36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ProGabe #878
    igazad van,mármint abban hogy minden rész kb csak adatbázis-frissítés,de azért azt nem mondanám hogy szivat minket(vagyis inkább azt mondom hogy őket,én is inkább PES párti vagyok,nem is érdekelt ez a fifa amíg meg nem tudtam hogy magyar komm lesz benne,az után gondoltam hogy majd leszedem arra az öt percre amíg azt meghallgatom)de ez a mondat:"Ez egy szar semmirekellő banda aki lehúz minden vásárlót és visszaél a bizalmatokkal." azért nem állja meg a helyét mert az itt írók 95%-a nem veszi meg,ennyi

ez meg:"Megengedheti magának, hogy kénye kedve szerint halogassa a dátumokat" nem egészen így van,akkor nem lennének ők a legnagyobbak,ha eltolnak egy megjelenést az nem csak azt jelenti hogy "megszivatták" a játékosokat hanem súlyos dollármilliók vesznek el abban a másodpercben hogy bejelentik(persze nem egy demo halasztásánál)

a mondat második fele:"hogy minden évben szarabbnál szarabb játékokat adjon ki." viszont így van,sajnos!
  • Paparazzi20
    egyetértek,de mint PES fan nem volt szívem Fifa topic-ba ezzel előjönni...pedig én is fifa-s voltam tavalyig..
  • PESFAN
    Srácok!

Olyan buták vagytok páran.
    Saját magatokat ámítjátok.
    Juj nem baj ha késik majd kijavítják a bugokat, meg biztos valami licence dolog van a háttérben stb...
    Térjetek már észhez.
    Az EA sajnos a legnagyobb játékgyártó a világon.
    Megengedheti magának, hogy kénye kedve szerint halogassa a dátumokat, azt is megteheti, hogy minden évben szarabbnál szarabb játékokat adjon ki.

Nézzétek meg azt a képet amit ide bettett valaki.
    Hát mi változás van azon?
    Lefosott fej, O lábak, gagyi fakó mezek.
    Semmi nem változik gyerekek.
    Ez egy szar semmirekellő banda aki lehúz minden vásárlót és visszaél a bizalmatokkal.
    Szegények minden évben úgy várjátok ezt a játékot mint a messiást és mindig csalódnotok kell.

Mondjon nekem valaki egy dolgot ami drasztikusan megváltozott a Fifa 2004 óta!
    Tud valaki ilyet?
    Hát én sajnos nem.
    WC 06-ban PES-es mintára próbálnak szabadrúgást csinálni, talán ez.
    De ezt annyira gyatrára sikerült megcsinálni, hogy inkább hagyták volna a fenébe.
    Minden maradt a régi és ezt nem azért írom mert én PES rajongó vagyok.
    Srácok két éve még én is nagy FIFÁS voltam 96-tól kezdve megvolt az összes.
    2003 volt a dátum amikor azt mondtam na ez igen.
    2004-2005-ig még leszedtem, játszottam vele, de 1 hónapnál nem tudtam tovább nyomni annyira meguntam.
    06-ot már le sem szedtem.

Most haver elhozta az Xboxát vele együtt a WC 2006-ot.
    Hát gyerekek semmi nem változott, csak döbbentem néztem.
    Ő meg még mindig az az elvakult aki nem veszi észre hogy csak szívatják, hogy minden ugyanaz.

Még most is az volt ha 16-os csücskén török be tuti bemegy a gól a hosszúba.
    Ha szögletnél a röviden álló játlkosra játszom tuti befejeli 10-ből 7-szer a hosszúba.

• ProGabe #875
    ha akarod akkor én most neked feltöltöm mondjuk a GTA 4-t vmelyik public torrentre
  • LasCar16
    :o
  • SeLFisCH
    2 hónapodra sem lennék böszke ^^
  • vmvr
    (ez Selfischnek ment)
  • PLATINO
    jó akkor skacok lenyugodok oké rendben
  • Taranov
    Kicsit kilógsz erről a fórumról a stílusod miatt.
  • vmvr
    Én meg ezek után nem...:)
  • SeLFisCH
    pár hetes újregeddel nem szólogatnék be
  • SeLFisCH
    pár hetes újregeddel nem szólogatnék be
  • PLATINO
    majd lesz fejetek amikor nem jön ki a demo hétvégén és nem 29 jön ki a FIFA 07!!!!!!!!de nem kell hinni nekem az rFACTOR fóruon is lenéztek és nekem lett igazam sé bocsánatot kértek!!!!!!!ti is így lesztek csiribirik!!!!!!
  • SeLFisCH
    ?
  • PLATINO
    de te is az vagy
  • PLATINO
    torrenen tényleg fent volt nem kell elhinni de utánna leszedett 2mb és meghalt
  • SeLFisCH
    © PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #647

