Füstbomba és bûzbomba készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
ez mekkora fake bazz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jaja 2500 fokon és és ma benne volt a brainiak ban a discoveryn.

Uhh egyik ismerõsöm a csepeli vegyész Gyába vagy mibe dolgozik és Hozott haza kalcium carbitothülyültünk, addorát durrant , hogy majd be szrtam.

Pedig csak majdnem fél deci volt.

a keze meg fel van hajlitva
vicc

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

Csuhai G
Jaja, épp ezt néztem én is

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fake

vigyorog a gyerek a végén

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

sweech
akkora egy gyökér vagy és az a fasza hogy azt hiszed attól jófej is

SötétBarom
;DDDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vettem Mentost! :D

Ki is találtam, hogy lehetne vele, egy kóla fegyvert csinálni:
Kell valamilyen kóla, flakonban, 1-2 mentos, és egy gombostû.
A kupakra kell csinálni egy körübelül 1 mm-es átmérõlyû lyukat, a gombostût át kell dugni a lyukon, majd fel kell rá szúrni 1-2 mentost.
Ezután óvatosan rá kell csavarni, hogy a mentos nehogy leessen, ezután pedig függõlegesen kell tartani a flakont, hogy ne érjen a kólához a mentos.

Amikor ki akarjuk lõni a kólát, akkor ki kell rántani a tût, ekkor a mentosok beleesnek a kólába, és az 1 mm-es lyukon spriccelni fog a kóla :D
Nuxa
Jók legyetek :D

Because cheese...

Nuxa
Na ti addig beszélgessetek, megyek jáccani :D

Because cheese...

Czdano
én eddig csak 1 rakétát csináltam..2 literes kolásüveg..kupak helyére a nyilásba parafadugó parafadugót kifurni bele 1 bicaj szelepet :P rakni kell a palacka kegynegyedéig vizet rá a parafadugót felpumpálni addig mig ki nem lövi magát :DDDDDD van benne erõ haveroméknál aluminium csatornát sikeresen behorpasztottuk :S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nuxa
Egy picit igazad van, de én szûkítettem a kört!

Because cheese...

Nuxa
Meg van egy olyan bomba, hogy:
-Egy 1/2 literes mûanyag flakkont megtöltesz félig sósavval, beleteszel egy marok alufóliát, vagy amennyit csak beletudsz, gyorsan rácsavarod a kupakot a flakonra, gyorsan felrázod és elfutsz, 2 perc múlva akkorát dúúúrrrran mint egy zeuszpetárda, a szétfröcskölõdõ sósavval vigyázni kell!!
Magyarázat:
-A sósav az Al-lel reakcióba lép, H2-t fejlesz, túlnyomás keletkezik az egyre több H2-tõl, oszt duuuúúúúúúuuuuúúúúrrrrrrrrr!!!!!!!

Because cheese...

Match
pff, akkor olvasd el mégegyszer amit írtam és értelmezd.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

azt se tudjátok ki vagyok.már 3 éve vagyok itt ez egy másik regem csak viccelésbõl

nf1
ajánlom nektem az anarchist cookbook-ot, abban van egy csomó ilyen leirás (+ presze sokkal durvább dolgok is) ;)

Nuxa
hamar eljön :D

Because cheese...

Nuxa
Mert az eddig elmondottak nagy része kapcsolódik a topik témájához.

Because cheese...

1 év után lehetsz csak házigazda.
eléggé..

Nuxa
Ezt nem itt kéne megvitatni !!! :D
Csak növelitek a kommentek számát és hamarabb leszek házigazda :D

Because cheese...

Match
Regisztráció idõpontja: 2006. 06. 16.

Match
Most ezt miért mondod nekem?

Match
A szõkítõ bigyókba van, de a legerõsebbe is csak pár %, bár nem tudom mennyire tömény kell, de sztem az kevés.

De ez a hiperol tabletta felkeltette az érdeklõdésemet.

mibõl gondolod?

Nuxa
Kössz a tippet, nemtudtam, örülök, hogy te lealább tudod :D

Because cheese...

