36657
-
#277 és a blikk arról híres hogy 100% az igazság tartalma a híreinek... :DDDDD -
miki90 #276 azt irták FIFAHUNGARY-n hogy a blikkbe volt h lesznek benne magyar csapatok is! -
#275 nincsmit :) -
Axl Rose #274
Köszike még1x !
-
#273 LINK -
Axl Rose #272 thx :) -
#271 sikerült :)
várjá feltöltöm neked :)) -
Axl Rose #270 És sikerült letölteni vlaahonnan ?
Engem is érdekelne a dolog -
#269 ez hogy jön ide?
köszi a semmit... -
gaglito #268 sajna még nincs fifa 07, de a fifa 06-ra ismerek egy magyar oldalt, ahol tuti jó kiegészítők vannak. FVM -
darkmartin #267 Húúú vazze de várom má magyar kommentáral yeee de mind1 lényeg hogy legyen game :D -
#266 jó kis oldal amúgy, tetszik
-
#265 ja, már rájöttem, de át kellett nézni azért egy párat, mire rájöttem :D -
#264 Nem olyan vészes az. Ránézésre is meg lehet mondani:)))) -
#263 hát az 1. kérdés....végig kéne néznem és kiszámolnom, hogy melyikre adták a legtöbbet?:D vagy csak én vagyok láma ?:D -
#262 Ha valakit érdekel a dolog:
FIFA 07 nyereményjáték!!!!!!!!!!
Fifa 07-et lehet nyerni tetszőleges konzolokra. -
Dexantreal #261 mármint rapidshirere,vagy ilyesmi helyre -
Dexantreal #260 majd inkább valaki nyomja fel a 2007nek a soundtrackját, ha megjelent...mint a Flat Out2ben -
miki90 #259 honnan veszed?? -
PLATINO #258 jó hír a mefjelenés előtt már lehet szedni a gamaet kb 6 nappal!!!! -
#257 Pontosan. Nagyon jó :D -
#256 óóóó vaccö finish?! :DDDDD -
#255 A Paul Oakenfold mixre gondoltam, ha tudjátok, hogy mire gondolok. -
#254 sztem mix kell neki -
miki90 #253 nekem az egész FIFA 2005 soundtrack megvan! -
#252 És hogy ne a témához kapcsolódjak: Megvan valakinek a Fifa 2005 mixe, ami a menüben szólt? Nagyon tetszett annak idején. -
#251 nah megtaláltam
akit érdekel: Shiny Toy Guns - You Are The One -
#250 mi a címe a számnak ami a "cselezős" videó alatt van? -
Grusi #249 Jaj szorri látom már volt
Ezerbocs -
Grusi #248 2006/08/14 12:22 - Grusi
FIFA 07 magyarul!
Éppen tegnap kiabáltam kígyót-békát az EA Sports-os srácokra - ezennel pedig nyilvánosan mea culpázom, hiszen az FIFA 07 teljesen magyar nyelven kerül majd a hazai játékosok kezébe. Ez ugye eddig nem lenne hír, hiszen tavaly is "teljesen magyar nyelvű" változatban angol kommentátor sipákolt, ezúttal azonban Hajdú B. István és Faragó Richárd szolgáltatja a verbális körítést - és biztos vagyok benne, hogy ezt a tőlük megszokott magas színvonalon teszik majd. Ez igazán váratlan és jó hír - külön köszönet illeti az EA Hungary-t, hiszen minden bizonnyal elévülhetetlen érdemeik vannak ebben. Talán mégis ki fogjuk próbálni azt a 2007-es verziót...?
(URL=http://www.hcgamer.hu]www.hcgamer.hu[/URL]) -
#247 lol imádom az ilyen sekélyeket... honnan a bús pi***ból tudnánk mi jobban mint te?
holnap! igen képzeld holnap érkezik most hívott fel minket az ea hogy előre tudjuk! -
komlol #246 Mikor érkezik a demo? -
Gabe18 #245 Ja igen,ha minden játék 1990 forint lenne akkor tuti sokan megvennék.
Ne reménykedj... -
#244 mé és az hogy jött ki? -
#243 Szerintem ha minden játék úgy jönne ki mint a Flat Out 2 akkor egyre többen vennék meg őket már csak a multi miatt is. -
#242 á magyar kommentárba kéne Verebes meg urbán:DDDDDD -
_Vegeta_ #241 OFF
Dehogynem. Most keltem nemreg. ^^
-
stupido #240 Király, a két kedvencem. Már soxor elképzeltem, hogy milyen lenne az ő hangjukkal...na most kiderül -
#239 te nem alszol?:) -
_Vegeta_ #238 Eleg erdekes alomvilagban elsz. Jo neked. :)
hello: "De a játékok meg azért drágák mert sok a warez tehát ez egy ördögi kör."
Feneket a jatekok azert dragak mer szar a forint es keves a itthon a fizetes. Nyugaton zsebpenzbol kitellik egy uj jatek, ugy konnyu.
#236: En arra vagyok kivancsi mennyire tudjak valtozatosra csinalni illetve mien jatekosok kapnak "kulon kommentart".