520
NHL 2007
-
xalpikax #520 valaki tudna segiteni hogy a 07 nhlbe a bilentyuzeten mivel kell verekedni mert akkarhogy probalom mindig ki kapok elore is koszi:) -
kretyás #519 ez fájt -
mikiking #518 mért nincs nhl 08 -as topic ????? amugy a 08asban lehet karral játszani + billel ? -
meril #517 Hello mindenkinek! Fordítókat keresek az NHL 07 fordításához! Jelentkezni a [email protected] címen lehet! Előre is köszönöm! -
TRION3 #516 csá ha valaki akar ip-vel nhl08 al játszani vegyen fel msn re [email protected] -
stuka85 #515 JA megjelent a 08 de öszimtén semi ujat nem látok benne. Lehet egy kicsit jobb a játékmenet de szerintem a grafika ugyan olyan. Bár ez a saját véleményem. -
#514 Felraktam, de belépek a játékba, és nem jeleníti meg a menüt...csak számot tudok váltani, és kilépni ESC-pel..:S -
Dave0092 #513 MEGJELENT a 08, nforce.nl.... -
#512 Azt sajnos nem tudok -
#511 ez engem is érdekelne -
loloka #510 Köszi, de inkább magyar kiegészítésekre gondoltam.Újpest mez stb... -
#509 Na ez lol teljesen mást írt ki mint amit be írtam na XD -
#508 Szia én csak ezt imerem bocsi ha neked ben jó http://www.cznhl.com/ -
loloka #507 Sziasztok.
Az NHL 07 hez hol lehet letölteni kiegészítéseket?(Mezeket stb..)
Lattam valahol Újpest mezt is csak nem tudom hol lehet letölteni. -
#506 Ja ja -
#505 A megjelenés szept. 11. azt a kis időt már kibírjuk -
#504 1 kis nosztalgia http://www.cznhl.com/galerie/displayimage.php?album=3&pos=8 -
Tass #503 de akármiis lesz, CSAK azt fogom játszani, mert szeretem, csak jelenjen már meg. -
Tass #502 a 06-os és 07-eseknek az volt az egyedüli baja szerintem, hogy a góllövés scriptelve volt. Vagyis, ha eleget játszottál, és pontosan megérezted, hogy ha honnan hova mész és lősz akkor a kapus nem csinál semmit és igyisugyis gol.
Ez igy volt multiban is. Nagyon remélem, hogy a 08-asban nem lesz ez a hiba. Márpedig a játék hivatalos forumán asszongyák, h most ez megváltozik. -
#501 Hát így van, majd ha toltuk már vele meg látjuk milyen reméljük jó lesz ! -
#500 de ezt csak azután tudtuk meg, hogy játszottunk a 07-el. nem elötte. így van? -
#499 ebbe egyetértünk -
#498 Nekem a 06 jött be igazán vagy azt szoktam meg vagy nem tom XD -
#497 Hát ja:DD -
#496 szar? :D:D -
#495 Akkor a 07 az mi volt szerinted ? -
#494 jah az összes többi ea 08as játékot
ebben az évben csak szart adnak ki,ez igaz lesz a nhl-re és az nba-re is -
#493 Na ez az -
#492 mindenki csak ócsárolja a még meg sem jelent játékokat, de a végén mindenki csak azzal játszik. vagy nem? -
#491 honnan tudod, kipróbáltad? -
#490 Ne már -
#489 akkor készülj hogy megint kapsz egy "nem kóser" játékot -
#488 De ha az irányítás olyan lesz mint a 07 az nem lesz kóser -
#487 konzolon -
#486 A 08 nagyon jó lesz a képek alapján -
#485 Ja mint állat -
#484 verekedni lehet benne? -
Tass #483 zseniális, de azokat már unom. más kéne, uj -
#482 van benne. pl svéd, német, ...,csak nézz körül a sezon vagy a dinasty modban -
Tass #481 tudtok más bajnokságot hozzátenni az NHL 07-hez, úgy mint a fifához? Egyáltalán létezik? Pl. dán vagy norvég vagy osztrák?