5187
Foci EB 2012
-
#102 sorry, akkor egy hajóban evezünk -
Nuki #101 nyerjük meg mi, az olaszok már rendeztek EB-t :D -
Nuki #100 persze elhiszem, nehogy félreértsd, de engem is itthon a szüleim traktálnak egy adott hüjeséggel, és látom hogy igazuk van(ahogy beállítják). és ezért csak ezt az oldalt, ezt a véleményt, ezt az érvelést ismerem. -
#99 nem mi nyerjük meg és akkor láthatod majd az olaszokat itthon is :P -
#98 nem vagyok már olyan csöcsszopó, azért mert még csak 12 éves vagyok. Van saját véleményem, nézőpontom, és ezt próbálom bemutatni -
#97 nyerjék az Olaszok, mert úgy is akarnak Palermóba meccse vinni az eb-n -
Nuki #96 énis.
szóval végeredményét tekintve, én mellette vagyok :D -
Nuki #95 nektek is a mélyponton kell megragadnotok a témát, mint sokmindenből, ebből is fel lehet állni..:) -
#94 bocs, abbahagyom -
Nuki #93 valszeg a szüleid véleményét adod vissza(vagy az ellenkezőjét), és nem gondolkozol el mélyen a dolgokban, ezért kár is vitatkozni :) -
#92 ya,de ez már off,plz ne politizáljunk,az tény,h romokban hever az ország,épp ezért nem éri meg az eb-t megrendezni.főleg ha azt nézzük,h 280 ft 1 euró... -
Nuki #91 igen de tőke nélkül nincs bevétel, és biztos hogy +++ jönnénk ki a dologból, a fenntartással lehet kardozni, Punkernak adok igazat abban hogy nem kerül sokkal több pénzbe egy korszerü stadiont fenntartani, aminek minden darabja klappol, mint toldozgatni-foldozgatni egy szétesőben lévőt. -
#90 én 12 vagyok, és már most látom, hogy ez igy nincs rendben... -
#89 oké... -
#88 mennyi idős vagy?
te nem tennél valamit másképpen mint a kormány?
mert most rohamos tönkremenésről tanúskodik a gazdaság -
#87 lol -
Nuki #86 mivel nem látok bele a pénzügyekbe, nincs politikus rokonom, se ismerősöm, és rohatt lila gőzöm nincs mit miért csinálnak, ezért azt mondom csinálák amit kell, és ha összejön x év múlva az euró, és túléltük, azt mondom megérte.
#81->17 :) -
Nuki #85 ez igaz, szóval több eséjünk van bejutni :D -
Nuki #84 nem fogják ha az a tét hogy jöjjenek-e Raúlék vagy sem. -
#83 nehéz,de sajna ettől függ nagyon,h a kormánynak lesz e rá pénze,h tudja finanszírozni az eb-t. -
#82 te nem csinálná valamit másképpen mint a kormány? -
#81 te hány éves vagy? -
#80 togo nem európa -
Nuki #79 valszeg azért felnőttek mert valamit jobban tudnak nálunk. no politika plz, tudom hogy nehéz ebben a témába ilyenkor mellőzni. -
#78 de ha meg felépítik a pályákat, akkor még az eb előtt tönkreteszik őket, ugyhogy a dolgok ütik egymást -
Nuki #77 belefér :P -
Nuki #76 az egyik esetleg magával húzhatná a másikat... -
#75 Decemberben lesz a döntés nem? 2012-ig még lesz 5.5 év felépíteni a pályákat. -
#74 de mire mindent megcsinálnának, addigra már 2100-ban járnánk... legalábbis ha ez a kormány marad -
Nuki #73 egy togo-tól nem hinném :)
csak egy kis önbizalom kell meg HAZAI pálya :)
(az viszont nem kell hogy a bírói szivek felénk húzzanak, olyan győzelem nem kell, de előfordulhat, nem elős lenne a világtörténelemben) -
#72 Hát igen, csak ők egy kicsit előrébb tartanak nálunk...
Azért mondom, hogy előbb akórházakat, utakat, egyé gondokat kéne helyrehozni, utána meg rendezhetnénk felőlem EB-t, olimpiát, meg mittomén. -
#71 meg én pécsi se sokat... -
#70 ha el is nyerjük a pályázatot, akkor az utolsó pillanatban kezdenek majd nekiállni stadiont építeni? mint az uszodát vagy mit? -
#69 azért nem jó az eb, mert modák az országnak az jó.....jó, jó lesz pestnke meg jó lesz sopronnka, de mi, szegény borsodiak semmit nem kapunk belőle, csak amegszorítások:(:(:( -
#68 Fifti-fifti. Asszem itt lenne BP-n a nyitómeccs, kint meg a döntő... -
#67 nem vagyok hungarista :)
a szívem nekem is azt mondja,h rendezzünk eb-t,mert akkor kimehetnék egy spanyol-francia meccsre mondjuk,de akkor,mi csak besülnénk,0 ponttal kiesnénk,+ 5-6 gólokkal aláznának bennünket.és aztán vége az eb-nek,és 2-3000 szurkolóért kell fenntartani a csili-vili stadiont.
-
#66 ahogyan azt a németek is tették a legtöbb esetben -
Nuki #65 ezért is nem kell az összes stadion hanem mondjuk 4-5 öt felújitani, ennél több nem is kéne. -
#64 felújítani megéri, de fenntartani nem -
#63 ebben ne legyél biztos, gyepre többet nem költenek, víz/villany/stb rezsi pedig nem több annyival, mint toldozgatni az omlásveszélyeket.