36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Fyrex
    gratulálunk
  • PLATINO
    megmondtam h nem lesz demo hétvégén sem!!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    nekem meg egyik játéknál azt írja ki hogy Unexpected fileformat...
  • Fyrex
    én simán kiírtam a fájlokat, de nem viszi, úgyhogy énsem tudom, nekemis segíthetne vki
  • puma1
    Hy all! Ti hogyírtátok ki PS2-re? Mer látom nincs iso fájl. Akk hogyírjam ki hogy elindítsa a PS2-m?
  • Fyrex
    parancsolsz?

igen, ismerjük az oldalt

és, mivan vele? -.-
  • Gyovai
    http://fifahungary.com/
  • Fyrex
    megbocsájtjuk ^^
  • Gyovai
    én kérek elnézést!
  • Dexantreal
    sajnos
  • Fyrex
    meg azt is h nincs még demo :PPPPPPPPPPPPPPPp
  • Dexantreal
    Azt is tisztázzuk,hogy capslock off.
  • Fyrex
    inkább maradj csöndben és kérdezgesd mikör jön a demo

aki PESes azis várhatja és szeretheti a fifát

köszi.
  • Gyovai
    TISZTÁZZUNK VALAMIT EZ ITT FIFA07-FÓRUM PES-ESEK MENJENEK A PES FÓRUMBA
  • antijuve
    Hahahaha.Ti nagyon komolyak vagytok!Ezen ennyit parázni,hogy Fifa vagy PES:D:D:D-hát gratula.Jobb ha senki nem magyaráz a másiknak,hogy mi miért jobb...ha vki azért nézi le a másikat,mert az másik játékkal játszik,az szép teljesítmény.Na szép napot!
  • LasCar16
    " ez meg mi ez? ":D
  • examinee
    A legjobb az: " Itt lesz ha itt lesz" :D
  • Breki33
  • Breki33
    The demo saga continues...
    by: Dan Bream on Friday 8th September 2006 (Viewed 1219 times)The much anticipated demo for FIFA 07 has still yet to be released, what could be the problem?

With the PS2 demo version "out", surely the PC version should be ready? Don't get me wrong, I'm happy enough playing my PS2 version which I obtained earlier this week, but like the next person, I want to see it on the PC!

It maybe a different platform altogether, but I can't see the delay having any reasons other than "politics", rather than technical issues.

Today the official FIFA 07 site released information about a "PS2 demo promotion" with the Sun tabloid newspaper (also used in the career mode - see screenshot to the right). So could this be the "big cats" demanding a hold on the PC demo so they can shift a few more copies of their paper?

I mean, you wouldn't bother going out tomorrow morning to the newsagents and then to your local GAME store if you were happily playing the PC demo, in the comfort of your own home, would you? Didn't think so!

Agreed, no "official" date has been given for the release of the much anticipated demo, so how can there be a delay I hear you ask? Well, it seems a little odd that many people within the community had all suggested Wednesday 6th September. Chinese whispers perhaps?

Soccer Access have today suggested that the demo won't be released today or on a Saturday nor a Sunday, no-one works on a weekend any way do they, eh?

"EA Staff informed at their forums that : We do not currently believe the PC demo will be released today (September 8th), this may change but it is very unlikely. The final date has yet to be fixed for the release of the demo. The demo will not be released on a Saturday or Sunday. Unfortunately this is all the information I can give you at this time."

So, having this information, I will take a wild guess to suggest it will be with us early next week, once all of this Sun/GAME promotion has eased off a bit!

