52
G5 vagy G7?
-
Dave9214 #12 te dolgod...., sztem kiforott már a 2.0 edr technologia, mnost 35 g am miben számit?
Kimodnja hogy sokat? boltos aki rádakarja sózni? -
#11 nem törik meg, mert különleges textil anyagból van... Mellesleg a mostani egerem egy logitech optikai egér és már vagy 4 éve használom és még csak most sikerült eltörnöm a baloldali gombját -
#10 vagy háromnegyed év mulva szenvedhetsz az egér vezetékével, vagy azt is dobhatod ki mert megtört... -
#9 Nekem meg pont azt mondták, h a súlyok pont, hogy jók és hasznosak. Nemtom, egy kicsit félek ettől a vezeték nélküli technológiától, egy kicsit kiforratlannak találom. A szívem a G5 felé húz... Nameg ez a töltés is, ki tudja 2 év után lehet, h dobhatom ki a 2 lítiumos aksik a kukába, mert nem bírja majd a strapát vagy mittudomén'. -
Nadi #8 Nekenm G5 van, és teljesen meg vagyok vele elégedve! -
Dave9214 #7 deee van egykét akadozási probléma első napokba jelentkezett..... de azota teljesen jó!
Hát őszintén nem gamre használom, csak annak idején vettem egy 40 e értékű logitech mx5000 bilentyű egeret, ami tökszar volt, és a logitech felajánlotta hogy kicseréli nekem egy, logitech g15 bill re és egy g7 egérre, belementem...
Szép csomagolásban megis jött, szépen felisment a gépre...
és gyönyörű dizájnos.... jo kézbe tartható és sokkal szebb mint a képen, mert amikor elöször megláttam a képen egy okádéknak nézett ki, de élőbe nagyon szép!
Csak ajánlani tom, a G5 hát nem tom, ezek a súly szarok semmitsem érnek, + vezetékes...... sztem G7 et vegyél most kb olyan 20-23 e körül van! -
#6 És pontos? Nem késik? Nincs ilyen bealvós bugja? Írj róla pár dolgot! Mire használod? -
Dave9214 #5 nekem g7 em van és nagyon fasza 1 akksi kb 10 orát bir, ezért atak 2-t nagyon fasza gyors, Bluetooth és 3 szinű töltöség jelőző 5 leden -
#4 ez a topic minek van? -
#3 ha rám hallgatsz, olyat veszel amilyet akarsz ;)
de ezért mienk új topik, elfért volna az általános segítségkérőben is... -
FLeK0 #2 ha játszol akkor vegyél normális egeret. -
#1 Segítsetek légyszi! MOst akarok egeret venni, de nem tudom, hogy melyiket vegyem a kettő közül. Szerintetek melyik a jobb? Lassabb a G7, mint a G5? Meg töltögetni kell mindig a docking stationben, nameg vajon mennyit bír egy feltöltéssel? Érdemes cordless egeret venni egyáltalán? Grafikára és játékra használnám a 2000 DPI-t.