106
Kelly hősei
-
#106 sztem sem. -
#105 Oksa, látom, hogy nem direkt csinálod... -
pancsika666 #104 Mér szerinted akkor akkor milyen tankból? -
#103 Szövegértelmezés? -
pancsika666 #102 Én ezeket biztos nem M-47esekböl csinálták nézd meg a lánctalpat ez a T-34-é köze sincs az M-47éhez.ennyi -
#101 És ki állított ilyet? -
pancsika666 #100 csá!!Jo film ez mar lattam sokszor.De ahogy az a sok suger irja ezeket a tigriseket T 34 esekbol hoytak ki nem M 47 esek.Sokat okoskodnak itt ugz latom de senki se ert a dolgokhoz.Csak ennyi,de amugy nem vesyesek csak a torony nincs jo helyen. -
Beni521 #99 én azt néztem volna meg h Cowboyék h kerültek a toronyba, eccer csak ott vannak. meg a hídnál is lehetett volna bővebb a csata, ott is egyszer csak ott vann, 2 Sherman nélkül, úgy h páran átmentek a hídon. Nembaj, azért jó. 2. rész is lehetett volna, a Piszkos 12-nek is van 90 perces feliratos folytatása (The Dirty Dozen: Next Mission). A DVD-t én meg kb tavaly ősszel vettem a TESCO-ban, még 3000ért,azóta kb 7-8x láttam, én nem tudom megunni. -
Seten #98
Debreceni Interizé.
"nem lehetett nehéz meglépni."?
Háát, franc se tudja. Vissza a hátországba, papírok/menetlevél nélkül necces.
Ha pedig Svájc felé, akkor meg még harcolni kellett volna. :)
-
Lemming #97 http://youtube.com/watch?v=9_VhnAl2BFM -
Lysandus #96 Szerintem sem az igazi az a két filmje. Viszont a Nincs bocsánat az nagyon ott van. Azért a filmért kapott rendezői Oscart. -
Lysandus #95 A fene se tudja. Én nem biztos, hogy örültem volna egy második résznek. Így kerek a történet. Gondolom annyi pénzzel nem lehetett nehéz meglépni.
Egyébként melyik Interízében vetted? -
Seten #94
A kedvenc karaktered akkor Kelly. Clint Eastwood inkább a kedvenc színészed lehet. :)
A két Iwo Jima film pedig mást hozott mint vártam. Nagyon el lett filózva.
-
#93 Egyik kedvenc karakterem a filmben Klint Ísztvúúd. Egyébként nemrég maga is rendezett két II. v.háborús filmet a japók és az amcsik szemszögéből nézve. A dicsőség zászlaját és a Levelek Iwo Jimáról. Bár sztem az Iwo Jimás jobb volt. -
kiwi120 #92 itt a főcimzene mp3-ban:
http://rapidshare.com/files/49026552/Mike_Curb_Congregation_-_Burning_Bridges.mp3.html -
Seten #91
Egyébként igazán készülhetett volna egy második rész. (Bár akkor még az nem volt ilyen nagy divat) :)
Végül is nem tudjuk mit csinálhattak aztán?! Hová indultak? Svájcba? Vissza a frontvonal mögé?
-
Seten #90
A multkor vettem 990-ért egy Interspar-ban.
-
Lysandus #89 Köszi! -
#88 Burning Bridges
Sajna most csak így :) -
Lysandus #87 Még egy kérdés: a főcím dalt nem lehet vhol elérni?
A moha-ás link már nem működik.
Egyébként a burning bridges-ről nem ugrik be vkinek valami? Esetleg vmi malaza dolog? :-D -
Lysandus #86 Megint leadták a filmet, és még mindig qrva jó! :-)
Lehet valahol kapni DVD-én? -
Beni521 #85 Telly Savalas kurva jó Bazijoe :):):):):) -
Seten #84
Hát remélem: Telly Savallas - Inke László
-
#83 az az igazi. -
Beni521 #82 most így fejből nem tudom felsorolni, de ha láttad amikor TV-ben adták le, ugyan az a szinkronhang is -
#81 Kik szinkronizálják? -
Beni521 #80 szal ott hagytam abba h az a 3000Ft megéri -
Beni521 #79 kíméld ettől a Kelly hősei topikot térj át a Port Royale topikra, ide nem azért jönnek h a PR2őről nézzenek nyavajgást -
kingcs #78 PR2.exe -
kingcs #77 nem kaptam semmit próbáld már újra csatolt fájlként v job gomb küldés levélként ok
mindegy melyikre
[email protected]
[email protected]
köszi!!!!!!!!!!!!!! -
Beni521 #76 már elküldtem, az nem jó? -
kingcs #75 még mindig az indítófájl kéne -
kingcs #74 keresünk mint állat -
kingcs #73 beni vagy? -
Beni521 #72 de akinek télleg tetszik ez a film, annak az a 3000 Ft nem összeg -
Beni521 #71 elvileg egy előzetes van rajta, csak nemtom hol -
#70 extrák vannak rajta? -
Beni521 #69 Nos..... MEGVETTEM EREDETI DVD-N A TESCOBAN 2990FT-ÉRT!!!!!!!!!!!!!!! úgy röviden ennyi -
#68 a TCM csak angol nyelven sugároz. -
Beni521 #67 angolul volt? már nem sajnálom annyira h nem láttam