36657
-
Dexantreal #2227 -
#2226 egy gol...kicsit nagy no para
-
#2225 mert?
látom ma kötözködös napod van :-) -
#2224 nem... -
#2223 hál' Istennek... :) -
#2222 a demo is magyar? -
#2221 nekem más a véleményem erről
de mint írtam elsősorban nem ide készítettem -
#2220 Az a hír járja, hogy lesz egy újabb demo:
"EA Staff posted at their forums that a new demo is coming : The demo has been temporarily withdrawn from Downloader in order for it to be replaced with a newer build. While it's not expected the fresh build will have any significant differences to the one people are playing now it might be worth trying the new version if you're currently experiencing any issues. It should return in the next 24-36 hours." -
Dexantreal #2219 Takarítottak a topikbaaan -
#2218 mit nem értesz ezen, nem kell olyan magas banner és kész -
#2217 ? -
joe14 #2216 Akit a legalkalmasabbnak tartotok, az legyen itt házigazda, és legalább ki tudja takarítani a topikot. -
#2214 Grusi: látom azért megértem, hogy a HC.Gamer-en is olvashatok jót egy FIFA-ról :D Draven véleményére viszont még kiváncsi lennék -
#2122 mert így cseszi szét a fórumot, facnak... elég ekkora ami most van... -
#2121 Hedge-nek 3 év után végre tetszik egy FIFA... -
Grusi #2120 Fyrex vazze, mekkora golokat rugsz mar :D -
Dexantreal #2119 ez nagy...
"fejbekarcollak" -
#2118 Tök jó, hogy ilyen gólokat lőttök meg minden, de megkérdezhetem milyen fokozaton játszotok? :) -
#2117 nekem az is tetszik hogy a kapus irányítja a sorfalat -
#2116 melyik a programocska neve amelyekkel effél remekműveket lehet készíteni?:P
amúgy most rúgtam egy szép gólt jobbról betekertem G. Nevillel és senki nem ért bele, kapus meg későn reagát:D -
#2115 hát ezt akárhányszor nézem vissza.... ámulok :))
jóez a FIFA ^^ -
#2114 azta...:D -
#2113 de az még mindig idegesít ha sétálok a labdával, akkor nem támadnak meg^^
cselezés nekem nem mindegyik emberrel jött be, sztem itt lesznek olyan plájörök akikkel télleg érdemes lesz cselezni ( C.Ronaldo, Kaká, Ronaldinho..Robinho..stb)
eddig legszebb kombinációm:
C.Ronaldo, G.Neville kényszerítő-->sarokpassz, majd C.Ronaldoval, bicikli csel, befelé húzva a ball, hosszan megtolás, majd a csúszó védőt átugorva egy passz befelé a jobboldalról, és a középen egy csúsztatott fejes :o majd megpróbálom megörökíteni, jó játékot! -
#2112 a lövőmozdulat...a labda íve...áhh...magáért beszél szvsz
-
#2111 úristen mekkora gólt lőttem Carrickel
kép rögtön -
#2110 nem semmi, grat -
#2109 Na végülis a tegnap álláspontomhoz képest (ritka szar a demó) fordúltam mondjuk 100 fokot. Egyre jobban tetszik. Rúgtam végre egy távoli gólt is, de a cselezést még tanulnom kell. Mindenképp kifogom próbálni a teljes verziót. -
#2108 de azzal csak egyfajta cselt csinál
-
#2107 te én kajak fejbekarcollak mégegyszer megkérdezed ^^
SHIFT+IRÁNYGOMBOK -
#2106 És az nem a nyaka? -
#2105 Én eddig csak Juninhoval rúgtam szabigólt :P
A num 2-4-6-8 gombok mire jók?ien nemtommik jönnek ki ha megnyomom -
#2104 és melyik gombal cselezel? -
#2103 alap testcselekkel is könnyebb átmenni, Kakával, C.Ronaldoval mondjuk simán kicseleztem 3 embertXD, már scak a lövéseken kell javítanom:P -
#2102 :D:D -
#2101 Valaki leírná hogy kell cselezni. Mert csak azt az egy bicikli cselt tudom megcsinálni. -
SeLFisCH #2100 megrúgtam első szabd gólomat. ronaldinhoval 23ról :P -
#2099 Nem is kell a demot telepíteni. -
#2098 Az AI elég érdekes a demoban.
Pl elmentem a bal oldalon, középre gurítottam a labdát, ahol érkezett a csatár, és a kifutó kapus, aki ahelyett, hogy kivetődött volna, egyszerűen elvetődött balra, otthagyva üresen a kaput a csatár előtt. -
Csabikakirály #2097 Lol -
#2096 nem voltam ám szemfüles :PPPP