36657
-
Dexantreal #1091 unkóság=bunkóság -
Dexantreal #1090 lol mááár....az nagy unkóság lenne tőlük, bár tény, hogy megtehetnék ezt is...remélem azért nem. -
#1089 szerdán
és mi lenne,ha mondaná az ea,h "sorry,nem mondta senki,h 2006 szeptemberében jön a játék,mi 2007 szeptemberére gondoltunk!" :DD -
#1088 #1058
jó,nem 06,de wc-s :) -
Dexantreal #1087 Vagy még késöbb -
#1086 Hétvégén! -
6600GT #1085 na akko mikkor jön ki a DEMÓ? -
#1084 jajjmá booringgg, elegem van már h. állandóan ez megy majd kidrül, mindig nem tudtam h. akad itt 2 FH-s is:P hozzáértésüket nem kérdőjelezem meg, de lama^^ FIFA fan vok, -
#1083 Breki nem rakott be 06 wc-s képet vmit elnéztél.... -
#1082 Aha persze csak vicceltél (Amúgy részemről nincs harag :D -
#1081 mondjuk az is hülyeség,h minden évben megkapjuk a 2003mat,sztem minden évben változik vmit,újul mindig a fifa vmiben...gameplayben is mindig más,bár most nem sokat változott a 06 wc -
#1080 Minden évben kijön egy fifa, és én mindig kipróbálom, de sztem meg se közelíti megint a pest! -
#1079 Teljesen eggyetértek!! -
PLATINO #1078 csak vicceltem h töltöm lefelé a fifa 07 demot bocsi mindenkinek ne legyen harag -
#1077 látom fyrex előbb írt,de visszavonta.
nos,én utána ezt írtam rá:
"azt hiszem nyár közepén linkeltem be egy Fifa 2002 -es képet aminek a grafikája kicsit verte a Fifa 2006-osét."
ezért gondoltam h a wc-re gondolt :) -
#1076 látom megint megy a pes vs fifa.
erre annyit mondok: mindenki azzal játszik,amit szeret,nem kell fikázni a másikat,mind2nek megvan a maga hibája,és előnye.
láttam breki,h betettél egy 06 wc-s képet,hát,nem tudom,h ez milyen videokarival van,de az én geforce mx 4000-remen(!!!!!!!) is szebb a grafika...
pedig hiába h 128 mb-os a kari,mégis hát fogalmazzunk úgy,"nem harcol az első helyért" :D
meg a szám sem ilyen a brazil válogatott mezén,sztem a 06 wc grafjával semmi baj,csak a füvet próbálják élethűre csinálni,csak már annyira elbasszák minden évben,h kifejezetten szar.gondolom azért csinálják ilyen szarra a gyepet,mert nem akarják h olyan "műnek" tűnjön.
és a fifa 2002 grafja azért meg sem közelíti a fifa o6 wc-s grafot...:D
(fifa 2002ben ljunberg úgy néz ki mint világi péter,a fejeknem gömböjödnek,inkább vmi konkávsokszögre hasonlítanak,és amikor gólörömnél kinyitják a szájukat,ott meg majdnem elhányja magát az ember :D) -
#1075 A te kikidat meg azért szopogasd mert az a kibaszott gyep meg a stadion érdekel ahelyett hogy megtanulnál gamelni.... -
PLATINO #1074 bocsi -
SASI #1073 Üdv. mindenki. Egy kéréssel fordulok hozzátok. Akinek van szeptemberi gamestarja, az feltehetné valahova azt az 5perces videot a FIFA07-ről amiben magyar kommentár van, elore is köszi ha valaki tud ebben segiteni.. -
Dexantreal #1072 nem tudok róla -
tgabi #1071 demó még nincs a fifa 07ről?
-
#1070 qrvára nem érdekel ez se
életben nem töltöttem le a fiák mellé semmit -
#1069 Na végigolvastam a beírásokat az enyém óta!
Ilyen lottó ötösöm legyen.
Tudtam, hogy Breki lesz az aki érti mire gondolok.
Hedge meg pozitív csalódás, teljesen reálisan látod te is.
Hiába a szakavatott szem...
Nos erről a két emberről csak annyit hogy:
Hedge
A fifahungary főkolomposai közé tartozik, aki fifás az szopogathatja a kukiját, mert sokat tesz azért hogy az a trágya Fifa elviselhetőbb legyen.
Breki
Az ő kukiját azért szopogathatjuk, mert nélküle nem lenne normális gyep, stadion, mez stb a PES-ben.
Kéretik mindkettőjük véleményét tiszteletben tartani, tanácsaikat megfogadni, nem szemtelenkedni velük, merthogy ők ketten azok akik nem csak hogy játszanak a játékkal, hanem fejlődése érdekében kurva sok dolgot tesznek is érte, hab a tortán, hogy saját fejlesztéseiket különböző oldalakon számunkra elérhetővé teszik.
Köszönöm!
