60
Dredd bíró (Judge Dredd)
-
#20 Nem jól érted! "aminek semmi köze a témához" #2-től #6-ig szerinted a filmről volt szó?
Elmondom a véleményem én is! Egyszer láttam, nem rossz film! Ha adnák a TV-ben lehet megnézném még egyszer,de mivel túlzottan nem izgat a film,ezért nem fogok rohanni megvenni DVD-n,vagy VHS-en! -
#19 a film fikázása témához kapcsolódik, de a:
"és azért regeltél az sg-n hogy ezt megoszthasd velünk?"
"egy hónap gondolkozás után sikerült megszülni egy ilyen topicot, gratula :)"
"remélem nagyonsok ilyen értelmes topicot fogsz még nyitni. gratula"
nem nagyon -
selyem #18 "Akit meg eleve nem érdekel,az meg minek jön be fikázódni olyanól,aminek semmi köze a témához?" ha most jol értem akkor szerinted ebbe a topicba csak olyanok irhatnak akik szeretik ezt a filmet? mert szerintem az elekezőjét is el lehet mondani: szerinem ez a film egy nagy rakás sz.r. sorry azoktol akik szeretik, de nekem ez véleményem. -
#17 sorozatlövés
sorozatlövés !! -
#16 mostanában divat lett sg-n, hogy minden topikot fikázással indítunk? -
#15 Miért nem a filmről beszélgettek inkább? Akit meg eleve nem érdekel,az meg minek jön be fikázódni olyanól,aminek semmi köze a témához?! Megint a tipikus SG-s mentalitással állunk szemben! -
#14 Ez egyik a nézhető Stallone filmekből. -
Shadow_THH #13 nem tikos -
#12 -
#11 "és azért regeltél az sg-n hogy ezt megoszthasd velünk?" nem volt a szabályzatba hogy tikos topikot nyitni. Amúgy nem ezért :) -
#10 "egy hónap gondolkozás után sikerült megszülni egy ilyen topicot, gratula :)" Nem de egy hónapig nem enged fórumot indítani. -
Shadow_THH #9 válogatós formátokat hát :/ -
#8 ja és ennek tetejébe még Lalee és Frank is hemzseg a hülye topikoktól LOL
2003. 07. 15. - A Jómunkásember project
2001. 09. 23. - A vírusok új hulláma keseríti a netezők életét
2001. 09. 04. - Paksi ügy a TV2-őn!
2001. 06. 28. - van itt domina?
2001. 06. 27. - ki hord itt női fehérneműt?
2001. 04. 03. - Rendőrségi RAZZIA!
ezeket a témákat mindennek lehet nevezni csak értelmesnek nem ;) Elöszöt talán magatokat kéne észrevenni :D
köszöntem -
#7 most mit fikázzátok, engem jobban zavar az állandó ugatás, mint egy filmről szóló topik... -
selyem #6 remélem nagyonsok ilyen értelmes topicot fogsz még nyitni. gratula -
#5 egy hónap gondolkozás után sikerült megszülni egy ilyen topicot, gratula :) -
#4 Életkor: 8 év alatt
-
#3 és azért regeltél az sg-n hogy ezt megoszthasd velünk? -
#2 -
#1 Nekem nagyon tetszett ez a film.