36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• vmvr
    PESFAN a neve:)
  • PESFAN
    Nem is call of duty a nevem hanem PESFAN!
    A cod csak a ogom
  • Oldunlock
    NA előbb olvasd el mit írtam aztán legyél geci okos. Én is ugyanezt kérdeztem a szövegemben egy Call of Duty nevű embertől, aki nézd csak vissza, nem sokkal ez alatt ezt írta:

Na én kipróbáltam!
    Kicsit lassan de lejött.
    Jó nagy szar az egész.
    Detto mint az előzőek.
    Lefosott fej effektus.
    Már a magyar kommentár sem érdekel.
    Geci EA bazd szájba a kurva anyád.

Jó mi? Vadfarok
  • vmvr
    bazz, nem ovastam,h te amugy is sith vagy, tecsunyapeses
  • miki90
    mit probáltál ki bazmeg?
    meg sincsen még neked faszt kell idegesiteni mit már
    és nem érdekel ha baromkodsz igy is idegesek vunk má faszom még te is ráteszel egy lapáttal na takarodj
  • vmvr
    Akkor átmész a sötét oldalra? A pesesekhez?
  • Laci82
    Ezen az oldalon sasoljátok a demót?
    itt
  • PLATINO
    előbb elkeztem szedni torrentől és meghalt de most olvastam még ma fent lesz a neten de ki tudja
  • Oldunlock
    Mit próbáltál ki call of duty? :) Te valami PES értékesítő vagy hogy itt fikázod a fifát baszod? Hol próbáltad te azt ki te gyökér, a hivatalos ftp-n sem jelent még meg te... Úristen de szar vagy.

Mindenesetre itt a hivatalos ftp, ahol azonnal látni lehet a fifa 07 demót durván egy órán belül. És lehet tölteni.

ftp://ftp.ea.com/ftproot/pub/easports/demos
  • Oldunlock
    Forrás: Fifahungary.com

FIFA 07 demó ma délután

Már jeleztük, hogy a FIFA 07 demó a mai napon várható. Nos mostmár ennél bővebb információink vannak, ugyanis az Electronic Arts megerősítette, hogy a demó a mai napon érkezik.

Méghozzá ma délután 14.00 óra és 18.00 óra között. Azoknak, akiknek bizonyíték kell és nem ígéret, a hivatalos angol üzenet így hangzik: (időközben az EA kitolta a megjelenést este 6 óráig!!!)

"Now it is EA Benelux who confirmed the official realease date of the FIFA 07 demo on 6th September 2006. It should be released between 2 and 3 p.m. German time!"

Nem kell tehát sokat várni és érkezik a nagy Ő, amelyekrőla következő információkat tudjuk még:

Meccsek hossza: 4 perc/ 1 félidő
    Csapatok: Manchester Utd, Barcelona, Lyon, Werder Bremen, Chivas, AC Milan
    Stadion: Wembley (London) - az új
    Játékosok száma: 2
    Megjegyzés: További információk láttak napvilágot, melyek szerint a demó ma 2 és 6 között jön ki. Ez az infó is hivatalos, reméljük mostmár véglegesen...
  • PESFAN
    Na én kipróbáltam!
    Kicsit lassan de lejött.
    Jó nagy szar az egész.
    Detto mint az előzőek.
    Lefosott fej effektus.
    Már a magyar kommentár sem érdekel.
    Geci EA bazd szájba a kurva anyád.
  • vmvr
    Nah, asszem lejátszom az utolsó fifa 06 meccsemet:)
  • Fyrex
    bocs :)
  • sammy
    Na egyre több helyen olvasom, hogy el lett halasztva a demo kiadása a hétvégére, úgyhogy valószínűleg igaz a hír. Bár ezek után én már a hétvégében sem bízok...
  • Prince of Máté
    Szeptember 1. :)
  • Fyrex
    de fifa06 demo már augusztusban kint volt :)
  • Prince of Máté
    Ugyan ez volt tavaly a 06al...mindenki várja hogy kijöjjön és erre több nap múlva jött ki a demóó
  • examinee
    lol:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dexantreal
    Jah, sry.
  • bang
    nagyon belassultam..... lehet, hogy már töltöm lefelé?? :))
  • Dexantreal
    még optimistább...

