5187
Foci EB 2012
-
#142 Aha, es az hogyan mukodne szerinted? Nalunk NINCS teljesitmeny. Ilyen alapon senki nem kapna penzt? Azonnal be lehetne szuntetni az osszes csapatot ha teljesitmeny alapon menne itt a "foci". Mar ha ezt annak lehet nevezni.
Szerintem az egyetlen megoldas ha alapoktol kezdve megreformaljak az egesz magyar focit. Fiataloknak europai szintu edzesmunka kellene, azonkivul europai szintu mentalitas. Ez nem lehetetlen. Na ha ezek megtortentek, utana mehetne a teljesitmeny alapjan az "osztalyozas". -
#141 ez így van... azért nem kell elfelejteni, hogy volt világhírű is a N11-ünk ami miatt is megérné EB-t rendezni. De ezt csak úgy érdemes ha a mostani gárdát teljes egészében lecserélik, teljesen más elvekkel célokkal. Pénz még csakcsak meglenne rá. Lásd a háborútól feldúlt szerbiát... normális pályájuk sincs és mégis képviselték hazujak a VB-n. Sztem ez követendő példa lehetne nekünk is.
Csak ki lesz az a kapitány aki ezt megvalósítja?? ez jövő zenéje, van 4 évünk - vagy kevesebb.
De kicsit elkanyarodtam a témátol :P -
#140 de az a baj hogy a magyar focisták le se szarják hogy mit érnek el, megkapják a nagy semmiért a sok pénzt azt elvannak...lehet, hogy jobban megerőltetnék magukat ha teljesítmény alapján fizetnék őket..ha meccset nyernek többb pénzt kapnak, ha vesztenek kevesebbet...akinek nem tetszene a rencer az mehetne a picsába, úgyis sok fiatal szeretne focista lenni :P -
#139 sztem nem lenne annyira elveszett ötlet... de azt is kell nézni hogy közös rendedzésű, tehát magyarországnak csak a fele stadiont/rendezvényeket kellene állni... mennyi stadiont számoltunk 5-6 ??? annyit talán még fent is tud tartani az állam :D
de 2012-ig a nemzeti tizeneggyel is kellene vmit kezdeni - csak így érné meg. sztem. -
#138 Hat en csak azt nem tudom mi lesz a stadionokkal EB utan. Ott lesznek a gyonyoru stadionok, benne a kritikan aluli magyar focival, es 1000 nezovel meccsenkent. A csapatok a stadinokat sem tudjak majd fenntartani. -
#137 Szerintem abszolút van értelme pályázni, hiszen a 2008-asat is csak 1 szavazattal veszítettük el (az ottani fejesek azt mondták ha lett volna készen legalább 1 stadion akkor mi nyerünk) mellesleg tényleg történne valami kis hazánkban ami Európát is érdekli. -
Nuki #136 persze ha idejön az EB akkor ugye infrastruktúrális dolgainkat is fejleszteni kell (BKV,Vonatozás stb) annak megint csak mi 'látnánk' a hasznát -
Nuki #135 akkor a menekülési útvonalakon rendbe vágjuk magunkat, FKF (Z)Rt erőit oda csoportosítjuk ahová kell, a takaritás, növénybeültetés ne legyen már gond a célegyenesben :D
országimázst segnyalással is el lehet érni, megvannak a módszerek arra ne féljetek :P -
#134 ad egy egyszeri idegenforgalmat, akkor abban az egy hónapban! utána semmi, mert a külföldieknek elmegy a kedve idejönni ebbe a "koszos, büdös" országba -
#133 ez igy van... elég kevés az ilyen téma, amit szinte mindenki támogat a politikában, és a pályázaatot érintő területek terén is... -
#132 ami a fenntartárs illeti:
Miért lesz drágább?
-Nagyobb stadion->több szék->Több takarítónő->Több Domestos
-Hi-Tech elektronikus rendszer->Windows->Sok reinstall->Több rencergizda, több mani leégett hardverekre
-Több törékeny dolog->Kreccs...
Miért lesz olcsóbb?
-Hi-tech dolgok kevesebbet fogyasztanak mint a ruszki dolgok
-Kevesebb "Omlásveszély!" tábla
szvsz persze hogy drágább, de ad egy kis idegenforgalmat, és talán egy esélyt... -
#131 Azok a stadionok maradtak is, nem nyúltak hozzá később. -
#130 Hát szerintem jó lenne ha megnyernénk,jót tenne a focinak és talán az országnak is.
