5187
Foci EB 2012
  • Zsizsi34
    sorry, akkor egy hajóban evezünk
  • Nuki
    nyerjük meg mi, az olaszok már rendeztek EB-t :D
  • Nuki
    persze elhiszem, nehogy félreértsd, de engem is itthon a szüleim traktálnak egy adott hüjeséggel, és látom hogy igazuk van(ahogy beállítják). és ezért csak ezt az oldalt, ezt a véleményt, ezt az érvelést ismerem.
  • 5w0rdf15h
    nem mi nyerjük meg és akkor láthatod majd az olaszokat itthon is :P
  • Zsizsi34
    nem vagyok már olyan csöcsszopó, azért mert még csak 12 éves vagyok. Van saját véleményem, nézőpontom, és ezt próbálom bemutatni
  • gabber_saviola
    nyerjék az Olaszok, mert úgy is akarnak Palermóba meccse vinni az eb-n
  • Nuki
    énis.

szóval végeredményét tekintve, én mellette vagyok :D
  • Nuki
    nektek is a mélyponton kell megragadnotok a témát, mint sokmindenből, ebből is fel lehet állni..:)
  • Zsizsi34
    bocs, abbahagyom
  • Nuki
    valszeg a szüleid véleményét adod vissza(vagy az ellenkezőjét), és nem gondolkozol el mélyen a dolgokban, ezért kár is vitatkozni :)
  • hunbasser
    ya,de ez már off,plz ne politizáljunk,az tény,h romokban hever az ország,épp ezért nem éri meg az eb-t megrendezni.főleg ha azt nézzük,h 280 ft 1 euró...
  • Nuki
    igen de tőke nélkül nincs bevétel, és biztos hogy +++ jönnénk ki a dologból, a fenntartással lehet kardozni, Punkernak adok igazat abban hogy nem kerül sokkal több pénzbe egy korszerü stadiont fenntartani, aminek minden darabja klappol, mint toldozgatni-foldozgatni egy szétesőben lévőt.
  • Zsizsi34
    én 12 vagyok, és már most látom, hogy ez igy nincs rendben...
  • Zsizsi34
    oké...
  • Zsizsi34
    mennyi idős vagy?
    te nem tennél valamit másképpen mint a kormány?
    mert most rohamos tönkremenésről tanúskodik a gazdaság
  • Davidus
    lol
  • Nuki
    mivel nem látok bele a pénzügyekbe, nincs politikus rokonom, se ismerősöm, és rohatt lila gőzöm nincs mit miért csinálnak, ezért azt mondom csinálák amit kell, és ha összejön x év múlva az euró, és túléltük, azt mondom megérte.
    #81->17 :)
  • Nuki
    ez igaz, szóval több eséjünk van bejutni :D
  • Nuki
    nem fogják ha az a tét hogy jöjjenek-e Raúlék vagy sem.
  • hunbasser
    nehéz,de sajna ettől függ nagyon,h a kormánynak lesz e rá pénze,h tudja finanszírozni az eb-t.
  • Zsizsi34
    te nem csinálná valamit másképpen mint a kormány?
  • Zsizsi34
    te hány éves vagy?
  • hunbasser
    togo nem európa
  • Nuki
    valszeg azért felnőttek mert valamit jobban tudnak nálunk. no politika plz, tudom hogy nehéz ebben a témába ilyenkor mellőzni.
  • Zsizsi34
    de ha meg felépítik a pályákat, akkor még az eb előtt tönkreteszik őket, ugyhogy a dolgok ütik egymást
  • Nuki
    belefér :P
  • Nuki
    az egyik esetleg magával húzhatná a másikat...
  • zaki
    Decemberben lesz a döntés nem? 2012-ig még lesz 5.5 év felépíteni a pályákat.
  • Zsizsi34
    de mire mindent megcsinálnának, addigra már 2100-ban járnánk... legalábbis ha ez a kormány marad
  • Nuki
    egy togo-tól nem hinném :)
    csak egy kis önbizalom kell meg HAZAI pálya :)
    (az viszont nem kell hogy a bírói szivek felénk húzzanak, olyan győzelem nem kell, de előfordulhat, nem elős lenne a világtörténelemben)
  • zaki
    Hát igen, csak ők egy kicsit előrébb tartanak nálunk...

Azért mondom, hogy előbb akórházakat, utakat, egyé gondokat kéne helyrehozni, utána meg rendezhetnénk felőlem EB-t, olimpiát, meg mittomén.
  • Zsizsi34
    meg én pécsi se sokat...
  • Zsizsi34
    ha el is nyerjük a pályázatot, akkor az utolsó pillanatban kezdenek majd nekiállni stadiont építeni? mint az uszodát vagy mit?
  • akyyy
    azért nem jó az eb, mert modák az országnak az jó.....jó, jó lesz pestnke meg jó lesz sopronnka, de mi, szegény borsodiak semmit nem kapunk belőle, csak amegszorítások:(:(:(
  • zaki
    Fifti-fifti. Asszem itt lenne BP-n a nyitómeccs, kint meg a döntő...
  • hunbasser
    nem vagyok hungarista :)
    a szívem nekem is azt mondja,h rendezzünk eb-t,mert akkor kimehetnék egy spanyol-francia meccsre mondjuk,de akkor,mi csak besülnénk,0 ponttal kiesnénk,+ 5-6 gólokkal aláznának bennünket.és aztán vége az eb-nek,és 2-3000 szurkolóért kell fenntartani a csili-vili stadiont.
  • Zsizsi34
    ahogyan azt a németek is tették a legtöbb esetben
  • Nuki
    ezért is nem kell az összes stadion hanem mondjuk 4-5 öt felújitani, ennél több nem is kéne.
  • Zsizsi34
    felújítani megéri, de fenntartani nem
  • Punker
    ebben ne legyél biztos, gyepre többet nem költenek, víz/villany/stb rezsi pedig nem több annyival, mint toldozgatni az omlásveszélyeket.