Dredd bíró (Judge Dredd)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
Bizony, hatalmas volt az a film! Csak azt a poénkodós szálat nem kellett volna beletenni. Nekem is az egyik kedvenc filmem volt mindig is.
Assante, Lane, Sydow és persze Sly nagyon jó benne. Jó a megvalósítása a filmnek. Kurvajó a zenéje! Azt is ronggyá hallgattam.
És fõleg nagyon jók benne a dialógusok! (csak a fránye rob schneider nem kellett volna bele.. attól feláll a szõr a hátamon)

APPPAAAAAAAAAAA 😊

Kojiro ergo sum.

Állítólag a hazai forgalmazó azaz a Provideo Film KFT. szerint még nem biztos, hogy a Dredd 3D nem lesz a hazai mozikban...<#shakehead>
Bár a film az amerikai mozikban (a jó kritikák ellenére) bukta sajnos, így a késõbbi hazai vetítés is erõsen kétséges... <#szomoru1>
Tyler1
Hogyan, hogy ha van forgalmazója? Októberben mutatják be, csak a 11.-ét törölték.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mascarun
Akkor üljünk tûkre azt várjunk! Engem az se zavarna ha nem fordítanák le!
Jó az feliratosan is!

cylonflatus
Bizony, fõleg az elsõ(Rocky). Nemhiába kapott 10 Oscar jelölést, amibõl 3-at díjra is váltott: legjobb vágás, legjobb rendezõ, legjobb film.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Dynamic
Ez friss hír, mondhatni ma derült ki. Nem tudom, félek, hogy tényleg nem lesz, pedig én szívesen megnézném moziban.
mascarun
Pedig október 11 re ki van írva!
Link

Dynamic
http://aeonflux.blog.hu szerint nem fogják itthon bemutatni. K. anyjukat<#gun>
mascarun
Halott a topik...
De azért itt az új trailer magyar felirattal pöcöktõl!
Dredd 3D

fiXmen
Mindenki eltûnt vitázók?

Nagyon jó volt a Dredd Bíró,a Rocky tetszik vagy nem akkor is film legenda akárcsak a Rambo!Nem kell mindenkinek szeretni,de a rangját el kell ismerni!Nekem még a Cobra is ott van a toppon!

Dred bíró
A Dredd-el az a baj hogy régi. Amúgy nincs több része?

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Gyenge....

\"Én vagyok a Rend!\"

szerintem meg a tango és cash az egyik legjobb filmje. jobb mint a dredd bíró sokkal... 😊

Dred bíró
Szerintem az nagyon gyenge...... Az tény hogy vannak benne jó jelenetek de a film az ....

\"Én vagyok a Rend!\"

Sir Quno Jedi
Hülyék! Ott a Tango és Cash! 😄DD AZ is király!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dred bíró
Hát igen . Bár a rocki nekem nem tetszett.

\"Én vagyok a Rend!\"

Bucser
nana... Azert Volt ott egy igen ütõs Rocky is. Valmint szerintem az Oscar is kurva jóra sikerült anno😊 Meg a Rambo elsõ része.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dred bíró
S.T-nek szinte ez az eggyetlen jó filmje van sztem.

\"Én vagyok a Rend!\"

Bucser
Szerintem s jó film. Armand Assante rulez végig😊 Ricoként kegyetlenül jót alkot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dred bíró
Szerintem attól hogy neked nem tetszik nekem még tetszhet. <#gun><#gun>

\"Én vagyok a Rend!\"

Ne akard mar azt bemeselni ,hogy neekd tenyleg tetszett ez a szutyok meg egy het eves gyerek is a rohogve futna ki a szobabol ahol a dredd-et vetitik...
Kb Stallone-net megkerdezned ,hogy mi a velemenye a filmrol igy 11 ev utan annyi lenne valasza ,hogy:-"Akkoriban kellett nagyon a penz"

ROCKY 😄 imadom az osszes reszet

BUDA > miskolc.

Sir Quno Jedi
Nekem kedvenc filmem, még ha néha vajmi kevés köze is van a képregényhez...

ABC warrior: Status?
Rico: Bodyguard.
ABC warrior: Commander?
Rico: Rico.
ABC warrior: Mission?
Rico: We're going to war.
ABC warrior: Warrr...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Csak a producer, a rendezõ nem magyar.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
De ennek ellenére szted ez egy jó film, aminek még topikot is kellett nyitnod?
OMG

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tevagyaz. :-@

B0B0
Télleg eléggé undorító szokás ez az állandó "kezdeti fikázás". Kissé finomabban is lehetne.

