36657
-
#1131 nincs köztetek gamestar előfizető? :\ -
miki90 #1130 ez nem PS2-es video? -
#1129 a gamestar-os videót nem tudja valaki felrakni,? -
#1128 Erre az állítólagos öt perces videóra (magyar kommentárral) én is nagyon kíváncsi vagyok. -
#1127 hát azért az túlzás,h rondább lenne... -
#1126 Na nem azért, de az EA-nak mostanában happje kibaszni a pc-sekkel?Már kint van ennek is meg az NFS:Carbonnak is a demója nekik, mi meg itt basszuk a rezet, és csúsztatják orrba-szájba.....
De jó lenne nem a konzol lenne az elsődleges platform újabban...... -
#1125 tök szar a fű textúrázás az alap vonalnál hirtelen megszakad a minta
elég fura -
#1124 klikk -
#1123 Fifa 07 czech beta 01
hajde -
#1122 azt keresi, hogy rondább a program mint 2002-ben volt
ennyit a grafikáról -
#1121 jó,de még most sem értem,h egy fifa 07 topikban,mit keres a fifa 2002 meg a 2002 wc... -
#1120 Fifa 07 demo Video
klikk
-
#1119 Nincs meg valakinek, az 5perces gamestaros magyar kommentáros video? -
#1118 COD2 fan vagy?
Kát hogy nem rakták be oda a Bornout Revenget, mert az minden autós játékot lealáz!! -
#1117 az az alsó
olvass már figyelmesebben
VB évében van Fifa 2002 amit ugye 2001-ben adtak ki ésa WC amit a VB előtt -
#1116 ha nem 2002 wc,és nem 06 wc,akkor mi? :)
te mondtad h world cupos :P -
#1115 dehogynem
aki fifát is ismeri eléggé de kipróbálta a pes-t és
úgy mond véleményt, hogy mindkettőt ismeri miért ne lenne az? -
#1114 nem WC Fifa 2002 -
#1113 "Az emberek nem tudnak tájékozódni és mindig jönnek a hülye kérdések mikor előtte pár hsz-el írják a lényeget, erre jön : mikor jön a demó?" by Kaplan -
6600GT #1112 a demó -
6600GT #1111 ma jön ki? -
#1110 -
#1109 :D -
#1108 micorosft betegseg :D -
#1107 mondjuk a Fifákban az is rohadtul idegesít nlha, hogy pufferelik a gombnyomásokat -
#1106 én is csak azt várom -
#1105 Nevetséges ez a topik sajnos, csak néhány dolgot sorolnék fel: Az emberek nem tudnak tájékozódni és mindig jönnek a hülye kérdések mikor előtte pár hsz-el írják a lényeget, erre jön : mikor jön a demó?. Kettő : PES vs. FIFA, ne itt. Minden évben eljátszátok. Három senkit nem érdekel a FIFA topikban, hogy ki melyik kategóriában belül melyik játékra szavazott amikor a hsznek semmi köze nincs a FIFAhoz, négy ne egymást marjátok. Öt nincs öt, jók legyetek gyerekek és reméljük ma vagy esetleg holnap már játszhatunk a demoval. -
#1104 h. a f******************************************* meg a jó********************* :o -
Dexantreal #1103 -
#1102 pfuj rohatt ps2!!!
:D -
Dexantreal #1101 minnyá elkezdi szidni mindenki a PS2 -
Grusi #1100 Pontosan igy van, a PS2 húzza le ezeket a játékokat, sőt, szinte az összes EA-játékot. Sajnos. -
#1099 hát jó lenne ha a tisztelt Konami és az EA elszakdna már az ötéves konzolok tudásától...végre itt a félnextgen X360...az lehetne már az alap fejlesztési célplatform
a PES azért nem fejlődik évek óta grafikailag, mert a PS2 az elsődleges platform...ha megint kiadják a PS2 verziót PC-re én a geforce kártyámba dőlök...
egyébként a PES6 (WE10) japán verziója jó lett gémpléj tekintetében...de most már a látvány is fejlődhetne...
-
_Vegeta_ #1098 Nagyon uncsi ez a fifa vs pes. Sajna egyikotok se objektiv. :DD -
Dexantreal #1097 Thanks az oldalt!
Íme az én szavazataim
:
Your Votes
Ultimate Game of year: Call of Duty 2
Publisher of the year: Rockstar
The One to Watch for 2007: World of Warcraft: The Burning Crusade
Retailer of the year: Gameplay.com
Soundtrack Award: Call of Duty 2
Online Game of the year: Call of Duty 2
PC Game of the year: Call of Duty 2
PlayStation Game of the year: Grand Theft Auto: San Andreas Special Edition
Xbox Game of the year: Call of Duty 2
Nintendo Game of the year: Call of Duty 2: Big Red One
Handheld Game of the year: Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Innovation Award: Animal Crossing: Wild World
The Sun Family Game Award: Harry Potter and the Goblet of Fire
Favourite Character Award: Lara Croft
Girls Choice Award: Grand Theft Auto: San Andreas Special Edition
Nuts All-Nighter Award: Call of Duty 2
-
#1096 A Fifát ( 2006 FIFA World Cup Germany ) a következő díjra jelölték:
* Nintendo Game of the year
A PES5 a következő díjakra lett jelölve:
* Ultimate Game of 2006
* Xbox game of the Year
* Nuts All-Nighter Award
* PlayStation Game of the Year
A KONAMI még jelölve lett a következő díjra:
* Publisher of the Year
Szavazni
ITT lehet !
Ezzel remélem minden pes vs fifa vita lezául !!! Szavazzon mindenki a kedvencére ! -
Dexantreal #1095 ...remélem nem. -
#1094 figyeld meg,demo szerdán,full game meg október közepe. -
Dexantreal #1093 :P...én meg azt mondom, demo jön hétvégén, vagy vasárnap, kiadják a géjmet a megbeszélt időpontban, szeptember 29-dikén, picit nyaralnak...1hónap, max 2...és elkezdenek gyúrni ezerrel a Fifa 2008-ra és olyan géjmet csinálnak belőle ,hogy leesel a székedről, PES-t hazavágják
Nah persze ez álom, az is jó, ha demo hétvégén kijön, avagy szerdán, full géjm meg szeptember 29dikén -
#1092 most épp azon gondolkoztam,h ha kihagynák ezt a részt,akkor fejlesztenék a mostani 07-et 08-á,és akkor sokat szöszölhetnek a fizikával,magával az egész gameplayel,és akkor a fifa 08 olyan lenne,h kb így lesnénk OO
és akkor jövőre szeptember 1-jén betennék a játékosokat,és ennyi :)
jó ötlet mi? :))