36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hello
    Szerintem, ha valaki eljut odáig, hogy játékokat tölt le az internetről akkor ha van pénze, ha nincs nem fogja megvenni a boltban hiszen ott van a fejében hogy megkaphatom azt a játékot 200ft-ért. Ha valkit egyszer megcsap a disznószar szaga akkor nem fog eredeti játékokat venni:) Szerintem nem sok olyan ember van akinek annyi pénze van hogy 10ezerforint mindegy neki és nem valami másra hanem játéra költi.
    Ennek az egésznek sosem lesz vége csak ha beszüntetik az összes warezoldalt az meg lehetetlen legfeljebb mérsékelni lehetne alacsonyabb játékárakkal. De a játékok meg azért drágák mert sok a warez tehát ez egy ördögi kör.
  • Taranov
    Nagyon kíváncsi leszek rá, ma már próbáltam elképzelni a magyar kommentátorokat, de nem nagyon sikerült :)
  • Taranov
    Nem tudom, mi kivetnivaló van abban, ha valakinek sok a pénze.
    Amíg a gyerek természetével semmi baj, addig nem gond, hogy anyuci megveszi neki a Fifát és apuci Mercedesszel hordja suliba. Én pont azt tartom bajnak, ha valaki eldönti, hogy megveszi vagy letölti. Szerintem akinek van gépe és nete (azaz le tudja tölteni), annak meg kell tudnia venni.
  • miki90
    mer a hajdu b az jobb és viccesebb:D:D
  • Count Adyn
    Mérnem léderer?!?!!!!:DSDSD:DD
  • _Vegeta_
    Nekem sose volt gondom a gepigennyel pedig sose volt bika gepem es ritkan ujitok gepbe is. Dehat nezopont kerdese.

#228: Ez komoly? 17k egy jatekert?? Ez tenyleg burzsuj szorakozas. még 6k is sok volna..elkepeszto. :D

#229: Nyugi, lesz magyar release.
  • Fyrex
    ezt már megbeszéltük tuti lesz...
  • jbal
    vki feldobja biztos torrentre
  • miki90
    de gondolom a magyar verzio csak magyarországon jelenik meg szal warezon nem hiszem h lessz magyar verzio
  • The FlashBack
    Lesz magyar kommentár az itthon megjelenő FIFA 07-ben - erősítette meg ma az Electronic Arts a FIFA Hungary oldal szerkesztőinek küldött levélben.

A magyar nyelvű műsorvezetők Hajdu B. István (kommentátor) és Faragó Richárd (szakkomentátor) lesznek, akiket már jól ismerhetünk a televízióból is. A szinkronmunka állítólag nagyon jól halad, a fiúk élvezik a feladatot és igyekszenek a legjobbat kihozni magukból. A teszterek egybehangzó véleménye szerint a (még csak félkész) eredmény felülmúlta minden elképzeléseiket, köszönhetően a laza és humoros szócsavarásoknak. A FIFA 07 itthon szeptember 29-én jelenik meg, a PC-s verzió ára átlag 12000, a PS2-esé 15000, az X360-asé pedig 17000 Forint lesz. A hírért köszönet kasza nevű olvasónknak!
  • The FlashBack
    front

• Geroy
    Sziasztok!
    Lehet hogy már elhangzott a kérdés, akkor sorry...
    Mikorra várható a demó???
  • miki90
    én már csak a magyar kommentárér is megveszem és csak erre gyüjtök sztem ennyit megér a játék h legalább gondoltak ránk!
  • jbal
    á kicsit se nagy a gépigénye csak minden évben a 2-szerese
  • gercse
    ez így van, csak ha már ezt megveszem akkor a többit is megkéne...
    de ez lenne a legnagyobb probléma...
    ha nincs rá keret akkor nincs, de most nem fogom az anyagi helyzetemet leírni

örülj ha te megveheted, remélem majd nekem is lesz rá zsém, legfeljebb nem megjelenéskor fogom megvenni
  • _Vegeta_
    Hurra hurra! Alig varom mar! :)

