36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Grusi
    Latom teged aztan tenyleg semmivel nem lehet leszedni a magas lóról. Az, hogy önszorgalomból csináltál 3892558 füvet, mert ez a mániád, nem jogosít fel arra, hogy mindenkivel ekkora lekezelő paraszt legyél.

"1. Talán több fogalmam van mint az itt okoskodóknak"

Jó, rájöttem, hogy te tényleg reménytelen eset vagy. Nem tudom, miért vagy ennyire öntelt, egyszerűen felfoghatatlan, hogy képes valaki ennyire ajnározni magát, és ennyire lenézni másokat.

De tudom, midnenki más hülye, aki szerint egy hangember vagy, neked van igazad. Gratulálok, hogy 2 meccs után siman partnere voltal a tobb 100 meccset jatszoknak, csodalatos ostehetseg vagy. És ha szerinted a ténykedésed csak a jószándékú "elmondtam, hogy kell füvet cserélni megcsináltam a csomagot vagy arra, hogy elmondtam, hogy kell gólos gif-eket elkészíteni" hsz-ekben merül ki, javaslom, olvasd vissza, amit az utóbbi egy-két hétben csinálsz. Vagy tudod mit? Az utóbbi egy-két évben.
  • Breki33
    1. Talán több fogalmam van mint az itt okoskodóknak
    2. Talán többet is tettem ezért a játékért
    3. Nem mi hozzuk szóba a pes-t ha nem vennéd észre, hanem jönnek a hülye kérdések vele kapcsolatban amiből annyira látszik, hogy nem értenek hozzá
    4. Pont a fifások nem ismerik a PES-t hisz aki ismeri az nem szidja.
    Főleg ilyen hülye érvekkel.
    Nem azért lett valaki PEs párti mert azt akarja, hogy a Fifa rossz legyen hanem fordítva Fifaval játszók megismerték a játékot és rájöttek, hogy jobb
    5. Aki meg nem tud játszani vele mint a te az másokba köt bele.........
    6. Áruld már el milyen észt osztottam?
    Talán arra gondolsz hogy elmondtam, hogy kell füvet cserélni megcsináltam a csomagot vagy arra, hogy elmondtam, hogy kell gólos gif-eket elkészíteni?
    Vagy hogy két meccs után simán partnere voltam több 100 meccset játszóknak? PP
  • Taranov
    Már ideje volt leállítani Brekit, kicsit elkapta a hév.
  • LasCar16
    forró a hangulat:P Bee igazad van, nekem is ez a véleményem, hangoztattam is de mindig leszóltak, h. mien lama Fifas vok^^...és a topik címe Fifa 07...
  • Fyrex
    neked meg okvetlen bele kell szólni mindenbe...
  • Taranov
    A számból vetted ki a szót.
  • vmvr
    Ott a pont
  • DJ Bee18
    hát ezaz a feliratok nagyon ocsmányak, 90-es évek konzoljain volt ilyen gusztustalan. Ezeket meg nem lehet cserélni? Figyelj én korrekt voltam, elmondtam, a gameplay tetszik, de néhány körítés ronda. Letojom mivel lehet felturbózni, nem szeretek patchekkel szarakodni, és szállj le a magas lóról mostmár tényleg
  • Grusi
    Az, hogy egy játékhoz mennyi mod készült, kurvára nem jelenti azt, hogy az adott játék alapból is szép lenne. Nem mindenkinek van kedve órákat töltögetni, peccselni, 4 féle segédprogrammal szemetelni tele a registryt. Mondhatod, hogy ezek az emberek retardáltak, de szerintem pont, hogy ők a normálisak.

Hogy a te szavaiddal éljek, "erről ennyit".
  • Grusi
    De neked persze midnenről tökéletes fogalmad, véleményed és tudásod van, mi?

Szállj már le a magas lóról, ember.

És hagyjuk már a PES-t a FIFA fórumban, iszonyatosan unalmas a téma. A PES-esek miért érzik kötelességüknek, hogy kiröhögjék a fifásokat, és úgy tegyenek, mintha ők lennének a sportjátékok felvilágosult kereszteslovagjai, a többiek meg a tudatlan pórnép?

