36657
-
#598 The FIFA07- PC Downloadable DEMO is meant to go live today 6th September and the content of this demo is as follows;
- Length: 4 minutes game/ 1 half football match.
- Teams:
o Man Utd
o Barcelona
o Lyon
o Werder Bremen
o Chivas
o AC Milan
- Stadium: New Wembley (London)
- Number of players: 2 player
NOTICE: THIS IS OFFICIAL ANNOUNCMENT FROM ELECTRONIC ARTS!
We suggest you to register your account here at FIFA Web Portal as soon as possible because only registered users will be able to download the demo and we will be first website to have it, probably after EA Web Site... registration is free and we're expecting demo any hour! -
#597 igen,az anno nagyon jó volt :)
nekem a fifa2003-as megoldása tetszett a legjobban -
#596 meg a szabadrúgás sem nagyon tetszik
szerencse, hogy a "kis pöcök ugrál, találd el" dolgot kiszedték -
#595 nekem spec tetszik a 2006 wc
jobb mint a 2000-04-esek voltak
anno sokat játszottam a 99-cel, voltak bajai, de akkor is élvezetes volt
(ja persze szigorúan csak multiban játszom, élő emberrel)
mondjuk az a wc-ben nem tetszik, hogy nem lehetet egymással világbajnokságot játszani, csak a gép lehet ellenfél, milyen baromság már ez! :( -
#594 CSak vicc volt ha nem vetted volna észre.... -
Dexantreal #593 Azok biztos, akik készítik a géjmet -
#592 ki tudja... -
Dexantreal #591 deeeemmoo daaaayyy -
#590 nem rossz ;) -
#589 The gameplay is much improved, but very similar! It almost 'feels' just like FIFA 06, but it's slower and the animations are slower and more realistic. Passing isn't easy but you can tell there is more assistance with good players'.
Goalkeepers are better, I played a barcelona v man-utd (from what I remember they had 1 team playable from quite a few leagues, italian, spanish, english, mexican, etc). the CPU goalkeeper had the ball in his hands, dropped it and ran out of the box and booted the ball up the field! Much more realistic. Ronalidinho's free-kick is in there I am sure.
The shooting is harder, I noticed it is far more balanced although I was playing on SEMI-PRO and I couldn't change that difficulty. the defence is better for you and cpu.
Back to shooting. You can't just hit the target whenever you want, I hit some wide shots plenty of times, I even had a shot that got parried by keeper and my player ran up for what would be (in 06) an easy tap in, but because of the way I ran up and powered up the shot it went seriously wide! haha. Bout time EA had a harder shooting system, bout BLOODY time! I scored a beautiful long shot, didn't look unrealistic though...made me wanna shout out but in middle of HMV store you gotta compose ya get me?! none of this 'YEAH MOTHA F*CKA HOW U LIKE ME NOW HUH B*TCH SUCK THAT, SUUUUUUCCCCCCKKKK THAAAAAAAT!!!'. yeah you get me.....
Well, the overall feel to it is good, some kid was watching me play and said 'is this a two player demo?' so i said yeah, played him and beat him 2-0 DID I DO YOU GUYS PROUD? haha.
The graphics are better, and better proportions of players' i believe. Couldn't hear the sound sadly. But the gameplay is deffo in Pro Evo territory and if current-gen is, next-gen on 360 is gonna do some crazy as* gameplay! Can't wait, but then again i'm a FIFA fan.
oh and the right stick special moves have gone, but I read you can only pull off the best moves when you're on top of the game (like winning 3-0 and the crowd are lovin you!)
Overall, this game is by far the best FIFA, BY FAR!! Plays solid, feels realistic, overall very good experience of a football game. EA are on the right tracks here. If they keep it up, they'll be some converts I tell you -
Dexantreal #588 Majd kiderül pár dolog holnap - ha demo kijön - a többi meg 29-dikén. Reménykedek, hogy jó lesz azért... -
#587 Eszerint tényleg a ps2 változatot kapjuk meg....Hát ez nagyon szomorú :((( -
Dexantreal #586 Nah, minimum gépigény emberek....
forrás fifahungary.com:
Minimum gépigény:
(FIFA07)
Op. rendszer: Windows 2000/XP
Processzor: 1.3 GHz vagy gyorsabb
Memória kártya: 256MB RAM
Szabad hely (vinyón): 1.2 GB
DVD meghajtó: 8X vagy gyorsabb
Videó kártya: 64MB
Hang kártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c verzió
LAN – TCP/IP; 2 játékos
Online játék 512 Kbps vagy gyorsabb; 2 játékos
Egy gépes, több személy mód: 2-8 játékos -
#585 nem hiszem, hogy vitatkoztam volna
a többit nem kommentálnám -
#584 nekem a fifa jön be, neked a PES nem kell ezen vitatkozni, meg Lszörnyűlködni....
