36657
-
#1975 törölt hozzászólás -
#1974 nekem cd/dvd-t kér -
#1973 nah első vélemény?
érdekes...nekem a játékosok mozgása szúrt szemet....olyan furcsa számomra ahogy mozognak...de valszeg a teljest is csak a Hajdú B-ék miatt prószálom maj ki.... -
#1972 a readmi file, az autorunban, és az a rész amikor a telepítőnél L kell fogadni a szerződést, szerződés szövege is missed -
#1971 netem sebessége pedig a béka segge alatt:S -
#1970 mik azok a filek? -
#1969 egész dléutánom erre kúrtam el , erre nem tom felrakni... -
#1968 kicsomagolásnál kiírt 2. hibás filet, se a readme filet nem tom megnézni, se a szerződést a telepítő elején.. szedhetem le mégeccer -
#1967 sztem azzal van baj amit letöltöttem... -
#1966 -
#1965 jó inkább rádhagyom ha neked egy 2,66-os brand tuninggép GT6600-al szar hát legyen.
Az persze nem tűnik fel hogy azóta se rakott fel képet róla P -
#1964 Nah lejött......1.20h volt :D
és milyen jól számoltam :D
nah mingyá felpakoljuk azt jöhet a szörnyülködés/meglepődés :D -
#1963 #1829 ezis magától ilyen neked ugye?:))) -
#1962 azt nem néztem azóta mivel nekem hálisten jó -
#1961 1. fogalmad sincs milyen gépen van P
Mivel ez a szakmám nem hiszem hogy szar lenne
2. Jó nagy hülyeséget írtál nem vga-tól függ, hogy kirajzolja-e a partjelző bőrét.
Azse vastagabb mint a játékosoké
3. Kulturáltabban is megnyilatkozhatnál....... -
#1960 De ez még a 06-os fifa,csak kíváncsi voltam meg-e esett valakivel-e :P -
#1959 Sztem a Fifa07 igen is fejlődött a 06-hoz képest, nem is keveset. Pl.: sokkal élethűbbek a játékosok mozgása és a labda mozgása és a kapusok reakciói is; grafikailag jobbak lettek a játékosok arcai; új bejátszások (pl. bedobásnál, kapus bosszankodása...stb.);a szurkolók hangulata is változatosabb; ráadásul a játék gépigénye is csökkent talán (legalább is nekem jobban viszi a gépem, mint a 06-ot). Negatívumok: a fű lehetne szebb is, és a szurkolók megjelenítése is fejlődhetett volna vmit. Összességében viszont jó lesz a játék sztem, izgatottan várom. -
kicsit szaggatott, hogy a méretbe beleférjek
ilyesmiket lehet R2-vel -
#1957 Fogd már fel az vga hiba, LordHappy-nek x800a van és jó neki... ennyi...
Attól hogy neked szar a géped és semmi sem jó te bajod, rakj fel uj drivereket stb... de ez a játék alapból shit mer EA... -
#1956 aham, és volt-e ott vmi megoldás? -
#1955 Breki
igen, pl hogy mindig restart és újra kéri meg ilyenek -
#1954 pill szórakozik a feltöltő meg kellett csinálni kicsiben -
#1953 breki, mámint az én problémámról?:P -
#1952 Persze hogy olyan de már 2 hozzászolásba is leirtam:D
Még az van hogy nekem nem ugy tünik hogy sok csel lenne benne, vagy megint a gamepadomnál van a hiba? Nyomom az analogot de alig alig csinál valamit.. -
mikiking #1951 Már én is naon várom azokat a trükköket!!! -
#1950 olvastam ilyenről az ea fórumon -
#1949 újrarakom a DX9.c-t és kéri h. telepítsem fel legalább a 9.0C-t, pedig az augusztusi van fenn...:ASDSASSASD -
#1948 csak nálam ír ki állandóan direct X hibát?... -
#1947 na hogy világos legyen a patch csak láthatóvá teszi azt a rejtett beállítást
ez olyan mintha azt mondanád a készitő írja az 1280-as felbontást
ő csak elérhetővé teszi
erős fogalmi zavarok vannak
gondolom neked is olyan különben már rég beraktál volna képet -
#1946 Hát tudod van olyan hogy control center... -
#1945 Mondom hogy a patchel nem jo a partjelzö! Ha meg nincs patch vagyis az az expander akkor meg nincs partjelző szoval akkor nincs is missing texture! ezt irtam le előbb is! Hameg az ea csinálta volna az expandert akkor mért nincs benne a partjelző a demoba? Porugálok csinálták az expandert nem az ea.. -
Grusi #1944 Nem a FIFA 06 topikba akartad? :) -
Gabe18 #1943 És ez milyen játék volt? -
#1942 Karrier módban volt akit kirúgtak?
Én az Evertonnal orrba-szájjba nyertem mindent,azt mégis kib*sztak :(
A ligakupa elődöntőig jutottam,igaz a kassza -1000 ruppón állt mert toltam egy kis zsét a stadion programba,de ha megnyerem a kupát dől a lé.
Azt a mélt küldték,hogy nincsenek megelégedve velem,szétpicsáztam a Pool-tól MU-ig minden tímet erre ez a köszönet?:)
Télleg a gempa miatt váltak meg tőlem? -
faláb #1941 Kösz! -
Grusi #1940 Te amugy milyen "windowsba" grafika-allitasrol beszelsz? a -
Grusi #1939 sracok, valaki tud valamit arrol ,hogy a gamestaros video VALOBAN a pc-s verziorol keszult? mert igy utolag nezve kicsit fura... -
#1938 mindjárt mutatok -
faláb #1937 Tudtok pár csel kombinációt? -
dalackraul #1936 üdv az a kérdésem hogy a stadionokat hogy tudom változtatni?