na császtok mentem

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #646

júpí már el is indult lefelé

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #645

lehet szedni!!!!!!!!!!!
  • PLATINO
    majd meglátod hogy hétvégn nem jön ki az EA már a héten nem adja ki!!!!!!de különeben te vagy az
  • Sly06
    totál 1et értek...aszem mindent leírtál amit akartam ..
  • eZo
    Nálam is hasonló a helyzet, 98RTWC óta minden fifával játszottam, a 2005-el a legtöbbet az online miatt !
    Fifa 06-ot megvettem előrendelésbe, annyi-szépet és jót olvastam/hallottam róla, aztán jött a feketeleves, mert enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet... azóta csak PES 5-el játszok, ami valóban megérte az árát !
    Ég és föld a két játék, tudom mert mindkettőt elég jól ismerem, de ez az én véleményem !
    Persze vártam a 06WC-t, de 2 napig volt fent a gépen, most meg ugye a 07-től várnám az újat, de ahogy már korábban kifejtettem, szerintem a magyar kommentátor lesz az egyetlen "forradalmi" újítás és a így lesz akkor a PES-nek elég lenne egy 6-os cimkét az ötös helyére nyomni és úgy is inkább azt választanám !
    De várjuk ki a végét ....
  • Sly06
    a fifa06 után én már nem számítok semmi jóra,így legalább nem fog kellemetlen meglepetés érni..
  • eZo
    eddig még 1x se volt az, hogy a végleges igazolások lettek volna benne !

ha legkorábban holnap délutántól estig nem jönne ki a demo, akkor majd csak hétfőn, de szombat vasárnap tuti nem ... ha meg akkor sem, akkor kitudja mikor !

• The Hedgehog
    nekem már nincs bőr az arcomon annyiszor pofára estem a csalódástól...
  • ProGabe #855
    ...mint már 4-5 éve folyamatosan,itt most persze az igéretek vs végtermékről beszélek,minden fifával játszottam eddig és el is voltam velük,de ez az idő évről évre drasztikusan csökkent,2006 wc kb 1 hónapig volt a gépemen :(

egyébként ha tényleg csak okt közepén jön ki és nem lesznek benne az aug 28 utáni igazolások akkor szakadjanak meg!bár EA-t ismerve már réges-régen aranyra ment a kicsike,biztos valami licenc,vagy engedély gond van a háttérben
  • hunbasser
    én is,attól h előbb jön ki a demo és a játék,attól még nem lesz olcsóbb a kenyér...szóval ráérek,a lényeg,h jó játékot kapjunk,és h vmi pozitívat is mondjak,minél később adják ki,annál jobban várjuk majd,és ha már meglesz a game,jobban fogunk neki örülni :)
    csak nehogy pofára essünk...
  • LasCar16
    nah mind1 én kíbíromXD
  • The Hedgehog
    oh :D ja igen... én kb hatodszori figyelmeztetésre felemelem ám a seggem nyugi :D
  • hunbasser
    nem :)
    de azért feltölthetnéd mostmár a fifákat amit kértem :D
  • The Hedgehog
    miért átírják az egész játékot? :D
  • hunbasser
    © PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #647

na császtok mentem

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #646

júpí már el is indult lefelé

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #645

lehet szedni!!!!!!!!!!!
  • hunbasser
    és ebből mi következik?
    h majd szerdán töltöd le a demo-t,és október közepén a játékot.
    örülj neki,h később dobják ki,legalább kijavítják a bugokat,amiket észrevesznek közben.
  • Fyrex
    te már letöltötted ugyhogy nyugi ^^
  • PLATINO
    szombaton sem lesz DEMO!!!!!!!!EA nyilatkozták szerdára igérik és lehet hogy csúszik a teljes is október 13!!!!!!
  • ProGabe #845
    az a kb 10 az nagyon kb :)
    nézd meg xbox360-t és mellé amit carmack bácsi mondott:"tulajdonképpen már most is össze lehet állítani olyan gépet ami hozza a next-gen konzolok tudását,karácsonyra pedig tulléphetik majd" és ez a bácsi tudja mit beszél :)
  • hunbasser
    a közönség sztem még vagy 10 évig kb hasonlóan fog kinézni.
    majd akkor lesznek 3d-s,szépen kidoolgozott nézők,ha azt a gépek is bírják majd.
  • Dexantreal
  • Mike
    hát ja, de az meg kitérdekel
    nem szoktam a közönséget nézegetni

olyan ez mint anno a NetQRally, az ember az utat figyeli, nem az egyhangú fenyőfákat a kép szélén
  • SeLFisCH
    a közönség körülbelül 5 éve uúgy néz ki :D
  • examinee
    Legnépszerűbb témák
    1. FIFA 07
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott
    3. Magyar válogatott
    4. Battlefield 2
    5. World of Warcraft
    6. Call of Juarez
    7. Digitális és analóg fotográfia
    8. Digitális és analóg fényképezőgépek