36657
-
MikroID #77 Még annyit azért hozzáfűzök, csak hogy képben legyetek, hogy az EA a Sims 2-nél azt csinálta, hogy mikor elérte a 10 ezres eladott példányszámot, megcsinálta a program magyar verzióját, majd ezek után ingyen és bérmentve kicserélte bárkinek a megvásárolt angol verzióját. Ennyire hálás a vásárlásokért! Csak úgy érdekesség képpen mondtam ezt el. -
miki90 #76 na én azér már ezekböl a hirekböl kezdem elhinni amit MikroID mondd mer nagy meggyözöz!!
Bárcsak igy lenne ahogy elmondta!! :) -
gergelyanevem #75 így legyen -
MikroID #74 Na, még egy zseni... :( Mindegy, nekem attól nem lesz jobb, hogy hisztek-e, avagy sem, ezért nem is foglalkozom tovább ezzel a témával! Mellesleg a fifa 06-ból az első nap, a world cup-ból pedig három nap alatt adtam el 50-nél több darabot... na akkor kezdj el osztani szorozni és gondolj arra, hogy ha valami az ea-nál eléri a 10 ezres eladott példányszámot, akkor megéri honosítani! -
#73 nehogymár bevegyétek ezt a faszságot :D:D pont a magyarokkal foglalkoznának.. megvesznek kb 50 db eredeti Fifát :D hatalmas felvásárló piac.. -
MikroID #72 Nem akarok senkinek kellemetlenséget, vagy hasonlót, de a forrás hivatalos, ebben biztosak lehettek! A megjelenés szeptember vége október eleje, ez is hivatalos infó, nem a én találtam ki és ez a magyarországi megjelenés! A Hajdu B.-t sem én találtam ki és lenne több infó is, csak nem figyeltem eléggé, nem erösségem a fifa. A kiadás szinte biztos, hogy dvd-s lesz, a honosítás pedig azért került a figyelem középpontjába, mert a Sims 2 honosítása is bejött és a magyar elég fociőrült nemzet! Sokat szeretnének eladni! :) A játékmenetről nem tudtak semmit mondani... :( -
Bankrupt #71 Forrás?... -
#70 ha lessz is 100%os magyar rész akkor az csak akkor fog kijönni amikor megjelenik a game MO-n.nem?arra meg lehet várni heteket/hónapokat bőven :S -
miki90 #69 ja meg az h aza hivatalos forrás címét meg tudod adni?? -
miki90 #68 akkor lécci mondj még vmi t az uj fifárol!!
ez is gondolom DVD-s lessz és nagyobb méretü mint a 06.
ja meg az hogy gondolom nem csak magyar kommentárt lehet betenni hanem másnyelvüt is?? -
#67 Én hiszek neked és remélem ígyis lessz. Egykis változás nagyon jó lenne. -
MikroID #66 Nézd, ha nem így lenne, akkor nem lenne a marketing része, hogy ezzel vakítsák a viszonteladókat! Mint mondottam ezzel foglalkozom, másképp fogalmazva kereskedő vagyok. -
#65 Ha nem ugy lesz, nagyot koppansz... -
MikroID #64 Csak annyit hitetlen okostojások, hogy ezzel foglalkozom és hivatalos forrásból tudom, mivel a komolyabb dolgokra jó előre fel kell készüni! Na akkor lehet tovább fikázni... -
#63 Baromság... -
miki90 #62 jo haggyad má!!
ez kitöl szedted?? -
MikroID #61 Haller!
Két fontos infó! Az egyik, hogy szeptember vége, október elején jön a progi és ha minden igaz, akkor full magyar lesz... az egyik kommentátor Hajdu B. -
#60 No pics, no party sorry -
crolando #59 Helló Herty.Kérlek szépen vegyél fel MSN-re mert szeretnék veled beszténi nagyon [email protected] -
Bankrupt #58 Remélem nem folytatják a csökkenő színvonalat.
Ennyit tudok mondani, kérem kapcsolja ki a kamerát. -
Djemba #57 Grafikában van csak hiba több stadion lehetne a gypszőnyeget jól meglehetne csinálni és a mezek közelről nagyon gagyik meg a csukák is -
FIFAN #56 Szerintem meg a 2003 volt a legjobb, rengeteg újítás, sokkal realisztikusabb játékmenet. De vhogy onntól az az érzésem hogy a grafikán kívül visszafejlődött. -
Djemba #55 Valaki már a fifa 07 valaki a 08 játszik ott vagytok remélem nem fog menni a gépeteken a 07 nekem meg apám a EA cég vezetője hahaha -
Neoncsoves #54 Srácok nyitunk egy fifa 2100 topicot? -
#53 száánalom, 3 hszel alattad irtam le... -
#52 Nem tudjuk még de lentebb már említettek egy időpontot -
#51 mikor jelenik meg????????? -
#50 Hi!
A WC2006 ban már nagyobb javulás látszott pl a grafikán meg a sok kiegészítő modjában... remélem beteszik a 07 be is. Valamint egy ütős menüt, grapichot, játékélményt várok el tőle...
Én hallottam olyan pletykákat, ki tudja hogy igaz-e, talán lesz benne strandfoci.
Jó lenne. Na ennyi... Várom.. -
#49 Szokásos őszre. -
#48 csá all!kb akkora várható a megjelenés mint szokott okt vége nov eleje?ez a gyereknek amit szóltatok h neki már megvan a 07,szal amiket válaszoltatok rá majd be pipiltem a röhögéstől,válaszokat előre is thx -
#47 ez hihetetlen.. -
#46 És ez szerinted érdekel bárkit is, hogy mekkora focibuzi fanatikus tesóid vannak? Érettség a köbön, oszd meg chat.hu-n az 50 éves szatirokkal, azokat fogja érdekelni.... -
#45 Ezt képzeljétek el.A tesóim a fifa 2003-óta nem játszanak mással.Ahogy kijön az új megszerzik és a következő részig nem játszanak mással.ÉS NEM UNJÁK MEG.Ez hihetetlen.Az 1-évvel idősebb bátyám néha san andreasozik meg hitmanozik.Mást soha,még csak ki sem próbál.Ehez szóljatok. -
#44 Játékmenet, grafika
Pl a WC 06, és a FIA06-ban is óriási különbség van. Ezt fokozni fogják, remélhetőleg
-
Dave9214 #43 te naon hüje.....
3 hónapja fejelsztik még béta sincs de neked már full ba megvan........
akkor tucc nekem mondani egy cd keyt? vagy egy cracket tucc adni?
Téllegtegnap kiestek a Brazilok :( most szarul jácottak..... -
#42 a FIFA nagyon is király, csakhát manapság divat a legjobbat fikázni.. -
Neoncsoves #41 Ja persze engem meg verébnek hivnak :D -
Neoncsoves #40 -
#39 DAS?:_:A?DS_A:?D_S -
#38 Tegnap voltam egy másik dimenzióba. Egy ufó tini éppen a Fifa 2147-el nyomta, annyi ujitas van, hogy a nézőközönség 3d-s, és nincs ott Beckham.