Kelly hősei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
TCM-en (Cartoon Network után) viszonylag sûrûn adják...2 havonta leadják asszem,de érdemes a TV újságot bújni,vagy a port.hu-t...tehát nem az van,hogy 4 évente leadják hanem évente többször,csak tudni kell mikor

mikor adják TV-ben? még a nyáron, vagya õsszel? nem emléxem tavaly milyen évszak volt amikor láttam, de egy biztos. ha megint lesz TV-ben fölvesszük

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Serpa
majd ha megint adják a TVben, dumcsizunk.

Atomreaktor
jóvan mit beszéljünk egy filmrõl éveken keresztül?😊

pedig ez télleg egy jó film

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

szomorúan látom h halott a forumom

KM
De még mennyire:
In this movie the German "Panzers" are actually US WWII M47 Patton tanks which went into production in 1951. The US tanks used were M24 Chaffee's, which was in service from 1943-1953, and first made it's "debut" in WWII during the end of 1944. Also, the "German" half-track in the movie that's damaged by a landmine is also a US vehicle, a M3A1.
IMDB

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
úgytudom annak a királytigrisnek annyi köze volt a k.tigrishez,mint nekem a holdraszálláshoz!😊 tehát semmi! amcsi tankok voltak királytigrisnek keresztelve,és beöltöztetve ha jól emlékszem!

nem tudja vki mikor lesz újra a TV-ben, vagy hol lehet megvenni? (nem érdekel hogy VHS vagy DVD - mindkettõ van)

és a halál 50 órája? (bár rég láttam így naon emléxem) Abba jól ki lett dolgozva a Király Tigris - bár ez nem ide tartozik.

Punker
azt azért ne felejtsd el hogy van kb 30 év a 2 film között 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jól megcsinálták? <#conf> hát. A Ryan közlegény megmentésében sokkal jobb volt. A Sherman viszont jóra sikeredett mert nem lehetett egyszerû hangszórót szerelni rá, meg minden féle ketyerét ( de leginkább kitalálni volt nehéz - sztem )

Most igy visszagondolva talan a Ryan-ben volt meg hasonloan hu kaliberu a tigris.

Mindenesetre eleg jol megcsinaltak az a Tigrist,eddig messze a legjobb ilyen haborus filmben.

a Németek igaz nem, de még van 3 mûködõképes Tiger a világon. Egy Angliában (Bovingtoni tankmúzeumban) egy Franciaországban és egy Oroszországban. Tavaly voltunk Angliában akkor meg is néztük a Bovingtoni Tigert...

KM
Akkor álljon itt a szövege is:

Mike Curb Congregation - Burning Bridges Lyrics

Friends all tried to warn me
But I held my head up high
All the time they warned me
But I only passed them by
They all tried to tell me
But I guess I didn't care
I turned my back and
Left them standing there

All the burning bridges that have fallen after me
All the lonely feelings and the burning memories
Everyone I left behind each time I closed the door
Burning bridges lost forevermore

Joey tried to help me find a job
A while ago
When I finally got it I didn't want to go
The party Mary gave for me
When I just walked away
Now there's nothing left for me to say

Years have passed and I keep thinking
What a fool I've been
I look back into the past and
Think of way back then
I know that I lost everything I thought I that could win
I guess I should have listened to my friends

Csak egy szám. A fõcím-dal.

Atomreaktor
kösz-kösz😉
a teljes esetleg?

Itt van:

http://mohaa.hu/files.php?action=fileinfo&fileid=44

Atomreaktor
zenéjét fel tudja akkor vki esetleg tolni vhova?

Atomreaktor
jöhetne a link😉

KM
The "Tiger" tanks used in the film were actually Russian T-34 tanks which had been specially modified to look like Tiger tanks. This is apparent when you look at the suspension of the tanks (T-34s used a modified Christie suspension, whereas the Tigers' wheels were much more elaborate.)
IMDB

Serpa
baró amikor begyújtják a 3 Tigris motorját, a toronyban egybõl bexartak 😊

Igen, M-47-esek voltak. Csodálkoztam is hiszen azok akkor még nem is léteztek. 😊

Mivel a németek nem hagytak mûködõképes Tigrist, így kénytelenek voltak "szerkeszteni" egyet. A torony és a tank eleje-hátulja stimmel, a többi nem. A Pershingek meg sztem Pattonok voltak a Halál 50 órája filmben (amcsi tankok vaskereszt-festéssel pffj).

Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!

DJ Skyline
nem töltöttem le,csak elolvastam!😊

I.C.ram
Uhh de torz 😄 Nem is emlékeztem, hogy ilyen torz az egész 😊

Volt egy hasonló film is abban meg Pershingek voltak a Tigrisek 😄
[Walaki]D`Lair
LOL? Ott van az mp3 file ha letöltöd...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
erre gondolsz? ez nem jó,mert a mohaa menü zenéjét cseréli csak le!

asszem mohaa.hu-n vhol fent van.

Á, igen, a zene óriási. Megköszönném.

PTW
van rá bármi esély hoyg megjelenik DVDn magyar szikronnal? anélkül ez a zseniális film fele annyira sem jó.

egyik kedvencem VAU-VAU-VAU

leveskocka
egyaltalan nem tigris....
DJ Skyline
mondjuk ugyanezt a trükköt eljátszották a Ryan közlegény megmentésében is!
leírás...3.dik (Factual error)

DJ Skyline
félig meddig volt csak tigris!😄 a lánctalp t-34-rõl van szerintem!
íme:

többi kép
meg a tornyon kívül az egész tank elég furcsa :S

I.C.ram
szerintem nagyon gyenge film 😊
[Walaki]D`Lair
Pont tegnap néztem meg barátnõmmel 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

leveskocka
hat ez nem jott ossze bocsesz😊
leveskocka
na ez van a filmben

es ez az eredeti
DJ Skyline
nekem jöhet pliz! régen megvolt 1-2 szám,de már nincs meg! :|
köszi!

Jeff Gordon
és szerintem a zenéje is nagyon jó...
ha kellene valakinek akkor belinkelem.

The only speedometer is in your head.

Czdano
tényleg jo film, kedvencem mikor tankoknál amerikai táborban vannak és mutizzák h mien fegyelmezettek 😛PP

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RelakS
Aknamezõn dõltem 😄

Ide is beszúrjam, mit szövegelnek? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jeff Gordon
jaja. egyetértek, nagyon nagy film.
nekem szerencsére megvan xvidként😊
legnagyobb arc benne a vaskalap és a csodabogár😄😄
tudod mit?! lehet hogy meg is nézem😄😄

The only speedometer is in your head.

Seaweed
ALAPMU!
DJ Skyline
legjobb film,kár hogy nincs meg de a TCM-en láttam már ezerszer!😄 meg magyarul is párszor! <#eljen>

😄DDDD

ne gyere a negatív agyhullámaiddal 😊

JohnnySmith
Sajna dvd kiadás még nincs nálunk😞 Pedig nagyon kéne a gyûjteményembe.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)