36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Grusi
    Latom a blur effekt meg mindig "tul eros" a mai PC-knek.
  • Breki33

• SeLFisCH
    níugi

12 éves fejjel még nem érti a dolgok lényegét ^^ évek során majd lassan megtanulja ^^ most lelépett és soha többet nem jön vissza ebbe a topicba
  • Dexantreal
    Kezdjük ott, hogy nem tudsz demoval játszani, mert az EA eltolta hétvégére a megjelenést és nem hinném, hogy veled kivételeznek, hacsak nincs valami benfentes haverod, amit nagyon kétlek. Folytassuk azzal, hogy kímélj meg minket a gyökér hsz-aiddal pls, ha PES rulz neked, megértjük, de a Figa attól még ugyanolyan jó, mint a PES....szerintem. Úgyhogy maradjunk annyiban, a Fifa jó nekünk, neked a PES és ne gyere ide haragot szítani, meg ne provokálj minket, mert megjárod.

Végezetül egy láma bunkó seggfej vagy, ezekkel az irományaiddal csak magadat járatod le.

Összegezve:

• Gaba9
    Ehh én meg felkelek hajnalok hajnalán félig csukott szemmel azthittem van benne igazság .. srry :) köcc majd figyelek tov csak jobban :D
  • DJ Bee18
    erre élveznek, vagy mi? :)
  • SeLFisCH
    na ez egy jó topic legalább

meg merik mondani az ilyen lamaknak , hogy mi is van és nem engem szólnak le h mit pofázok 16 évesen
  • M@TriX
    nemrég volt egy másik topikban egy srác, aki ugyan ezt végigjátszotta, csak kicsit tovább fokozódott, a végén megsértődött és elvonult. (gy.k.:így nem kellett mutatnia semmi bizonyítékot ;))
  • DJ Bee18
    de tahó vagy, gyerekesen idétlenkedsz, hogy játszol, aztán kérdőre vonnak, és megjátszod a felháborodást... infantil, sajnállak, őszintén

és ilyeneket géphez engednek
  • M@TriX
    ez talán jelent valamit...

"(Plusz 3 db téma a gumiszobában)" ;)
  • SeLFisCH
    imádom az ilyen 12 éves sulinetes pöcsöket , akik info órán jobb dolguk nem lévén itt majomkodnak
  • eZo
    Nics semmiféle demo, ha lenne ITT lenne fent először !
    Lesz magyar kommentátor, csak nem a demoban, sőt a demoban semmilyen kommentátor nem szokott lenni !
  • M@TriX
    ezért megérdemelnél egy bannt.

- szóhasználatért
    - hozzáálásért
    - és nem adsz linket, márha tudsz

[apro]az ilyen embereket sosem értem...
  • UltimateGamR
    buta vagy , majd csinálok egy videót és leköplek és kinevetlek hogy buta vagy...
  • SeLFisCH
    két 14 alatti értelmes társalgása ^^ akinek meglenne a demo , rég megosztotta volna
  • M@TriX
    de lesz magyar kommentár, infóim szerint...
  • Gaba9
    Honnan szedted le ??
  • SeLFisCH
    már erre vártam , h ki mikor kezdi el , hogy ő már rég tolja

scak ott buktál el , hogy nem is lesz magyar kommentár
  • vizoo
    kiváncsi lennék azért arra, ahogy EA-nél eldöntik: "Kiadjuk a demót. Az elmúlt 2000 év olyan kegyetlen volt a magyarokkal... Most megajándékozzuk őket és beletesszük a demóba a magyar kommentárt, csak az ő kedvükért!"

roflmao, vagy hasonló. De megigérem, hogy én fogok neki a legjobban örülni, ha tényleg így lesz...
  • M@TriX
    persze, a külföldi oldalt meg persze nem tudod megmondani... ;)
  • UltimateGamR
    VÁÁÁÁ

most játszottam a Fifa07 demojával! nagyon állat a kommentár ami MAGYAR!!! egyszerűen nem tudoma bbahagyni a demot mentem is vissza játszani

ui.: külföldi oldalról lehet tölteni van benne angol és magyar kommentár
  • Grusi
    Te meg mindig ugyanolyan intelligens vagy, mint regen ;)
    Csak vicc volt, en rohogtem is rajta :)
  • miki90
    csak szorakozik:D
  • dalackraul
    ezt a hülyeséget honnan veszed?
  • Mike at home
    engem nem érdekel a demo
    csak jelenjen meg 29-én
  • hunbasser
    ez vicc.hazajöttem,és gondoltam,h lesz demo,és megsem.
    de jó,h nem itt vártam egész délután a gép előtt...:D
  • Count Adyn
    Ujfajta másolásvédelem kerül a magyar fifa 07 verzióba:
    A tört verzióban Hajdu. B. és Faragó helyett Léderer Ákost hallgathatjuk
    kommentálni, realsiztikusan random emeli fel majd a hangját, miközbe A MÁGUS
    néha belemorog a 20 perccel ezelőtt történteket mesélve.
  • PLATINO
    ha hétvégén sem jön ki akkor idegesekbbek lesznek az emberek mert ez mát tényleg sok amit művelnek!!!!
  • Piko888
    Nem hiszem el hogy egy ilyen nagy kiadó csak így szivatja a jónépet, de úgy látszik hogy ők mindent megtehetnek. Sajna
  • ProGabe #809
    spam+flame
  • báttyó02
    a demókban nem szokott kommentártor lenni
  • Dexantreal

Legnépszerűbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. FIFA 07
    3. Battlefield 2
    4. World of Warcraft
    5. SilkRoad Online
    6. Digitális és analóg fotográfia
    7. Call of Juarez
    8. Ki van fent legtovább?
    9. Felhők felett...
    10. GTR 2 - FIA GT Racing Game

• akyyy
    a demo magyar (lesz) ?
  • zolo
    Na hali!
    Látom jött jó sok új üzenet, nem is bírom visszaolvasni az összeset.Annyit tudok a fifahungary által hogy halasztották a demot.
    Valaki össze tudná foglalni miről szól a 200 új üzenet?
  • PLATINO
    nagyon fasza szombat és akkor is egész nap várhatunk na most ekkor ja nem ekkor és eltolták 2 is remélem a szombat sz tuti. És azt remélem nagyon, hogy a teljes az szept. 29 jön ki. Nem októberbe.
  • dalackraul
    nem holnap hanem szombaton:S
  • Sam87
    Ba..meg!!!
    csak holnap jön ki!!

a fa..komat!!!
  • gercse
    ez ok, csak nekem nem tetszenek a "maybe" szavak :)
  • Forza Italia
    lefordítattam és ez valami ilyesmi áll benne.

Kedves tagjaink! A Fifa 07 demoja az adott időben nem tud megjelenni. Ezért a 16:00-18:00 közötti időt 00:00- időre halasztottuk. Utánna meg otvan, hogy szeptember 6
  • Gyovai
    basszus mekkora szopás kurva élet