36657
-
Ereszt #1251 "EA Staff informed at their forums that : We do not currently believe the PC demo will be released today (September 8th), this may change but it is very unlikely. The final date has yet to be fixed for the release of the demo. The demo will not be released on a Saturday or Sunday. Unfortunately this is all the information I can give you at this time."
Röviden felvázolnám a tényállást. Az EA arról értesítette a fórum látogatókat, hogy a demo megjelenése nem ma (8-án - tegnapi hír), és nem is a hétvégén várható. Konkrétumot nem közöltek, hogy mi lehet a csúszás mögött, és azt sem említették mikorra tehető a végleges időpont a megjelenést illetően. Az oldal, ahol ezt a fórumüzit olvastam, hét elejére várja a demot. Addig is nincs más, mint várni. Továbbra is várni. Ám bizton állíthatom, hogy nem kell sokáig, mivel az EA már PS-re kiadta a demot.
FH -
#1250 torrentről, itt volt valahol kirakva a link -
#1249 Honnan van meg???????????, -
#1248 hatalmas a kommentar, a labda Thorgellénél, utóbbi a nagyobbXD -
#1247 Még több gameplay movie!!! -
#1246 500 mega, és ezek vannak a kicsomagolt zipben :
-
#1245 na nekem lemászott a demo(ps2)
hogyan is kellene ezt kiírni?:D
van ps2-m, de eddig csak iso-kat írtam ki dvd decrypterrel
(itt meg más a helyzet) -
#1244 Skill Moves
http://www.youtube.com/watch?v=h5vwLaUuRzQ&mode=related&search= -
Dexantreal #1243 -
#1242 ezért vannak videok a ps2 demobol
világos P -
shiftáj #1241 lehetséges h akkor ezért késett a gamestar?:O -
#1240 hát akkor lehet,h mégsem lesz mellé demo :)
haverom meg olyasmit magyarázott,h a gamestart ELŐFIZETŐKNEK jár az újság mellé a demo,szal nincs mese,ha ki sem dobták még a demo-t,akkor is kötelesek csatolni a demo-t az újság mellé... :) -
puma1 #1239 Akkor miért lesz holnap a The Sun újság mellé PS2-s Demo?? -
Dexantreal #1238 Lol...következő hírem epdig az, hogy, ha visszaolvastál volna a topikba, tudhatnád, hogy 90% valószínűséggel nem lesz demo se PC-re, se PS2-re a hétvégén, ergo kamu az egész. -
#1237 Te olvasol is vagy csak írsz? -
puma1 #1236 De nekem nem is tölti se bitcomet se Utorrent -
puma1 #1235 Hát igen..... -
#1234 egyrészt nem hinném hogy ez tényleg az lenne,eleve a mérete miatt(bár nem vágom a ps2-t)
másrészt:csak most csak neked csak itt kipróbáltam és nekem jön,de seeder egy darab sincs,a legjobb leechernek csak 97%-ig van meg... -
#1233 Talán mert nem seedeli senki? -
Dexantreal #1232 Aha, ok. Nekem is van rossz hírem...PC rulz. -
puma1 #1231 van! Itt a link: http://tr.searching.com/view.php?id=578048
-
Dexantreal #1230 ...ez olyan Platino féle szöveg. Ha pedig mégis van, nem szóltam. -
puma1 #1229 VAn 1 jó és 1 rossz hírem. Van link PS2 demohoz. Ez a jó hír. A Rossz pedig az hogy vmiért nmejön le:S. Lelehet tölteni a torrentfájlt de a kliens nemkezdi el tölteni. -
Dexantreal #1228 Semmi, én meg rossz hónapot írtam be regeléskor véletlen a születési dátumnál -
#1227 hát...kommentár nagyon király,a játékmenet viszont ugyanaz szinte mint volt
mondjuk nem is vártam mást...ennyit az ea-ről -
Ereszt #1226 Nemis biztos hogy holnap, de egyszer :) -
#1225 Amikor megérkezik. -
miki90 #1224 HOLNAP HÁNYKOR JÖN A DEMO KB? -
#1223 Én azt nem értem, hogy szinte sose az ment a képen, amit a kommentár mondott.Valahogy nagyon eltérő volt a kommentár és a kép között.A kiírást nem láttam, valaki a kapu előtt kapott labdát ,de lesen volt, ezt nem mondta, utánna meg már gólt mondott, de még ugyanannak a lesnek a visszajátszása volt.vagy bennem van a hiba, de nekem nagyon nem fért össze a kommentár a látott képpel.A másik meg hogy csak ha a magyarok játszanak akkor beszéélnek?Norvégok hoztáka lapdát és néma csönd.Aztán visszaszereztük és jött a beszéd.Ebben a formában nagyon nem tetszik a kommentár.Vagy a Gs-nél nem vágták össze jól, de mostmár csak az teljes game tudja megmutani számomra, mit is tud a kommentár.
A grafikáról meg annyit, hogy amíg a pálya van szépen megcsinálták, de amint vége a pályának nagyon összecsapva van megcsinálva.Számomra csalódás volt ez a videó, a Gs-től jobbat szoktam meg. -
#1222 Hello! Valaki küldene kb egy 12-15mb-os darabot a videobol? Nagyon lassú a netem és lassan jön le az a 90mb. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Előre is köszönöm! -
Ereszt #1221 Nm, Eresztnek ne szólítsatok, amikor regeltem elb*tam a nevem -
#1220 hát a második meccsen a foltos gyep
kommentártól nem lesz jó a játék -
Dexantreal #1219 Atomkirály, jó lesz majd a játékkal játszani. Csak picit sablonosra sikeredett, engedhették volna, hogy Hajdú B és Faragó mást is mondhasson...szókincs rúlz ugyebár, de ettől eltekintve, sőt ezzel együtt is nagyon jó lesz a játék -
Dexantreal #1218 Oks, akkor neki is köszönöm.
Thanks Darky! -
#1217 Darkynak köszönd!
(azt mondta,ne eresztnek hívjam,azért hívom darkynak :) -
Dexantreal #1216 Thanks!Töltöm, csak F-1-t néztem. -
#1215 nagyon zsír lett, köfi mégegyszer!!!
bár a játékmenet...olyan fifás :) de meglátjuk mi lesz belőle -
#1214 meg ahogyan a torghellét mondja...nagyon olaszos a hanglejtése :) -
#1213 Megnéztem, nem rossz. Bár azok a kifejezések, tényleg érdekesek. Fejében az erő, vagy mi. Kissé nevetséges, nem gond :) -
#1212 ja,pont most akartam mondani...
SZÓVAL ELSŐSORBAN HATALMAS RESPECT DARKYNAK,AMIÉRT MEGSZEREZTE NEKÜNK A VIDEÓT!
KÖSZÖNJÜK DARKY MESTER! :D