36657
-
Grusi #838 Latom a blur effekt meg mindig "tul eros" a mai PC-knek. -
-
SeLFisCH #836 níugi
12 éves fejjel még nem érti a dolgok lényegét ^^ évek során majd lassan megtanulja ^^ most lelépett és soha többet nem jön vissza ebbe a topicba -
Dexantreal #835 Kezdjük ott, hogy nem tudsz demoval játszani, mert az EA eltolta hétvégére a megjelenést és nem hinném, hogy veled kivételeznek, hacsak nincs valami benfentes haverod, amit nagyon kétlek. Folytassuk azzal, hogy kímélj meg minket a gyökér hsz-aiddal pls, ha PES rulz neked, megértjük, de a Figa attól még ugyanolyan jó, mint a PES....szerintem. Úgyhogy maradjunk annyiban, a Fifa jó nekünk, neked a PES és ne gyere ide haragot szítani, meg ne provokálj minket, mert megjárod.
Végezetül egy láma bunkó seggfej vagy, ezekkel az irományaiddal csak magadat járatod le.
Összegezve:
-
#834 Ehh én meg felkelek hajnalok hajnalán félig csukott szemmel azthittem van benne igazság .. srry :) köcc majd figyelek tov csak jobban :D -
#833 erre élveznek, vagy mi? :) -
SeLFisCH #832 na ez egy jó topic legalább
meg merik mondani az ilyen lamaknak , hogy mi is van és nem engem szólnak le h mit pofázok 16 évesen -
#831 nemrég volt egy másik topikban egy srác, aki ugyan ezt végigjátszotta, csak kicsit tovább fokozódott, a végén megsértődött és elvonult. (gy.k.:így nem kellett mutatnia semmi bizonyítékot ;)) -
#830 de tahó vagy, gyerekesen idétlenkedsz, hogy játszol, aztán kérdőre vonnak, és megjátszod a felháborodást... infantil, sajnállak, őszintén
és ilyeneket géphez engednek -
#829 ez talán jelent valamit...
"(Plusz 3 db téma a gumiszobában)" ;) -
SeLFisCH #828 imádom az ilyen 12 éves sulinetes pöcsöket , akik info órán jobb dolguk nem lévén itt majomkodnak -
#827 Nics semmiféle demo, ha lenne ITT lenne fent először !
Lesz magyar kommentátor, csak nem a demoban, sőt a demoban semmilyen kommentátor nem szokott lenni !
-
#826 ezért megérdemelnél egy bannt.
- szóhasználatért
- hozzáálásért
- és nem adsz linket, márha tudsz
[apro]az ilyen embereket sosem értem... -
#825 buta vagy , majd csinálok egy videót és leköplek és kinevetlek hogy buta vagy... -
SeLFisCH #824 két 14 alatti értelmes társalgása ^^ akinek meglenne a demo , rég megosztotta volna -
#823 de lesz magyar kommentár, infóim szerint... -
#822 Honnan szedted le ?? -
SeLFisCH #821 már erre vártam , h ki mikor kezdi el , hogy ő már rég tolja
scak ott buktál el , hogy nem is lesz magyar kommentár -
vizoo #820 kiváncsi lennék azért arra, ahogy EA-nél eldöntik: "Kiadjuk a demót. Az elmúlt 2000 év olyan kegyetlen volt a magyarokkal... Most megajándékozzuk őket és beletesszük a demóba a magyar kommentárt, csak az ő kedvükért!"
roflmao, vagy hasonló. De megigérem, hogy én fogok neki a legjobban örülni, ha tényleg így lesz... -
#819 persze, a külföldi oldalt meg persze nem tudod megmondani... ;) -
#818 VÁÁÁÁ
most játszottam a Fifa07 demojával! nagyon állat a kommentár ami MAGYAR!!! egyszerűen nem tudoma bbahagyni a demot mentem is vissza játszani
ui.: külföldi oldalról lehet tölteni van benne angol és magyar kommentár -
Grusi #817 Te meg mindig ugyanolyan intelligens vagy, mint regen ;)
Csak vicc volt, en rohogtem is rajta :) -
miki90 #816 csak szorakozik:D -
dalackraul #815 ezt a hülyeséget honnan veszed? -
#814 engem nem érdekel a demo
csak jelenjen meg 29-én -
#813 ez vicc.hazajöttem,és gondoltam,h lesz demo,és megsem.
de jó,h nem itt vártam egész délután a gép előtt...:D -
#812 Ujfajta másolásvédelem kerül a magyar fifa 07 verzióba:
A tört verzióban Hajdu. B. és Faragó helyett Léderer Ákost hallgathatjuk
kommentálni, realsiztikusan random emeli fel majd a hangját, miközbe A MÁGUS
néha belemorog a 20 perccel ezelőtt történteket mesélve. -
PLATINO #811 ha hétvégén sem jön ki akkor idegesekbbek lesznek az emberek mert ez mát tényleg sok amit művelnek!!!! -
Piko888 #810 Nem hiszem el hogy egy ilyen nagy kiadó csak így szivatja a jónépet, de úgy látszik hogy ők mindent megtehetnek. Sajna -
#809 spam+flame -
#808 a demókban nem szokott kommentártor lenni -
Dexantreal #807
Legnépszerűbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. FIFA 07
3. Battlefield 2
4. World of Warcraft
5. SilkRoad Online
6. Digitális és analóg fotográfia
7. Call of Juarez
8. Ki van fent legtovább?
9. Felhők felett...
10. GTR 2 - FIA GT Racing Game
-
#806 a demo magyar (lesz) ? -
#805 Na hali!
Látom jött jó sok új üzenet, nem is bírom visszaolvasni az összeset.Annyit tudok a fifahungary által hogy halasztották a demot.
Valaki össze tudná foglalni miről szól a 200 új üzenet? -
PLATINO #804 nagyon fasza szombat és akkor is egész nap várhatunk na most ekkor ja nem ekkor és eltolták 2 is remélem a szombat sz tuti. És azt remélem nagyon, hogy a teljes az szept. 29 jön ki. Nem októberbe. -
dalackraul #803 nem holnap hanem szombaton:S -
Sam87 #802 Ba..meg!!!
csak holnap jön ki!!
a fa..komat!!! -
#801 ez ok, csak nekem nem tetszenek a "maybe" szavak :) -
#800 lefordítattam és ez valami ilyesmi áll benne.
Kedves tagjaink! A Fifa 07 demoja az adott időben nem tud megjelenni. Ezért a 16:00-18:00 közötti időt 00:00- időre halasztottuk. Utánna meg otvan, hogy szeptember 6 -
#799 basszus mekkora szopás kurva élet