2300
Hogyan készítsünk otthon füst- és bűzbombát?
-
meg mindig ha 14 evesen szemelyivel bemegyek piroboltba, adnak petardat? -
Nuki #575 középiskola 2. osztály. akkor majd rájössz miért kérdeztél hülyeséget, inkább nem is oktatlak.
(papiron így néz ki, valóságban pöttyet máshogy) -
Nuki #574 -.-!!
nitroglicerin elég komplex folyamat előállítani, valszeg túl sok filmet néztél ahol a csávó elejti a nitrós üvegcsét és nem robban.
ha nitroglicerinnel szeretnél robbantani akkor nemhogy az ágyúd még a helye se maradna meg. -
bazdmeg állj már le az ilyen buzi beszolásokkal, látom egy uj uzenet, erre ez a rákom faszi itt keményen néz rám... -
-
Itt az ágyum, a piros részén van egy lyuk, oda izzó tűt nyomtam be, hogy benyulladjanak a gyufafejek, de nem történt semmi, csak füstölt a lyuk, de nem lott ki semmit... (s piros szaron a lyuk füstölt) -
ha viszább olvasolnál... 1szer már leirtam -
0.o
képet csináltál? milyen anyagokból csináltad?
-
zoolee #568 LOl és hol lehet szerezni ??? -
nitrogricelinnel ne nagyon jáccadoz illetve nyugodtan de akkor készülj fel hogy pár testrészed már nem a tied lesz :|
puskaport 1szerübb szerezni mint csinálni -
nem repült a rakéta:(
de görögtűz szerű volt:D -
zoolee #565 Ehh holgy lehet nitrogricelint elő állítani ??? Akkor kicsit hatásosabb lenne az ágyúm.
Vagy csak sima puskaport.
Segíccsetek. -
Ágyú
Beszerzel egy minél kisebb átmérõjû fém csövet, és hozzá egy rá illeszkedõ, csõ végi fém lezárást. Ezt a kettõt összeforrasztod, vagy összeforrasztatod a boltban.
A csõ végét a lezárásnál egy vékony fúrófejjel átfúrod, úgy, hogy a fúrás iránya a csõ vonalára merõleges legyen. Ügyelj arra, hogy ne fúrd a csövet keresztül, hanem csak az egyik oldalán legyen lyuk. Ha akarod, az ágyúdat rászerelheted egy talpazatra is.
Így lõhetsz az ágyúval:
Egy pár skatulyányi gyufa fejérõl leszeded a foszfort. Egyszerûbb úgy, ha a gyufák fejeit levágod egy csípõfogóval, fástul. A gyufafejeket betöltöd a csõbe, és lefojtod egy kis papírral. Erre helyezheted aztán a golyót (pl.:gipszbõl, könnyû fémbõl...).
Az ágyút begyújthatod vagy egy boltban vásárolható kanóccal, vagy úgy, hogy egy gyertyalángon izzított tût dugsz bele a töltetbe a lyukon keresztül. A kanócos megoldás a biztonságosabb.
pyrocenter.hu -
ha olyan látványt akarsz elérni mint a tüzijáték akkor próbáld meg hogy fogsz egy maréknyi rizst és beleforgatod egykis flash mixbe úgy hogy a rizs oldalán megragadjon a por. nah ezt valahogyan rakd bele a rakétába
-
Cat 02 #562 magyarázza el madj valaki jövöhten oszt kirándulás :D -
már azt a hatást elértem, hogy olyan lángja legyen hátul, mint ha tuzijáték lenne, de még mindig nem elég erős hogy kilojje -
bazzeg ez a mini raketta érdekel, help me -
Na kész van a rakétám (jó nagy)! Nem soká próba! Van képróla + videó is lesz talán:D -
zoolee #558 MOndtam hogy bocs.
-
XDDDDDDDDDDDDDDDdd 

-
zoolee #556 Ha aze raktam be mer nem mükcik. -
zoolee #555 Nem .Bocs .Mér kellett volna ??? -
me neked muxik? -
BAZZEG NAGYOBB KÉPET NEM TUDTÁL VOLNA BERAKNI???!!!!! -
zoolee #552 De akkor ezen mi a rossz???
Úgy csináltam ahhogy ott mondták a gyufa váge ki láccik , És csak ez elején nyomtam rá .
Ja bocs a nagy kép ért.
-
vegyél egy ping pong labdát(fontos hogy kaucsukból legyen)csomagold be egy fémpapirral,de ugy hogy ne látszon sehol ki aztán egy öngyujtó segítségével melegítsd az ajját míg nem füstöl
szoval amit kerestetek hogy a pingpong labdába mi ég, hát ez a kaucsuk vagy mi arák -
mét pont Iraki? topicot nem is, de bombát... -
köszi
-
XD -
Cat 02 #547 +2 napja festettek a festők xD -
Cat 02 #546 kátlábbal rugnűának ki otthonrol :P -
VV pls probald ki -
ja a kepen ugy laccik -
Cat 02 #543 "vég ne legyen lezárva" nem inkáb LE legyen ? -
wow! Az iraki terroristák sem tudnának jobb topicot csinálni!:)) (ez nem fikázás volt) nagyon állat... Magyar Házikészítésű Bomba Club... MHBC on SG... 

-
zoolee #541 Ehh bakker 1 doboz gyufa bánta.
Na mind1.
Ez rossz recept. -
http://pyrocenter.hu/receptek/receptek.php?open=39
nekem ez nem megy...
meg még nem is tudom ugy állítani, hogy fölfele nézzen a raketta -
nah szal ez szorri kitöröltem a linket :D -
http://pyrocenter.hu/receptek/figyelmeztetes.php
mindenki csak saját felelősségére!!!
itt jósok cucc van -
Hát a rohadékok nem odaadták valaki másnak a fényképezőgápet!!!! Nemtom, mikor teszem majd be a képeimet, kellene a fotómasina!!! Rohadékok, többet oda nem adom senkinek!!!