36657
-
PLATINO #638 azt olvastam h 15:15 lehet szedni!!!!! -
#637 nah mondjuk azis tuti h 10kb/s alatt fogjuk szedni ^^ -
Dexantreal #636 ok,de a fifahungary.com-n úgyis rajta lesz és ott picit késöbb, mint máshol... -
#635 természetes :) -
#634 ez alap :) -
#633 tájékoztassuk egymást sztem, ha vhol vki látja az jelezze! -
#632 látom jókor jöttem meg ^^ -
#631 hmm,most nézem,h lehet,h kell account a letöltéshez,én meg azért nem regelek :D
fh úgyis felteszi,max 5 perc késéssel -
Dexantreal #630 Jah, valszeg még várni fogunk egy ideig. Aztán felteszik akkor, mikor már senki nem várja. De úgyis mindegy, mert rögtön annyian kezdik el majd tölteni, hogy be fog halni az oldal és várhatunk sokáig....szerintem... -
#629 asszem akkor erre még várni kell... -
#628 minden siteon fennvok:D -
#627 15:01 -
#626 ééésssss -
#625 még van 2 percük -
#624 én a fifa07.ea.com/ea_downloader-t nézem minden percben,sztem itt lesz fent legelőbb,és az fh is sztem csak 1-2 perc késéssel rakja fel az oldalra :) -
#623 fifahungary-n, gamekapocs, stb stb:D -
Dexantreal #622 fifahungary.com-on elvilleg fent lesz. Valaki itt azt írta. -
#621 yess AC Milant is berakták rögtön Lverem majd a Barcelonát:D -
hitch #620 hol lesz fent a demó? -
#619 8 perc emberek! -
#618 nah türelmetlen vagyok:D ezé siettem haza:P -
PLATINO #617 még 23 nap és jön a világ legjobb focis gamae!!!! carier modban megint ilyen kisseb és közép szintű csapatokkal lehet csak kezdeni? -
lord nihilus #616 de télleg várom már...fullt is -
lord nihilus #615 10 :DD lál -
#614 12 :P -
#613 jah van 10 percük?::D:D -
#612 FIFA 07 demó ma délután
Már jeleztük, hogy a FIFA 07 demó a mai napon várható. Nos mostmár ennél bővebb információink vannak, ugyanis az Electronic Arts megerősítette, hogy a demó a mai napon érkezik.
Méghozzá ma délután 2 óra és 3 óra között. Azoknak, akiknek bizonyíték kell és nem ígéret, a hivatalos angol üzenet így hangzik:
"Now it is EA Benelux who confirmed the official realease date of the FIFA 07 demo on 6th September 2006. It should be released between 2 and 3 p.m. German time!"
Nem kell tehát sokat várni és érkezik a nagy Ő, amelyekrőla következő információkat tudjuk még:
Meccsek hossza: 4 perc/ 1 félidő
Csapatok: Manchester Utd, Barcelona, Lyon, Werder Bremen, Chivas, AC Milan
Stadion: Wembley (London) - az új
Játékosok száma: 2 -
6600GT #611 200-tól 500-ig E közöt -
#610 Valaki tudja kb hány mb lesz a demo? -
#609 GMT-hez képest +1 órára vagyunk csak! Szoval akkor max 7-kor kijön! -
6600GT #608 ma kiadják??? -
Glasses #607 Now it is EA Benelux who confirmed the official realease date of the FIFA 07 demo on 6th September 2006. It should be released between 2 and 3 p.m. German time! -
#606 Well its deffinatly out today by the looks of things We've got some new informations regarding FIFA 07 Demo. The news is that EA United Kingdom is the one that will be releasing FIFA 07 Demo when it's ready, from our sources, EA Canada, EA Brazil and EA Benelux allready confirmed today (06.09.2006) as the official release date for FIFA 07 Demo, so it's belived that demo will be released today in the time from 14.00-18.00 GMT
The content will include as follows: - Length: 4 minutes game/ 1 half football match. - Teams: o Man Utd o Barcelona o Lyon o Werder Bremen o Chivas o AC Milan - Stadium: New Wembley (London) - Number of players: 2 player You can thank me later.
(Source: http://www. nogometniportal. com/fifa/index.php) -
#605 Akkor már csak fél óra és beérnek a meloba. -
Dexantreal #604 Lehetne hamarabb is, de mindegy. Várni tudunk.
Éjfél körül, ha nem hal be az oldal, amin lesz, lekapom, talán egy meccset lenyomok és irány alvás. Bár az is lehet, hogy csak csütörtöktre marad akkor a demo. -
#603 hazai idő szerint valamikor a du. órákba várható, ne felejtsd el az 6 óra eltolódást ! -
#602 Tuti éjfél előtt 1 perccel adják ki és az még 6.-a.... -
#601 EA has revealed FIFA 07 System Requirements. The following are minimum requirements for downloading the product:
- CPU: 1.3 Ghz processor or better
- RAM: 256 MB or more
- NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 Ti or greater
- ATI Radeon 7500 or greater
- NOTE: NVIDIA GeForce MX series not supported.
- NOTE: Laptop models of these chipsets may work, but are not officially supported as they have not been tested.
- At least 4 GB of free hard drive space to download and install the product
- Broadband connection for online gameplay -
#600 I found some very insteresting information about the upcoming FIFA07 demo (6th september):
Stadiums
- Emirates Stadium (Arsenal)
- Allianz Arena (Munich)
Clubs
- Arsenal London
- Bayern Munich
- AC Milan
- Olympique Lyon
- Barcelona FC
Time
- 1 halve à 4 minutes
Resolution
- 800 x 600
I'm sure a lot of Demo Expanders which extend the scale of the demo a lot, will be released soon after the release! -
Dexantreal #599