36657
-
#1051 én elhiszem, hogy a PES grafikája jobb
csak nem érdekel -
#1050 vagy a lelkét, személyiségét
hát bizony
a boritás annyira nem fontos -
#1049 figy, nem kíváncsi rád senki...
mutass már egy nyomorult shoot-ot, ha ekkora király vagy, köpködős tapló... -
#1048 talán kicsit jobban értenek a Fifa-hoz mint a nem felvilágosultak ... -
#1047 Fifa topikban felvilágosult PES fan legyen a hg, nemááá:D:D -
Ennél többet nem szánok rá ígyis jobb lett mint a mostani P -
#1045 én nem kérem
inkább banerozzubk -
#1044 én kb 1 hónapig tolom a FIFA-t, aztán jön a PES... Breki szintúgy... :) -
SeLFisCH #1043 egyébként elég gyakran vagyok , igaz , nem rég kezdtem el írni , de ha nem zavar senkit , egy házigazda jogot megpályáznék ^^ Vgay HeDGET MEG BREKIT ajánlanám -
#924 EAUK_Protagonist
EA Admin
Once again - any information or rumours you here regarding the release of an EA game, demo, patch or otherwise that you did not hear from an EA employee via an EA site or forum is speculation.
As has been proven in this case no matter how reliable you believe a piece of "insider" information to be, it is frequently not the case.
The teams who run EA's sites and forums are in touch with every relevant person within EA in the release of game information, patches, demos and so on, and therefore have the absolute best detail with regards to when something will arrive.
Again - if you didn't read it officially it isn't official - and should not be taken as true.
In this case the demo was scheduled for release on the 6th over a month ago, however this was a speculative date which is why it was not publicly released. Speculative dates are frequently wrong, and often change in the last few days for one reason or another. It is for this reason that we will not issue the date for the release of anything until we are 100% certain that it will not move.
Don't blame those who have been misinformed regarding the release of the demo, as they believed they were accurate, however for your future reference you should only believe what you hear officially.
-
#908 sőőőőőőőőt a tegnapelőtti nfs carbon demo utána ma reggel látom torrenten: FIFA2006_PS2DVD_nowloaded !!! megint konzol előny!! carbon demo se volt fake ( játszottam vele ) , ez se lesz az... -
#907 Pcdemos online-on már tölthető a demo!! ugorjatok neki gyorsan , addig még lehet szedni! -
#906 de ezt csak úgy is mi értjük Breki... :D reménytelen eset itt mindenki -
#905 nem, most nincs a közelemben scanner :S -
#904 be tudod scannelni? -
#903 Érdemes a Gamestar cikkét elolvasni a játékról. Hiába kapott 90%-ot mégis rávilágítanak arra, hogy mi a különbség FIFA és PES között... csak egy mondatot emelnék ki:
"Amióta Varsóban először láttam a FIFA 07-et azon morfondíroztam, vajon mekkora lemaradásban van még a FIFA sorozat a PES-sel szemben. A producer szerint 2-3 év. Higgyük el neki!"
Hm érdekes, hogy az EA főproducere is elismeri, a PES játékképileg jobb a FIFA-nál! Akkor itt sok ember miért nem hisz ennek?! :D -
#902 Hanem a nyomorult gameplay. :-)
Te nőben is biztos csak a lukat látod P
Istenem tényleg akkora hülyeségeket tudtok írni.
Ilyen emberek miatt csinálhatja ezt az EA
-
Dexantreal #901 -
#900 nemtökmindegy? ha elvagy vele, jó játszani a haverokkal, akkor jó a program
ez a lényeg. nem a nyomorult grafika. -
#899 Lvileg 7végén, de ez akár szerdáig is Lcsúszhat, ezzel eggyütt a szept29.-e is módosúlhat októberre, asszem:P ha jól értesültem! -
Dexantreal #898 ban? -
Grusi #897 Igen. -
davee1991 #896 Mikor Lessz DEMO??
-
#895 ezen már az se segít,XD -
Dexantreal #894 Szerintem szóljunk már modi topikba, hogy kapjon1bünti pontot... -
#893 én már csak a demó után nyilatkozok , e témában -
Grusi #892 A 07 nem lesz semmiféle mérföldkő... sajnos -
#891 jah egen, hangos tapsot ovációval.... uttánozhatatttlan vótamm:) -
#890 ennyire akarod azt a bant? -
#889 2x-es ték! egyrészt a hsz száma és az időpont :) -
#888 tisztára mint a többi oldal fórumán PES VS FIFA ... majd a demo megjelenése után kéne egymást osztani, 2003 mérföld kő volt, a 07 is az lesz ( ígéretek szerint) a két dátum közötti fifa részeken nem volt jelentős változás, talán feltud nőni a Fifa 07 a PES-hez, gameplay terén..., de többi másban sztem veri ..én véleményem
PLATINO te meg moderáld már magad, nem elég h. dva topikokat nyicc, meg még le is szedted tegnap a 07 demóját:P:P még ilyen színvonalú kommenteket írsz, sajnállak
köszöntem -
PLATINO #887 te nagyon nagy vagy tudtad?! elmehetsz kekszet kapálni te faszcimbáló -
Davidsned #886 Egyetértek, h 2003 óta nem volt drasztikus változás a játékban, de a rajongók fikázását nem értem. Akik játszanak vele, azok szeretik a focit, és lehet h nem is kívánnának bele túl sok további újítást (kiv. adatbázis), mert így tetszik nekik a játék (vagy pedig PES-eznek). (persze bugok maradnak benne:) Az ea marketingje ettől függetlenül mindig eladja a játékot, de az is valószínű, h a jelenlévők többsége nem adna ki érte pénzt. A graf. nyilván nem a legszebb, de vhogy azt sem tom elképzelni, h a géped elvigye az xbox360-on látott grafikát. -
#885 Nem verset!
Az igazat! -
Dexantreal #884 Há egyáltalán nem rímelt...én megpróbáltam rapp sztájlba válaszolni neki, de most nemvok a topon..majd ma vagy holnap -
SeLFisCH #883 kackac -
#882 te itt most vmi verset írtál? :?_:?_D:AS?_D:?ASD:a -
Piko888 #881 Ezek után innen is eltűnik?
Vagy elmegy valahova beszélgetni magával? -
#880 ez biztos?mármint az engine pc-re? -
Csabikakirály #879 Egyelőre tényleg csak adatbázis frisítés. PC-re!!!!!!!!!!!!
XBox360-ra már új grafikus enginenel jönn a 07. És jövőre a PC-s verzió is megkapja az engine (mármint a 08-ban). Adigg meg vár és én is PES-ezek!:)