]
  • Shadow42
    Ja bocsi elírtam :) lvl 47
    Itten meg vannak jó térképek: http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=73082
  • stenTHEfamous
    én 46-os vagyok de most egy ideig hanyagolom a herot mert rendesen meguntam úgyvélem a folyamatos Farmolás kicsit unalmas ha több quest lenne sokkal jobban élvezhetőbb lenne a játék :'( de nem hagyom abba majd ha lesz kedvem belevágok :)
  • stenTHEfamous
    Jakone, a herb of relief az 1 heal szarságot kell keresned, Highlandsba, 4 Tree of healinget kell keresned 1 van a Fenti kitérő út mellett jobbra (taverntól érkezve, bal oldali [térképen] kitérőút) van 1 a főúton (Jössz DC-ből) Van 1 Rougeknál és a 4.-re pontosan nem emléxem,

Corruption and Divulgence <- ez nekem is egy kicsit bonyodalmas volt, a tó mellett vannak nagyobb kövek amire rátudsz kattintani mint a 3. cryptic talentbe a csontikkal (azokra rányomsz, és abból is van kb 5 db, egyikbe bennelesz Chung secret account bookja :) )