Füstbomba és bûzbomba készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem érthetõ, bár én nem elõször látok ijet :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ColdFire
köszönöm köszönöm, de nem poénbol rajzoltam, hanem a kérdések miatt...
tiszta írásban nem érthetõek amit leírt bazs1, így hátha jobb :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
én ezt fejel lefele képzeltem el, mert a kanocnak a langja felfele ég, és ugy gyorsabb lesz mire odaér a láng

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
a nagy bogyó elõtt a kis bogyók a gyufafejek :D

ColdFire
brutál rajz :D

Czdano
várjuk :)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bazs1
na holnap összedobok vmi rajzot!

Czdano
nemis rossz ötlet ;)

ColdFire
XD

átneveztetnetnénk a topik címét: "házilag elõállítható finomságok"-ra is :D mert füstbombát vagy bûzbombát nem láttam az utóbbi x hsz-ben :D

ColdFire
ez egy kicsit érthetetlen, vmilyen rajzot is tehetnél fel mellé...

pl meddig nyomta tele gyufafejel stb...

bazs1
én nnem voltam ott sajna:(

hen-tes
nem is rossz ötlet :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nem mert addigra már 3-4 méterre lesz.És olyan gyorsan nem habzik.
Ha igen akkor meg ugrás.

Czdano
szvsz 4 db mentost pillanat ragasztoval ráteszek kupak belsejébe rácsavarom, kupakot is leragasztom és elég eldobni a palackot h meginduljon a folyamat :P (igaz lehet h repülés közben pofádba nyomja a colát ;D)

bazs1
Na szóval: -vett egy kb 15cm hosszú, henger alakú fa darabot
-a közepére kb 12cm hosszú üreget fúrt
-felülrõl is fúrt egy kis lyukat
-megtöltötte a nagy üreget gyufafejjel
-a felsõ kis lyukba egy gyertya kanócát beledugta
-bele a csabágy golyó
-meggyujt a kanóc, aztán futás a biztonság kevéért!

Pistike 007
-lenne- <#wow3>

Pistike 007
azthiszem, hogyha ezt a topicot bezárnák, itt népfelháborodás meg tüntetés lenn:))

Pistike 007
jaj, nem lenne egyszerûbb chatelni??:)

simán :)

Pistike 007
remélem!

nf1
és 1 csomag mentost hogy tudsz bejutatni a ZÁRT colás üvegbe?

azt tudom, csak belekukacoskodás volt :P

hen-tes
ha megoldanám valahogyan, hogy egy csomagot belerakjak egy teli üvegbe úgy, hogy mikor találkoznak a kólával, addigra zárva legyen, akkor szétrobbanna az üveg?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

az úgy túl eccerü :D

Pistike 007
És mi lesz akkor ha rácsavarod a kupakot???<#eplus2>

Czdano
ha ugy probálom megoldani a dolgot h zárt palackba rakok vhogy mentost (pl tetjére ráragasztom és utána colát ráöntöm) akkor robbantok ;D

Pistike 007
rágóval próbálta már valaki?<#vigyor>

hen-tes
írhatták volna úgyis, hogy -és természetesen aroma felhasználásáva.
manapság mibe nincs D:
sry az offért -.-

Pistike 007
készült:cukor, glükózszirup, hidrogénezett növényi olaj, rizskeményítõ, E414, E418, E473, természetes aroma felhasználásval.<#smile>

nf1
ha robbantani akarsz ahoz nem mentos + cola kell hanem lõpor ;)

:P

most füstbombázol vagy robbantasz? :D

Czdano
király holnap cola robbantás

nf1
ilyen:

már láttám ennél sötétebbet is videon + ilyen narancssárgássat is szal lehet hogy mindegy milyen

Czdano
ok.egyébként nekem is +fav ;D

azér kérdeztem, akinek van mentosza, nézze meg olvassa el, htx :D

Világoskék?
nf1
kék

Czdano
milyen csomagolásban van menthos? gondolom többféle van melyik a legjobb?

Szerintem színtiszta cukormáz + még menthol + 1 2 + cucc.
Nem tom, De ami még jó az a hals (holsz) mentolos cukorka nem tom hogy kell írni.
Az full ilyen.

Ja már várom.

nézd meg a menthos csomagolását és másold be ide lécci mi van benne :)

spéci, az a neve hogy szûrõpapír.

akkor csak most jön a kémia nem ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

13 vok .
Most leszek 7. es.
Tényleg és mormál a4 es lap elég vagy valami spéci cucc kell ???

Pistike 007
Kipróbáltam a kólásat, a colalight az tényleg jobb, és kb 4-5 db menthost kell belerakni hogy pont jó legyen. Nagyon karaj, csak a boltos már nem tudja hogy miért viszek el minden nap 6 liter cola-t:))) Egyébként a menthosról csak az a "borítás" jön le, a belsejével nem tud mit csinálni, szal ha tudnánk hogy miõl van a cukorka külseje, akkor durvább dolgokat lehetne csinálni:)) pista<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

assh0le
füstbombák(saját"recept"):
vegyél 3-4 ping-pong labdát darabold fel õket 1cm-es darabokra, ezután fogj egy kis alufóliát és rakd bele a szétvágott labdákat(vigyázz hogy ne lyukadjon ki az alufólia) ezután kezd el melegíteni az alufóliát és ...

fogj egy petárdát szedd ki ami benne van csak a végén a tömítést hagyd meg.fogj 2-3 doboz gyúfát és a gyufák végérõl kapard le foszfort(vagy nemtom mi az)és töltsed bele a kibelezett petárdába(annyit rakjál bele hgoy a petárda tele legyen) utánna a petárda végét zárd le alufúliávl és kezd el hevíteni az alufóliát és ...

nekem bejöttek és mind a 2-nél rohadt nagy füst lett úgyhogy szobában ne csináld!!!!
sok sikert.

www.szhelyrobogo.extra.hu

ja csak reméltema a 'kisérleteim' nem csak gyufázást takar :P

SötétBarom
Gyufareszelésben nincs semmi illegal.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;