Nuxa
Ja, hajfestõ, meg rakétaüzemanyag, meg drága.

Because cheese...

de ;)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én a hidrogénperoxidról annyit tudok, hogy H2O2, és hogy állítólag k*rva drága, és rakétaüzemanyag, és állítólag elég tiltott cucc, John Carmack is ezt használta a rakétáihoz.

Azonban kb 1 éve, anyukám szekrényében volt valami hajfestéshez használt krém, amire az volt írva, hogy hidrogénperoxid, szóval lehet, hogy annyira nem is drága, és nem is tiltott.
barret
Patikabol! Hiperol tabletta a neve.
Sosavhoz keverve,remekul lehet vele panelokat maratni,en erre szoktam hasznalni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nuxa
De ezek füstölnek, habzanak meg büdösek, úgyhogy oda kéne figyelned!!!!

Because cheese...

nem vagyok ujreg

Match
Ember, a topic címe lehetne az is hogy kémia, akkor is bezáratnád? Mert itt tulajdonképpen kémiai reakciókról beszélünk, az más, hogy milyenekrõl ;)

Nuxa
Alumíniumpor + jód õrõlve, egy csepp víz, reagál, lilás, csudás színû füst keletkezik, az eredmény meg alumínium-jodid, meg szép, frissen festett plafon :D:D Vegas te meg fogd be!!!!

Because cheese...

Nuxa
A hidrogénperoxidról annyit tudok, hogy felhevítve oxigént fejleszt, és hogy kémiaórán láttam, hogy van a szekrényben :D. Azt, hogy honnan lehet szerezni, csak egy tippem van, de az rizikós, törj be az egyik egy iskolába, ahol van kémiaterem, és van benne szekrény, ahol a cuccokat tárolják (remélem így nem sértem meg a szabályzatot :D)

Because cheese...

Kérem bezárni eme topikot mert illegális dolgokról van szó! Köszönöm.

mondja ezt egy ujreg :-c

Nuxa
Ki akarom próbálni a pinpgpong labdás füstbombát is.
Elkészítésérõl ennyit tudok:
-Egy pingpong labdát apró darabokra vágdosunk, beletesszük alufóliába, összecsomagoljuk, laposra nyomkodjuk, az egyik sarkát levágjuk, meggyújtjuk, és már füstölni is fog, ha mindent jól csináltunk, azt nemtom mennyire, me még nem próbáltam, de majd fogom.

Because cheese...

valamilyne jódra önt vizet és elkezd lilán füstölögni :D kémia tanárunk kedvence ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Match
a brainiac-be volt egy olyan hogy a wc tartályába teszel hidrogénperoxidot, a wc-be meg szórsz egy kis kálium jodidot, aztán otthagyod.
Egészen addig nem lesz semmi amíg valaki le nem húzza.
Utána viszont elég durván elkezd habzani.
A filmbe kb 1 deci hidrogénperoxidot használtak, és 1-2 ujjhegynyi kálium jodidot, és a fél fürdõszoba tele volt habbal.

A kálium jodid kapható gyógyszertárakban vény nélkül tabletta formájában.
A hidrogénperoxidra pedig várom a tippeket hogy honnan lehet szerezni :)

Nuxa
Sérti a szabályzatot :D

Because cheese...

lassitsál magadon...vészmadár

Nuxa
Köszsz a tippet!!! Ha lesz majd benzin a tájékunkon, kipróbbantom :D

Because cheese...

Nuxa
Csend legyen Vegas!! Ha miattad zárják be a topicot, a te fejedet fogom kidurrantani!!!!!!!

Because cheese...

Hogyan csináljunk Napalmot?

Tegyünk benzinbe (keverék is jó) hungarocellt. Angol neve asszem styrofoam. Addig adagoljuk a benzinbe a hungarocellt, amíg egy sûrû masszát nem kapunk. Ez a massza sokáig, nagy lánggal, kormolva ég... Jó pirózást !!!

... got nothin to share with you...

inkább verjétek ki a faszotokat, hátha durran.

wehehe,de én tudom mi a szabály.ez csak egy viccreg...másikat nemhasználom most