36657
-
#518 na,most nyilatkozz :) -
#517 van itt lejjebb egy hsz,amiben szept 2 és 5 között írják -
#516 Állítólag szeptember 5-e és 10-e között. -
dalackraul #515 ok és mikorra várható a demo? -
#514 a demoban minek lenne magyar kommentátor? örülj ha van 1 kommentátor,meg kipróbálhatod a demot 4 csapattal,és csak 4 perces friendly meccsel -
#513 A demóban nem szokott lenni kommentátor. -
dalackraul #512 a demoba lessz már magyar kommentár nem tudjátok? -
#511 nem a font ment fel,a forint ment le :)
a kettő nem ugyanaz,bárcsak a font ment volna fel tényleg.
mo-n tényleg nagyon kapzsik,még az ilyen előrendelési dolgokat sem úgy csinálják,ahogyan azt kéne -
#510 Én régebben az UEFA Champions League-et előrendeltem, mindez ahhoz vezetett, hogy a megjelenés után 1 héttel elmentem megvenni. Egyszeruen nem jelentkeztek. Arra már nem emlékszem, hogy ez az 576-ban vagy a CD Galaxisban volt.
Most úgy tervezem (ahogy a Champions League óta mindig), hogy szeptember 29-én elmegyek megvenni ~11800 Ft-ért, aztán kész. -
#509 pl. www.play.com
FIFA 07
Pre-order
Due for release on 29/09/2006
our price: £26.99 Delivered
RRP: £34.99 You save: £8.00 (22%)
tehát most 11k, amúgy meg 14,5
jól felment a font a fene enné meg (nem olyan rég még csak 360-370 volt, most 412)
-
Dexantreal #508 Ez Magyarország.... De warez rúlz.Meg nincs pénzem most rá. -
#507 és ezt jól titkolják a magyar vásárlók elől :D -
#506 hát mert ugye máshol, kultúrországban, az előrendelés azt jelenti, hogy mondjuk nem 12k hanem csak 8-10 -
Dexantreal #505 Elsők közt kapja meg. Meg talán valami ajándék mellé. Szerintem ennyi. -
#504 szerintetek mi értelme az előrendelésnek, ha így is 12k a program? -
#503 Másrészt az sem biztos, hogy idén is az aug. 28-ai állapotok szerint készül a FIFA annak ellenére, hogy tavaly így volt. -
#502 vicc vagy :D
még nem állapodtak meg ronnie ügyében,ha baptista el is megy,akkor az arsenalba megy.
még reyes sem biztos.addig nincs értelme filózni,míg nem lesz hivatalos -
PLATINO #501 nézz utánna a neten az igazolásoknak bocsi már csak tudom!!!!!!! -
komlol #500 Most akartam leírni de megelőztél -
#499 Nicns mit -
Dexantreal #498 -
#497 köszönjük -
#496 Lehet leirtátok már de:
FIFA 07: Demó megjelenés!
Telnek a napok és mindenki szinte már követeli az EA Sport legújabb futball játékának a demóját... Nos úgy néz ki, követeléseitek meghalgatottak és nemsokára érkezik a FIFA 07 Demó verziója...
Belső információk szerint szeptember elején érkezik a FIFA 07 hivatalos demója, pontosabban 2.-a és 5.-e között számíthattok rá! Természetesen amint megkaptuk a demót, az oldalon is azonnal ki lesz téve, így érdemes lesz figyelni, hogy akár elsőként tölthessétek le a remekművet...
Cikk:Fifahungaryról -
#495 ya,nekem is érdekes,h nem tudnak várni szeptember 1-ig még vele... -
#494 Persze, ezek jó kamu hírek.
Ez az utolsó nap, nem biztos, hogy ilyen nagy igazolások lesznek még.
Ettől függetlenül az érdekes, hogy a FIFA fejlesztői már augusztus 28-án lezárják az átigazolásokat. -
#493 mondjuk batistával sztem baptistára gondoltál,de ő sem ment sehová,majd lehet,h megy az arsenalba kölcsönbe -
#492 elég rosszul tájékozott lehetsz,mert ronaldo még nem ment sehova,adriano sem,batista nem jött a realba
és még reyes sem biztos,de ő csak kölcsönbe jön egy évre -
faláb #491 Adriano nevezve lett az Interben a ma esti Tim kupára. -
PLATINO #490 kis bibi van mert aug 28 lezárták az játékban az átigazoásokat és ronaldo az inerbe ment Batista is adrinao a realba és Reyes is a realba ja meg TEVEZ A WEST HAM UNI. -
mikiking #489 hát lehet ...szóval , nincs . Nem baj, várunk -
#488 gondolj bele
ha lenne szted még nem beszélne mindenki erről? pff.. -
mikiking #487 csuma all. nincs valami hanganyag senkinek sem ,vagy a neten valahol a magyar kommentátorokból (mármint a játékból gondolom) ? -
#486 Az európai hivatalos megjelenés 09.29. -
Dexantreal #485 Én is megrendelném, ha lenne pénzem......de már várom nagyon....atomkirály lesz hallgatni a meccset és nézni, hogy kijönnek a csapatok a gyepre és két magyar löki a szöveget majd -
#484 Hajdubével nagyon ott lesz a játék,már megrendeltem,remélem okt közepére már meg is érkezik,azt tolhatom.
Biztos rulez lesz az arzenál emirátes katlanja:P -
#483 Nagyon várom már hogy megjelenjen!
Fifával kb 97 óta játszok és nagyon tetszik!
Remélem ez az új sorozat olyan jó lesz mint ahogy beharangozták! -
#482 tehát kb egy hónap :) -
Grusi #481 szept 22 és 29 között jön a full -
#480 de a játék is kijön úgy 4-5-6 hét múlva,nem? -
#479 interjúban a játék producere azt mondta, hogy a PC-s demó kb 2 héttel a teljes játék megjelenése előtt várható