36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• PLATINO
    de pl ha én lehúzom torrentről akkor tuti nem lesz benne magyar komentár vagy majd külön ki kírják vagy hogy?
  • Gyovai
    sztem csak azt kéne kiirni h Fifa07 ,nemkéne kép
  • SeLFisCH
    eszméletlen szar lenne :D
  • LasDen #2304
    a mostani nagyobb...
    vmi jobb kéne...
  • Gyovai
    vélemények bannernek?
  • Gyovai
  • Gyovai
    császtok gyerekek jo a demo most szedtem le .. de én nem nagyon szeretem a demokat jol láttom h a grafika kicsit hiányos?vagy ez csak a demoban van?ezért nemszeretem mert a kettö között mozog nem is a teljes verzio hanem csak mintha egy y kis kiegészités lenne..
  • messi19
    Sziasztok!

Nálam elmosódik a kép. Geforce fx 5200-as videókártyám van és Benq fp737s monitorom (Lcd). Nem tudja vki mitől van? Más játéknál még nem tapasztaltam, csak az előző fifánál és most ennél.
  • lobig
    nem az összes nyelv, de egy tizenvalahány nyelv sztem ráfér. telepítésnél válaszhatod ki hogy melyiket kéred... szerintem... de lehet, hogy tévedek... mindegy, ezen nem veszünk össze. :)
    megyek gyakorolni a cseleket mert még nagyon nem mennek.
    kiváncsi lennék, hogy a cancel/dummy move gomb használata a jobb analóg karral bővíti-e a speciális mozdulatok tárházát?!
  • hunbasser
    szted hány nyelven adják ki a fifát?értelmetlen lenne,ha minden fifában ott szerepelne az összes nyelv,összes kommentátorral,lehet,h rá sem férne egy dvd-re a játékkal együtt :S
  • lobig
    ezzel nem értek egyet.
  • hunbasser
    mo-n magyarral,angliában angol nyelvvel adják a fifát.értelmetlen lenne minden fifába az összes nyelvet beletenni
  • Curesz
    kva idegesítő tud lenni ha már 10edjére krédezik meg
  • PLATINO
    valaki help azt szeretném tudni pl megjelenik angliában a fifa 07 és akkor az angolok is választhatják a magyart????vagy megint úgy lesz kiadják és utánna külön meglehet venni boltban magyar kommentárral?
  • Rick Wyeth
    csak reménykedtem de azért köszi :)
  • hunbasser
    nekem nem :(
  • lobig
    ott a jobb analóg kar egyenértékű a SHIFT+iránygombokkal szerintem...
  • faláb
    Ezt simán a D-vel lőtted vagy még valamit nyomtál?
  • Fyrex
    nekemis lemegy, de attól még a felvétel okés lesz
  • hunbasser
    azt mondd már el nekem,h te h tudsz ilyen jókat csinálni frapsel? :)
    mert amikor én elindítom a felvételt,akkor kb lemegy ilyen 2-3-4-5 fps-re
  • Mor3llo
    Hna, sok billentyűs emberke, nem tudjátok véletlen a a billentyűzet SHIFT-jét hol lehet átállítani Gamepadra ? :D
  • hunbasser
    ya,ez :)
  • Fyrex
    gifeket szeretnék hozzá látni :PP

keress cracket animshophoz
  • Fyrex
    hát látod ez a baj

ezért kéne inkábbm mostis jáccanod
  • Forza Italia
    Az a Backward az melyik gomb?
  • Forza Italia
    Ez nekem pl nem megy
  • SeLFisCH
    na most nekem nagyon mennek

olyan cselekt vágok már :D Mondjuk jön rám védő , c+backward , aztán shifttel eltolom mellette , ha netántán utolérne , akkor shift+up arrow+down arrow és egyszerűen elsarkazza mellette xD

ezt a c+d meg z+d dolgot viszont nem nagyon vágom

[mivel vágjátok ki fraps után videókat? ULEAD nem jó , animation hsop lejárt ... ]
  • Fyrex

erre gondolsz? :))

[igen, ezeket énis tudom a flip flapról, csak nemtudtam melyikre gondolsz :)]
  • Curesz
    állj má le !!!!!!!!!!!
    már egyszer leirtam h akkor müködnek a cselek, ha ütembe nyomod a shiftet, nem vaktába mint vmi dankóros
  • hunbasser
    a flip flap az az,amit ronaldinho csinált.amúgy annak a cselnek a neve elastico,és rivellino találta ki a 60-as években(csak érdekességképpen mondom)

én arra a cselre gondolok,amikor c.ronaldo sarokkal átteszi a háta mögött jobbról balra.
  • hunbasser
    kétlem,h benne lesz pl egy olasz fifában a magyar kommentár is.csak a Mo-n kidobott példányokban lesz,ez tuti.tehát megvárod,míg felrakja vki vmi magyar torrent oldalra,vagy dc-n...
  • Fyrex
    melyiket? flip flap?

velem az a helyzet h leírni nemtom a cseleket, csak érzésből jönnek

nem lehet elmagyarázni egyszerűen gyakarolni kell nem óránként nyavajogni h nekem nem megy
  • hunbasser
    leszeded,és láss csodát:nincs benne.ugyan mit vártál egy demotól...?
  • Fyrex
    bazz még egy nyomorult fordulós cselt sem tudsz megcsinálni és már olyanokat akarsz amik a videókban vannak

láttad a gifeket miket lehet először azokat próbáld
    ...
  • hunbasser
    látszik,h fifa 05/06-on szocializálódott...nem mintha én nem
    csak itt rá is kell jönni a cselekre.persze gondolom sok cselt csak gamepaddal lehet megcsinálni(az analóg karnak köszönhetően)
    gyakorolnia kell sztem csak,ennyi az egész

én már eljutottam addig,h megcsináltam c.ronaldoval azt a fasza bokás cselt
  • Rick Wyeth
    A Fifa07 demo az is magyar kommentes már ??
  • Forza Italia
    Csak nehogy azt mond hogy neked a schift+Iránygombokkal megcsinálja ami a videókba van.
  • Fyrex
    szerinted nekünk megvan a teljes? nem

ergo mi sem vagyunk okosabbak

de valószínűleg benne lesz
  • Diabloboy
    Sziasztok!
    Az a kérdésem lenne hogy csak a Magyaroszágon megjelenő FIFA 07-ben lesz magyar komment vagy az eredeti is tartalmazza?
    Mert nekem nincs kedvem megvenni inkább letöltöm de úgy meg nehéz megszerezni hozzá a magyar nyelvet hogy ha az angol változat nem tartalmazza!
  • Fyrex
    azt hogy hihetetlenül értetlen és béna vagy... sajnálom ez a szörnyű valóság..