Kérem kapcsolja ki. -
#1068 amúgy a PES6 mikor jelenik meg? topicját nem látom -
#1067 a mostani 2006 wc-ben pl. nem tetszik, hogy nem lehet úgy bajnokságot játszani mint régen, vagyis hogy a be nem választott csapattal is ember játszik, nem pedig a gép
ha meg a 07-re gondolok, azért fogom megvenni, mert ezzel tehetek azért, hogy az EA további magyarított programokat adjon ki kishazánkban -
#1066 én sokat kihagytam, nem ok nélkül
legtöbbet a 99-cel játszottam és most a 2006 wc-vel, ami ugye egyáltalán nem szép, különösebben nekem sem tetszik, de el lehet vele lenni
a többiből volt amit megnéztem, de zavart az irányítás, vagy nem tetszett a Géza kiugrik, gól igaz a Fifa 99-ben is voltak problémák, vonalról menteni nem tudó játékos, granatáltan bevédett lövések, billyntzükombináción alapuló gólok, de szerencsére semmilyen ügyességi faszság nem volt benne, mint hogy találjuk el a a kis bizbasszal a két csík közötti fél millimétert, stb) tahát volt olyan rész,. amit megnéztem és nem tetszett, volt olyan rész amit meg sem néztem, de soha nem a grafika volt a mérvadó
de ez a grafika fontzos nem fontos téma örök, mert anno ott volt a Master of Orion 1, ami szuper játék volt, persze sokan meg sem nézték az ósdi grafikája miatt, csak széjjelfikázták -
#1065 hja hogy pénzed nincs
ez lehet minden baj gyökere :))) -
#1064 nem az xbox360 a drága, hanem hozzá egy HD Tv + a 15-20e Ft-os játékok :(
de ez nem ide tartozik...
Sok helyen lehet olvasni, hogy a PES inkább az idősebb, a Fifa a fiatalabb korosztály kedvence, de erről is már sok vita volt.. aki mind 2 ismeri az ugy is tudja mi a helyzet !
Mindenesetre jó lenne egy élvezetes és látványos fifa 07 !
Mi nem a fifa ellen vagyunk, sőt... szinte mindannyian a fifán nőtünk fel, ezért bosszantó, hogy egy ideje ugyanazt vagy rosszabbat kapunk évről évre ! -
#1063 ilyen szép gyep azóta sem volt... -
#1062 sokan írnak hülyeségeket a másik fociról anélkül, hogy ismernék
erre céloztam
adj pénzt -
#1061 mert ezek szerint én mondok?
na játszatok akkor PC-n ezzel
tessék szépen venni egy xbox360-at -
#1060 Szintén 2002-es na ez szép grafika
-
#1059 mert nem mondunk véleményt anélkül valamiről, hogy megismernénk
és 2003-óta minden évben reménykedünk, hogy hátha most -
#1058 Egy Fifa 2002-es kép
World CUp-os kép
-
#1057 akkor nem értem, ha ez ennyire szar, akkor minek erőltetitek -
#1056 igen magában a grafika kevés, de igencsak sokat számít
98-al kb fél éve játszottam és azt hiszem nyár közepén linkeltem be egy Fifa 2002 -es képet aminek a grafikája kicsit verte a Fifa 2006-osét.
A grafikával nekünk az a bajunk, hogy minden évben azt javítjuk és egyre jobban zavar, hogy ugyanolyan ronda, holott kis ráfigyeléssel sokkal jobb lehetne akár ezzel a motorral is (lásd mezek reklámtáblák, fű).
DE ez még hagyján, ha a gameplay hűdeszuper lenne. -
#1055 hát akkor ez a "hülye kis pisisek" nem jött be :)
akkor sem érdekel a grafika
nem mondom, hogy nem jó ha valami szép, de nem az aza első, nem azon műlik játszom-e hosszabb távon egy játékkal
ahhoz a grafika kevés
nézd már meg hogy nézett ki a 98
játszanál ma már egy ilyennel? hörögnél hogy de ocsmány, és el sem indítanád
ehhez képest jó játék volt nem?
és mi a jó grafika?
amikor már készen kapsz mindent, az agyadnak semmit sem kell hozzátennie? amikor TV-t megkapod újra csak interaktivabban?
nézz a TV-n igazi meccseket, ott szép a grafika, elképesztő szinvonalu az AI, és még hangosan kiabálva irányíthatod is őket -
#1054 "majd ha felnőttök rájöttök, hogy a szar aranypapírba csomagolva is csak szar marad"
Erre neked kéne rájönnöd.
Sztem Hedge az első Fifához is csinált már kiegészítőt, énmeg ha jól emléxem
98-ban már gameplay patcheket.P -
#1053 nemcsak a grafikája
de egy játékban a grafika is fontos sőt konkrét esetben a hangok is -
#1052 kezdek mostmár bepöccenni
én vagyok sérült, mert a képi megjelenítést a játék hangulata mögé helyezem?
gonodlom úgy 92-94-ben szörnyethaltatok volna a 320x240-es pixelcsodákon
és képzeljétek akkor is voltak játékok, sőt, igen jó játékok
majd ha felnőttök rájöttök, hogy a szar aranypapírba csomagolva is csak szar marad