Anyway, let's just be patient - it will be here when it's here!
  • hunbasser
    látom ment itt a flém... -.-
  • LasCar16
    ajánló Sport1 15:00 AC Milan - SS Lazio
  • Fyrex
    minden nap 5ször megfogod kérdezni?

szerintem észre fogod venni ha lesz demo...
  • Gyovai
    na császtok gyerekek na mivan a demoval?
  • LasCar16
    néztem a manager módról egy videót, alig várom....
  • báttyó02
    "És mind ősfifásból lett PES-es."
    hát másból nemigazán lehet mivel pes előtt mi volt focis gémek közt?fifa,ennyi
  • Breki33
    de arról kéne

úgyhogy zárjuk
  • Gaba9
    Skacok eszméletlenek vagytok nagyon sokat röhögtem ezen a 7en !!
    ez a topic nem véletlen a játékról (csak Fifa07) szólna nem rólatok ? na mind1 ....
  • Breki33
    na az ilyen hozzászólásokból látszik amit mondtam......
  • Kaplan
    Majd én és Te, nekem tökéletes a fekete mez ^^, na akkor ezt majd privibe lerendezzük. Inkább jönne már a demo.
  • PESFAN
    sőt mi lesz a juve-val?
    Lesz benne?
    És a Pesben?
  • Breki33
    korrekt
  • Breki33
    majd az újjat ha fent lesz egy mecsre lehet kipróbálom

hogy olyanról mondjak véleményt amit ismerek....

de ki lesz a JUve-val?
  • Breki33
    nem tőlem kell bocsánatot kérni

hanem elismerni, hogy olyanról írtál amiről fogalmad sincs

meg hogy érdekes módon amikor kikapsz arra nem emléxel.......
  • Prince of Máté
    1. megérett a meggy
    2. Csipkebokor vessző
    3. Te leszel a párom
  • Kaplan
    Az a helyzet, akkor most én is elmondom az álláspontomat. Én imádom a PESt szerintem is az a realisztikusabb, de a FIFA06t nagyon sokat nyüstöltem mivel klánba játszok, és vannak elvárások. Persze, azért én is megnézem a hibákat, szerintem se tökéletes a FIFA...Nem akarok bele menni a PES vs. FIFAba. A FIFA 2004s részig tetszett. Azután, nc. A PES nagyon jó alapból de mindig csak egy keveset fejlődik, de az a kevés is arra elegendő, hogy + teszem azt 1 000 000 rajongót állítson maga mögé. Természetesen folytatni fogom online FIFA pályafutásom a 07el, de számomra az igazi FOCI a PES marad. Ezzel én lezártam a témát, maradhat az ON.
  • Kaplan
    Breki ha gondolod, nyomhatunk majd egy FIFA06t direct IPbe :) Off vége, On állítólag ma estére várható a DEMO. Mostmár egész jó lenne ha betartanák a szavukat.
  • PESFAN
    Végülis igaz!
    Brekinek igaza volt.
    Aki egy kicsit is igényes és mindkettőt kipróbálta az biztos, hogy PES rajongó, ez meg is látszik a neveken hogy kik nyomják a PES-sel.
    Kicsit nagyobb nevek a "szakmában" mint ti már bocsi.
    És mind ősfifásból lett PES-es.
  • báttyó02
    haggyadmár...ha nem tetszik neki a pes,akkor nem tetszik enyi
    nemtudom mit kell itt flémelni kurvára nem érdekel senkit hogy a pes vagy a fifa a jobb mindenki eldönti maga -.-
  • PESFAN
    Mostmár nézem a Forma 1-et hajrá Button
  • PESFAN
    De tényleg butaságot írtál, mert nem ismered a PES-t látszott a hozzászólásodon, hogy feltelepítetted a síma alapjátékot, licence, mezek, gyep, reklámtábla, stadionok, arcok minden nélkül játszottál vele 30 percet nem tetszett mert nem tudtál benne nemhogy 10 mint a FIFÁBAN hanem 1 gólt sem lőni és szapulod.

Tök más sokkal realisztikusabb a PES gameplaye abban tényleg nincsenek a tuti helyzetekből tuti gólok, abban nincs olyan hogy Anglia-Magyarország 0-15 meg olyan se hogy Anglia Magyarország 15-0, mert minden élethű benne.

Ennyit erről