565
  • Shadow42
    A hiba az ön készülékében lehet. Én az elmúlt 2 hónapban felé se néztem, az előbb direkt miattad igen. Erre letöltött 6 db pacch-et és simán beléptem. Semmi reklamálás. Ja és jáccani is engedett. Gond egy szál se.
  • Shadow42
    Elég rég játszottam vele, de majd benézek. Mostanában a Cabalt tolom..
  • FL Zoli
    hmm..Síri csend és hullaszag
  • FL Zoli
    Én az elmúlt 3 napba (X+2)^2 próbálkozásból egyszer tudtam belépni a játékba. Állandóan kilép Runtime errorral, Bug üzenettel..s persze mindig máshol..van mikor Loginnál...vmikor meg mikor "Betölt a sárkány"
    Van vmi tipp, hogy mit tudok vele kezdeni?
  • Cat 02 #521
    -.-' értelmes hozz szólás
    guberx mail-t ne írj be mert spam robotok kiszedik :P nem véletlen szoktákl [kukac]al írni
  • atkoo1
    okj nem baj áááááááá nincs heroooooo de idegesítőőőő márt fejlődhetnék egy csomot
  • FL Zoli
    Ha nem baj, inkább nem...
  • atkoo1
    fl zoli adsz msn-t?
  • atkoo1
    de márt vagy ugy 1-óra ota csak ezt irja ki. account is incorrect
  • FL Zoli
    én 2 nap után most akartam Hero-z ni erre aszongya account is incorrect vagy mi a szösz...d
  • Gubberx
    [email protected]
  • atkoo1
    ha van add meg pls
  • atkoo1
    értem msn ed van?
  • Gubberx
    Mikor játszom akkor a 10-esen, de jelenleg nem hero-zok
  • atkoo1
    tehányas szeron szoktál lenni?
  • Gubberx
    jah :)
  • atkoo1
    van itt valaki?
  • atkoo1
    Áhh nem megyxa hero-online biztos az eső elbaszta a játékot.Márt am lvl 47-es vok és warrior és zhuang és a karim hunkiscica néven fut és d9-en vok általában.ez egy kicsi leírás a karakteremről.
  • Cat 02 #502
    jah, város gyenge géppel elég rossz :S
  • FL Zoli
    Jó a mondatszerkesztésed..első körben nem igazán fogtam fel.
    SRO-t is próbáltam, meg még vagy 6 másikat.de nem részletezem. Végülis az a bajom a többséggel, hogy népesebb helyszíneken (pl ahol a játék maga elkezdődik) alig bírok mozogni a lag miatt. Hero ba ez végülis csak cenral marketplace-re korlátozódk..de oda nem muszáj menni:). Kal oztam is 1 ideig..39 es szintű knight, de megutáltam. esetleg még visszamegyek szétosztani a cuccaimat.
  • Cat 02 #500
    graf kockás :D sro a legszebd de ott meg a játékélmény...
  • FL Zoli
    Ahhoz képest hogy ez a legjobb ingyenes mmo amit eddig találtam..nem igazán mozog ez a fórum. Vagy van máshol nami mépszerűbb?

Mellesleg van vkinek olyan "pill" je ami a 3rd cryptic tale hez kell 10-10 recovery/freshness ha jól emlékszem.. Persze nem ingyen kellene..bár most alig van pénzem, mert a kedves kocsmároslány elnyerte a gatyámat is kártyán (kb 1 misit buktam)
  • Gubberx
    itt rengeteg hasznos infó van
  • FL Zoli
    ok köszi írtam
    Amúgy található vmi leírás neten a cuccokról...gondolom ezek alatt pl a millinium scrollt vagy azokat a színes szöszöket hogy mire valók...
  • Gubberx
    asszem ez volt nekem is, írni kell a hivatalos oldalon a bug reportbe és megcsinálják neked a GM-ek.
  • FL Zoli
    már napok óta nem tudok belépni...central marketen vágott le bug üzenettel. Smost amint bejön a kép..tölt-tölt s kifagy..már próbáltam töb szerveren is de ugyanaz
    vmi ötlet?
  • Gubberx
    asszem dragon 8-on sokan vannak vagy 10-esen, nem emlékszem már :)
  • FL Zoli
    Na ez új...
    vmi tipp hogy hova érdemes? hol van esetleg magyar klán? vagy hol vannak legtöbben(magyarok)
  • Gubberx
    bármelyik serverre be tudsz lépni a kariddal, nem vagy a dragon 2-höz kötve
  • FL Zoli
    nem nincs neki...majd ha szólnak megyek:)
    S tényleg nincs senki a dragon 2 őn..én eddig 2 magyart láttam, hogy írt chat be.
    FelhoHUN a nevem, Overseer... -rel nyomom 32 es vagyok
  • FL Zoli
    Kikerestem.és azt hiszem rájöttem hol szúrtam el :Talk to [General Yong] in Southern Plains

"TALK" ha van neki egyáltalán ilyen opciója..na majd este megnézem
    S persze a kovács rakta bele az opálokat, utána próbáltam megint, mert úgy mondja hogy "twice" erre eltört...:)
  • Shadow42
    Olvass bele a küldetésbe, van annak emlékeim szerint másik neve is.
    Régen csináltam már nem emlékezek rá 100-asan.
  • Shadow42
    Na az előző kicsit mellé ment. 478-ra volt szánva.
  • Shadow42
    Te raktad bele? hmm... a kováccsal kell berakatni és közben buzgón fohászkodni, hogy el ne törje mert akkor kezdheted elölről. Miközben
    a cipőben való meghalást kívánod neki :)
  • FL Zoli
    Nekem mióta volt a legutóbbi frissítés, állandóan kifagy BUG üzenettel...ugye nem vagyok egyedül?
  • FL Zoli
    lehet olyat csinálni, hogy egyik kariról átrakni a másikra cuccokat..mert fullon van az inventorym
    tele vagyok ékkövekkel meg egyéb "szeméttel" ami még kell
  • FL Zoli
    Van vki a dragon 2 szerveren???
  • Gubberx
    asszem glowing dobozból ékszer, flohwing-ból armor burningből fegyó jön a zöld +1-+3 cucc white +1-+5 red-ből pedig+1-+5 és magasabb
  • FL Zoli
    bár mostanában nincs túl nagy forgalom itt, gondolom megkérdem, menyiért tudnám eladni a Blue-white-red-akármi dobozt (180k kell a kinyitásához), avagy érdemes-e egyáltalán eladni, mi szokott kiugrani belőle?
  • FL Zoli
    Ez már megint bug?
    Legend 1 küldi: el kell vinni a névlistát amit kidobott swampban a sergeant Southern plains be Gen. Yong hoz. CSAKHOGY GENERAL YONGNÁL NINCSEN LEGEND1-ES QUEST.

Legen2-őt meg a többit meg még nem engedi