36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    1nap és 6dika lesz, vagyis demooooo

• LasCar16
    én most vettem egy újat, az adatok alantabb olvashatók,:P már én is tűkön ülök, kíváncsi vagyok az új gameplayre sokat várok tőle, de ezzel nem vagyok egyedül:P

• PLATINO
    aha oké
  • Prince of Máté
    Hát ha lesvezed a felbontást 800x600-ra és medium beállítás akkor talán 25-30 fps.
  • PLATINO
    aha akkor veszek egy új gépet holnap miyet vegyek ami nagyon jó?
  • gabi89
    Persze,hogy el :D
  • miki90
    nem
  • PLATINO
    ati 9600 256mb 2gb ram amd 3200 MHZ+ 180 gb hely ezen elindul a gamae malyd?
  • hunbasser
  • ProGabe #549
    99% hogy nem
  • miki90
    nem hiszem h lenne
  • mate317
    A demóban lesz már magyar kommentár?
  • Prince of Máté
    Na akkor írok még egy cikket a FIfahungaryról:
    FIFA 07 Demó 6-án!?
    Hamarosan megérkezik a demó, nem kell már sokat aludni és tolhatjuk is!

Darths egy korábbi cikkben azt az információt közölte veletek, hogy a FIFA 07 demója szombat és kedd között -valamikor- jelenik meg. Ez a dátum egy picit módosult, legalábbis az információm szerint, mégpedig várhatóan szerdán, azaz Szeptember 6-án kerül kiadásra, mivel az adatbázisban hibák léptek fel. Legalábbis ilyeneket olvastam. Tehát, ha a hír igaz, márpedig miért ne lenne az, akkor szerdán felkerül a FIFAHungary oldalára is a demó, amint valamelyik szerkesztő megszerzi! Ígérem, amint meglesz és bármelyikünk is internetközelben tartózkodik, felrakjuk a demót, addig pedig legyetek türelemmel egy kicsit. Szeptember 29-én pedig megjelenik a teljes játék, ezt se felejtsétek el...
  • dalackraul
    ok addig megzavarodok
  • gercse
    6-án lesz demo, na :)
  • dalackraul
    de mikor jön már ki amit írtam az nem azt jelenti hogy kijött?
  • Prince of Máté
    Figyeljetek a PRoci a legfontosabb nálam mert nekem lehet 4 giga ram meg ati radeon x1800xl vagy mi de ha celeron a processzor akkor szaggat mint az atom főleg ha 2 gigaherces!
  • dalackraul
    Check it Out.
    Curious about a new game? Download the free demo!

ezt olvastam de a demot még sehol sem találom
  • Forza Italia
    1 gb ramom van
  • Dexantreal
    Nincs messze.
  • dalackraul
    The demo should be available for download from Sept 6. However, please touch base with your local EA contact for confirmation.

For some security reasons for this person, and as i promissed him, i wont be able to tell his name, i'll just say its the HIGH positioned guy who works on FIFA franchise in EA Canada.

So the demo will be ready 6th September! Hopefully mod's wont lock this thread as the old one has almost 50 pages

As proof i can post one of the renders i've got for magazine i work for so they will appear on it... in hour or so i'll post exclusive Ronaldinho render [HIGH QUALITY] so you can belive i dont lie... So the demo on 6th Sept. 2006

nem fog megjelenni a demo csak 6-án
  • zmeor
    nekem is ugyan ez van csak 9600 pro..
    remélem szépen fog menni
  • piamania
    ATI RADEON 9600 128 MB 512rammal menni fog szépen?Mit mondtok?
  • zmeor
    azért 512 ram mal szépen megy bőven
  • Terminátor14
    nem túl acélos...
  • Forza Italia
    szerintetek a Radeon x1300-as videókártya mien?
  • gercse
    melyiken lesz jobb a graf? mert az alapján döntök hogy pc-n vagy ps2-n játszom-e majd...mondjuk ha nagy lesz a gépigény akkor marad a ps2 :D
  • Taranov
    Nem hiszem, hogy nagyon szaggatna, a VGA-d nem rossz.
  • Prince of Máté
    Amúgy sztetek fog szaggatni a gépemen?Bár magasról leszarom az egészet mert úgyis PS2őn fogom majd megszerezni csak a demo miatt kérdezem
  • Prince of Máté
    100ezer csak az X-box ahhoz h élvezd egy HDTV is kell!!
  • ProGabe #528
    azért az is hozzátartozik,hogy (remélhetőleg) a vista majd ezt kicsit "balanceolja",hiszen a microsoft majd teljesen beindítja a 'games for windows' kampányt és akkor majd lesz nemulass
  • hunbasser
    minden annyit ér,amennyit adnak érte.
    nézd,van akinek ez az egy szórakozása van,erre költi a fizuját,annak simán megéri,és tényleg jobb a gameplay xbox360-on mint a pc-re kidobott játékokon,vagy ps2-n
    persze,nekem nem éri meg,mert nekem lenne költenivalóm másra is
  • Forza Italia
    ebben teljesen igazad van csak hát nem hiszem, hogy sok embernek lenne felösleges 100.000 ft-ja.
  • hunbasser
    a minőséget meg kell fizetni,aki szeretne élethűbb játékot(mind grafika,mind gameplay terén),annak xbox360nat kell vennie,ez van.
  • mate317
    hajra demo come on!
  • ProGabe #523
    de,pontosan azt jelenti :(
  • zolo
    Van itt az oldalon egy cikk amiből egy mondtad megragadt bennem:
    "Az Electronic Arts "FIFA 07" és a Konami "Pro Evolution Soccer" játékaival az Xbox 360 lesz az egyetlen platform, amin a játékosok a futball játékok új generációját élvezhetik."
    ez ugyen nem azt jelenti hogy csak X360-on lesz csúcsgrafika, nekünk pc-seknek meg be kell érni a ps2-es graffal?

• Dexantreal
    Tök mindegy mikor jön ki. Pár nap ide vagy oda az most már mindegy. Lényeg , hogy kedvünkért hamarabbra tették a demo megjelenését és azzal elleszünk majd a full géjmig.
  • hunbasser
    a demo-t mindig szabadon letöltheti bárki,a teljes játék meg szeptember végére jön csak,ez az európai megjelenés,h mikor veszi meg az első magyar,aki fel is dobja vmi torrent oldalra,az már idő kérdése...

ya,és ezt a lapot kell majd figyelgetni,valszeg ide teszik fel először a demot.
    van olyan progi,ami egy bizonyos lapnak,vagy mappának a méretét figyeli a neten,és szól,ha változás történt? :)
  • PLATINO
    szerintem ma este jön ki!!! a fifahungaryn mára igérték!!!de ha ma nem akkor a holnap az tuti!!!!szeptember közepén már lehet szedni torrentől!!!