565
-
#525 A hiba az ön készülékében lehet. Én az elmúlt 2 hónapban felé se néztem, az előbb direkt miattad igen. Erre letöltött 6 db pacch-et és simán beléptem. Semmi reklamálás. Ja és jáccani is engedett. Gond egy szál se. -
#524 Elég rég játszottam vele, de majd benézek. Mostanában a Cabalt tolom.. -
FL Zoli #523 hmm..Síri csend és hullaszag -
FL Zoli #522 Én az elmúlt 3 napba (X+2)^2 próbálkozásból egyszer tudtam belépni a játékba. Állandóan kilép Runtime errorral, Bug üzenettel..s persze mindig máshol..van mikor Loginnál...vmikor meg mikor "Betölt a sárkány"
Van vmi tipp, hogy mit tudok vele kezdeni? -
Cat 02 #521 -.-' értelmes hozz szólás
guberx mail-t ne írj be mert spam robotok kiszedik :P nem véletlen szoktákl [kukac]al írni -
atkoo1 #520 okj nem baj áááááááá nincs heroooooo de idegesítőőőő márt fejlődhetnék egy csomot -
FL Zoli #519 Ha nem baj, inkább nem... -
atkoo1 #518 fl zoli adsz msn-t?
-
atkoo1 #517 de márt vagy ugy 1-óra ota csak ezt irja ki. account is incorrect -
FL Zoli #516 én 2 nap után most akartam Hero-z ni erre aszongya account is incorrect vagy mi a szösz...d -
#510 [email protected] -
atkoo1 #509 ha van add meg pls -
atkoo1 #508 értem msn ed van? -
#507 Mikor játszom akkor a 10-esen, de jelenleg nem hero-zok -
atkoo1 #506 tehányas szeron szoktál lenni? -
#505 jah :) -
atkoo1 #504 van itt valaki?
-
atkoo1 #503 Áhh nem megyxa hero-online biztos az eső elbaszta a játékot.Márt am lvl 47-es vok és warrior és zhuang és a karim hunkiscica néven fut és d9-en vok általában.ez egy kicsi leírás a karakteremről. -
Cat 02 #502 jah, város gyenge géppel elég rossz :S -
FL Zoli #501 Jó a mondatszerkesztésed..első körben nem igazán fogtam fel.
SRO-t is próbáltam, meg még vagy 6 másikat.de nem részletezem. Végülis az a bajom a többséggel, hogy népesebb helyszíneken (pl ahol a játék maga elkezdődik) alig bírok mozogni a lag miatt. Hero ba ez végülis csak cenral marketplace-re korlátozódk..de oda nem muszáj menni:). Kal oztam is 1 ideig..39 es szintű knight, de megutáltam. esetleg még visszamegyek szétosztani a cuccaimat. -
Cat 02 #500 graf kockás :D sro a legszebd de ott meg a játékélmény... -
FL Zoli #499 Ahhoz képest hogy ez a legjobb ingyenes mmo amit eddig találtam..nem igazán mozog ez a fórum. Vagy van máshol nami mépszerűbb?
Mellesleg van vkinek olyan "pill" je ami a 3rd cryptic tale hez kell 10-10 recovery/freshness ha jól emlékszem.. Persze nem ingyen kellene..bár most alig van pénzem, mert a kedves kocsmároslány elnyerte a gatyámat is kártyán (kb 1 misit buktam) -
#498 itt rengeteg hasznos infó van -
FL Zoli #497 ok köszi írtam
Amúgy található vmi leírás neten a cuccokról...gondolom ezek alatt pl a millinium scrollt vagy azokat a színes szöszöket hogy mire valók... -
#496 asszem ez volt nekem is, írni kell a hivatalos oldalon a bug reportbe és megcsinálják neked a GM-ek. -
FL Zoli #495 már napok óta nem tudok belépni...central marketen vágott le bug üzenettel. Smost amint bejön a kép..tölt-tölt s kifagy..már próbáltam töb szerveren is de ugyanaz
vmi ötlet? -
#494 asszem dragon 8-on sokan vannak vagy 10-esen, nem emlékszem már :) -
FL Zoli #493 Na ez új...
vmi tipp hogy hova érdemes? hol van esetleg magyar klán? vagy hol vannak legtöbben(magyarok) -
#492 bármelyik serverre be tudsz lépni a kariddal, nem vagy a dragon 2-höz kötve -
FL Zoli #491 nem nincs neki...majd ha szólnak megyek:)
S tényleg nincs senki a dragon 2 őn..én eddig 2 magyart láttam, hogy írt chat be.
FelhoHUN a nevem, Overseer... -rel nyomom 32 es vagyok -
FL Zoli #490 Kikerestem.és azt hiszem rájöttem hol szúrtam el :Talk to [General Yong] in Southern Plains
"TALK" ha van neki egyáltalán ilyen opciója..na majd este megnézem
S persze a kovács rakta bele az opálokat, utána próbáltam megint, mert úgy mondja hogy "twice" erre eltört...:)
-
#489 Olvass bele a küldetésbe, van annak emlékeim szerint másik neve is.
Régen csináltam már nem emlékezek rá 100-asan. -
#488 Na az előző kicsit mellé ment. 478-ra volt szánva. -
#487 Te raktad bele? hmm... a kováccsal kell berakatni és közben buzgón fohászkodni, hogy el ne törje mert akkor kezdheted elölről. Miközben
a cipőben való meghalást kívánod neki :) -
FL Zoli #486 Nekem mióta volt a legutóbbi frissítés, állandóan kifagy BUG üzenettel...ugye nem vagyok egyedül? -
FL Zoli #485 lehet olyat csinálni, hogy egyik kariról átrakni a másikra cuccokat..mert fullon van az inventorym
tele vagyok ékkövekkel meg egyéb "szeméttel" ami még kell -
FL Zoli #484 Van vki a dragon 2 szerveren??? -
#483 asszem glowing dobozból ékszer, flohwing-ból armor burningből fegyó jön a zöld +1-+3 cucc white +1-+5 red-ből pedig+1-+5 és magasabb -
FL Zoli #482 bár mostanában nincs túl nagy forgalom itt, gondolom megkérdem, menyiért tudnám eladni a Blue-white-red-akármi dobozt (180k kell a kinyitásához), avagy érdemes-e egyáltalán eladni, mi szokott kiugrani belőle? -
FL Zoli #481 Ez már megint bug?
Legend 1 küldi: el kell vinni a névlistát amit kidobott swampban a sergeant Southern plains be Gen. Yong hoz. CSAKHOGY GENERAL YONGNÁL NINCSEN LEGEND1-ES QUEST.
Legen2-őt meg a többit meg még nem engedi