36657
-
#1895 kiugratás:q nyomogatása ill. nyomvatartása aztán megfelelő időben a w,ennyi ez eddig is így volt,vagy most megváltozott azért írogatjátok?nem próbáltam,4 perc elég volt ebből a förmedvényből mára,majd a teljeset még megnézem hajdu pista miatt :) -
Gabe18 #1894 Ja a labda fizika az tényleg érdekes,volt egy beguritott labda ami alig ért el a hálóig a kapuban ,aztán ott hirtelen felpattant a magasba... -
#1893 hát ez szar lett,ennyi
najó:eszméletlenül lassú játékmenet,buta ai,labdavezetésnél,lövésnél fél méterre van a játékos lába a labdától(mármint amikor hozzá kéne hogy érjen ugyebár),buta ai (igen,2x mert annyira semmittelen),a gyep is szánalom,a labda "fizikája" is,stb
nem is tudom minek írtam le zeket,csak annyit kellet volna:fifa by easports...szánalom...sajnos! -
#1892 lássuk azt a partjelzőt -
#1891 Nekem nagyon tetszik, mondjk középen van és partjelző is szal de kül kiráály.
Ajánlat: Kisszögletet próbáljátok, mindig góltlövök belőle :D -
#1890 Na kiprobáltam! Lehet kiugratni csak tudni kell hogyan! Aps nem mindig jön össze vagyis pontatlanabb mint eddig volt, szoval valoságosabb! ivelések se mindig pontosak - valóságosabb! Partjelzöm nem Missing Texturás, 1024-be nem középen van a feliratozás!
Windowsba be kell állitani a grafikát: felkell tolni mindent és szép lesz a grafika is!
-
#1889 én most lokálból szedem a GS-ről :D
lassú de leszarom... -
#1888 Nem mondod? Mert én ea downloaderrel küldöm, de ugye volt már olyan akinek ea downloaderrel lejött?:S -
#1887 kösz faszom ebbe a szar eadowloadba megáll 98% nál aztán elölröl kezdi -
#1886 Nekem is ez volt, most már az ea downloaderrel töltöm -
#1885 letöltésvezérlő..... -
#1884 fikahungaryn 2x mehalt a letöltésem 50% körül... -
#1883 #1855 -
#1882 akár torrent is -
#1881 valaki lécci egy jol mükdöd linket a a demohoz..!! -
Jahooo #1880 Bazz...Ekkora Bugot. Középkezdés. Lepasszolom a labdát mindenki eltünik és egyszer csak a kapumban a labda...öngól... -
BIZ0906 #1879 hát szar ügy -
#1878 igen -
#1877 két éve mondjuk -
#1876 szerintem a szabad jobb lett lásd a gólom
-
BIZ0906 #1875 Várjuk meg a teljest én azt mondom! -
KeLa #1874 sztem lehet kiugratni is, nekem sikerült csak gyakorolni kéne, sztem nagyon jó lett... -
Bibo #1873 Nálam is zászló színe van a partjelzőnek :D
Katasztrófális lett ez a 07. Amikor a labdáért sprintelnek, olyan mintha egyhelyben futnának :) Nagy totojázós szar lett az egész. Azt mondták pontosabb lesz a szabadrugás... hát a 06 W.C.-ben sokkal jobban lehetett lőni. A szöglet is nagyszerű lett, tapogatózás a sötétben eddig. :)
Remélem azért hozzászokok, mert ez így nagyon gyenge első nekifutásra. -
#1872 mostmár valami pozitívum is jöhetne :P -
Gabe18 #1871 Hát a partjelző az nálam is ilyen próbababa stilusú...
-
#1870 Hát én kész vagyok, ritka gyenge. Siralom, ááá :(
Hogy egy normális pörgős kiugratásos akciót ne lehessen vezetni, csak átlövésekkel vagy átívelésekkel kell operálni, ez nonszensz. -
Grusi #1869 Ott sincs
Pedig a gamestar videoban volt
arra tudok gondolni, hogy talan a teljesben be lehet majd kapcsolni a menuben
de a cfg-ben nincs ra utalas sajna... -
#1868 :OO
ha egy szép mozdulatot csinálsz a pályán, később visszajátsza? -
#1867 az átvezetőknél sincs?
márpedig grafikában nemhiszem h változás lesz
ezekszerint megintcsak a ps2re marad a blur -
#1866 Az viszont tetszik hogy a cselsorozataim megismétli -
Grusi #1865 Vazzeg, ha teljesben sem lesz blur effekt, en tunteni fogok az EA szekhaz elott... rohej -
#1864 :DDDDDDDDDDDDDDdddd
szegény ne bántsd :))
örül h nem kell holnapra tanulni -
#1863 és a partjelződ milyen? -
#1862 Valaki #1852-re? -
#1861 akkor nálam nemtudom miért így van
érdekes -
#1860 pach P
ezeket este nyomják a fejetekbe?
-
Gabe18 #1859 1024-ben jó helyen vannak a kijelzök. -
PLATINO #1858 ez még csak egy demo még egy pár javítás lesz a teljesben ugyis meg lesz hozzá pach!!!! -
#1857 igen nálam is így volt és utánna látszik -
Gabe18 #1856 FH-ról meglett,majd mindjárt nézem.