36657
-
miki90 #117 http://www.fifa07.ea.com -----> Hivatalos honlap -
miki90 #116 thx az infot -
#115 Biztos már leírtátok de leírom azok miatt akik nem akarnak visszaolvasni hogy:
FIFA 07 várható megjelenés:09.29
PC(full magyar)
PS2(full magyar)
GBA
DS
PSP
X-BOX 360
-
#114 magyar kommentátor?:O:O:O:O Zsír:D Remélem felkerül warezba, vagy várok vele, nem akarok kiadni érte 13k-t mert egy kicsit sok:( -
Djemba #113 TÖK MINDEGY MILYEN NYELVEN FOGSZ VELE JÁTSZANI NEM?NEKEM FULL MINDEGY UGYIS LESZ HOZZÁ MAGYARÍTÁS VAGY MÁS -
#112 nem dolgozom az EA-nél... :) -
miki90 #111 ami warezon lessz elsö az lessz az US verzio!
amikor nálunk kijön akkor FIFA07.Hungarian.AlcoholCloneDVD lessz remélhetőleg.
Abbol következtetek hogy a Sims 2 is ien néven futott be!
-
#110 olvass vissza,minden kérdésedre találsz választ -
#109 felirat lesz akkor is, én is onnan fogom, eddig más szedte nekem -
Djemba #108 Én tuti a netről fogom leszedni a gamaet de akkor azon nem hiszem hogy lesz magyar felirat vagy kommentár hang de talaán majd a fifahungaryra felteszik -
#107 Hát a második videó meggyőzőbbnek tűnt...
Amúgy nektek tetszik ez a kommentátor?(ami az ueaf c l óta van) Mert nekem a régi ally mcoist vagy ki jobban tetszett.
-
miki90 #106 The Hedgehog: - nem tod ki lessz a magyar kommentár benne?
- lessz benne esetleg magyar csapat?
- mien ujjitások várhatók? -
#105 lehet érteni csak furcs:D -
#104 FH-n most dolgoznak vmi sufnituningos kommentáron...
Ez a kommentár (ha a hír igaz) akkor hivatalos lesz és gondolom profi módon - talán profi magyar kommentárokkal - összerakott hanganyag lesz, ami a játék magyar kiadásában kap helyet.
Mit nem lehet ezen érteni? Tavaly magyar dobozban, magyar feliratokkal jött ki most ha minden igaz ehhez jön a magyar kommentátor is. -
#103 bazeg magyar kommentár?:OOOOOOOOOOOOO
mér nem német vagy vmi nagy?vagy van olyan is?
és a FH mien magyar kommentárt csinált? -
miki90 #102 igy van!! jol beszélsz!
amugy ebben a részben még nem lessz magyar bajnokság !
de ha mondjuk a Debrecen bejutna a BL csoportkörbe akkor a 2008-as fifába már benne lenne mint BL szereplö!!
Én azér szurkolok nekik hogy legalább nekik sikerüljön!!
Hajrá LOKI -
#101 jelentem a játék magyar felirattal és HANGGAL kerül a hazai boltokba... ezt az infót az 576 KONZOL júliusi számából tudom ahol az előrendeléseknél így szerepel a játék -
Belliar #100 Ezt honnan veszed?Én úgy tudtam hogy ebben a részben még nem lesz magyar bajnokság, a megjelenésről pedig lejjebb olvashatsz -
Djemba #99 lesz benne magyar bajnokság ha pl a debrecen vagy a fehérvár bejut a nemzetközi kupába?remélem az igazolások jól meglesznek csinálva benne meg az új arsenal stadion
MIKORRA VÁRHATÓ A MEGJELENÉS? -
Belliar #98 Hú remélem ha igaz hogy magyar kommentár is lesz akkor nem olyan gagyi lesz mint amit a fifahungarysok csinálnak a 06-hoz, meghalgattam az ízelítőtt, hát mit mondjak jót röhögtem rajta, a gyereknek nincs kommentár hangja, nem éli bele magát, nincs lelkesedés és komolyan elég ratyi lesz, szerintem állítsák le a szinkronizálást!Egyébként én hiszek MikroID-nek!Csak legyen igaz amit mond! -
#97 Ahha. Egyetértek. Némi javítással. -
#96 Tiszta FIFA06 -
#95 Hello! Hát igen ez a Fifa talán jobb lesz. Ahogy elnézem realisztikusabb a gameplay. Itt már jól lehet cselezgetni, elvinni a labdát az ellenfél játékosa mellett. Nem rossz -
#94 - Változó időjárás (meccsen belül is)
- Különböző gyepszőnyeg gazdagabb és szegényebb kluboknál
- Új gólörömök
- 8 darab új lövéstípus
- Svájci (valószínűleg itt a második ligát értik, hiszen svájci bajnokság már volt a FIFA 06-ben) és török bajnokság
-
#93 Movie
Movie2 -
miki90 #92 igaza van!
minek irsz be ieneket??
senki nem kérdezte és nem kiváncsi rá szal.... -
#91 Te most knek bunkóskodsz szarjancsi.Húzz bőrt a pofádra oké. -
Bankrupt #90 Linkeld már be annak a programozónak a blogját -
#89 -.- -
Bankrupt #88 Spam, úgyhogy nem érdemes -.- majd ha lesz valami normális cikk akkor kéne járni a szátoknak -
miki90 #87 hirekkel amit MikroID adna!! -
gergelyanevem #86 az rendben, dehát mivel lehetne feldobni? -
miki90 #85 na mivan ezzel a topikkal ??
naon régen irtatok!!
dobjuk már fel a topikot hisz nem kis gameröl van szó!! -
#84 -
MikroID #83 Csak gondolkodj logikusan! Minden a netre felkerülő cucc az amcsiktól jön leginkább, csak ritkán máshonnan és abban is biztos lehetsz, hogy az amerikai verzió nem fogja tartalmazni a magyar szövegeket és az is szinte biztos, hogy cd-s lesz, mert ott azt szeretik! Warezon max akkor lesz, amikor kijön itt is és valaki esetleg feltolja a sajátját, de ez nem az én asztalom! A megjelenés viszont világszerte nagyjából egy időben lesz, kb egy hét különbséggel. -
miki90 #82 de warezon szted lessz magyar verzio??
vagy alapbol ami kijön elsö verzio abba már bele lessz épitve a magyar verzio? -
MikroID #81 Természetesen egyik verziót sem itt csinálják, sőt ha engem kérdeztek, akkor a kommentátor szinkron is úgy fog elkészülni, hogy összevagdalják a meglévő meccs közvetítések hanganyagát. Amikor kijön nálunk, akkor már a magyar verzió fog jönni, mert itt már előre eldöntötték a honosítás tényét! -
miki90 #80 akkor még annyit hogy: a magyarországi EA vagy az amerikai EA csinálja a magyar verziot??
és még az hogy amikor kint lessz a FIFA 07 akkor egyböl benne lessz a magyar verzio vagy majd azt késöbb külön fogják adni?? -
MikroID #79 Blaha, Rákóczi út 42. EMKE Building, 3. emelet, EA Magyarország Kft., mellesleg ha nyűgötök van egy program szériaszámával akkor ide kell mennetek...
Na ez a magyar képviselete az EA-nak, az ifjú titánoknak meg egy jótanács, ha valamiről nem tudsz, először nézz utána! -
#78 ijj hát hogy te milyen síkhülyevagy...majd a magyarok maguknak megcsinálják a magyarosítást.magyar EA :P azhozmeg senkinek se kell a magyarokkal foglalkoznia...max a kiadásnál...