36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• MikroID
    Még annyit azért hozzáfűzök, csak hogy képben legyetek, hogy az EA a Sims 2-nél azt csinálta, hogy mikor elérte a 10 ezres eladott példányszámot, megcsinálta a program magyar verzióját, majd ezek után ingyen és bérmentve kicserélte bárkinek a megvásárolt angol verzióját. Ennyire hálás a vásárlásokért! Csak úgy érdekesség képpen mondtam ezt el.
  • miki90
    na én azér már ezekböl a hirekböl kezdem elhinni amit MikroID mondd mer nagy meggyözöz!!
    Bárcsak igy lenne ahogy elmondta!! :)
  • gergelyanevem
    így legyen
  • MikroID
    Na, még egy zseni... :( Mindegy, nekem attól nem lesz jobb, hogy hisztek-e, avagy sem, ezért nem is foglalkozom tovább ezzel a témával! Mellesleg a fifa 06-ból az első nap, a world cup-ból pedig három nap alatt adtam el 50-nél több darabot... na akkor kezdj el osztani szorozni és gondolj arra, hogy ha valami az ea-nál eléri a 10 ezres eladott példányszámot, akkor megéri honosítani!
  • Peppus
    nehogymár bevegyétek ezt a faszságot :D:D pont a magyarokkal foglalkoznának.. megvesznek kb 50 db eredeti Fifát :D hatalmas felvásárló piac..
  • MikroID
    Nem akarok senkinek kellemetlenséget, vagy hasonlót, de a forrás hivatalos, ebben biztosak lehettek! A megjelenés szeptember vége október eleje, ez is hivatalos infó, nem a én találtam ki és ez a magyarországi megjelenés! A Hajdu B.-t sem én találtam ki és lenne több infó is, csak nem figyeltem eléggé, nem erösségem a fifa. A kiadás szinte biztos, hogy dvd-s lesz, a honosítás pedig azért került a figyelem középpontjába, mert a Sims 2 honosítása is bejött és a magyar elég fociőrült nemzet! Sokat szeretnének eladni! :) A játékmenetről nem tudtak semmit mondani... :(
  • Bankrupt #71
    Forrás?...
  • bodesz
    ha lessz is 100%os magyar rész akkor az csak akkor fog kijönni amikor megjelenik a game MO-n.nem?arra meg lehet várni heteket/hónapokat bőven :S
  • miki90
    ja meg az h aza hivatalos forrás címét meg tudod adni??
  • miki90
    akkor lécci mondj még vmi t az uj fifárol!!
    ez is gondolom DVD-s lessz és nagyobb méretü mint a 06.
    ja meg az hogy gondolom nem csak magyar kommentárt lehet betenni hanem másnyelvüt is??
  • Forza Italia
    Én hiszek neked és remélem ígyis lessz. Egykis változás nagyon jó lenne.
  • MikroID
    Nézd, ha nem így lenne, akkor nem lenne a marketing része, hogy ezzel vakítsák a viszonteladókat! Mint mondottam ezzel foglalkozom, másképp fogalmazva kereskedő vagyok.
  • SiteDisagner
    Ha nem ugy lesz, nagyot koppansz...
  • MikroID
    Csak annyit hitetlen okostojások, hogy ezzel foglalkozom és hivatalos forrásból tudom, mivel a komolyabb dolgokra jó előre fel kell készüni! Na akkor lehet tovább fikázni...
  • SiteDisagner
    Baromság...
  • miki90
    jo haggyad má!!
    ez kitöl szedted??
  • MikroID
    Haller!
    Két fontos infó! Az egyik, hogy szeptember vége, október elején jön a progi és ha minden igaz, akkor full magyar lesz... az egyik kommentátor Hajdu B.
  • Kavácska
    No pics, no party sorry
  • crolando
    Helló Herty.Kérlek szépen vegyél fel MSN-re mert szeretnék veled beszténi nagyon [email protected]
  • Bankrupt #58
    Remélem nem folytatják a csökkenő színvonalat.

Ennyit tudok mondani, kérem kapcsolja ki a kamerát.
  • Djemba
    Grafikában van csak hiba több stadion lehetne a gypszőnyeget jól meglehetne csinálni és a mezek közelről nagyon gagyik meg a csukák is
  • FIFAN
    Szerintem meg a 2003 volt a legjobb, rengeteg újítás, sokkal realisztikusabb játékmenet. De vhogy onntól az az érzésem hogy a grafikán kívül visszafejlődött.
  • Djemba
    Valaki már a fifa 07 valaki a 08 játszik ott vagytok remélem nem fog menni a gépeteken a 07 nekem meg apám a EA cég vezetője hahaha
  • Neoncsoves
    Srácok nyitunk egy fifa 2100 topicot?
  • SiteDisagner
    száánalom, 3 hszel alattad irtam le...
  • zmeor
    Nem tudjuk még de lentebb már említettek egy időpontot
  • gtasok
    mikor jelenik meg?????????
  • zmeor
    Hi!

A WC2006 ban már nagyobb javulás látszott pl a grafikán meg a sok kiegészítő modjában... remélem beteszik a 07 be is. Valamint egy ütős menüt, grapichot, játékélményt várok el tőle...
    Én hallottam olyan pletykákat, ki tudja hogy igaz-e, talán lesz benne strandfoci.
    Jó lenne. Na ennyi... Várom..
  • SiteDisagner
    Szokásos őszre.
  • Scania Dáci
    csá all!kb akkora várható a megjelenés mint szokott okt vége nov eleje?ez a gyereknek amit szóltatok h neki már megvan a 07,szal amiket válaszoltatok rá majd be pipiltem a röhögéstől,válaszokat előre is thx
  • Prince of Máté
    ez hihetetlen..
  • SiteDisagner
    És ez szerinted érdekel bárkit is, hogy mekkora focibuzi fanatikus tesóid vannak? Érettség a köbön, oszd meg chat.hu-n az 50 éves szatirokkal, azokat fogja érdekelni....
  • constantin
    Ezt képzeljétek el.A tesóim a fifa 2003-óta nem játszanak mással.Ahogy kijön az új megszerzik és a következő részig nem játszanak mással.ÉS NEM UNJÁK MEG.Ez hihetetlen.Az 1-évvel idősebb bátyám néha san andreasozik meg hitmanozik.Mást soha,még csak ki sem próbál.Ehez szóljatok.
  • The FlashBack
    Játékmenet, grafika
    Pl a WC 06, és a FIA06-ban is óriási különbség van. Ezt fokozni fogják, remélhetőleg
  • Dave9214
    te naon hüje.....
    3 hónapja fejelsztik még béta sincs de neked már full ba megvan........
    akkor tucc nekem mondani egy cd keyt? vagy egy cracket tucc adni?
    Téllegtegnap kiestek a Brazilok :( most szarul jácottak.....
  • DjDano
    a FIFA nagyon is király, csakhát manapság divat a legjobbat fikázni..
  • Neoncsoves
    Ja persze engem meg verébnek hivnak :D
  • Neoncsoves
  • EmIn3m02
    DAS?:_:A?DS_A:?D_S
  • SiteDisagner
    Tegnap voltam egy másik dimenzióba. Egy ufó tini éppen a Fifa 2147-el nyomta, annyi ujitas van, hogy a nézőközönség 3d-s, és nincs ott Beckham.