36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mohus
    egyre szebb:)
  • gercse
    na, kipróbáltam én is...egy pozitívumot észrevettem az tuti, hogy a háló jobban mozog mint eddig, ill. a távoli lővések is elég jók, többit majd kitapasztalom
    elég randa nálam, de ez gondolom a vidikártyámnak(gef 4 mx440) tudható be, de azért remélem, ha lesznek majd letölthető füvek akkor szebbé tehetem
  • BIZ0906
    pl: http://rapidshare.de/ http://up-file.com/
  • SeLFisCH
    minnyá felteszi , 1 perc.. .)
  • SeLFisCH
    ez sem rossz -.-
  • mohus
    jesus...de randa...
  • SeLFisCH
    felvettem frapsel egy őár mp-es mjuvit , sony vegassal levittem 1.8 MB-ra és hova töltsem fel ?! :S
  • BIZ0906
    azt honnan tom leszedni?
  • Forza Italia
    Milyen gomball csináltad a cseleket. Mert nekem csak az álltalános bicikli cselt csinálja
  • examinee
    Fifa 07 Demo expander!
  • SeLFisCH
    egyre jobban kezd tecceni ^^ 1 az 5 ellent már elég lazámn megcsinálom , de van benne 1-3 dolog ami nem teccik
    pl távoli lövésnél nyíl egyenesen lövöm , de kettétöri labdát pl. Vagy semmi cselt ne mad be , 1xűen belevezeti. Az emelés viszont nagyon jól meg van csinálva, 10ből 9x gólt rúgok belőle. MEg a feladott labdáknál shiftet ha nyomom , mellre veszi , aztán reflexszerűen jobb-bal stb.. és lefordul róla és ott a szabad terület :)
  • Breki33
    ha ez nekem szól hagyjuk már ezt a tizenéves tudlak sajnálni dvatszöveget

nem az a fontos hanem hogy ne legyen undorító összecsapott szinte semmit se változó grafika

pl ebből a fűből egy napos munkával szupert lehetne készíteni, de nemhiszem idén ezzel fogok szórakozni majd megcsinálja más ugye
  • BIZ0906
    hogy kell a felbontást állítani?
  • watto
    az mitől van hogy 85%-nál megáll a demó töltése?
  • examinee
    oksa köszi! Amugy még annyit hogy ez a game nem Pc-re készült. Söt: alig alig van már ami nekünk készül ->>-<- x-box360 rlz
  • BIZ0906
    bocs 111
  • BIZ0906
    11 új üzi
    ez cool
  • examinee
    Persze hogy elbeszéltünk: ezt mondom hogy a partjelző az nemjó, dehát már leirtam 3-szor! Akkor jo ha nincs ott:D Na mindegy zárjuk le, gondolom sok hsz-t olvastál vagy bonyolultan irok:D
  • Fyrex
    akkor írhatnál pár kombinációt h mit hogy kell /cselek/
  • Breki33
    próbáld ki a R2-t kétszer egymásután ha rájössz elég jól lehet boldogulni vele

elmondani nem tudom csak mutatni tudnám
  • DaemoonHunter
    Felraktam a demot és visszavonom minden rossz beszólásomat a Fifa07-el kapcsolatban! Nagyon jó game! Sokkal jobb az eddigi összes elődjénél! A cselekről csak annyit, hogy én nagyon sok újat megcsináltam benne. Semmi gond sem volt a kivitelezéssel. Controllben a 06-hoz hasonlítanám. Mindent összevetve egész jó game. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
  • Breki33
    elbeszélünk egymás mellett

partjelzőről kérek képet

amúgy ittis jól látszik a ronda csíkozás baloldalt tök éles aztán homályos az átmenet.
  • watto
    az mitől van hogy 85%-nál megáll a demó töltése?
  • Fyrex
    85 Carrick
  • Fyrex
    nah tömörítem kifele
  • examinee
    Breki: inkább mesélj a cselezésröl. Nekem valahogy nem jönnek olyan össze mint a videokon láttunk hogy orba-szájba leeht cseleket csinálni! Mintha a jobb analogom megbénult volna:D
  • examinee
    Tess: ez 1024-be van highon! És hidd el a haggal sincs gond nálam.. feltünne!!!

