36657
-
#1935 te komolyan azt hiszed, hogy a készitő csinálta a partjelzőt? P
Amúgy mez az van rajta :-)
Mutass képet, hogy nálad jó, ne mellé dumálj P -
#1934 Demoba nincs! Teljesbe lesz! -
#1933 biztos,hogy csak a demoban nincs -
#1932 Hát ott a kép amit betettem! Azon nincs se biro se partjelző:D
Szoval nem missing texturás a partjelzöm!
Viccet félre téve: ugyebár csak a patchel van partjelző! Az már a készitő hibája hogy elbaszta és nem tett rá mezt, mert ugyebár azt nem az ea csinálta.. hanem egy portugal srác! -a jol tudom -
#1931 pedig aszt mondják...újságba is írják...lehet hogy csak demóban nem :P -
#1930 nem:( -
#1929 Én MU-Celtic-ek nézek -
#1928 magyar a kommentár? -
#1927 ha tartja a tempót pont a Lyon-Real meccs előtt kiprószálhatom :D -
#1926 Na kipróbáltam.
A játék legnagyobb erénye, a játékmenet, ami végre nem olyan kurva gyors mint egy ferrari, hanem tök reális lett.
Hallottam hogy PES-ben akarják gyorsítani a játékmenetet, hát nagyon remélem, hogy nem a a fifa előző részeihez hasonlóan.
Az nagyon gagyi volt.
Nem mondom hogy nagyon szar inkább csak szimplán szar a Fifa 07, ettől azért rosszabbra számítottam.
Breki pajti.
Adok egy jó ötletet.
A PES újabb üde színfoltja lehetne, hogy ha a Fifából valahogy kivennénk a csapatok logóit, amik benne vannak mert nagyon szépek, és azokat raknánk át a PES-be logónak.
Csak egy ötlet mégha hülye is. -
#1925 sg tükörben P -
#1924 ja :D
magyar a kommentár? -
#1923 szedd több szálon letöltésvezérlővel akár több helyről
10 szálon is jöhet -
#1922 GameStar... -
#1921 mi az a gs? -
#1920 jobb analóg illetve r2 de az nem mindig jön be -
#1919 én a GS-ről szedem FlashGettel...130-140 között.. -
#1918 na hol a kép? -
#1917 és tényleg magyar a kommentár? -
#1916 a zinternetről -
#1915 és honan lehet leszedni ha megjelent? -
#1914 mikor jelenik meg? -
#1913 Grafikát windowsba is fellehet nyomni! -
#1912 Én kitudnék ugratni, de olyan szinten betömörül az ellenfél, hogy lehetetlen. Ennyi. Eddig nem igazán győzött meg. Pedig nyomtam vele, vagy két órát eddig. -
bang #1911 Hi !
az normális, hogy több helyről is 50-65 kb/s közt tudom szedni ??
ja és nekem is volt 50%-nál elszállás :(( -
#1910 a grafikát és egyébb dolgokat a Fifa07DemoExpander-el tudjátok álltani -
Jahooo #1909 Nemtudja valaki, hogy hogyan kell cselezni gamepaddal? -
#1908 Legrossszabb az hogy a gamepados hibát se javitották még ki! Hogy egyeseknél pl nálam nincs 3-as gomb! Nem ismeri fel és ez volt már a 2006-ba is.:( (bár az állitolag törés hiba volt - eredetibe ment rendesen) -
#1907 d+s hiányzik nekem nagyon
meg mindig dd-vel akarok beadni és r2-vel cselezni -
#1906 a eadownloaderen mintha 8 ho let volna a release -
#1905 Üdv neked:) -
#1904 a teljes verzió a magyar kommentár miatt azért fent lesz a gépen, de még azt se mondhatom, hogy csalódtam... kb erre számtottam!
most lejátszottam 1 meccset a pes5-el hát igen, ég és föld !
sajnos a fifa 2005 ben is közismert bug-nak számtott dolgok, még erősen jelen vannak, nem javtottak hibákat 2 év alatt :(
2xD -vel szinte bárhonnan gólt lehet rúgni, hogy a kapusnak esélye se legyen és a beadások utáni fejesek ugyanolyanok mint korábban :( -
#1903 nah de legalább nagyot nem csalódok...habár így se úgy se csalódtam volna....soakt alapból nem várok tőle :D -
#1902 énis csatlakozom :)) -
Takigabi #1901 csak tudnám mit csináltak az elmúlt napokban amikor elnapolták a demo kiadását?? -
#1900 na én vagyok még így vele -
#1899 énis így vagyok vele vmvr xD -
krisz1990 #1898 srácok hülye kérdés de nemjöttem rá!!a graf ot hol tudom felnyomni full maxra? -
#1897 Hát eddig kap hideget meleget, de már jöjjön le nekem is!:) -
Takigabi #1896 mégis mindenki evvel fog játszani mert túl bonyolult nekik a pes :D