36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• gercse
    annyi hogy minden lehet, de akár semmi is...:)
  • Forza Italia
    Ezt valaki lefordítaná

Dear members,
    Now not a any offical comnement for FIFA 07's Demo Time.Trues only relased xxx.ea.com web sites and EAUK_XXX members.
    When relased demo?
    All persons is not know.But maybe relased 16-18 PM.Maybe 00:00.Maybe tomorrow morning.
    Demo relased in 6 September.Thats true?
    Yes.But maybe no.Because EAUK admins not say anythinks
  • antijuve
    Hmm,nem azért de az utóbbi évek Fifa játékai nem sok újdonsággal szolgáltak...Azért kiváncsi vagyok erre a 07es verzióra,hátha most mégis tudnak újat mutatni.
    A legjobb úgyis a 98 marad
  • Glasses
    Miköze van a fifahungarysoknak az EA Games demojai szarakodásának.
  • 6600GT
    jó lett volna ma megnézni
  • 6600GT
    ÁÁÁÁÁÁÁ.....ezért ilyen Szopást....HAJRÁ PES
  • Dexantreal
  • Oldunlock
    már ők is kíírták
  • examinee
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Oldunlock
    Na hogy kúrja meg minden fifahungary-s baszod
  • Fyrex
    EA...
  • báttyó02
    jóvanakkor -.-
  • Glasses
    Az EA Sports előbb 3 órával, majd 3-4 nappal tolta el a FIFA 07 hivatalos demójának kiadását!

Sajnos amit már sejteni lehetett az információk alapján, amikről beszélgettünk, immáron biztossá vált, hogy nem fog ma megjelenni a FIFA 07 demója. Pontosabb indokról az megjelenés eltolásáról nem tudok, csak annyit, hogy az EA eltolta a demó kiadását a hétvégére. Most kérnék meg mindenkit, hogy ne a FIFA Hungary szerkesztőit szidja a késés miatt (sajnos nem 1 példa volt ma erre), hiszen mi is ugyanúgy vártuk a játék előzetesét, ahogy Ti. Az információ egyébként a FIFA 07 hivatalos német oldaláról van, tehát biztosra vehető, sajnos. Bízni lehet, de szerintem felesleges. Nincs más lehetőségünk, csak az, hogy várunk.

EA has announced that the release of the FIFA 07 Demo has been remitted. Probably we can expect the demo on the coming weekend.

EA hat soeben bekanntgegeben, dass der Release der FIFA 07 Demo verschoben wurde. Die Demo wird nun am kommenden Wochenende erwartet.
  • DJ Bee18
    mekkora buta paraszt vagy, IQ fighter állat...
  • Daveee
    fennvan nforce.nl énmár töltöm
  • Grusi
    Directx 10-es effektek használatával szerintem már ma is meg lehetne ezt csinálni, csak ugye senki sem fejleszt olyat, ami csak 5-10 év múlva lesz játszható egy átlag háztartásban.
  • Oldunlock
    Nyugi várj ezzel. Én is olvastam, de az NEM HIVATALOS.
  • multispeed
    hát srácok egy német oldalon olvastam, hogy ma nem lesz demo csak hétvégén... szal ne éljétek bele magatokat
  • mate317
    Persze csak nincs olyan gép ami vinné
  • Oldunlock
    Egyébként csak így megjegyzésként hogy szerintetetk megvan már rá a számítógépes technika hogy teljesen, komplett teljesen, befényképezett, tehát atom élethű emberek és környezettel, tehát nem megrajzolt módon készítsenek egyet?
  • PLATINO
    36 perc és talán
  • báttyó02
    még sehonnan
  • PLATINO
    mondtam torrenten volt kitéve és elkeszte szedni de 3 mb semmi és utánna nem is volt jó a torrent bocsi de már leírtam pofa alapállésba
  • hitch
    honnan lehet letölteni?Mármint a demót.
  • Grusi
    Jééé, te nem azt modntad, hogy lehet tölteni, és hogy már töltöd is? Akkor meg pofa alapállásba.
  • PLATINO
    nem bírom ki már akarom nyomni Ronaldinhoékkal és alázni a Mancheaster
  • examinee
    Na srácok: nyugodjatok le!!!! Breki már csinálja a Demohoz az uj füvet!
  • báttyó02
    jöjjönmá @:
  • ProGabe #770
    ITT
  • PLATINO
    de lagalúl hol?
  • miki90
    haggyad már hát akkor fasz asse tudja mi az a fifa csak a szája az kurva nagy amig be nem tömöm
    na csum
  • Oldunlock
    okaj, én leálltam. Csak mit kell már itt hazudozni ezt nem vágtam
  • Dexantreal
    Legalúl
  • PLATINO
    hol lehet megnézni a legnépszerűbb témákat?
  • Oldunlock
    hát az a legelső beszólásod gecc hallod nem elég hogy idekamázol, de most megkérdezed hogy ki erőlködik?
    A jó édesanyádnak nem kellett volna amikor kinyomott téged. Érzékeled gondolom.
  • PLATINO
    akkor linekeld be ahonnan leszedte apukám
  • Dexantreal

Legnépszerűbb témák

1. Battlefield 2
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott
    3. FIFA 07
    4. World of Warcraft
    5. SilkRoad Online
    6. Ki van fent legtovább?
    7. Digitális és analóg fotográfia
    8. Felhők felett...
    9. Call of Juarez
    10. GTR 2 - FIA GT Racing Game

• ProGabe #761
    sok ban/warn lesz ha benéz ide egy modi,én a helyetekben abbahagynám a spamet/flamet(főleg)
  • PESFAN
    Ki erőlködik?
  • Oldunlock
    Akkor kussoljál be vaze, mert ez fifás fórum. Ráadásul itt erőlködhetsz anyádba is rendesen a PES-eddel, nagyon durván nem fogsz elérni semmit :)