köhintek egyet és egy perc múlva lehet szedni
  • hunbasser
    na,akkor most jöjjön egy optimista hsz is:
    hazajövök,addigra úgyis fent lesz,leszedem.ha nem lesz fent,akkor meg holnap leszedem :P
  • Fyrex
    17:59kor eltolják este 10re, és akörül fog kijönni ^^

ehh de pesszimisták vagyunk
  • Fyrex
    #653; #654 :)
  • hunbasser
    ya,ez lesz,bár remélem h estére felrakják,én meg úgyis csak este jövök haza.
    majd beírom a demo kijötte után 3 órával,h "jeee,le lehet tölteni,tudtátok? :)"
  • Dexantreal
    hogy vót mi vót?....
  • Fyrex
    vótmá :>
  • Fyrex
    nem de már látom h egymásután mindenki 150szer beírja h lehet szedni!!!!; kint van!!!! jeee!!! :)))
  • Dexantreal
    rámentem a fifahungary.com-ra és ezzel fogadott az oldal:

"Súlyos hiba! Elnézést kérünk!
    Az oldal adatbázis szerveréhez valószínűsíthetően a tárhelyszolgáltató hibája miatt jelenleg nem lehet csatlakozni. Kérjük próbáld meg újra!
    Unable to connect to the database server at this time.

Az adatbázisszerver nem érhető el!"

Be se hozta
  • Glasses
    De sajna attól még nem lesz demonk!
  • Fyrex
    első helyen leszünk nemsokára ha így spammelünk tovább :)
  • hunbasser
    4. helyen a topik :)
  • Grusi
    Hat hogyne, elvegre nem kaptunk toluk kb 10 oraval ezelott "hivatalos" sajtokorlevelet...
  • Fyrex
    inkább nem válaszolok, legyen egy jó napod h igazad van...

áhh EA, azért belegondolhatnának h mennyi emberrel szórakoznak egyik percről a másikra
  • 6600GT
    na most miva JÖN ma?
  • sammy
    Ezt elvileg egy EA dolgozó írta:

Once again - any information or rumours you here regarding the release of an EA game, demo, patch or otherwise that you did not hear from an EA employee via an EA site or forum is speculation.

As has been proven in this case no matter how reliable you believe a piece of "insider" information to be, it is frequently not the case.

The teams who run EA's sites and forums are in touch with every relevant person within EA in the release of game information, patches, demos and so on, and therefore have the absolute best detail with regards to when something will arrive.

Again - if you didn't read it officially it isn't official - and should not be taken as true.

In this case the demo was scheduled for release today over a month ago, however this was a speculative date which is why it was not publicly released. Speculative dates are frequently wrong, and often change in the last few days for one reason or another. It is for this reason that we will not issue the date for the release of anything until we are 100% certain that it will not move.

Don't blame those who have been misinformed regarding the release of the demo, as they believed they were accurate, however for your future reference you should only believe what you hear officially.

I'm locking this thread here to avoid any further discussion on this particular subject, however please feel free to start a new demo speculation thread.

forrás
  • Grusi
    nem pattogok, ez a viselkedes inkabb rad jellemzo, rozsapatron ur.

Amugy az EA evrol evre mindennel ezt csinalja, korbekuldik a "hivatalos" mailt, majd a deadline utan 3 oraval bejelentik, hogy basszameg, bocs, egy het mulva. LEgutoljara egy hete az NFS Carbon demoval. Hulyet csinalnak magukbol es belolunk is, mivel mi hirszerkek boldogatn toljuk ki a site-okra...
  • examinee
    Legyen így:D
  • Fyrex
    hát furcsa

reméljük kacsa :)
  • sammy
    Hát én nem tudom mi az igazság. Remélem kiderül hogy nem igaz és kiteszik végre azt a fránya demot...