60
Dredd bíró (Judge Dredd)
-
#60 Bizony, hatalmas volt az a film! Csak azt a poénkodós szálat nem kellett volna beletenni. Nekem is az egyik kedvenc filmem volt mindig is.
Assante, Lane, Sydow és persze Sly nagyon jó benne. Jó a megvalósítása a filmnek. Kurvajó a zenéje! Azt is ronggyá hallgattam.
És főleg nagyon jók benne a dialógusok! (csak a fránye rob schneider nem kellett volna bele.. attól feláll a szőr a hátamon)
APPPAAAAAAAAAAA :) -
Béka Benő #59 Állítólag a hazai forgalmazó azaz a Provideo Film KFT. szerint még nem biztos, hogy a Dredd 3D nem lesz a hazai mozikban...
Bár a film az amerikai mozikban (a jó kritikák ellenére) bukta sajnos, így a későbbi hazai vetítés is erősen kétséges... -
#58 Hogyan, hogy ha van forgalmazója? Októberben mutatják be, csak a 11.-ét törölték. -
#57 Akkor üljünk tűkre azt várjunk! Engem az se zavarna ha nem fordítanák le!
Jó az feliratosan is! -
#56 Bizony, főleg az első(Rocky). Nemhiába kapott 10 Oscar jelölést, amiből 3-at díjra is váltott: legjobb vágás, legjobb rendező, legjobb film. -
#55 Ez friss hír, mondhatni ma derült ki. Nem tudom, félek, hogy tényleg nem lesz, pedig én szívesen megnézném moziban. -
#54 Pedig október 11 re ki van írva!
Link -
#53 http://aeonflux.blog.hu szerint nem fogják itthon bemutatni. K. anyjukat -
#52 Halott a topik...
De azért itt az új trailer magyar felirattal pöcöktől!
Dredd 3D -
#51 Mindenki eltűnt vitázók? -
fiX men #50 Nagyon jó volt a Dredd Bíró,a Rocky tetszik vagy nem akkor is film legenda akárcsak a Rambo!Nem kell mindenkinek szeretni,de a rangját el kell ismerni!Nekem még a Cobra is ott van a toppon! -
#49 A Dredd-el az a baj hogy régi. Amúgy nincs több része? -
#48 Gyenge.... -
pauly #47 szerintem meg a tango és cash az egyik legjobb filmje. jobb mint a dredd bíró sokkal... :) -
#46 Szerintem az nagyon gyenge...... Az tény hogy vannak benne jó jelenetek de a film az .... -
#45 Hülyék! Ott a Tango és Cash! :DDD AZ is király! -
#44 Hát igen . Bár a rocki nekem nem tetszett. -
#43 nana... Azert Volt ott egy igen ütős Rocky is. Valmint szerintem az Oscar is kurva jóra sikerült anno:) Meg a Rambo első része. -
#42 S.T-nek szinte ez az eggyetlen jó filmje van sztem. -
#41 Szerintem s jó film. Armand Assante rulez végig:) Ricoként kegyetlenül jót alkot:) -
#40 Szerintem attól hogy neked nem tetszik nekem még tetszhet. -
Number One #39 Ne akard mar azt bemeselni ,hogy neekd tenyleg tetszett ez a szutyok meg egy het eves gyerek is a rohogve futna ki a szobabol ahol a dredd-et vetitik...
Kb Stallone-net megkerdezned ,hogy mi a velemenye a filmrol igy 11 ev utan annyi lenne valasza ,hogy:-"Akkoriban kellett nagyon a penz" -
Kanál #38 ROCKY :D imadom az osszes reszet -
#37 Nekem kedvenc filmem, még ha néha vajmi kevés köze is van a képregényhez...
ABC warrior: Status?
Rico: Bodyguard.
ABC warrior: Commander?
Rico: Rico.
ABC warrior: Mission?
Rico: We're going to war.
ABC warrior: [eagerly] Warrr...
-
#36 Csak a producer, a rendező nem magyar. -
#35 De ennek ellenére szted ez egy jó film, aminek még topikot is kellett nyitnod?
OMG -
mod #34 Tevagyaz. :-@ -
#33 Télleg eléggé undorító szokás ez az állandó "kezdeti fikázás". Kissé finomabban is lehetne.
A film amúgy tényleg eléggé lapos, amolyan B-kategóriás szint gyenge történettel és trükkökkel -
#32 Azt ugye tudjátok hogy ez is magyar rendezésű film... Andy Vajna "keze munkája" van benne... meg is látszik. GAGYI. -
#31 A "gugliból" -
#30 Elég régi. A régi filmek pedig majdnem mind ilyenek voltak. -
#29 Nekem is feltűnt csak nem érdekelt :) -
#28 Azt eddig senki nem vette észre, hogy ezen a nagy képen nincsjól írva az angol "bíró"-szó??
Nemtom nekem feltűnt... Honnan szedted Dred bíró? Mer ezt vki nagyonnagyon elbélázta...
Juge az semmiképpen sem Judge...
Vagy én vaok a hülye? -
#27 "2001. 06. 27. - ki hord itt női fehérneműt?" -
Goth #26 így van mester -
#25 Ez a a film sz@r. Értelmetlen öldöklés, nagymenőzés Sztállóne bácsival, no fekete humor, ami pedig a képregény sava-borsát adta meg. Semmi betekintés Dredd mélyebb gondolataiba, érzelmeibe (igen, abba a kevésbe, de vannak neki!), mindennapjaiba, ahogy Megapolisban betartjta a Törvényt. Szar film. -
selyem #24 kösz. gondoltam de azért megkérdeztem. az infoban ugy is az van hogy nem adtam még meg. szoval igy rajtam kivül senit nem zavar. ugyhogy hagyom st inkább.
bocs tényleg de sokal jobb helyet ugyse találtam volna neki. azért kössz mégegyszer -
Shadow_THH #23 nincs csak adminok tudják megváltoztatni (nem a mezei adminok hanem pl ST)
egyébként nagyon jó helyre irtál -
selyem #22 akkor bocs. -
selyem #21 nem a témához tartozik!!! amit irni fogok.
van lehetöség hogy megváltoztasam az adatlapomon születésnap mert csunyán el lett álitva. 105 éves vagyok :) ja ezel nem terhelném az admin(oka)t. de szerintem csak ugy lehetne :(
lehetöleg ne hülyézetek le. kösz :)
azért irtam ide. mert hülye kérdések topicja szerintem nincs és csak oda illet volna ez a kérdés :). és nem akkartam uj topicot nyitni.