A film amúgy tényleg eléggé lapos, amolyan B-kategóriás szint gyenge történettel és trükkökkel

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

icewolf
Azt ugye tudjátok hogy ez is magyar rendezésû film... Andy Vajna "keze munkája" van benne... meg is látszik. GAGYI.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Dred bíró
A "gugliból" <#buck>

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Elég régi. A régi filmek pedig majdnem mind ilyenek voltak.<#whatever><#rinya>

\"Én vagyok a Rend!\"

Bercy
Nekem is feltûnt csak nem érdekelt 😊
Hixer
Azt eddig senki nem vette észre, hogy ezen a nagy képen nincsjól írva az angol "bíró"-szó??

Nemtom nekem feltûnt... Honnan szedted Dred bíró? Mer ezt vki nagyonnagyon elbélázta...

Juge az semmiképpen sem Judge...

Vagy én vaok a hülye?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

schrank
"2001. 06. 27. - ki hord itt nõi fehérnemût?" <#worship><#hehe><#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

így van mester

Beast Machine
Ez a a film sz@r. Értelmetlen öldöklés, nagymenõzés Sztállóne bácsival, no fekete humor, ami pedig a képregény sava-borsát adta meg. Semmi betekintés Dredd mélyebb gondolataiba, érzelmeibe (igen, abba a kevésbe, de vannak neki!), mindennapjaiba, ahogy Megapolisban betartjta a Törvényt. Szar film.

...vágod?

kösz. gondoltam de azért megkérdeztem. az infoban ugy is az van hogy nem adtam még meg. szoval igy rajtam kivül senit nem zavar. ugyhogy hagyom st inkább.
bocs tényleg de sokal jobb helyet ugyse találtam volna neki. azért kössz mégegyszer

nincs csak adminok tudják megváltoztatni (nem a mezei adminok hanem pl ST)

egyébként nagyon jó helyre irtál

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akkor bocs.

nem a témához tartozik!!! amit irni fogok.
van lehetöség hogy megváltoztasam az adatlapomon születésnap mert csunyán el lett álitva. 105 éves vagyok 😊 ja ezel nem terhelném az admin(oka)t. de szerintem csak ugy lehetne 😞
lehetöleg ne hülyézetek le. kösz 😊
azért irtam ide. mert hülye kérdések topicja szerintem nincs és csak oda illet volna ez a kérdés 😊. és nem akkartam uj topicot nyitni.

Darukezelő
Nem jól érted! "aminek semmi köze a témához" #2-tõl #6-ig szerinted a filmrõl volt szó?

Elmondom a véleményem én is! Egyszer láttam, nem rossz film! Ha adnák a TV-ben lehet megnézném még egyszer,de mivel túlzottan nem izgat a film,ezért nem fogok rohanni megvenni DVD-n,vagy VHS-en!

sweech
a film fikázása témához kapcsolódik, de a:

"és azért regeltél az sg-n hogy ezt megoszthasd velünk?"
"egy hónap gondolkozás után sikerült megszülni egy ilyen topicot, gratula 😊"
"remélem nagyonsok ilyen értelmes topicot fogsz még nyitni. gratula"

nem nagyon

"Akit meg eleve nem érdekel,az meg minek jön be fikázódni olyanól,aminek semmi köze a témához?" ha most jol értem akkor szerinted ebbe a topicba csak olyanok irhatnak akik szeretik ezt a filmet? mert szerintem az elekezõjét is el lehet mondani: szerinem ez a film egy nagy rakás sz.r. sorry azoktol akik szeretik, de nekem ez véleményem.

Raffaello
sorozatlövés

sorozatlövés !!

sweech
mostanában divat lett sg-n, hogy minden topikot fikázással indítunk?

Darukezelő
Miért nem a filmrõl beszélgettek inkább? Akit meg eleve nem érdekel,az meg minek jön be fikázódni olyanól,aminek semmi köze a témához?! Megint a tipikus SG-s mentalitással állunk szemben!

Dred bíró
Ez egyik a nézhetõ Stallone filmekbõl.

\"Én vagyok a Rend!\"

nem tikos

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
"és azért regeltél az sg-n hogy ezt megoszthasd velünk?" nem volt a szabályzatba hogy tikos topikot nyitni. Amúgy nem ezért 😊

\"Én vagyok a Rend!\"

Oldal 1 / 2Következő →