Taranov: Nemtom te mien magyarorszagon elsz, de en olyanba ahol kurvara meg kell nezni mire kolt az ember mert konnyen elofordulhat hogy honap vege kotelezo bojtre modosul.. no comment. :D

Thanatos: Ez baromsag, nagyon occson lehet hasznalt gepet szerezni, arrrol meg ne is beszeljunk hogy a fifaknak sosem volt nagy gepigenye. :)
  • jbal
    akinek minimálja annak gondolom nete sincs.de sok oylan van akinek tényleg nem telik de netre megvan a pénz.meg végülis mindenki eldönti h letölti-e vagy megveszi.
    azokat én is utálom akiknekj anyuci megvesz mindent,apu Mercedesszel hordja suliba...stb.
    de ez már off és én inkább nem okoskodok mert kicsi vagyok még én is
  • Taranov
    jár=járnak, bocsi
  • Taranov
    Aki internetre költ, számítógépre költ, folyamatosan veszi az új videokártyát, a szülei nagy valószínuséggel autóval jár, az megteheti, hogy megvegye a játékot.
    Egy család élelmiszerre is legalább 5× ennyit költ egy hónapban, a Fifa meg ugye csak egyszer jelenik meg évente. Végülis nekem mindegy, hogy mennyien veszik meg, mert sajnos nem vagyok érdekelt az EA-ben, de azért azt gondolom, hogy itt főleg a spúr természet dominál.
  • Thanatos
    azt azért tegyük hozzá hogy akinek minimálbére van annak oylan gépe ugysincs amin elfusson szal neki emg eltöltenie se kell se megvenni... :)
  • bodesz
    hát akkor kérlekszépen beszélj valakivel hogy egy kicsit emeljék meg a fizetéseket mert ha valaki jól akarna élni akkor nemtud...vannak olyanok akik örülnek ha kapnak egy minimálbért amiből megélni nem a leg1szerűbb...
    amúgy én szivesen megveszek játékokat ha akkor van rá pénzem...
  • gercse
    az a baj hogy az árak kicsit magasak...vagy mondjam azt hogy a fizetés kevés...
    de én lehet hogy megveszem, annak ellenére, hogy nem sok eredeti játékom van, de az online ligák miatt is jó lenne, csakhát a pénz nagyúr, úgyhogy még én sem tudom
  • joe69
    pfff
    mar csak a borso liga hianyzik a fifabol hogy tokeletes legyen...
  • Taranov
    Végigolvastam a topicot, és mit ne mondjak, eléggé kiábrándító, hogy egy csomóan a netről akarják letölteni a játékot ahelyett, hogy egy évben egyszer megvennék. Így nem csoda, hogy még nincs benne a magyar bajnokság. Ha nem lenne a magyar ilyen ingyenélő nép, talán már benne lenne a Borsodi Liga a játékban. Persze ez csak feltevés.
  • mikiking
    Fúúú az a cseles joga bonitos fifa 07 videó nagyon ott van.
  • Olli 17
    A profiknak csukott szemmel is megy!!! :):):)
  • Taranov
    Az neked nem tunt fel, hogy évről-évre több és reálisabb menedzser funkció van, mi?
    Csukott szemmel játszol?
  • jbal
  • Fyrex
    nagy fejed szűk agyad...
  • jbal
    miva?
  • báttyó02
    nenyajjá cunci
  • jbal
    nyugi csak viccel.végig ott van a :) szmájli
  • JaSoN HuNTeR #205
    Lesz magyar kommentátor!!!!!!
  • Breki33
    én meg nem mondtam, hogy pc-s kép.

szval erről enyit
  • faláb
    cselek
  • Breki33
    miért magyaráznám?

lol

• jbal
    pár PS2 kép
  • The Hedgehog
    basszam meg: szal ez a kép :)))
  • The Hedgehog
    na:

• The Hedgehog
    na ezt mondtam Breki... most Dex is azt hiszi h ilyen lesz a PC-s... a miheztartás végett a PC-s verzsion kb ilyen lesz (ez PS2 max PC-n nem lesz ilyen durva elmosás):