hát ha ezért láma vok,akkor sundheit, szvsz, mindketőőnek vannak jó és rossz tulajdonságai, a gameplay jobb lesz a fifa 07ben mint az eddigiekben, én ettől, meg a menedzser módtól várok nagy élményt, ennyi -
Dexantreal #583 Ne izéljé má:P....bármi lehet, úgyhogy ezt a lehetőséget is felkellett vetni:P
.... -
mikiking #582 Ez komoly hozzászólás, hát ha magyar a komment, akkor biztos olaszul lessz a menu, ritka jó gondolkozás .... -
mikiking #581 hát nagyon reménytelen -
#580 Ha írnék mást írnék de látom egyeseknél reménytelen...... -
Axl Rose #579 Ha lesz demo... -
mikiking #578 talált , süjjedt!!!! -
dalackraul #577 Valahonnan nem lehet letölteni magyar kommentár részleteket? -
#576 Ne irj ilyet mert Breki lecsesz hogy láma vagy és azért tetszik a fifa jobban mint a pes! -
#575 ne legyetek már ennyire pesszimisták, jó game lesz!:) télleg arculatváltást ígértek, nekem még eddig jobban tetszett a FIFA mint a PES bármely része gameplayban is beéri, sztem aratni fog, legyen igazam! -
#574 Szerintem ez elég logikus, ha beleraknak magyar kommentárt, akkor nem is angol, vagy orosz nyelv lesz, hanem magyar:) -
Dexantreal #573 Igen, most leginkább a Fifa 2007-ben engem is a magyar kommentár páros érdekel a legjobban. Nagy élmény lesz hallgatni géjm közbe Hajdőú B.-t és Faragó R.-t.
De azt nemtom, hogy akkor a menü, a menedzser mód, meg minden fullra magyar lesz a teljes játékba, vagy csak a közvetítés?:S -
#572 Hajdu B & Faragó -
Laci82 #571 Még mindig a Fifa az a játék amivel öröm játtszani,ebbe a mai semmire se jó 6 óra alatt végigjáttszható játéközönben,amikhez még ráadásul mindig új gépet kell venni.
A Fifa legalább nem nagy gépigényű és abszolúlt tartós játék,leglábbis egy évig
Remélem Hajdú B. lesz a magyar kommentár benne.
Há nem? -
#570 A gameplay és a grafika nem fog változni a demo és a dobozos megjelenése közt, de a kommentárra valószinű tényleg várni kell majd !
Elsősorban senki sem a magyar nyelv miatt játszik egy játékkal, de most sztem sok embert vonz majd a magyarfifa:)
Nem is a kommentátor nyelv volt a lényeg #566, #565 hanem, hogy ettől nem lesz jobb játék valószinűleg, csak egy újabb rókabőr :( -
#569 Nekem egyszer sem volt csalódás, mindig fejlődött. (Ezalól talán kivétel a Champions League és a World Cup 2006) -
PLATINO #568 Demoban eddig soha nem volt kommentár max lesz benne magyar felirat de ez csak 1 demo ne várjunk sokat majd szeptember 29!!!! -
Dexantreal #567 Valaki írta,hogy demoba nem biztos, hogy lesz magyar kommentár...szal várnod kell29-ig... -
#566 Tartok tőle, hogy a magyar kommentátor lesz az egyetlen nagy durranás a fifa 07 -ben !
Ne legyen igazam !
Holnap minden kiderül... -
6600GT #565 HÁTHA,most mutatnak vmit az EA SPORT-os fiuk deeee nem sok az esély...
A pro ismét győzni fog mint ahogy eddig is tette -
#564 Azok mindig -
komlol #563 A PC GURU-sok nagyon dícsérik. -
#562 nagy durranást ígértek, ismét arculatváltás 2003,04,05,06 korszakot zárjuk le, én bizakodó avgyok a cikkek, és a nyilatkozatok alapján, nah de majd a demo után többet tudunk mondani -
#561 Tegnap programozáson óra végén (volt még 15 perc) lehet gamélni....és szerencsére volt a gépen FIFA 98 RtWC :D
nagyon zsír volt....nyomtam egy Angol-Olaszt...2-1-re nyertem, de a végén már nem volt csatársorom :DDD
szvsz sokkal jobb volt mint a 2004, 2005, 06....még talán a 07-nél is jobb lesz... -
#560 HDTV? Projector! -
#559 Nehogy megint csalódás legyen, mint 2003-óta mindig.
VB 2006-ot elnézve nem várok sokat egyáltalán.
Majd inkább a PES-től.