• oliverb
    Na van már teljes verzio, mert amig nincs addig tök fölösleg demoval probálkozni mert egy csomo minden ki van belőle hagyva:S
  • Mor3llo
    Nem hiszem h belerakták volna még a cseleket, én eddig a controlleremmel nem tudtam elővarázsolni még 1 biciklit sem, cask az a Ronaldinho féle talp alatti húzogatás megy.Szerintem csak a teljesben lesz benne!
  • Mor3llo
    Figyelj, ha Neked minden játékban az a fontos, h Unreal 3-as motorja legyen, akkor nagyon tudlak sajnálni!És tudom h vannak hibái, ezt le is írtam azért, ha figyelmesebben elolvasnád, de nekem összetéve ezeket a dolgokat, bármily meglepő DE : BEJÖN .... és h fog okozni nekem 1 jó pár alvatlan éjszakát ez a játék(csakúgy mint a Football Manager 2007), az tuti biztos :D
  • Forza Italia
    Egy kérdésem lenn. A demoba benn vannak azok a cselek ami a videóba volt. Joe Colos féle beadás, vagy a C. ronaldos cselekre gondolok, Vagy az csak a fullba lessz. Előre is köszi
  • Breki33
    Azért kivülről nézve olyan érdekes ám.

Ha valami nem jó benne az nem fontos számotokra
    Nembaj azse ha ronda, ha bugos csak Fifa legyen :-)
  • Breki33
    rakj már be egy képet
  • Mor3llo
    Énsem, eddig csak fejlődést vettem észre a játékmenetben.A grafika..nos igen, ha megnézem az Xbox-os FIFA képeket, elszomorodom 1 csöppet, de van Nekünk játékmenetünk, kárpótoljon az!
  • examinee
    :D:D Én mindig védem tudod!:D
  • examinee
    Nemhiába nincs az eredeti Demoba benne a partjelző, csak ennyit tudok mondani! Az hogy feloldotta a srác hát lol.. ea nemhiába nem rakta bele : nem öket kell szidni állandoan!
  • Breki33
    nem leírni kell hanem képet berakni

ha neked nem tűnik fel, hogy késik a hang
    rárugom és utánna kezd el jajgatni........
    mielőtt valaki kitalálná Prodigy 7.1-esem van

sejtettem, hogy védeni fogod :-)
  • examinee
    Első véleményem: Nekem is bejön. Sokminden történt benne amit pl: #1975-be leirtak, meg miket már én is irtam!
    Egy érdekesség még: előbb rugtam egy golt->hosszura rugtam közelröl és a kapus felismerte hogy közel vagyok és nincs más választás valahova ugrania kell, mint ahogy valóságban is. Vagy bejön vagy nem! Nehátő rövidre ment én hosszura rugtam.
    Lehet ezt a gamet lehuzni, de nem lett roszz sztem.
    Partjelzön kivül semmi olyan hibát nem találtam. (bosszantót)
  • Mor3llo
    Na ja! Nekem sem késik a kommentátor reakcióideje, nem tudom Nálatok hogy van.1024-ben nálam semmi gond sincs(és ha van is másnál, ez sztem csak annak akis programocskának köszönhető, a teljesben biztos nem lesz ilyesfajta probléma).A partjelző nálam is fura, legalább feldobja a hangulatott azzal a szép színeivel xD nem foglalkozom ezzel sem, mert tudom, az eredetiben nem lesz ilyen probléma :)
  • examinee
    Most a felbontásrol beszél! A partjelzöt tisztáztuk.. nemirom le 3-adszor is!
    Más: Nincs hang tolodás, mindig rendbe megy a hang! Nincs olyan se hogy nem a labdát rugja el a csávo csak a levegőt (valaki irta ezt is). Nemtom ha ilyen gondokkal küzködtök valami nem jo a demotokba vagy máshol...
    Jah: és 1024-be sincs gond a gammel...