36657
-
Ereszt #1211 Hát azért csak megemlíteném hogy hunbasser-nak is volt köze a vidhez (ugyebár feltöltötte :D) de én küldtem neki -.- Szal nagyrészt nekem köszönhető :)
-
stupido #1210 Danke a linket.
A kommentár miatt megint tudnak húzni egy évet a játékmenet javításán, de nagyon bejött a hangulata a kommentárnak :)
"a labda és Torghelle, útobbi a magasabb" - Hajdú B. István
-
#1209 nagyon jó, kicsit fura volt egy két helyen, de százszor(hanem többször) jobb, mintha angol lenne -
#1208 Huhhuuu, ez nagyon büfé! Nekem Faragó nagyon tetszik, de persze hajdú pista is nagyon jó, már alig várom a full game megjelenését! -
Grusi #1207 A jétékmenet borzasztó, de szerintem ez amateur, vagy max semipro, azért ennyire gány az ai. Nem ilyen szinten kellene demonstrálni a játékot, de mindegy... -
#1206 ez nagyon karaj!
pese vagyok de a kommentárt eltalálták!megszerzem majd tuti!
bár a játékmenet vicces... -
#1205 köszi,az egészet már le se kell szednem,a lényeget már hallottam is
[azért persze majd leszedi,mert azt reméli a hülyéje hogy jobb lesz mint az eddigiek] -
#1204 biztos jo lehet de lassan fog lejönni 60 nal szedi -
#1203 nah most szedem gyerekek! -
mate317 #1202 A korábbi videók alapján pedig zsír volt a játék:( Lehet x360-on az lesz...
A kommentár pedig érdekes, csomó olyan kifejezés van amihez hasonlót igazi meccsen még nem hallottam:D -
Zséé #1201 jah azért az vicces volt, hogy vitte a kapu fele, a védő meg össze-vissza kóvájgott előtte aztán 5 méterről belőtte... -
#1200 Igen a game semmit nem változott.
Símán vertük a norvégokat a magyarokkal.
Majd feröerrel is megnyerem benne a vb-t két 1 óra játék után az tuti. -
Hát nem rossz.
Kuriózum az tény.
Ricsi meg a Pisti. -
Grusi #1198 Nagyon ottvan a szinkron, egy picit, nagyon picit lehet érezni, hogy "betanult" a szöveg, de simán 10/9-es. Gratula Hajdú B-nek és Faragónak, nomeg azoknak, akik ezt összehozták. A játék meg sajnos megint olyan lesz, amilyen.... -
#1197 kicsit recseg a hang :D de attól még kurva jó :D -
#1196 zsír :D akart lenni -
#1195 nagyon zír :D nem hiába Hajdú B a lagjobb kommentár -
Ereszt #1194 Mindenki nézegesse egészséggel... -.- -
#1193 Na lejött megnézem!
THX! -
#1192 én már le is töltöttem :D -
#1191 thx
jön is full sebességgel (H):D -
#1190 thx
-
#1189 azt azért hozzáteszem,h nem árt hozzá codec,én a k-lite mega codec packet ajánlom -
Zséé #1188 kösz -
#1187 LINK -
#1186 ne szólj csak lökd a linket!
-
#1185 majd szólok,ha fent lesz.10-15 perc,és szedhetitek -
#1184 Srác, hol tart a feltöltés? :) -
#1183 miért,breki az ea-nél dolgozik? :DDDD -
#1182 csak megérzés igy hogy breki is ezt mondta ..elhiszem neki -
#1181 Nekem is van egy ilyen megérzésem, te honnan tudod, hogy holnap jön ki?
-
#1180 ja és Vasárnap jön ki a demo vagyis holnap igaza van brekinek -
#1179 ok,kösz mi a cimed? -
#1178 dejó! -
#1177 vársz úgy 1 órát,és meglesz ingyen :)
most kezdtem el tölteni fel az atw-s tárhelyemre
azonnal szólok,ha fent lesz -
#1176 pont ma szemeztem a Tescoban az e havi pcguruval...láttam Fifa 07 vidó, magyar kommentárral, de 1800Ft az azért húzós=/ -
#1175 Vidi alapján: kicsit gyorsak az emberek.. meg sok gonunk lesz azzal hogy a csatár a labdával elég jól futja a 100-at... -
puma1 #1174 Ps2-re a demot honnan lehet leszedni? -
Ereszt #1173 Én már csak annak hiszek ha a szemem előtt van egy download link :) -
#1172 DEMO RELEASED 2MORRROW SUNDAY 10TH SEPTEMBER ACCORDING TO BREAMSTER
jelent már meg demo hétvégén