36657
-
#718 rég lezártuk, ne pattogj
htx -
#717 Nem hinnné mhogy erre ma jöttek ráá... Már a game is kész van a teljes, többszörösitik, szállitják. -
Grusi #716 Sebaj, úgyse lenne benne magyar kommentar, engem ugyis csak az izgat :)) -
#715 FIFA 07 Demo - delayed
FIFA Football 07 FIFA 07 has been delayed,
eac marketing
international marketing & sales
Romer Yeray told us that the demo was suppoused to be out today but due to some errors demo has been pushed back and they are expecting the demo to be released during this weekend, for furthure informations keep visiting our website as we will inform you as soon as we get new info.
Sorry, it wasnt my fault but EA's. I didnt promisse anything, i just posted what EA told me over E-Mail. -
Grusi #714 te meg szedjel andaxint, kicsit gyengek az idegeid -
#713 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#712 Marhára remeg:D:D Probáld ki, könnyebb önkielégitést végezni.. -
#711 akkor máshogy fogalmazz mert ez nekem volt címezve ugyebár :)) -
#710 most még én leszek a hülye h 100 fokon égsz...
nah részemről písz és sry -
#709 Az alanynak irtam nem az idézőnek. -
#708 mi ez a királyi többes?
nem figyel egyből letámad.... neki kéne kicsit lehiggadni, már remeg a keze az idegtől h mikor jön demo ^^^ -
#707 tahókám mire leirtam addigra jött rá a te 2. üzeneted...
Amugy nem tahósan irtam de ha ugy vetted akkor legyen tahós -
#706 idézet volt... azért ne veszítsétek el a fejeteket a nagy várakozásba.... -
#705 olvassál már mielőtt írsz tahókám... -
#704 szombat óta szedem a Call Of Juarezt, végre lejött:D -
#703 lol haggyad már magad a hülyeséggeddel--- -
#702 megyek is:D -
lord nihilus #701 mimánez? -
#700 nyugalom 17:45kor fog kijönni ^^
ugyhogy mehet mindenki gémelni -
#699 "Bazzeee! Én letölöttem egy román ea szerverről, mert ott már kiszivárgott és nagyon kurvajó!! Ecsém ilyen faszával még nem játszottam. Olyan, hogy az introban a románoknak akarnak kedveskedni és nagy román játékosok legszebb mozdulatai láthatóak (Hagi, Teletdescu, Mariscu...stb)!!! Olyan szép a grafika, kidolgozottak az arcok, ááá! És román a kommentár! GYerekek! Nagyon király!"
vannak ám arcok :DDDDD -
#698 1. Battlefield 2
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. SilkRoad Online
4. World of Warcraft
5. FIFA 07
6. Ki van fent legtovább?
7. Digitális és analóg fotográfia
8. Felhők felett...
9. Call of Juarez
10. GTR 2 - FIA GT Racing -
Dexantreal #697 Szerintem én is megyek mindjárt valamit géjmelni -
#696 nah beszart az fh -
#695 akkor este:) nah báj -
Dexantreal #694 Megjegyzés EA-nek: jó poén mások idegeit cibálgatni ezzel az eltologatással?:P -
Glasses #693 Megjegyzés: További információk láttak napvilágot, melyek szerint a demó ma 2 és 6 között jön ki. Ez az infó is hivatalos, reméljük mostmár véglegesen... -
#692 "Megjegyzés: További információk láttak napvilágot, melyek szerint a demó ma 2 és 6 között jön ki. Ez az infó is hivatalos, reméljük mostmár véglegesen..."
Fh-n... -
#691 türelem türelem :) -
Dexantreal #690 szemetek,de akkoris Fifa 2007 rúlz, ezért bármit -
#689 vagy lehet h. belemerültek a játékba, és még egy gyors tesztet is írnak:XD..később majd felteszik -
#688 nah most be sem jön a server
szivatnak minket orrba szájba :DDDD -
#687 azé van szívük:D -
lord nihilus #686 hajrá fifa 07 topik ollé -.- -
#685 lehet h direkt csinálják az ea emberei,tudják h mennyire várjuk,és akkor direkt belassítják meg ilyenek.:) lehet,h most kérdezgetik egymástól:sztetek várjunk még 5 percet,vagy felrakjuk?
az milyen lenne már,ha nem is ide pakolnák fel,és közben az fh,gamekapocs mind ezt a mappát figyeli az ea szerverén,lehet,h tök máshová teszik fel -.- -
Dexantreal #684
Legnépszerűbb témák
1. Battlefield 2
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. SilkRoad Online
4. World of Warcraft
5. Ki van fent legtovább?
6. Felhők felett...
7. Digitális és analóg fotográfia
8. FIFA 07
9. Call of Juarez
10. GTR 2 - FIA GT Racing Game
-
lord nihilus #683 biztos most olajozzák... -
#682 ígyenceknek: NAGYON belassult :)) -
#681 akkor príper, for dáwnlód -
#680 én úgy vagyok vele,h szörfölgetek a neten nyugisan,meg mindjárt kajálni is megyek,még sztem fél órán belül nem lesz demo,de - ahogy te is mondtad - ne legyen igazam -
#679 csámcsogósoknak jelentem, EA server lassult :)