36657
-
#2095 Hello!
Leszedtem a demót a gamestar.hu-ról és a DirectX telepítés újraindítás után újra lefut, újabb újraindítást kér, és ez ismétlődik. A játék telepítéséig nem jutok el, de telepítés nélkül fut, mi lehet a gond? Lécci segítsetek! -
Davidsned #2094 Ami miatt rengetegen játszanának vele, az az adatbázis frissítés. De hiába 1 hónappal az átigazolási időszak után jelenik meg a játék, hiába az 1 hetes demó csúszás, az átigazolások kb. az augusztus közepei állapotot tükrözik. -
#2093 hát az iránygombokat nem árt hozzá +ba nyomni :) -
#2092 úristen... -
#2091 a rálövést pontosan hogyan lehet? mert nekem kibassza a francba mindig
valamit kell hozzá +ba nyomni? -
BIZ0906 #2090 jaja nekem is feltünt -
BIZ0906 #2089 Ja meg a papír szúrkolók -
Curesz #2088 amugy itt már csak akkor müködnek a cselek, ha ütembe nyomod meg a shiftet -
#2087 kipróbáltam , a 2004-es után ez a legjobb , messziről nagy gólokat lehet södörni , de a grafikai hibák nem változtak: régi arcok , a pléja nyaka meg a mez gallér között valami mátrix fíling van és ez a hosszúhajú bajszos arc....szégyen -
#2086 hááát nagyon bízom benne hogy a full jobb lessz..minden esetre a Magyar comment tuti nagyot fog rajta dobni.. -
#2085 bíztató jelek -
#2084 ritka, de sose rúgtam eddig uo. gólt:D -
#2083 ülj le vele 1-2 órát játszani, én is így vtam vele amikor először megláttam , de ez csak egy demo, jó lesz , jó lesz -
#2082 azt hitte a védő,h majd mozdul a másik,de nem mozdult :)
hallani is lehet a gól után az anyázást :) -
#2081 a fifa 2005ben jelent meg a kezezés,mondjuk én is először csak a fifa 06ban fedeztem fel :) -
#2080 Minek keressünk az egész demo egy nagy bug...Hihetetlen menyjire gyenge az egész..
-
#2079 Volt:) -
zotyolo #2078 Csá mindenki!
Bug-okat kerestek, ezt nézzétek!
http://www.youtube.com/watch?v=GQXyOSsPLys -
Zséé #2077 Az számomra újdonság, hogy van kezezés. Nem tudom hogy ti találkoztatok e már vele, de ez mindenképp pozitívum.
Ha volt az előző részekben is akkor sorry, de azokkal nem nagyon játszottam... -
#2076 -
#2075 hát énis meglepődtem h milyen üresen vagyok nem támad meg senki, nemhiába vállaltam el
de persze csak semi-pro, ugyanis harmadik meccsem volt kb :) -
#2074 hát ez nem hasonlít az igazi focira amit a védő művel -
#2073 mert így tetszik
nem ide készítettem elsősorban
-
#2072 ajánlom -
#2071 röviden ráraktam az egész képre a puzzle
másodikat a magic -al kitöröltem egyszínűre majd egyben kijelöltem és a másik képet a paste in-el beraktam így csak az a része látszik. -
#2070 shif+nyilak -
#2069 ?????? nekem azzal nem csinálja:(((( -
#2068 shift :P -
#2067 hogy csinálod a biciklicselt? -
#2066 -
#2065 old fifákat feltolod e,amiket kértem? :) -
#2064 mi a ráknak ide ekkor kép?! -
#2063 sztem csak tömörítve van a PCDOME-os (szerintem) -
#2062 Hali! A PC Dome honlapján is fenn van a Fifa 07 demo, de 529Mb és nem 657, amennyi az EA-n. Miben más ez a PC Dome-os demo, tudja vki? -
#2061 frapset letöltöd,feltelepíted,elindítod,leteszed tálcára,elindítod a fifa 07-et,F9-et megnyomod(elindítod ezzel a felvételt),aztán F9-el leállítod.kilépsz a játékból, a fraps mappájában ott lesz a vid aviban,jasc animation shoppal megnyitod,kivágod croppal AMI KELL(a lényeg),és elmented gifben,feltöltöd vmi képfeltöltős helyre.pl iaro.srv.hu -
#2060 akinek a cselezéssel gondjai vannak csak kezdjen egy meccset a manchesterrel, passz c. ronaldonak és tapajon rá a shift+irány gombokra... belejöttök van csomó csel
az R2-(C billentyű)vel is érdemes bíbelődni -
SeLFisCH #2059 figy most ollóztma egy szép gólt , ha be aakrom tenni mit csináljak ? galértimába nem tom feltenni nem vokVIP , meg h mentsem le .gifben ? -
#2058 jó lesz, ez télleg PES-esebb lett:P tanultak vmit a konkurenciától, grafi a tejjes verzióban sokkal jobb lesz ebben biztos vagyok, bár a kapus néha nemtom h. mért fut ki:S, amikor ott a két bekk előtte:S simán átemelem a labdát:o -
#2057 Zsiráfnak a nyaka hosszu nem a teste:D:D -
#2056 sztem jó lesz ez a game.tetszik,h végre normálisabban vannak megcsinálva a labdákért folytatott harcok(pl:egy-egy ívelésnél,amikor küzdenek,h melyik fejelje el)
a lövések is jók,a passz meg inkább élethűbb,meg az mozgások is.
az is tetszik,h bedobásból nem úgy rúgja el,mint a többi fifában.