Stadionok fenntartása témához meg:japán-korea vb-re épült stadionokat úgy építették meg hogy a torna után egy kis lebontással kisebb férőhelyessé tették őket,értsd:az okos tervező bácsik kitalálták hogyan tudják megcsinálni hogy felhúznak egy 70 ezres stadiont amit később 1-2 hetes munkával fele akkorára lehet "lekicsinyíteni",lelátókat/szárnyakat lebontani.Ezt itthon is meg lehetne csinálni gondolom -
#129 Az imázs, ami nincs. -
#128 amugy az EB pályázat azon kevés dolgok közé tartozik amit minden párt, szervezet,,,stb teljes mellszélességgel támogat!! -
#127 pont ettől félek,h jön a sok túrista,mert akkor látja a sok szemetet magyarországon,és az országimázsunk csak romlik :S -
Nuki #126 -
#125 na az ilyen pesszimista magyar felfogásra van szükség a legkevésbé, igenis kell az EB mert óriási jelentősége van mind pénzbevétel és országimázs szempontjából, nem beszélve arról, hogy talán kimozdítja a magyar focit a mostani félhalott állapotból
Több hétig budapesten lesz európa és a világ szeme, és több tizezer szurkoló nálunk fogja elkölteni a pénzét! -
#124 vb helyett eb..de mindegy -
#123 kurvára semmi értelme magyarországon vb-t rendezni..rohatt sok pénzér bővíteni, meg felújítani a stadionokat, amit vb után nem tudnának kihasználni, mert a mostani picsafüst stadionok is üresek meccseken (hála a szinvonalas magyar focinak) -
mikiking #122 Szerintem nem lessz EB Magyarban . sem Horvátban mert akkor kurva sokat költene az állam,igy hagyják hogy a nép dögöljön meg. ugyhogy kurvára nem a magyar-horvát rendezésü eb-k lesznek a befutók-mert zsiványok -
#121 Ja FIFA világranglistán meg 76 :| -
#120 Majd ha frissítenek egyet. Óránként van, ha minden igaz. -
#119 így van.
egyébként még mindig 9.ek vagyunk a népszerűségi toplistán(sg-n) -
#118 Sztem most nem a stadionokra kéne költeni a lóvét, hanem az utánpótlásra ha már fociról beszélünk. Azért horvátokat sajnálom, nekik jó csapatuk volt és lehet miattunk nem rendezhetnek EB-t de sztem egyedül nekik se lenne se pénzük se esélyük.
Meg ha még most elkezdenék nevelni a magyar focit és mondjuk 10 év múlva hasonlóan pályáznánk még jó lenne, de az hogy most rendezünk egy EB-t, csoportba raknak franciákkal spanyolokkal meg németekkel, hát értelme nincs. Mindenki kimegy megnézni a sztárokat, gerazoli meg elmondja hogy megtisztelő volt ellenük játszani. Ezért nem éri meg. -
#117 aha,azt tom,de azok legalább sikersportágaink közé tartoznak -
#116 Tévedsz, EB-t rendeznek a mai napig Magyarországon, csak nem fociban. -
#115 Hát ha úgy csinálnák - olyan tempóban - a stadionokat, mint a 4-es metrót, akkor kétszáz év múlva lesz olimpia. Azt sajnálhatjuk, hogy '16-ban elmaradt a vh miatt ^^ -
Nuki #114 láttam, de mostmár lanyhultunk :D -
-
Nuki #112 az a közgazdászok meg mágusok dolga hogy ilyenekről csevegjenek :Ð -
#111 ya,persze mindenki akarja,csak arról oszlanak meg a vélemények,h megéri e,vagy sem. -
Nuki #110 naggyából egy tömeg vana mérleg két serpenyőjén :D -
#109 szal összeszedtünk érveket és ellenérveket az ellen,h nincs értelme pályáznunk.
ami amellett szól, h nincs értelme:- a magyar gazdaság romokban hever egyetemben a magyar futballal,szal a stadionokat is nem tudom,h építenénk meg.
-ha sikerült is megépíteni a stadionokat,visszajön az áruk?az eb ideje alatt biztosan dugig lesznek,de utána...nameg ugye a fenntartás is költséges
-a 3.érv,pedig h azért van az egész,h magyarország újra vmi jelentős tornán ott legyen,sajnos ez a ára,cask így tudunk ott lenni egy eb-n.de minek is?azért h egy komolyan futballozó csapat rúgjon nekünk 5-öt 6-ot,és mindenki porig alázzon bennünket?kösz,én ebből nem kérek.
ami amellett szól,h rendezzünk:-nem kellene külföldre menni,h jó meccset láthassunk(legalábbis arra a 4 hétre),és könnyebben juthatnánk jegyhez.
-esetleg még nyereséges is LEHETNE,mindez a szponzoroktól függ
-sokak szerint fellendülne a magyar futball,legyen így:) -
Nuki #108 bye :) -
Nuki #107 így van ;)
mindent bele kell adni, és legalább nem történt az hogy "meg se próbáltuk, á nekünk úgyse menne, satöbbi" önbizalom kell ide :) meg merész ötletek, ez viszi előre a nemzetet! :) -
#106 nah megyek, császtok -
#105 szvsz -
#104 ha pedig nem...akkor se járunk rosszul -
#103 Én is azt mondom, hogy bármennyire is több az ellene szóló indok, mint a mellete álló, rendezzük meg mi ezt az eb-t, mert a kevesebb lehet hogy több!