Nevetséges, de főleg az, hogy egyesek mennyire magas lóról osztják a többieket, és nem tudni, miért.
  • Piko888
    Fifahungary : A demó előtt... Ha még lehet hinni az EA-nak akkor elvileg ma késő este fog megjelenni a 07 demója. Elég sok macera van és volt eddig a demó körül, mait az EA-nak köszönhetünk.
  • Fyrex
    hát nemtudom ki hogy van vele, nekem nem működik a ps2 demo
  • Breki33
    pl neked

link

Ennyit erről, főleg hogy akár 500 stadion közül lehet választani

• DJ Bee18
    ez kinek ment?
  • Breki33
    atyaisten

ennyire nincs embereknek fogalma a dolgokról.............
  • DJ Bee18
    egyébként kipróbáltam a PES5 demóját... Gameplay tényleg odab*sz, de a gyep stb. grafika a teljes verzióban is ilyen sivár?? (nem ronda, csak az egész nem ad hangulatot)
  • mohus
    told át a PS2 vincsidre oszt kész:)

lehúzom én is azt megfejtem mi az:)bye
  • PESFAN
    Na ez akkor már a kétmilliomodik ok amiért sokkal jobban várom a PES-t.
    Mikor adják ki elvonási tüneteim vannak már.
    PES 5 meg lekerült egy bajság miatt a gépemről nincs kedvem letölteni.
  • Fyrex
    nekemis csak mondták, többen több helyen, h nem ajánlatos cd-t futtani, lehetséges de nem érdemes

de mondom mindenki ahogy jónak látja :)
  • Terminátor14
    :)

Igen, valószínűleg megoldható lesz, persze ez azért nem 100%, csak 99 :D. Majd ha kijött mindkét játék, akkor sokkal okosabbak leszünk.
  • zolo
    Az biztos...De ahogy nézem a tag kicsomagolt fájlait, ugyanazt a struktúrát használja.Ugyanazok a fájlok megtalálhatók mindkettőbe...De akkor is furcsának találom hogy nem szereti a cd-t...
  • Fyrex
    term megoldható
  • Fyrex
    ps1 rengeted dologban eltér a ps2től

én megmondtam, amit megmondtam

felőlem arra használja a pisi2jét amire akarja, énis így cselekszem az enyémmel
  • PESFAN
    Háháháháhá
    Ez jó duma!

"Természetesen nem, de arra jó lesz, hogy kivehessük belőle a magyar kommentátort, és átrakjuk a pes-be...:))"

Egyébként ez tényleg megoldható Termi?
    Mert ha igen akkor hajrá!
  • Terminátor14
    Nem kínlódom, játszom :)

FFX mindenhol stabil 30 fps fölött (átlag úgy 50-60), Budokai 3 20 fölött mindenhol, stb...:) alakul ez, és a fifa is menni fog szerintem.
  • báttyó02
    jájj még mindig emuval kínlódsz? :)
  • Terminátor14
    Alattad a válasz :)

közben és szedem a ps2-es demót, elméletileg 3-4 óra és lejön. Aztán meglesem ,hátha fut a gépen is.
  • zolo
    Nincs ps2-m csak egyem , de ez akkor is töki hülyeségnek tartom.....Miaz hogy rongálja?És ha valaki audio cd-t akar hallgatni, fityiszt mutat neki a ps2 ,hogy nehogy már cdvel etess?.................................
  • LasDen #1263
    én nem mostanra várom hanem 2 héttel későbbre.......így ha előbb jön csak örülhetek :D
  • zolo
    Hát nem úgy gondoltam.Már miért ne futtatna cd-t a Ps2?Visszafele kompatibilis a dvd a cd-vel.
    Nem értem miért okozna gondot a ps2-nek a cd.......Szerinted ha a ps1 képes volt cd játszásra, miért ne lenne a ps2 is?Hülyeség.......
  • Fyrex
    mert a cd-t mégha viszi is a ps2 valami módon, jelentősen rongálja

ergo dvdre irja ki
  • Terminátor14
    A ps2 szerinted le fog játszani egy cd-t?
    Ha meg úgy gondoltad hogy gépen futtassa, akkor ahhoz ki sem kell írni.
  • Terminátor14
    Bezony, meg a Faragó úr is :)

kicsit lejjebb egy videó is be van linkelve a magyar kommentárral.
  • zolo
    "500 mega kicsomagolva", most mi a meglepő ha cd-t írtam?Mért kéne dvd-t elpazarolnia 500 megára?
  • McFrost
    Aham , éttem...gyári lesz benne a Hajdu Pista?
  • Terminátor14
    Cd-vel? Az érdekes lenne :DD
  • zolo
    Ezt csak simán írd ki.Ha iso lenne alcholollal kellene kiírni ps2 módban.Próbáld ki újraírható cd-vel , úgy ha nem megy nem vesztesz semmit.
  • Terminátor14
    Természetesen nem, de arra jó lesz, hogy kivehessük belőle a magyar kommentátort, és átrakjuk a pes-be...:))
  • McFrost
    Sziasztok!
    Mit vártok ettől az újabb verziótól?
    A 2004-est nagyon szerettem , azt 2005-ös egy darabig lekötött , a 06-os meg 1 meccsig.....
    Ez majd megváltja a világot?
  • Fyrex
    nah szedem énis a ps2 demot, remélem holnap már tudok nektek rittyenteni róla vmit