36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Zsolti9014
    Hello!
    Leszedtem a demót a gamestar.hu-ról és a DirectX telepítés újraindítás után újra lefut, újabb újraindítást kér, és ez ismétlődik. A játék telepítéséig nem jutok el, de telepítés nélkül fut, mi lehet a gond? Lécci segítsetek!
  • Davidsned
    Ami miatt rengetegen játszanának vele, az az adatbázis frissítés. De hiába 1 hónappal az átigazolási időszak után jelenik meg a játék, hiába az 1 hetes demó csúszás, az átigazolások kb. az augusztus közepei állapotot tükrözik.
  • gercse
    hát az iránygombokat nem árt hozzá +ba nyomni :)
  • Fyrex
    úristen...
  • zmeor
    a rálövést pontosan hogyan lehet? mert nekem kibassza a francba mindig
    valamit kell hozzá +ba nyomni?
  • BIZ0906
    jaja nekem is feltünt
  • BIZ0906
    Ja meg a papír szúrkolók
  • Curesz
    amugy itt már csak akkor müködnek a cselek, ha ütembe nyomod meg a shiftet
  • McFrost
    kipróbáltam , a 2004-es után ez a legjobb , messziről nagy gólokat lehet södörni , de a grafikai hibák nem változtak: régi arcok , a pléja nyaka meg a mez gallér között valami mátrix fíling van és ez a hosszúhajú bajszos arc....szégyen
  • Sly06
    hááát nagyon bízom benne hogy a full jobb lessz..minden esetre a Magyar comment tuti nagyot fog rajta dobni..
  • hunbasser
    bíztató jelek
  • LasCar16
    ritka, de sose rúgtam eddig uo. gólt:D
  • LasCar16
    ülj le vele 1-2 órát játszani, én is így vtam vele amikor először megláttam , de ez csak egy demo, jó lesz , jó lesz
  • hunbasser
    azt hitte a védő,h majd mozdul a másik,de nem mozdult :)
    hallani is lehet a gól után az anyázást :)
  • hunbasser
    a fifa 2005ben jelent meg a kezezés,mondjuk én is először csak a fifa 06ban fedeztem fel :)
  • Sly06
    Minek keressünk az egész demo egy nagy bug...Hihetetlen menyjire gyenge az egész..
  • vmvr
    Volt:)
  • zotyolo
    Csá mindenki!
    Bug-okat kerestek, ezt nézzétek!
    http://www.youtube.com/watch?v=GQXyOSsPLys
  • Zséé
    Az számomra újdonság, hogy van kezezés. Nem tudom hogy ti találkoztatok e már vele, de ez mindenképp pozitívum.
    Ha volt az előző részekben is akkor sorry, de azokkal nem nagyon játszottam...
  • Breki33
  • Fyrex
    hát énis meglepődtem h milyen üresen vagyok nem támad meg senki, nemhiába vállaltam el

de persze csak semi-pro, ugyanis harmadik meccsem volt kb :)
  • Breki33
    hát ez nem hasonlít az igazi focira amit a védő művel
  • Breki33
    mert így tetszik

nem ide készítettem elsősorban
  • Breki33
    ajánlom
  • Breki33
    röviden ráraktam az egész képre a puzzle

másodikat a magic -al kitöröltem egyszínűre majd egyben kijelöltem és a másik képet a paste in-el beraktam így csak az a része látszik.
  • hunbasser
    shif+nyilak
  • mike0013
    ?????? nekem azzal nem csinálja:((((
  • hunbasser
    shift :P
  • mike0013
    hogy csinálod a biciklicselt?
  • Fyrex
  • hunbasser
    old fifákat feltolod e,amiket kértem? :)
  • The Hedgehog
    mi a ráknak ide ekkor kép?!
  • mike0013
    sztem csak tömörítve van a PCDOME-os (szerintem)
  • Lacee86
    Hali! A PC Dome honlapján is fenn van a Fifa 07 demo, de 529Mb és nem 657, amennyi az EA-n. Miben más ez a PC Dome-os demo, tudja vki?
  • hunbasser
    frapset letöltöd,feltelepíted,elindítod,leteszed tálcára,elindítod a fifa 07-et,F9-et megnyomod(elindítod ezzel a felvételt),aztán F9-el leállítod.kilépsz a játékból, a fraps mappájában ott lesz a vid aviban,jasc animation shoppal megnyitod,kivágod croppal AMI KELL(a lényeg),és elmented gifben,feltöltöd vmi képfeltöltős helyre.pl iaro.srv.hu
  • Fyrex
    akinek a cselezéssel gondjai vannak csak kezdjen egy meccset a manchesterrel, passz c. ronaldonak és tapajon rá a shift+irány gombokra... belejöttök van csomó csel

az R2-(C billentyű)vel is érdemes bíbelődni
  • SeLFisCH
    figy most ollóztma egy szép gólt , ha be aakrom tenni mit csináljak ? galértimába nem tom feltenni nem vokVIP , meg h mentsem le .gifben ?
  • LasCar16
    jó lesz, ez télleg PES-esebb lett:P tanultak vmit a konkurenciától, grafi a tejjes verzióban sokkal jobb lesz ebben biztos vagyok, bár a kapus néha nemtom h. mért fut ki:S, amikor ott a két bekk előtte:S simán átemelem a labdát:o
  • examinee
    Zsiráfnak a nyaka hosszu nem a teste:D:D
  • hunbasser
    sztem jó lesz ez a game.tetszik,h végre normálisabban vannak megcsinálva a labdákért folytatott harcok(pl:egy-egy ívelésnél,amikor küzdenek,h melyik fejelje el)
    a lövések is jók,a passz meg inkább élethűbb,meg az mozgások is.
    az is tetszik,h bedobásból nem úgy rúgja el,mint a többi fifában.