36657
-
gergelyanevem #157 hát akkor annak jó nagy mérete lenne, ha így lenne...szerintem
-
miki90 #156 de ez az én saját véleményem nem biztos h igy lessz -
miki90 #155 jaja és tod lehet választani a nyelvek között és ha rámész a magyarra akor magyar felirat és kommentár ha az angol ra mész angol felirta és kommentár és igy tovább..:D -
PLATINO #154 akkor jó értem hogy lesz amikor elindítom ott lesz pl angol spanyol olasz megyar mint a fifa 06 volt -
miki90 #153 hát elvileg egyben leszz a fifa 07-el és nem külön állo patch élessz szal... ja -
PLATINO #152 FIFA 07 ha nem veszem meg akkor pl magyar torretől vagy pl fizetős oldalról majd magyar kommentárral lehet leszedni???remélem -
miki90 #151 igen igy van!!
-
#150 Exluzív: FIFA 07 magyar szinkronnal!
Sokan már érezték, hogy benne van a levegőben, most hivatalosan is bejelenthetővé vált. A FIFA 07 magyar kommentátorral jelenik meg kis hazánkban. Az Electronic Arts Magyarország hibatalos sajtóközleményben értesítette a FIFA HUNGARY csapatát, hogy a FIFA 07 játékprogramban a magyar nyelv mellett a két kommentátor Hajdu B. István és Faragó Richárd lesznek, azaz megvalósul az álom. Magyarország két legjobb labdarúgást közvetítő riportere tehát mostmár visszaköszön a FIFA 07 játékban is rátok. Mi kipróbáltuk és hamarosan egy rövidebb élmény beszámolóval is jelentkezünk, azonban egy biztos a magyarok nagyon erősek szinkronban, ami most a játékok terén is beigazolódott.
Hát erre nagyon kíváncsi leszek -
#149 a pár kiadott kép alapján grafikában még mindig marad a megszokott közepes szinvonal, nem különbözik nagyon a 06/05-től.. -
mikiking #148 ja bocs, rosszul irtam. -
#147 én nem láttam
biciklit a hejjjjjesírás miatt írtam -
mikiking #146 Ez már be volt linkelev egyszer vagy kétszer.de alul irtad hogy bicigli, hát én nem láttam a videoba -
#145 Anteprima Video di FIFA '07
link
bicigli PP
-
mikiking #144 az intro nagyon jó,de kiváncsi leszek , hogy lesz -e igy a c.ronaldos bicikli , meg az a jó csel ,amit mutatott,meg egy nagyon jó csavarás Ronaldinhotol,+ király lövőmozdulat. és nagyon jó játékmenet. ha ez mind lessz baró lessza game -
#143 Az intro jó, de azzal nem vagyunk kisegítve........ -
Djemba #142 jó az intró jók a cselek C.Ronaldó bicigli csele J.COLE fantasztikus beadása Ronaldinho kiváló rugásai -
#141 Na megnéztem az introt hát elék jónak mondható "mondható" remélem ezek a mozdulatok mindenkép benne is lesznek a játékba. Remélem nem kell megint csalódnunk. Valaki nem olvasta valahol, hogy demo mire várható? -
Neoncsoves #140 3D-s nézők is lesznek? -
miki90 #139 jah remélem én is! -
#138 12k lol remélem lesz warezban magyar:D -
#137 hát valszeg kiprószálom..........a 06-t kihagytam.........szal ezt most megnézzük.....de úgy is a PES 6 lesz a jobb..... :D -
miki90 #136 Hajdu B. azt mondták!
de ha nem igy van akkor javistatok ki! -
#135 kösz az infót. Csak azért kérdeztem mert még nem jalottam róla, hogy magyar kommentátor lesz ben. Ja és mégegy kérdés. Nem tudjátok kilesz a kommentár. -
#134 pfff
ÚGY HOGY MAGYAR! ÉRTED! MAGYAR NYELVŰ! HUNGARIAN LENGVIDZS! MAGYAR KOMMENTÁRRAL! MAGYAR SZÖVEGGEL!
hogy monjduk másképp??? -
#133 Azt hogyan értitek, hogy full magyar? -
#132 písz, már szóltunk neki egy páran, ezekszerint te sem vagy elég figyelmes :P -
#131 pff vazzeg ezt az überlámát
NEHOGY VISSZAOLVASS ÉS NEHOGY KIBÖKJE A SZEMED A #115-ik HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!! -
#130 helló! Tudnáűl adni egy linket ahol elő lehet rendelni. -
#129 sőt már elő is rendelhető ..11699ft..
Idén is jelentkezik a már több ízben is bizonyított FIFA széria: a 07-es utótaggal ellátott kiadás az élethű, remekül animált játékmenetnek, és a friss licenszeknek köszönhetően professzionális élményt nyújt. Most a PC-s és a PS2-es változat magyar kommentárral!
-
#128 Könyörgöm olvassál már vissza!!!! Hogy mikor jelenik meg?????
Nemigaz nem lehet visszaolvasni!
Kb már 600X leírtuk! -
#127 ez mind rohadt szép és rohadt jó csak sajna a gémben nem ilyen lesz a játékmenet -
#126 erre ugye egyből kiadnak egy pecst ami javítja -
#125 már megjelent mi már azzal játszunk
kb 5 hszt kéne visszaolvasnod -
Djemba #124 Csak a pes 6 nincsen minden bajnokságba liszensze!!!!meg kicsit fura irányítás -
Djemba #123 mikor jelenik meg fifa 07? -
#122 FIFA07 Intro Trailer -
Bankrupt #121 Hát ez nevetséges... szörnyű -
#120 Mintha ez a game egy Fifa06 klón lenne. Nekem a Pes6 még mindig jobban bejön a képek, videók alapján. -
miki90 #119 bocs igy akartam elöbb is -
miki90 #118 HIVATALOS HONLAP